DH 2,1.2

Odpovědět
McT
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:McT#2636
Re: DH 2,1.2

Příspěvek od McT » 19.01.2015, 09:28 hod.

No já mám ale pocit, že když označit někoho jiného tak to označení z toho předchozího zmizne. Moc jsem to netestoval, ale přijde mi to kouzlo zvláštní. Ale je to možná díky tomu, že ikdyz jsem klikám jak blázen tak jsem žádné zvýšení hatred nezaznamenal

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 19.01.2015, 09:36 hod.

Budu toho muset otestovat více. Kromě MfD se potřebuju ujasnit jak to je aktuálně s procováním trapped gemu a případně Cull the weak. Už vím, že je v každém případě nejlepší to hrát s Polar station a házet sentry do mobů více.
Ale nejsem si jistý jak to je s procováním samotného Maelstromu. Tedy jestli je vůbec schopný něco procnout. Pokud náhodou nedává self proc (tedy, že by stačilo slow z jednoho CA, aby sám sobě procnul Trapped a Cull), tak je dost pravěpodobné, že slow z předchozího nebude stačit na proc následujícího (příliš krátká doba trvání). A pak by se to mohlo povést pouze v kombinaci s castem CA ze setry. A na přímo trefeného moba by to zafungovalo pro následující raketu.

Trapped gem budu hrát v každém případě a to i pro fire varianty buildů. Cull the weak pro fire ale už nehraju a pro cold variantu právě váhám jestli ano nebo ne.

Edit:
Třeba SanchezL (z týmu, kteří vedou 4P žebříček s GR60) používá Mortal Enemy. A těch hráčů z první desítky týmů je tam více co používá Mortal Enemy.
Naposledy upravil(a) Mlok dne 19.01.2015, 09:46 hod., celkem upraveno 1 x.

McT
Burning Soul

Příspěvek od McT » 19.01.2015, 09:45 hod.

A pro fire máš teda jaké pasivky? Protože cull the weak je celkem silná :-) Jeste k tomu když bereš že fire se hraje hlavně v partě tak by tam měla být ne? :-)

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 19.01.2015, 09:55 hod.

Ve správné partě je Cull the weak zcela jasná, tam není co řešit. Je multiplikativní, takže má přednost před čímkoliv když jede pořád.

Solo na T6 s MS buildem je to ale něco jiného. I když hraju trapped který si procnu Polar station, tak to je pro elitky kde potřebuju více dmg, kde je MS slabší než CA.
Cull the weak pouze na elitky je ale zase škoda. Takže hraju raději Steady aim. Steady aim je aditivní, takže slabší než Cull, ale solo to není až tak velký rozdíl jak není tolik adititních buffů jako v partě. A jede pořád.

Nemám HT amulet, takže pasivek je přetlak. CE a Ballistics je nutnost.
Cull navíc ke Steady aim se mi už solo nevejde ani když to je bez Awareness.

Na T6 je nutné hrát Tactical Advantage, jinak jsem o hodně pomalejší. Teď už není limitem dmg ale rychlost pohybu. A to ani když nemám ještě poladěno a ztrácím třeba multishost dmg na toulci za dočasný s CA dmg.

Až budu mít na T6 poladěno, tak možná nepoužiju ani Steady aim a dám k těm dvoum nutným Blood Vengeance + Tactital adv. Blood Vengeance pak umožní nepoužít Reapaer a použít Warzechiany. To je pak varianta super pohybu. Musím ale vyzkoušet jestli i pro solo bude výhodnější (tedy jestli zrychlení pohybu přinese více než ztráta za Steady aim).

Chtělo by to nějaký pěkný HT amulet, teď je přetlak pasivek ještě větší než před patchem. Do toho se mi ale nechce, to by bylo hodně těžké získat roll, který by nahradil stávající amulet.

McT
Burning Soul

Příspěvek od McT » 19.01.2015, 11:59 hod.

Zrovna koukám na spodní příčky top50 pro partu 4lidi a dost lidí tam má multishot... To je ten build tak silnej?

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 19.01.2015, 12:17 hod.

Je slabší, ale ne zase tak o moc.

V trialu dávám s MS o 3 klíče níže, ale s tím, že mám ještě Rucksack s CA dmg. Se správným Rucksackem to bude +1 lvl v trialu, takže se sníží rozdíl na 2 lvl pro srovnatelný gear. V partě to bude poměrně podobné solo trialu.

To je ale srovnání cold CA x MS. V partě bude fire CA o trochu lepší, takže rozdíl zase mírně naroste.

Důvody proč to tam tolik lidí má bych viděl 3:
- mají to tak postavené na T6 a nemají zatím gear na více variant
- MS varianta je pohodové hraní ohledně hatred, takže to může více bavit i když je to o něco slabší
- MS varianta je pro línější hraní, nemusíš ani mířit (u CA je to velké plýtvání netrefit první hit kam je potřeba)

Edit:
A ještě ohledně procnutí Cull the weak a trapped gemu. Kromě Polar sentry tu je ještě Spider a pak stejně jako u Wiz. tu je Temlář (správná výbava + intimidate).

McT
Burning Soul

Příspěvek od McT » 19.01.2015, 12:37 hod.

Hm... Tak mě ještě napadá, že slabší sice je. Ale vzhledem k hatredu, nevyjde pak celkově lépe? Na GR s CA občas dojde a ještě tím i tam lehce musím šetřit. Takže pokud s multishotem to je Leoš to tak možná v konečném důsledku vyjde nejlépe. No a hlavně tu mám HF amuletem s balistic :-D
Akorát nemám nikde multishot a nevim jestli stávající předělávat, uvidím co mám ve stashu ale asi to zkusím

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 19.01.2015, 12:44 hod.

V tom slabší je už započtený hatred management. V trialu jsem o ty 3 klíče níže i přesto, že s MS střílím o dost déle než mi dojde hatred. A v partě stejně jako v trialu pojede Priders fall pořád.

HF amulet s balistic se slušným rollem bych bral hned. Já bych klidně i do party zkoušl hrát cold CA. Já nemám LfB stejně rád. Jinak v partě jsem koukal, že se používá i Cluster Bombs. S tím tedy nemám zkušenosti žádné, to ani nevím jak vypadá :-)

A cíl je jasný. Udělaj si gear na MS i CA. I kdybys hrál CA na GR, tak MS je jasně lepší na T6 (i přesto, že elitky a RG jsou o dost rychlejší s CA, tak celkově je MS vítěz).

Já mám boty na obojí (to jsem měl už před patchem). Problém je Rucksack, ten potřebuju další pro MS. Ale aspoň jsem se nemusel rozhodovat s rerollem, protože tam mám CA na nererollnutém statu, takže ten ani předělat nešel. A helma je pak stejně odlišná.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 19.01.2015, 12:54 hod.

ná teda nevím testoval jsem oboje ale CA LfB u mě jasně vede, ms mi připadal pomalej, preferuji velkou ránu místo dvou menších, dost mi vyhovuje to míření a hlavně střílení z obrovské dálky, hráju v 99% v partě t6 rifty momentálně

btw té runy bluster jsem si taky všiml musím to vyskoušet

PS: gem na goldy a goldwrap je dobrá cesta pro HC hráče, někdy se vrhám doprostřed packu pro peníze a díky toughness v řádech stovek mil je to prostě pohoda hra, navíc mám za dva dny 2x tolik na kontě což mi taky nevadí :D
Obrázek Obrázek

McT
Burning Soul

Příspěvek od McT » 19.01.2015, 12:58 hod.

Tak jsem studoval dal a TOPce pro full partu to má dos lidi tak se nevím :-) já proti CA nic nemám, na T6 se stim hraje na pohodu, ale na GR mě přijde divný, už jen pro nedostatek hatred :-)
Goldwrap a gem používám taky, můžeš si pak dělat v podstatě co chceš :-)

McT
Burning Soul

Příspěvek od McT » 19.01.2015, 13:01 hod.

Ještě možná zkusím vyhodit cull tě weak a místo toho dát blood vengeance... Budu mít menší dmg, ale zase snad víc hatred

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 19.01.2015, 13:03 hod.

I když ještě nemám na MS Rucksack, tak přesto jsem s MS už o cca 15-20% rychlejší na T6 než s CA (a s CA mám správný Rucksack). A to je ještě pro SC, kde jedu všude RCR. S méně RCR to bude ještě výraznější ve prospěch MS.

V partě i sólo předvedl CKbrah ve videu jak to může být rychlé (já jsem zatím o něco pomalejší). S CA nemáš šanci se na takovou rychlost dostat. Elitky dá CA rychleji. Problém je velká densita trashe, tam to s CA trvá hrozně dlouho (oproti MS) a ještě stojí více hatred (na trash jeden MS a celá obrazovka mobů lehne).

U CA tedy není problém, že je to velká rána za více hatred. U CA je problém chybějící plošná dmg.

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 19.01.2015, 13:12 hod.

Jo včera jsem mimochodem udělal solo GR 42 v čase 10:44 a sranda je, že kolega z klanu cwango je o post nademnou o 10 sekund lepší :D tož tak no :)

Celkem fajnově to vyšlo, to pak je taková 42 někdy i snazší, jak 39 :D
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 19.01.2015, 13:19 hod.

btw viděl jsem třeba gabyho že má oba skily ca i ms... asi ms na trash a ca na elity

ty videa CKbrah jsou kde? asi jsem slepej
Obrázek Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 19.01.2015, 13:21 hod.

Taky máš teď pěkně poskládaný gear. Parádní roll ta zbraň (to by byl pěkný roll i na craft, na to, že to není craft, tak slušné štěstí na drop). A ancient Priders Fall, taky pěkné. Vůbec se mi nechce teď farmit další Priders (stejně ale budu muset, potřebuju i jiný roll i v obyč verzi).

Jen ten IAS na rukavicích, tam bych rerollnul raději RCR. A budou to parádní rukavice.

A teď můžeš začít farmit kalhoty u Kadaly, tam si můžeš poměrně rychle pomoct asi nejvíc. I kdybys z Kadaly hned nevymlátil ancient verzi, tak i pro obyč si dost pomůžeš rollem s all resisty místo armoru. A zvlášť ještě když máš Xephirian amulet (závidím, je parádní), tak na kalhotech je i ten secondardy light resist k ničemu.

To se určitě časem posuneš ještě o trochu výše.

hulkxxxl:
Videa jsou v sekci Wizard na US foru :-)
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15700045200
30minut na 10 solo riftů. To je už opravdu parádní čas.

Tady se už ten odkaz asi také někde řešil, už jsem zapomněl kde.

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 19.01.2015, 14:17 hod.

Takže se to dá na vyšší GR uhrát i bez hodně RCR? Koukam, že Heller má jen na ramenech. Já právě hledám jiné rukavice pro reroll RCR a až padne Rgift, tak lepší zbraň. A tam právě otázka jestli brát zbraň pouze s RCR nebo když bude dobrá, tak ho nehrotit.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 19.01.2015, 14:35 hod.

hm teda koukám ty videa a čumím na tu rychlost, ok dám ms ještě šanci :D

mám ještě jeden ruksak a včera padly jedny botky tak tam natočím + %ms a skusím jak se s tím bude hrát
Obrázek Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 19.01.2015, 14:43 hod.

Stanley:
Tak záleží co znamená uhrát na vyšší GR. Heller už má pěkný build a RCR na rukavicích by to ještě zlepšilo. GR42 s tím časem je už pěkný výsledek. Ale pořád zdaleka navyžaduje zcela perfektní gear a perfektního hráče. Musíme brát v úvahu, že po patchi je DH už na GR50 (na EU dal wudijo hned první den po vydání patche). A GR42 x GR50 je propastný rozdíl.

Já jsem zatím pořádně vyšší GR s DH nejel, zkusím časem. Na GR50 to opravdu nebude, na to nejsem dost dobrý hráč, ale snad aspoň někam ke GR45 to půjde. Na PTR jsem testoval GR44 pár minut a RCR bych bral rozhodně všude. Maximálně je na zvážení jestli RCR nebo vitalitu, aby už nebylo málo tougness. Ale určitě nedávat IAS místo RCR.

hulkxxxl:
Ono na HC to také nemusí vyjít stejně. CKbrah to hraje s nízkou tougness (hraju také tak nízkou) a v tom videu minimálně jednou ripnul (to jsem tam viděl, nekoukal jsem ale samozřejmě celé video sekundu po sekundě). A to bys asi nechtěl :-)
A jakmile nebude dost dmg na MS, tak už nemusí být tak rychlý.

McT
Burning Soul

Příspěvek od McT » 19.01.2015, 14:49 hod.

Pokud budu mít možnost narollovat 3x multishot (abych si nezničil CA) tak to určitě vyzkouším.

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 19.01.2015, 14:52 hod.

Tak prostě budeš farmit Rucksack jako já, aspoň v tom nebudu sám :-)
Na T6 klidně hraju zatím MS + Rucksack s CA. I tak jsem s MS rychlejší než s CA buildem.

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“