Otázky a odpovědi - Barbarian

Odpovědět
HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462
Re: Otázky a odpovědi - Barbarian

Příspěvek od HELLERcz » 05.01.2015, 20:20 hod.

Jak se dostanu k možnosti udělat screenshot, tak pošlu foto kladífka :)

a ještě dotaz, dá se nějak vykombinovat ledový skákač s Rimeheathem ? mě padly 2 .. jeden int a jeden str :D tak jestli ho použít někde, nebo co s ním :D
Obrázek

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 05.01.2015, 20:39 hod.

Kombinovat? Prostě jedna zbraň do Dualu, no problemo :wave: (buď k Born´s meči, nebo k ledový sekyrce, podle toho jak moc chceš CDR)
Já ho používal jen na test s ledovkou. Padl mi 2x. Účinek jsem nikaj zvlášť nepozoroval. (možná jsem slepej) ...zkrátka u mě 2x Salvage a raději používám ledovou sekyrku s trvalejma 20% Cold..

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 05.01.2015, 21:22 hod.

Spíš, jestli to má cenu nějak zkoušet vůbec .. moc se mi do toho nechce, ale jak jsi nic extra nepozoroval, tak to vidím na salvage taky
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 05.01.2015, 21:28 hod.

Hele, nekecám, teď mi padnul s INT. :D
EDIT: dneska už nestíhám, zejtra ho zkusím na svojí Histerce, jestli něco nezahlídnu a dám vědět ;)

Rhondien
Wraith

Příspěvek od Rhondien » 06.01.2015, 11:08 hod.

Podle mě by na cold barbara byl asi lepší ten 2h mace od skeleton kinga, kterej má už 30% dmg do cold skillů... to by mohl být celkem zajímavé. Osobně si chci postavit cold barbara právě s tímhle macem, plus
Frostburny.

Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk
Naposledy upravil(a) Rhondien dne 06.01.2015, 12:44 hod., celkem upraveno 1 x.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.01.2015, 11:53 hod.

Já mám tuhle Cold výbavu (macák i FB) v bedně a nebejt nižší DMG oproti Fire, tak to byla dost zábava,..všechno pěkně stojí :) - ale já už skákače jezdím jedině jako CDR EQ Special bez Primary..takže já na 2h zkrátka nemám místo no..

Ale na dnešní testík toho žabikuchu jsem zvědavej - navíc jsem na Googlu viděl na něm upravenou Specku, asi to bude makat cca stejně jako 10 000% DMG - počítám, že to je obrázek z PTR. (nevim, PRT nehraju) - taky nevim, jestli by se upravily už jednou droplý zbraně jak to bylo s 2h nebo ne..

Obrázek

Rhondien
Wraith

Příspěvek od Rhondien » 06.01.2015, 16:16 hod.

DrSma: přesně tak. Každého baví něco jiného. Už jsem si prošel obdobím, kdy jsem hrál lightning barba bez IK setu a teď už si to nedovedu přestavit. Rád bych vyzkoušel všechny možnosti, co barbar nabízí, ale do některých variant se mi moc nechce, protože to hrají všichni, a proto jsem si udělal seismic slam barbara, protože ho lidi moc nehrajou a mě se strašně moc líbí ta jeho brutální síla, která je v tom seismic slamu obsažená.

Dalším krokem bude postavit nějaký schopný cold build, abych s ním mohl chodit na pohodu T6.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 06.01.2015, 16:30 hod.

Na screen peču, tak to písnu textově :)

Fury of the vanished peak
1415-1757 dmg
9% dmg
1029 str
CDR 7%
SS damage +30%
socket
redukce SS 42%
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.01.2015, 17:52 hod.

Hellere,
Rimeheart mi přijde úplně o ničm. Cíl musí bejt Frozen a teprv pak je 10% šance. Když připočítám, že bosák jde zmrazit jen na chviličku a brzo vůbec :roll:
Navíc jsem ani jednou neviděl nějakou extra ránu, která by vypadala jako 10 000% DMG...To je určitě způsobený nízkým procem EQ jako třeba u Gogoku, kterej na skokanovi vůbec nefunguje.
Je to na tobě, na skokana se nehodí - za mě Salvage.

Rhondien
Wraith

Příspěvek od Rhondien » 08.01.2015, 12:41 hod.

Mám ještě jeden takový dotaz / prosbu. Hrajete tu někdo support barbara? Docela bych ho vyzkoušel, věcné mlácení už mě taky neba. Vím, že dokonce i tu na fóru je popis support crusa, ale barba jsem tady na fóru nenašel, tak proto se ptám tu. Díky za případné odpovědi.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 08.01.2015, 12:57 hod.

hraje ho kolega v klanu tady máš link

http://eu.battle.net/d3/en/profile/iPet ... o/34094307

je to skokan mrazič + díky helmě shout zneškodňuje packy podobně jako wd s fearem

funguje to velice pěkně, nedá se říct že by někdy elitanestihla hodit nějakej affix ale u wd je situace stejná
Obrázek Obrázek

Rhondien
Wraith

Příspěvek od Rhondien » 08.01.2015, 16:07 hod.

Hulkxxxl: děkuju mnohokrát. Určitě se na něj kouknu. S tím, že nezastaví úplně všechno se prostě musí počítat, protože kdyby jo, nebyla by to přece žádná hra :)

Bochnik_chleba
Quill Rat
BattleTag:Bochnikchleb#2410

Příspěvek od Bochnik_chleba » 08.01.2015, 19:15 hod.

nemáš nějakej stream nebo YT video na něj? nemůžu zdps barba najít. By mě zajímalo jak dokáže zmrazit elity aby nekouzlily.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 09.01.2015, 07:56 hod.

https://www.youtube.com/watch?v=2PhfPb3FH3k

tady jsem něco našel, on teda používá runu na stahování místo cold runy jako Petr

klíčová je ta helma, kterou já marně farmím a gamblím :( u elit nejde o to mrazení ale o proc helmy díky pokřiku !!!!
někde jsm četl že šance na proc je asi 50%

helmu jsem viděl používat i při ww buildu při pokusech o první místo v žebříčku ještě než se všichni zbláznili do charge
Obrázek Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 09.01.2015, 08:32 hod.

Hehe, ta helma mi padla asi 5x .. :D to je tak, když něco padá, když to nepotřebuji .. samo, že vše bylo v peci roztopeno.
Obrázek

Rhondien
Wraith

Příspěvek od Rhondien » 09.01.2015, 09:04 hod.

To samé u mě... Padla mi asi 7x a všechny skončily v peci... Co bych za jednu z nich teď dal...

Rozhodně toho zDPS barbara vyzkouším, protože to bude zase něco jiného. Už se toho nemůžu dočkat :)

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 09.01.2015, 09:57 hod.

bohužel není tolik místa aby si člověk všechno nechal kdysi jsem jednu taky měl dlouho ležela v truhle než šla dopece, blizz nějak nechápe že když hraju všechny chary tak nechat si x variant gearu a záložní gear na top build v truhle je fakt nemožný

pak nastávají obecné zákony že to co sháním nenajdu, jako když jsem teďka gamblil pro suppot wd helmu tak za 1000 shardu jsem dostal 2x parádní moj která mě předtím stála jmění, když jsem ji sháněl na pet wd
Obrázek Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 09.01.2015, 10:04 hod.

No jo, tento zákon znám a je to asi všeobecné, to je pravda :)
Kámoš shání sunwuko neck a taky se mu nedaří :D
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 09.01.2015, 11:28 hod.

A to si ještě vemte, že já jsem línej založit a přeskakovat mezi mulama, (hrozně mě to načítání otravuje) takže na všechny chary a tři barby mám opravdu jen tu bednu :lol:
Zrovna včera jsem v bedně hledal (měl jsem docela pěknej s CDR a 20% Phys) Dommbringer na test a nenašel :cry: ...hádejte, kde musel skončit :roll: :D
(a ten mě docela mrzí teda..)

Bochnik_chleba
Quill Rat
BattleTag:Bochnikchleb#2410

Příspěvek od Bochnik_chleba » 09.01.2015, 16:59 hod.

já jsem si udělal nový charaktery jako skladiště a k nim jsem dal věci s nějakým kouzlem co má, tudíž se mi nemůže stát, že bych někdy něco hledal. Je teda pravda, že jsem jednou rozložil xephirian a pak další hledal strašně dlouhou dobu.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“