Amen!!Tyckin píše: Jako podvod to fakt nevidím, spíše řešení špatně nastaveného systému
Greater Rift trials 42+++
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Greater Rift trials 42+++
Souhlasím se Setonem, že Grifty a Trialy jsou nastaveny špatně, já jako Crus nemám šanci bez podpory WD,DH,Wizny nebo Monka se dostat na vyšší GR... je to vůči ostatním charům nespravedlivé a ohanět se podvodem nebo bugem nemá v tuhle chvíli význam když není Blizz schopen tento problém vyřešit a to nezmiňuji Tabulky a jejich bezvýznamnost... Great Rift považuji pouze za nutnost si vylevelit Lege Gemy. A jen by mne zajímalo jak Trial může určit co na co má postava když se crusovi nebo barbarovi zatoulá někam dál jeden creep kterej dělá dmg na dálku tak pardon, ale tohle mi nepřijde jako férové když jedna půlka classů je schopna sundavat monstra na dálku a druhá ne, samozřejmě že záleží i na buildu,ale i tak mají ranged classy výhodu oproti meele nebo semi-meele.
4men setupy jsou bopuzel nejefektivnejsi 3x DH + WD nebo 2x DH+ monk + WDMcT píše:Hraje někdo takové vysoké rifty pravidelně i s Wizzardem?
Nebo se to všechno z redukovalo díky blizzardu pouze na DH a WD?
klidne by misto jednoho DH mohl chodit mage ale prostym porovnanim top vybavenej mage a top vybavenej DH bude vzdy mit ten DH o fous navrch v dmg
pokud se bavime o 40-45 riftech tak tam bych nevidel problem urcite to s jednim magem pujde ale zase plati ze s DH to bude "snazsi" uspet.
ve vyssich GR uz to dost pravdepodobne nepujde...
je ale treba si uvedomit, ze takhle to bude VZDY ze urcitej setup bude top a ostatni utrou... pridaji nejakej item, set ci zmeny do dalsi sezony a pak si zase treba DH neskrtne protoze bude efektivnejsi jinej setup.
imho nejlepsi reseni je hrat vicero postav pokud je clovek soutezivej a chce se tlacit do ladderu nebo proste jen poznat svoje limity tak to proste jinak nejde.
muj main je barbar kterej je do grupy taky nepouzitelnej takze s nim se snazim urvat co nejvyssi solo ale chci hrat i party tak mam postavenyho i top build DH a monka.
itemy padaj jak svestky a ono vybavit si vicero charu je proste easy tak proc zarputile hrat jediny char? clovek se tim sam okrada o hru a zbyde mu pak akorad tak brecet a stezovat si ze zrovna ten jeho char neni top...
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... jen si dovolím podotknout, že toto nemá nic společnýho s GR, žebříčkama a pod., ale o vyladěnosti charů ... ve vanille bylo OP WD, teď je OP DH a možná jednou bude OP i wizzard ( jsem smířenej, že můj main monk to nebude asi nikdy :-)), ale to nemá nic společnýho s riftama, stejný to bylo i dřív a pro některý chary bylo T6 sci-fi v době, kdy to dávali wd s prstem v zadku ... spíš je škoda , že to nejsou schopni líp vyladit, když dostali do ruky nástroj, kde jde jasně vidět jak na tom kterej char je ...
Já jsem se pouze ptal, já si nestěžuji a nebo nebrečím.... Pokud bych chtěl být v TOP tak si hold musím udělat jinou postavu to je mi jasné.
Jen je škoda že všechny postavy nemají +- stejný počet buffu do party a vždy je na tom nějaká postava lépe. Zase na druhou stranu kdyby každá postava měla to stejné tak proč by pak hrál za někoho jiného že?:-)
Jen je škoda že všechny postavy nemají +- stejný počet buffu do party a vždy je na tom nějaká postava lépe. Zase na druhou stranu kdyby každá postava měla to stejné tak proč by pak hrál za někoho jiného že?:-)
To by ale o to museli pečovat a často patchovat a pružně řešit problémy, Leaderboard má 10 problémů, které ho znemožňují brát jako hlavní balance nástroj, v současném stavu umístění v Leaderboardu nemá téměř žádnou vypovídací hodnotu.mdmT píše:spíš je škoda , že to nejsou schopni líp vyladit, když dostali do ruky nástroj, kde jde jasně vidět jak na tom kterej char je ...
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Pár bugů, conduit a už to nemá žádnou vypovídající hodnotu? Jaká škoda Popravdě řečeno nevím proč tam nechali shrines...
Opakování je matka moudrosti, čím vícekrát to pojedeš tak máš šanci najít conduit, tak čekám, že za chvíli bude místo 51rank, i 52 :-)
Opakování je matka moudrosti, čím vícekrát to pojedeš tak máš šanci najít conduit, tak čekám, že za chvíli bude místo 51rank, i 52 :-)
Wiz. v týmu je myslím aktuálně někde kolem GR46. Tedy je to jak psal Khandar. Pro tým je Wiz. vždy o malinko horší než DH. Ten rozdíl pro dobře postavenou tým Wiz. není tak velký, ale prostě tam je, takže proč nevzít do týmu rovnou DH...
Trialy zrušit a nastavit jednoduchej systém - každá postava ve všech možných variantách hry (sólo, 2, 3, 4 hráči) by musela začít prvně GR1 a kam se by dostala, takový max. GR by mohla kdykoli svobodně hrát (sólo či tým hra), dle vlastního výběru, dokud by nedala vyšší (můj pet WD např. GR1-35 sólo). Trialy můžou dělat jak chtěj a vždy se to bude nějak obcházet a někdo na to bude doplácet - omezovat klíče např. na sólo a partu, konkrétní postavu co ho udělala apod. by způsobilo akorát bordel v truhle s klíčema a znevýhodnění některých charů méně vhodných pro trialy jak je to dnes. Být to jak jsem napsal nahoře, bude spokojen i Avio
- Vizharan
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Vizharan#2979
pro mě osobně GR vyšší jak 30+ je naprosto nepředstavitelný... S crusaderem to sám v solo nikdy asi nedám Každopádně ty trialy jsou fakt špatné...
kluci, ale s tim nic neudelame, stejne to bylo ve vanile a ty 2 lvl, nemuzu si vzpomenout, v fields, kde se honili xp, byli in jen wd a jeden pul monk, ostatni chary byly pro split farm xp, totalne out, nikdo je mechtel. Stejne tak ted, vsude vidite jen DH, prtz tj nejjednodusi, polozi sentry a sup pryc. Ale bohuzel jinak to nejde pro GR 44+. Cim dal tim vic potkavam , zkusenych hracu!!!!!, kteri neberou v trialu nic jineho nez klic 44+ Nizsi jsou ztrata casu.
Buchis je death, ať žije herdek
Tak to můžeš zkusit na GR44+ položit sentry a šup pryč. To s realitou nemá vůbec nic společného. Na nejvyšší GR, kde teď DH vede oproti jiným charům se všichni dostali s Ball Lightning buildem a ten je všechno jen ne jednoduchý na hraní (já bych ho charakterizoval jako těžký + navíc pěkný opruz). A s taktikou položit sentry a šup pryč také nemá vůbec nic společného.
A ani cold/fire build na GR40+ není už nic jednoduchého, protože DH je papír a začíná ho vše one shootovat i s unity (na GR40 ještě ne vše, ale s každým dalším lvl je toho čím dál více) a Awareness to všechno nezachrání. A ono není žádná sranda se s DH zcela vyhnout dmg. To, že může pokládat sentry na velkou vzdálenost (mimo Ball Lightning build, který se hraje hodně na blízko) samozřejmě pomůže, ale zdaleka to vše nevyřeší.
A pak nerozumím s klíči 44+ a ztrátou času. Kdo jsou ti zkušení hráči, kteří to tak dělají? Na EU serveru je pouze 12 hráčů, kteří s DH dali GR44 a vyšší.
Na T6 DH pak nejlepší vůbec není a je více charů, kteří jsou na T6 rychlejší (minimálně Wiz. a Barb.).
DH je lehký na hraní možná tak akorát s cold/fire buildem na střední lvl GR, tedy kolem 35. Tam to pro méně šikovné hráče může být s DH snažší než s jinou postavou.
Jediné, kde DH naprosto dominuje oproti ostatním charům a současně to je za něj i lehké na hraní je trial. Trial v Blizzardu snad vymysleli kvůli DH :-)
A ani cold/fire build na GR40+ není už nic jednoduchého, protože DH je papír a začíná ho vše one shootovat i s unity (na GR40 ještě ne vše, ale s každým dalším lvl je toho čím dál více) a Awareness to všechno nezachrání. A ono není žádná sranda se s DH zcela vyhnout dmg. To, že může pokládat sentry na velkou vzdálenost (mimo Ball Lightning build, který se hraje hodně na blízko) samozřejmě pomůže, ale zdaleka to vše nevyřeší.
A pak nerozumím s klíči 44+ a ztrátou času. Kdo jsou ti zkušení hráči, kteří to tak dělají? Na EU serveru je pouze 12 hráčů, kteří s DH dali GR44 a vyšší.
Na T6 DH pak nejlepší vůbec není a je více charů, kteří jsou na T6 rychlejší (minimálně Wiz. a Barb.).
DH je lehký na hraní možná tak akorát s cold/fire buildem na střední lvl GR, tedy kolem 35. Tam to pro méně šikovné hráče může být s DH snažší než s jinou postavou.
Jediné, kde DH naprosto dominuje oproti ostatním charům a současně to je za něj i lehké na hraní je trial. Trial v Blizzardu snad vymysleli kvůli DH :-)
Naprostej, ale naprostej souhlas s Mlokem!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Mel jsem na mysli DH v parte s monkem+wd, ne solo. Ja nevim ja dh moc nehraju ale vcera sem hledal naky 2dh na komunite GR, prisli dva ktery sem videl poprve a jeli sme trial a 42 nebrali, jen 44+. Samozrejme otazka druha je samotne GR, ale o tom sem se nebavil, tj vec druha.
Ja se bavil jen a jen o trialu samotnem.
Ja se bavil jen a jen o trialu samotnem.
kucííí :-)
cj ted nej na farm trialu klicu 48+
supp wd+Crus a 2*LDH ?
nebo 1 crus či 1 wd + 3*LDH
nebo treba 1 pull supp monk a 3 LDH
Uz dlouho sem nejel GR a chtel bych dolvlovat svoje 48 gemy.
Bo na to ted kakat a cekat.co bude po patchi, prej by melo byt snazsi ziskat klice nez doposud.
cj ted nej na farm trialu klicu 48+
supp wd+Crus a 2*LDH ?
nebo 1 crus či 1 wd + 3*LDH
nebo treba 1 pull supp monk a 3 LDH
Uz dlouho sem nejel GR a chtel bych dolvlovat svoje 48 gemy.
Bo na to ted kakat a cekat.co bude po patchi, prej by melo byt snazsi ziskat klice nez doposud.