HC Poetarum

Odpovědět

Hlasování: Budete hrát sezóny? (jen pro členy klanu)

ano
19
70%
ne
8
30%

Celkem hlasů: 27

WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: HC Poetarum

Příspěvek od WulFgaR77 » 08.01.2015, 14:58 hod.

Cywe sem tam denně a stejně jsem to na tvrďáky taky nedotáh >:D

Detoxa
Wraith
BattleTag:Detoxa#2258

Příspěvek od Detoxa » 08.01.2015, 21:49 hod.

zdar panové, ta manualní práce mě natolik strhla, že jsem k.o. a sotva lezu :D tohle jsem vážně nečekal ...

D3 zkusím o víkendu, jinak určo rozjedu sezonu ... a vidím to na no life ... brigošku mám do 24.2. a pak opět nic asi, takže nonstop D nebo co :D

pa jdu spat ...
Obrázek

xpandelx
Gorebelly
BattleTag:xpandelx #2976

Příspěvek od xpandelx » 09.01.2015, 11:40 hod.

Prudko sa ospravedlňujem Wulfie(mu).Fru Ty jo no fakt si tam mrte dlho nebol a nestretol som Ťa čo viem tak ani chalani tak PEACE.Nájdi si jednu hodinku a ukáž sa chlape :wave:

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 09.01.2015, 11:48 hod.

Jojo, prostě jsi mě odepsal Xko;) ... je mi to jasné. ale koukal jsme že start sezony dohadem na 3.února a to bych se připojil. Tedy hlásím, že do sezony 2 nastoupím připraven bojovat po Vašem boku jako křižník ;) ... Tak doufám, že zaexpíme spolu pánové ;) !
A jsme zvědav na nový patch...snad to bude smysluplné a nápadité - tedy aspoň trochu. Doufám ve více než jen vylepšování statistik stávajících itemů, či vytváření ultra-ultra-legendary itemů ;)...
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 09.01.2015, 14:09 hod.

Tak paragon 500 se blíží, doufám, že to o víkendu dorazím. Fru, tvrdé jádro momentální jsou jen čtyři kousci, kteří se tam občas ukážou - wulf, xko, dawoš a já. Ostatní se rozuteklo jinam (třeba do autíček:o) nebo provádí zimní spánek.

Ale o co de, na ty naše diablo výkony Wulfe bůh stejně nekouká, však my to nikdy nehrotili, buď hráli poskromnu (což ty moje stovky bo tisícka hodin není vypovídající :o), ale nikdy jsem to moc netlačil na rychlost a efektivnost až trošku teď) a nebo se čůralo proti větru z jedoucího vlaku, že good twine :o) (dawe)

Jo a jak jsem říkal, aby ten další rok nebyl ještě horší, tak u mě je to stále více v perdeli, oujeee. Už nám to tu v háku úplně rozšlehali, míchaná omeleta z rozbitých vajec hadr.

Báj zdravim všeci
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 09.01.2015, 14:18 hod.

Hák je vyhákovanej, už? Džob ale ještě máš, ne? Nebo s Tebou vyje*vají víc než kdy dřív?

Jj, s tím tvrdým jádrem jsme si dělal srandu; )... Já má spíš za tvrdé jádro ty, kteří i když nehrají tak dorazí na forko a drží Poetárskou bandu dokupy. Páč o tom je to možná víc než o čemkoliv jiném... Víte jak to myslím.

To Detox:
Co ty a WOWko? už jsi to ukončil? Normálně docela často vzpomínám na Zabíječe bestií...škoda že nejde aspoň na měsíc vrátit čas a vlítnou zase progresovat do Karazhanu ... to bylo něco!

To All:
Jinak se pánové těším, že se potkáme v druhé sezoně! To bude super!
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 09.01.2015, 14:26 hod.

Však tvrdé jádro jsou všici, se kterými jsem strávil stovky hodin u moštování, před a v POETARU. Já myslel "teď ve hře"... V únoru jedu s dejvem za xkem do Bratislavy, takže kdo se chce svést zakalit k nim na hospodu kde se dá přenocovat, tak nabírám ze směru prágl - brno - bratislava. Dvě pohodlné místa volné, tři méně pohodlné, i když auto mam velký.
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 09.01.2015, 14:30 hod.

Předběžně zamlouvám místo ;) !
Pokud mi do toho nevleze něco osobního či zdravotní, tak jedu ! Ale kalit nemůžu :( ...panu Crohnovi by se to nelíbilo...a von pak dovede být sfině ;)
Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 09.01.2015, 15:48 hod.

Nesmíte ty prohlášení brát až tak vážně ;) Kdybych tu hru žral a hrál si na efektivitu, tak s váma fakt nechci mít nic společnýho ...
Dyk Diablo v našem podání vypadá zhruba takto:

U nás bych zdůraznil 3 disciplíny: "100ys for people with no sense of direction", "200m freestyle for non-swimmers" a v neposlední řadě "marathon for incontinence", protože u nás je to samej 30+ prostatik, kterej neustále tvrdí, že "chodí na cigáro" >:D

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 09.01.2015, 16:35 hod.

Na efektivitu kakám na tu je tu Dava Mlok a jiní :green: já tak nějak budu o víkendu.... btw co furt máš s tou Bratislavou dik voni bydlej někde za Zlínem za hranicema more :!: :?: ...jinak milí Poe....rostatici do HOSka s Váma nepočítám tak mě neotravujte kdyby ste chtěli se mnou hrát páč hodlám jet ranked což je tušim od 40 lvl což nemáte nikdo a s noobama už mi dochází trpělivost :ble: :ble: :ble: :green: :green: :green: :green: :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 09.01.2015, 18:43 hod.

To Wulf:
A myslíš, že my s Tebou jo ;) :D ?
Obrázek

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 11.01.2015, 09:15 hod.

Wulfe, to jsi vystihl hezky! :o). Jinak vypadá to, že nám klan zalili živou vodou a dobří holoubci, kteří poletovali a srali na jiné sochy než na tu naší, se vracejí. Včera jsem běhal s ELESem, byl tam i Ymo, detox se ozval na foru. No, asi brzo začnu aktualizovat úvodní list.

Jo a gratz Dawemu a mě ke kulatinám, co jsme včera završili. Dawe 400, já 500. zdar a sílu, najdeš v sýru.
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 11.01.2015, 12:01 hod.

No mě potěšili ty dvojdropy klíčů :green: jinak truhly uklizeny těšim se na převod itemů :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

xpandelx
Gorebelly

Příspěvek od xpandelx » 12.01.2015, 07:42 hod.

Gratulka k paragonom hoši.Bedne som upratal aj ja.Takže to vidím momentálne skôr na relax runy a čakanie na Season 2.

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 12.01.2015, 14:19 hod.

gratz k pěkným plvlům, já se k vám stejně jako Xko připojím v druhé sezóně :wave:
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 12.01.2015, 14:42 hod.

JJ, na season 2 jsem taky in! Gz k super Plvl...o tem se mi může jen zdát ..Holt je vidět kdo to táhne!
Obrázek

Detoxa
Wraith
BattleTag:Detoxa#2258

Příspěvek od Detoxa » 13.01.2015, 22:04 hod.

Podle toho co se vsude pise, tak sezona 2 nejdrive 10 unora ... konec je 3 unora, ale bude tam pry pauza ...

jinak xko RIP ... ja ted budu v D3 casteji ... vikend urcite ...

FRU: WoW hraju, respektive jsem neco vyexpil, ale kdyz neni stara banda, tak je to o nicem. Obdobi Karazanu je nenavratne pryc a nechce se mi tam hledat nejaky dalsi lidi, kdyz mame poetarum :D ...
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 15.01.2015, 10:42 hod.

Detox:
JJ, jen občas mám takovou lehkou nostalgii.. Pravda, že nakonec je to o té partě a popravdě najít nějakou partu se tkerou si sedneš názorově (aby se dalo pokecat) časově a ještě k tomu herními aspiracemi...to je fakt těžký.

Jinak nezaujalo tohle někoho :
http://store.steampowered.com/app/249990/ (Odkaz na steam)

4pack stojí 6,29 Euro...takže na jednoho něco málo přes 1,5 éčka... Prej to nemá cenu hrát single, že síla toho tkví v coopu.. Tak jen zkouším, kdyby se někdo chtěl nějakou tu hodinku zabavit ..asi to nic dlouhodobého nebude :D
Na vyjádření máte 32 hodin od teď :D
Obrázek

xpandelx
Gorebelly

Příspěvek od xpandelx » 15.01.2015, 12:24 hod.

2 FRU - Dnes kúpim kedy budem hrať neviem...

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 15.01.2015, 13:28 hod.

Tak počkej, koupíme ten 4pack..já myslím, že se ještě někdo najde :-)...co jsem četl, tak to nemá cenu hrát solo a ani ve dvou.. Chce to partu 3 neb 4 lidí... Nemluvě o tom, že pokud jsem to pochopil, tak je to arénový styl..tedy bude to asi jen několikahodinová zábava...ale přesto za ten mrzký peníz, proč ne...
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „HC Poetarum“