Patch 2.1.2
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Až si tohle přečte Tyčkin, tak ho klepne =))
We're making some changes to the rarity of some of the more difficult to find items (like Starmetal Kukri and The Furnace, as examples). In patch 2.1.2, the most rare items will be less rare than they are currently. Overall, such items will be easier to acquire than they were previously, though there will still be some Legendaries that remain more common.
We're making some changes to the rarity of some of the more difficult to find items (like Starmetal Kukri and The Furnace, as examples). In patch 2.1.2, the most rare items will be less rare than they are currently. Overall, such items will be easier to acquire than they were previously, though there will still be some Legendaries that remain more common.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Re: Patch 2.1.2
Jupiiiiii ja jouuu Ze bych se te KUKRI preci jen dockal ?
To rovnou dropnete top ancient verzi :-D
@tabletofon
@tabletofon
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
No Hellere toho se nebojim,ze by to byla rovnou Ancientka Jinak radost z toho mam,protoze mi KUKRI pripada ultra rare,vic nez FURNACE.Jenze to ze me mluvi prvotni stesti,kdyz jsem ho dropl po 10h s Wizzem...
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tak to je na pikaču. Co z toho? Hned bude vše, za pár dní postava vybavená a co pak? Kde bude motivace k hraní?
Osobně si myslím, že to tak horké nebude . Rozhodně si nemyslím, že bychom nadropovali všechno okamžitě . To nehrozí.
Uz se to tu resilo. Sance na vzacne predmety bude 2,5x vetsi, tzn. v ancient verzi 4x mensi sance nez ted na obyc verzi. Porad to tedy bude mnohem tezsi ziskat nez ted.
Ako nehrozí? Hranie D3 dnes : lvl 1-70 3 hodiny, drop komplet setu 3-5 dní max. Popritom dropneš aj RORG. Čo ti potom po týždni hrania zostáva? Gem upgrade a drop ultra rare. Ak ultra rare uz viac ulra rare nebude tak po max mesiaci máš všetko a zostáva iba nekonečný paragon čo mne už pripadá nekonečne nudné. Vpodstate keby nepridali ancient tak uz by som asi ani nemal dôvod hrať.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Sarevok ale diablo není jen dropnout sety a čau. Těžko se to vysvětluje....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
No takže se tolik nemusím bát s tou Kukrinou ripnout, najdu si novou A když vydržím dva tři roky, bude i ancient
Sarevok: To co jsi popsal není hotová výbava, ale naprostý základ buildu. Takový opravdu hodně bídný základ se kterým se dá začít. Od toho co jsi psal potřebuješ:
- lepší rolly obyč verzí setů, i to už je na dlouho a většina hráčů nemá ani do teď (tím myslím perfektní rolly s dobrými i secondary)
- ancient verze setů s nic moc rollem, už tohle půjde pomalu
- ancient verze setů s perfektním rollem, tohle už většina hráčů nebude mít do dalšího patche
- vzácnější itemy typu Furnace, Kukri, WH s nic moc rollem
- vzácnější itemy typu Furnace, Kukri, WH s dobrým rollem
- ancient verze vzácnějších itemy typu Furnace, Kukri, WH s nic moc rollem: už tohle bude problém
- ancient verze vzácnějších itemy typu Furnace, Kukri, WH s dobrým rollem: tohle bude pro většinu hráčů nedostupné
- gemy na slušném lvl, teď to bylo dejme tomu 40+, v novém patchi bych to viděl na aspoň 45+
O nějakém měsíci nemůže být vůbec řeč pro ty nejméně padající varianty. Nemám teď ani obyč Furnace. Ancient Furnace bude mít 4x menší šanci na drop...
- lepší rolly obyč verzí setů, i to už je na dlouho a většina hráčů nemá ani do teď (tím myslím perfektní rolly s dobrými i secondary)
- ancient verze setů s nic moc rollem, už tohle půjde pomalu
- ancient verze setů s perfektním rollem, tohle už většina hráčů nebude mít do dalšího patche
- vzácnější itemy typu Furnace, Kukri, WH s nic moc rollem
- vzácnější itemy typu Furnace, Kukri, WH s dobrým rollem
- ancient verze vzácnějších itemy typu Furnace, Kukri, WH s nic moc rollem: už tohle bude problém
- ancient verze vzácnějších itemy typu Furnace, Kukri, WH s dobrým rollem: tohle bude pro většinu hráčů nedostupné
- gemy na slušném lvl, teď to bylo dejme tomu 40+, v novém patchi bych to viděl na aspoň 45+
O nějakém měsíci nemůže být vůbec řeč pro ty nejméně padající varianty. Nemám teď ani obyč Furnace. Ancient Furnace bude mít 4x menší šanci na drop...
Amen;-)
Odesláno z mého Sony Z1 Compact pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Sony Z1 Compact pomocí Tapatalk
ale ved ja rozumiem. Mlok, z 7 bodov co si napisal su 4 o ancient a 2 o ultra rare. a to je presne tak ako to vidim ja - ak pokazia ultra rare, ze ich kazdy dropne do 2 tyzdnov tak zostava uz iba ancient... presne moje slova.
A jasne Kuki ze diablo nie je len o dropnuti setu, lenze ked ti ten set dropne tak uz mozes robit t4-5 a po osoketovani jewelery uz facerolujes najvyssiu obtiaznost. a toto je to. ked uz hrac drti najvyssiu uroven s prstom v nose a popritom sleduje serial v TV tak naco hrotit vybavu? Ja som hraval dlhe roky d2 a tam bola vyzva ubertristram. tu ziadna endgame vyzva nie je - teda je leaderboard...
anyway, ja som mal na mysli skor 80% hracov nie "hardcore jadro" do ktorej sa za viac ako dekadu hrania diabla pocitam aj ja...
na tie ancienty sa tesim aj ja...
A jasne Kuki ze diablo nie je len o dropnuti setu, lenze ked ti ten set dropne tak uz mozes robit t4-5 a po osoketovani jewelery uz facerolujes najvyssiu obtiaznost. a toto je to. ked uz hrac drti najvyssiu uroven s prstom v nose a popritom sleduje serial v TV tak naco hrotit vybavu? Ja som hraval dlhe roky d2 a tam bola vyzva ubertristram. tu ziadna endgame vyzva nie je - teda je leaderboard...
anyway, ja som mal na mysli skor 80% hracov nie "hardcore jadro" do ktorej sa za viac ako dekadu hrania diabla pocitam aj ja...
na tie ancienty sa tesim aj ja...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Badysak#2313
O dropování setu každým do 14 dnů bych v diable nemluvil setovky padají, ale poskládat ho dohromady je na hodně dlhouho alespoň u mě a takové mempo mi padlo až v ROS a to 2x do teď. Takže end game není max pro nolifery co u toho sedí více jak 6 hodin denně.
Ak cloveka nezaujima paragon a staci mu davat napr GR 30-35, tak naozaj potom clovek nema dovod hrat . Ja co som rozbehol dh minuly rok za 3 dni so stastim som nadropoval gear dal som si GR 30 vymaxoval si gemy na lvl 25 a uprimne vtedy pre mna hra skoncila ( hraval som , ale nie 8h denne ale uz len hodinku denne).
ale dyt jo, za odpoledne poskladas gear, ktery neni top, ale na t6 je naprosto dostacujici a valis, potom uz jen vymenujes, sesti kuse sety jsou trosku vetsi problem, tam je treba i dve odpoledne......
No ale třebas na HC mi trvalo asi měsíc než jsem dal dohromady WD které bylo bezpečné na T6 a mělo i dmg
Ale tam se dává bacha na smrt a hlavně mi s tím nikdo nepomáhal vlastně, tedy v partě nebylo WD co by mi dávalo "zbytky"
Nicméně i teď furt bylo co vylepšovat, a patch mi dá zase nové cíle
Ale tam se dává bacha na smrt a hlavně mi s tím nikdo nepomáhal vlastně, tedy v partě nebylo WD co by mi dávalo "zbytky"
Nicméně i teď furt bylo co vylepšovat, a patch mi dá zase nové cíle
na hc je to trochu peklicko, nicmene to jde taky docela rychle, marauder jsem mel za sobotu a uz to jelo jak po masle, ale dostal jsem trochu strach, kdyz v kazdem riftu, ktery jsem jel na publicu na t6 nekdo zdechl, prestal jsem to hrat a ted cekam jen na patch a sezonu 2 na hc, blbe bude, ze postavu nebudu mit na 70 za pul hodky jako na sezone 1, ale i tak to prece pujde kua
Vypadá to pěkně, ale pochybuji že to někdy blizzard vytvoří do D3. Vypadá to tak komplexně, že to bude spíš v D4 :-)