HC Poetarum
Cywe sem tam denně a stejně jsem to na tvrďáky taky nedotáh
Re: HC Poetarum
zdar panové, ta manualní práce mě natolik strhla, že jsem k.o. a sotva lezu tohle jsem vážně nečekal ...
D3 zkusím o víkendu, jinak určo rozjedu sezonu ... a vidím to na no life ... brigošku mám do 24.2. a pak opět nic asi, takže nonstop D nebo co
pa jdu spat ...
D3 zkusím o víkendu, jinak určo rozjedu sezonu ... a vidím to na no life ... brigošku mám do 24.2. a pak opět nic asi, takže nonstop D nebo co
pa jdu spat ...
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Prudko sa ospravedlňujem Wulfie(mu).Fru Ty jo no fakt si tam mrte dlho nebol a nestretol som Ťa čo viem tak ani chalani tak PEACE.Nájdi si jednu hodinku a ukáž sa chlape
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Jojo, prostě jsi mě odepsal Xko;) ... je mi to jasné. ale koukal jsme že start sezony dohadem na 3.února a to bych se připojil. Tedy hlásím, že do sezony 2 nastoupím připraven bojovat po Vašem boku jako křižník ... Tak doufám, že zaexpíme spolu pánové !
A jsme zvědav na nový patch...snad to bude smysluplné a nápadité - tedy aspoň trochu. Doufám ve více než jen vylepšování statistik stávajících itemů, či vytváření ultra-ultra-legendary itemů ...
A jsme zvědav na nový patch...snad to bude smysluplné a nápadité - tedy aspoň trochu. Doufám ve více než jen vylepšování statistik stávajících itemů, či vytváření ultra-ultra-legendary itemů ...
Tak paragon 500 se blíží, doufám, že to o víkendu dorazím. Fru, tvrdé jádro momentální jsou jen čtyři kousci, kteří se tam občas ukážou - wulf, xko, dawoš a já. Ostatní se rozuteklo jinam (třeba do autíček:o) nebo provádí zimní spánek.
Ale o co de, na ty naše diablo výkony Wulfe bůh stejně nekouká, však my to nikdy nehrotili, buď hráli poskromnu (což ty moje stovky bo tisícka hodin není vypovídající :o), ale nikdy jsem to moc netlačil na rychlost a efektivnost až trošku teď) a nebo se čůralo proti větru z jedoucího vlaku, že good twine :o) (dawe)
Jo a jak jsem říkal, aby ten další rok nebyl ještě horší, tak u mě je to stále více v perdeli, oujeee. Už nám to tu v háku úplně rozšlehali, míchaná omeleta z rozbitých vajec hadr.
Báj zdravim všeci
Ale o co de, na ty naše diablo výkony Wulfe bůh stejně nekouká, však my to nikdy nehrotili, buď hráli poskromnu (což ty moje stovky bo tisícka hodin není vypovídající :o), ale nikdy jsem to moc netlačil na rychlost a efektivnost až trošku teď) a nebo se čůralo proti větru z jedoucího vlaku, že good twine :o) (dawe)
Jo a jak jsem říkal, aby ten další rok nebyl ještě horší, tak u mě je to stále více v perdeli, oujeee. Už nám to tu v háku úplně rozšlehali, míchaná omeleta z rozbitých vajec hadr.
Báj zdravim všeci
- Fru-fru
- The Butcher
Hák je vyhákovanej, už? Džob ale ještě máš, ne? Nebo s Tebou vyje*vají víc než kdy dřív?
Jj, s tím tvrdým jádrem jsme si dělal srandu; )... Já má spíš za tvrdé jádro ty, kteří i když nehrají tak dorazí na forko a drží Poetárskou bandu dokupy. Páč o tom je to možná víc než o čemkoliv jiném... Víte jak to myslím.
To Detox:
Co ty a WOWko? už jsi to ukončil? Normálně docela často vzpomínám na Zabíječe bestií...škoda že nejde aspoň na měsíc vrátit čas a vlítnou zase progresovat do Karazhanu ... to bylo něco!
To All:
Jinak se pánové těším, že se potkáme v druhé sezoně! To bude super!
Jj, s tím tvrdým jádrem jsme si dělal srandu; )... Já má spíš za tvrdé jádro ty, kteří i když nehrají tak dorazí na forko a drží Poetárskou bandu dokupy. Páč o tom je to možná víc než o čemkoliv jiném... Víte jak to myslím.
To Detox:
Co ty a WOWko? už jsi to ukončil? Normálně docela často vzpomínám na Zabíječe bestií...škoda že nejde aspoň na měsíc vrátit čas a vlítnou zase progresovat do Karazhanu ... to bylo něco!
To All:
Jinak se pánové těším, že se potkáme v druhé sezoně! To bude super!
Však tvrdé jádro jsou všici, se kterými jsem strávil stovky hodin u moštování, před a v POETARU. Já myslel "teď ve hře"... V únoru jedu s dejvem za xkem do Bratislavy, takže kdo se chce svést zakalit k nim na hospodu kde se dá přenocovat, tak nabírám ze směru prágl - brno - bratislava. Dvě pohodlné místa volné, tři méně pohodlné, i když auto mam velký.
- Fru-fru
- The Butcher
Předběžně zamlouvám místo !
Pokud mi do toho nevleze něco osobního či zdravotní, tak jedu ! Ale kalit nemůžu ...panu Crohnovi by se to nelíbilo...a von pak dovede být sfině
Pokud mi do toho nevleze něco osobního či zdravotní, tak jedu ! Ale kalit nemůžu ...panu Crohnovi by se to nelíbilo...a von pak dovede být sfině
Nesmíte ty prohlášení brát až tak vážně Kdybych tu hru žral a hrál si na efektivitu, tak s váma fakt nechci mít nic společnýho ...
Dyk Diablo v našem podání vypadá zhruba takto:
U nás bych zdůraznil 3 disciplíny: "100ys for people with no sense of direction", "200m freestyle for non-swimmers" a v neposlední řadě "marathon for incontinence", protože u nás je to samej 30+ prostatik, kterej neustále tvrdí, že "chodí na cigáro"
Dyk Diablo v našem podání vypadá zhruba takto:
U nás bych zdůraznil 3 disciplíny: "100ys for people with no sense of direction", "200m freestyle for non-swimmers" a v neposlední řadě "marathon for incontinence", protože u nás je to samej 30+ prostatik, kterej neustále tvrdí, že "chodí na cigáro"
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Na efektivitu kakám na tu je tu Dava Mlok a jiní já tak nějak budu o víkendu.... btw co furt máš s tou Bratislavou dik voni bydlej někde za Zlínem za hranicema more ...jinak milí Poe....rostatici do HOSka s Váma nepočítám tak mě neotravujte kdyby ste chtěli se mnou hrát páč hodlám jet ranked což je tušim od 40 lvl což nemáte nikdo a s noobama už mi dochází trpělivost
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
To Wulf:
A myslíš, že my s Tebou jo ?
A myslíš, že my s Tebou jo ?
Wulfe, to jsi vystihl hezky! :o). Jinak vypadá to, že nám klan zalili živou vodou a dobří holoubci, kteří poletovali a srali na jiné sochy než na tu naší, se vracejí. Včera jsem běhal s ELESem, byl tam i Ymo, detox se ozval na foru. No, asi brzo začnu aktualizovat úvodní list.
Jo a gratz Dawemu a mě ke kulatinám, co jsme včera završili. Dawe 400, já 500. zdar a sílu, najdeš v sýru.
Jo a gratz Dawemu a mě ke kulatinám, co jsme včera završili. Dawe 400, já 500. zdar a sílu, najdeš v sýru.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
No mě potěšili ty dvojdropy klíčů jinak truhly uklizeny těšim se na převod itemů
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
Gratulka k paragonom hoši.Bedne som upratal aj ja.Takže to vidím momentálne skôr na relax runy a čakanie na Season 2.
- Fru-fru
- The Butcher
JJ, na season 2 jsem taky in! Gz k super Plvl...o tem se mi může jen zdát ..Holt je vidět kdo to táhne!
Podle toho co se vsude pise, tak sezona 2 nejdrive 10 unora ... konec je 3 unora, ale bude tam pry pauza ...
jinak xko RIP ... ja ted budu v D3 casteji ... vikend urcite ...
FRU: WoW hraju, respektive jsem neco vyexpil, ale kdyz neni stara banda, tak je to o nicem. Obdobi Karazanu je nenavratne pryc a nechce se mi tam hledat nejaky dalsi lidi, kdyz mame poetarum ...
jinak xko RIP ... ja ted budu v D3 casteji ... vikend urcite ...
FRU: WoW hraju, respektive jsem neco vyexpil, ale kdyz neni stara banda, tak je to o nicem. Obdobi Karazanu je nenavratne pryc a nechce se mi tam hledat nejaky dalsi lidi, kdyz mame poetarum ...
- Fru-fru
- The Butcher
Detox:
JJ, jen občas mám takovou lehkou nostalgii.. Pravda, že nakonec je to o té partě a popravdě najít nějakou partu se tkerou si sedneš názorově (aby se dalo pokecat) časově a ještě k tomu herními aspiracemi...to je fakt těžký.
Jinak nezaujalo tohle někoho :
http://store.steampowered.com/app/249990/ (Odkaz na steam)
4pack stojí 6,29 Euro...takže na jednoho něco málo přes 1,5 éčka... Prej to nemá cenu hrát single, že síla toho tkví v coopu.. Tak jen zkouším, kdyby se někdo chtěl nějakou tu hodinku zabavit ..asi to nic dlouhodobého nebude
Na vyjádření máte 32 hodin od teď
JJ, jen občas mám takovou lehkou nostalgii.. Pravda, že nakonec je to o té partě a popravdě najít nějakou partu se tkerou si sedneš názorově (aby se dalo pokecat) časově a ještě k tomu herními aspiracemi...to je fakt těžký.
Jinak nezaujalo tohle někoho :
http://store.steampowered.com/app/249990/ (Odkaz na steam)
4pack stojí 6,29 Euro...takže na jednoho něco málo přes 1,5 éčka... Prej to nemá cenu hrát single, že síla toho tkví v coopu.. Tak jen zkouším, kdyby se někdo chtěl nějakou tu hodinku zabavit ..asi to nic dlouhodobého nebude
Na vyjádření máte 32 hodin od teď
- xpandelx
- Gorebelly
2 FRU - Dnes kúpim kedy budem hrať neviem...
- Fru-fru
- The Butcher
Tak počkej, koupíme ten 4pack..já myslím, že se ještě někdo najde :-)...co jsem četl, tak to nemá cenu hrát solo a ani ve dvou.. Chce to partu 3 neb 4 lidí... Nemluvě o tom, že pokud jsem to pochopil, tak je to arénový styl..tedy bude to asi jen několikahodinová zábava...ale přesto za ten mrzký peníz, proč ne...