Našel jsem Kadale G bod na Kukrinu. Normálně na publicu hraju T6. Už mě to neba, měl jsem asi 464 shardů, tak, že skočím ke Kadale a pak končím, už jsem byl tuhej a najednou, "Je hele Kukri Ok, jak kdybych viděl obyčejný lízátko".

Ono se to nezdá, ale třeba s původním buildem s kopáčem a addling toads jsem se v trialu dostal výše. Tam totiž mám rychleji od začátku fetishe a navíc je až 80% mobů confused a mlátí se mezi sebou a ono to navíc dává větší dmg a mám Gdoga. Ale zase v GR jsem zase rychlejší. Ten trial je na palici. Ještě vím jak tovylepšit - Blackthorn pořádnej amulet to ale chce nebo WH nebo by bylo asi nejlepší mít hell amulet s dobrou pasivkou, pak bych mohl vrátit jedovýho Gdoga a vyzkoušet, zda to ještě více urychlí.
Celkově si asi na trialy budu muset opravdu vytunit toho DH, to je na palici.

Jo a mám nyní dojem, že na publicu T6 se mnou nechce nějak víc lidí hrát - sbirám kvůli pasivce + moju dost daleko červený koule a když se poštěstí, tak občas vidím od fetišáků sek přes 45 miliónů. Takže jedu dopředu a oni nemají moc do čeho bouchat. Už jsem si všimnul jak občas za mnou slabší se plazej a čekají kam jdu. Dříve to bylo půl napůl nebo jsem spíše sbíral.