SWK monk 2.1.2
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Jo pokud ti slo vylozene jen o RCR max, aby fungoval Taeguk, Inna a Sweeping Wind, tak presne je to 6,6 % RCR.
Re: SWK monk 2.1.2
Musím se pochlubit prvním Ancientem do buildu. Vzhledem ke skoro maximální vitalitě ani nevadí absence díry. Do WoL mám celkově +63% a dává to pěkné šlehy.
jelikož mám na prd swk amulet tak řeěim dilema jestli je lepší hrát s nim a tkg helmou a nebo poradnej amulet a swk helma..coz je ale bohuzel na blizko
Maja: no já to dělal metodou pokus omyl v těch paragon bodech do RCR.
Tomisco: CG, pěkná!
Hekrs88: Raději pořádnej amu a SWK helma.
Tomisco: CG, pěkná!
Hekrs88: Raději pořádnej amu a SWK helma.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
mám to stejný amulet nanic (dex, vit ats a cc) a po včerejšku slušnou swk helmu kterou jsem doplnil lepším amu - soket dex cc a cd
mám ale takovej pocit že možnost spamovat pilar daleko od sebe asi převáží tu dps navíc, budu to skoušet jak bude čas
mám ale takovej pocit že možnost spamovat pilar daleko od sebe asi převáží tu dps navíc, budu to skoušet jak bude čas
Tuhý a rychlý mobové se k tobě stejně dostanou, já to řeším náběhem do bandy přes DS a tam to prásknu u sebe. Výhoda tohoto řešení je i ta, že 15yardů okolo tebe může procovat Bane of Trapped, což se zvonama na dálku nespustíš
Jako dostal sem se dál s swk amuletem a zvonem na dalku no..kazdymu asi co vyhovuje za styl víc
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
je to o stylu ale včera jsem měl nějaký waller elitky a se to spamování na dálku docela hodilo
navíc asi jsme momentálně zvyklej hrát na dálku díky dh wizce a i klokana člověk leapuje nějak přes půlku obrazovky
třeba padne lepší swk amulet a problém bude vyřešenej (měl by se rolovat se soketem)
otázka jaký gemy jedete? já mám žlutej bane, mirinae a swiftness (z dřívějšího buildu), je lepší teda náhrada na zelenej a + ? možná taeguk ???
navíc asi jsme momentálně zvyklej hrát na dálku díky dh wizce a i klokana člověk leapuje nějak přes půlku obrazovky
třeba padne lepší swk amulet a problém bude vyřešenej (měl by se rolovat se soketem)
otázka jaký gemy jedete? já mám žlutej bane, mirinae a swiftness (z dřívějšího buildu), je lepší teda náhrada na zelenej a + ? možná taeguk ???
Já teď s tím setupem na blízko jedu: BotT,Taeguk (furt full stack) a BoP na elity. Mirinae jsem dal pryč, protože už nestackuju Holy dmg a zvony neprocujou tak pěkně jako primary attack. Swiftness je podle mě taky zbytečnej, AS ti k DMG zvnonů nepomůže.
Jinak Wallery právě taky řeším DS , prostě si tím nalítnu kam chci
Jinak Wallery právě taky řeším DS , prostě si tím nalítnu kam chci
- geekker
- Fallen Shaman
- BattleTag:geekker#2851
No já ted řeším dilema jestli si mam vzit ally boty nebo ne, přijde mi ze se trosku po patchi plácám ze ta dmg neni nic moc. a akorat malo spiritu na to nejsem zvyklej :-) co s tim? předpokládám že se tomu dneska více věnovat to poladit. Koukam že ty jedeš lightning, je to nějak určující nebo je to jedno jaky element se jede se zvony? a koukal jsem ze tam mas palm, takze zadny spel na regeneraci spiritu????? jak ho tedy používáš v točení utoku?
Koukám že i nepoužíváš epiphany.
Sete, metodou pokusu jsem se s RCR zastavil v paragonu na 32 a gem maká jak má, jinak jsem včera testoval v GR variantu fire/lighting, a zatím mi vycházím varianta s lighting (pilar) na přežití a dmg lepší, ještě otestuju s lepším cinderem i swk ruce s cooldownem a uvidím, ale trochu jsem taky ubral na dmg díky helmě, jediný co mě neskutečně se** jsou ty šutry pro 2 sezonu only, díky za tvé nápady a postřehy, ted už to je jen o stestí na dropSeton píše:Maja: no já to dělal metodou pokus omyl v těch paragon bodech do RCR.
--Ally boty ti právě vyřeší problém se spiritem . Nasadíš Air ally a máš 8spiritu/sec navíc!geekker píše:No já ted řeším dilema jestli si mam vzit ally boty nebo ne, přijde mi ze se trosku po patchi plácám ze ta dmg neni nic moc. a akorat malo spiritu na to nejsem zvyklej :-) co s tim? předpokládám že se tomu dneska více věnovat to poladit. Koukam že ty jedeš lightning, je to nějak určující nebo je to jedno jaky element se jede se zvony? a koukal jsem ze tam mas palm, takze zadny spel na regeneraci spiritu????? jak ho tedy používáš v točení utoku?
--No čtu že na mě koukáš, takže to tam můžeš pěkně zjistit, proč nemám primary skill. Protože ho nepotřebuju . 2x pasivka na spirit+2xAlly+Inna+RCR(resource cost reduction)+Reaper brancery = Útočíš jen zvonama a spirit to zvládá . Primárka ti k dmg nepomůže, je lepší spamovat zvony neustále a problém se spiritem není, takže to prostě nepotřebuješ .
--Je jedno jaký element na zvony si vybereš. Nové SWK spouští klony, který dávájí stejný element DMG jako je tvůj největší bonus do element dmg. Tkaže když budeš mít celkově na gearu +40%Fire a +20% Physical, tak SWK klony budou dávat Fire dmg. Nejpoužívanější bude zřejmě fire,Lightning a Phys (stunt).
Epiphany nepoužívám protože se nevleze :/, ale jde to udělat i sním samozřejmě.
--Ohledně EP. To je test ze včerejška a nutno dodat, že se mi to velice zalíbilo.
Je to totiž ultra-rychlý řešení pro trash v GR. Jednoduše nalítneš do bandy zmrdů, 2-4 označíš Palmem a pak to celý odpálíš pár zvonama . Je to efektivní, je to krásný, je to vražedný, je to velký badabůůům
Jooo, to je to číslo , máš pravdu. Nemáš zač, rád se podělím . Jinak dnes večer na to můžem vlítnout a bude monk partymaja píše:Sete, metodou pokusu jsem se s RCR zastavil v paragonu na 32 a gem maká jak má, jinak jsem včera testoval v GR variantu fire/lighting, a zatím mi vycházím varianta s lighting (pilar) na přežití a dmg lepší, ještě otestuju s lepším cinderem i swk ruce s cooldownem a uvidím, ale trochu jsem taky ubral na dmg díky helmě, jediný co mě neskutečně se** jsou ty šutry pro 2 sezonu only, díky za tvé nápady a postřehy, ted už to je jen o stestí na dropSeton píše:Maja: no já to dělal metodou pokus omyl v těch paragon bodech do RCR.
EDIT: Lightning varianta se mi po včerejším testu taky hodně zalíbila a má opravdu výhodu v Single target dmg. Zatím pojedu takhle.
Jo, ty gemy mě mrzí nechápu proč zrovna gemy jsou season only .
Takže vážení, chci slyšet zvony znít Váš monk guru Seton
Dnes by to Sete možná šlo, snad to vše stihnu a více monků v grupě bude ok, pak nebude problém se podělit, ještě k tem kamenum, po ukončení 2 season, budou šutry padat i na non season ?, ptám se jen proto, jestli mam rozjet 2 sezonu.
Jojo, klasicky se vše z S2 po jejím zkončení přesune do normální non-season hry
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Sete ty mocný guru mrkni na toho mého Monka..... Daibo nemůžu najít jinak je to takový nevím.... :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
No jóó´šéfe, jenže ty seš HC hovado . Tam je to všecko jinak
Máš to poskládaný po staru no (2.1.1). Chce to pasivku na spirit, Crudest boty kvůli Air Ally (taky spirit), jestli se teď léčíš pomocí LpH, tak to bude problém asi, protože zvonama hituješ milionkrát míň než rychlým primárem :/. SW to chce holy taky na spirit. Gemy jsem psal o něco výš v postu. Prostě aby jsi mohl non-stop spamovat zvony. Na HC asi nejlíp Phys zvony, ty stuntujou. K tomu Tzo gir helmu abys to mohl házet z dálky....
Jenže prostě HC...tam si fakt nejsem jistej, nerad bych tě zabil
Edit: koukal jsem na mrdničku a né kundičku, tak snad jsem koukal dobře
Máš to poskládaný po staru no (2.1.1). Chce to pasivku na spirit, Crudest boty kvůli Air Ally (taky spirit), jestli se teď léčíš pomocí LpH, tak to bude problém asi, protože zvonama hituješ milionkrát míň než rychlým primárem :/. SW to chce holy taky na spirit. Gemy jsem psal o něco výš v postu. Prostě aby jsi mohl non-stop spamovat zvony. Na HC asi nejlíp Phys zvony, ty stuntujou. K tomu Tzo gir helmu abys to mohl házet z dálky....
Jenže prostě HC...tam si fakt nejsem jistej, nerad bych tě zabil
Edit: koukal jsem na mrdničku a né kundičku, tak snad jsem koukal dobře
No prosim . Jsem rád, že to funguje
- geekker
- Fallen Shaman
- BattleTag:geekker#2851
Tak to mam jak vy kuci a jako max okolo 75mega dava zvon pri critu jinak ani prd... co my tam zasadniho chybí?? nebo to nevidim??
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Koukal jsi dobře. :-D stejně to dává strašně malej dmg ten zvon, palma je super ale jinak nevím.... Ale cucni co tam mám teď za Amulet. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!