Starmetal Kukri a Tasker and Theo
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Mě už zase klesnul, přešel jsem záložně na DH. DH Kukrinu nepotřebuje.
Re: Starmetal Kukri a Tasker and Theo
Dneska v HC v jednom riftu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to potřebuju.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Tak mi dneska padla druhá Kukrina, T6 rift po zabití RG. Roll je ještě trochu horší než ta první, o to víc mi mrzí, že jsem hrál sám.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Hmm gratulace Za nu bych te prosil na kolenou,ikdyby mela buh vi jaky roll
posledni tyden drtime s kolegou rifty az do konce, ne jen po guardiana, on pet ja darty od rana do vecera kdyz mam volno pres noc spolecne a padlo hadejte co..:/ a pak velezu na public GR ze si dodelam gem a tam samej WD 300-400PLV a hadejte co drzej v tech tlapach..samej kukuricnej klas:/
- skyrim1988
- The Butcher
Tokugawa : Jo na ten okamzik se nemuzu dockat To mi snad ukapne slza,az ju uvidim na zemi nebo mi nejaky kolega napise ,, HEEEJ PADLA KUKRI,VEM SI JU ,, Pripada mi,ze k ni mam docela blizko.Ceremonialy padaji i dokonce na me jen tak z truhly vyskocil Krumpac na zaby No mozna to chce jeste cas.Po patchi budou Ancient verze,takze treba hodi nejakou slevu na ty obyc verze
Jo toto je celkem běžné no. Já už jsme si celekm zvykl že dlouhodou dobu farmím to co chci, ale furt to nemám! Někdy si říkám jestli to je vůbec možnéPepito86 píše:posledni tyden drtime s kolegou rifty az do konce, ne jen po guardiana, on pet ja darty od rana do vecera kdyz mam volno pres noc spolecne a padlo hadejte co..:/ a pak velezu na public GR ze si dodelam gem a tam samej WD 300-400PLV a hadejte co drzej v tech tlapach..samej kukuricnej klas:/
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Kadala jí dala !!! Jupííí !!! Kukrina je :-) Ale není dost FS na přetočení. Dojel jsem na nulu ...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- skyrim1988
- The Butcher
WTF ??? Kolik si te babe nacpal shardu?
Jinak gratulka
Jinak gratulka
-
- Doom Knight
Poslední dobou jsem právě vůbec s WD u Kadaly neloudil. Vždy jsem se přelogoval a krmil jí shardama kvůli jiným postavám. Včera jsem nechtěl přijít o dobrou fungující grupu na publiku, tak jsem to tak zkušebně nasypal za 75 kus a prásk ho ! Byla tam :-) Ale kozatá furt nechce dát +10% DMG. Už točím skoro za 10 mega a došly FS :-(
- skyrim1988
- The Butcher
Hmm Tez jsem to uz zkousel,utracet za zbrane.Je to mazec,takze me to rychle preslo Mam vidinu,ze Kukri dropnu s Monkem.Pac s Wizem mi padlo FD Daibo...
napsal m kamos ze jede WD zda mu nepodaruju nejaky veci..oke tak sme ho vytahli z plvl 70 na 85 a padlo nam rheno tak si rikam to je lucker, pojede si na rozjezd s rhenem..a rikam mu ze je jeste jedna kudlicka lepsi nez rheno ale tu jestli najde mazu si ho i z telefonu i z fb..ko*ot me druhy den napise ze co je na te kudle tak specialniho..ja si malem sednul na pr*el..kouknu mu na profil tam plvl 87 a v ruce kukurici!!
-
- Doom Knight
Ještě úplně blbej Kukrozačátečnickej dotaz ... když vyhodím díky rychlému KukriCDR 3 totemy najednou ... bonus do DPS ze slam dance jde také 3x nebo se tohle nenásobí a není nutné je tam tak zuřivě flákat, ty totemy???
Nenásobí se. pokud chceš vyhazovat další ještě před skončením prvního, tak vždycky vedle, ať máš pokrytou velkou oblast buffu
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
tak pred chvili na publicu GR 34 z guardiana padly dva ceremonialy a jeden z nich.......kukurica.
Asi musí padnou dva nožíky najednou aby padla