trochu si to tady upravím ať zbytečně nerozepisuju další téma ... rozehrál jsem si trochu jinou čarodějku. Časem sem třeba něco napíšu

Obecné informace:
☻ Postava: Sorceress
☻ Build: chci vyzkoušet FO + TS, tak uvidíme jak to půjde a jak to dopadne
☻ Úroveň: 73
☻ Titul: Conqueror
Pravidla k mojí hře:
Verze hry: 1.13c + plugY
Hardcore
untwinked
Opakované nájezdy: často

Esc zakázán
/Players x: Povoleno
Upozornění
Snažím se psát co nejkratší to jde, ale prostě pořád se nedaří

Jak to vlastně probíhá.
Akt 1. (N)
Hned ze začátku jsem nahodil pl8 a šel jsem mlátit zombie. Rozhodně to nebylo nic zábavného a věděl jsem, že s tím jaké chci hrát skilly to nebude zábavné dlouho, ale zakousnul jsem se do toho a prostě jsem se tímto aktem prokousal. Na první pohled neužitečná frost nova byla můj velký kamarád, protože když všechno v okolí "zmodralo" tak to bylo hnedka lehčí

Cesta za Andariel na mě vyskočily 2 kousky do sbírky. Celkem rychle jsem proběhl katakomby a pak jsem se poměrně dlouho přetahoval s Andariel o to, kdo nakonec vyhraje

Akt 2. (N)
I zde využívám glacial spike a řetězový blesk a čekám na vysněný level 24. Nakonec jsem se dočkal a blizzard konečně začal dělat paseku. Zatím jsem se prokousal chrámem zmijí a až to znovu zapnu tak skočím do paláce. V ruce mám toto, protože už jsem si s mečem připadal blbě

Duriel padl! Cestou k němu se nestalo nic moc zajímavého, jenom ty kobky byly dosti otravné, protože tam bylo hafo koslivců .... mraky a mraky ... cestou "ve vesmíru" jsem našel štít pro drsný chlapy, takže jsem ho strčil do truhly a šel dál

Akt 3. (N)
Už to nějáko dobu je co jsem to prošel, ale něco málo si snad pamatuju

Akt 4. (N)
Využíval jsem sílu FO, která i s málo body udělá divy. Vzhledem k tomu, že jsem měl našetřeno spoustu skillpointů, tak jsem mohl po každém levelu rozdávat do TS, LM, CM i FO. Ale zpět k průběhu. Pomocí static field padalo vše co mělo více životů hodně rychle, ale musím říct, že praktikovat to na Diabla bylo docela adrenalinové

Akt 5. (N)
Můj oblíbený akt. Zvláště proto, že se zde postava hodně naexpí. Tentokrát jsem tady moc předměty nehuntil, protože pravděpodobnost, že by mi padlo něco užitečného pro sosu jsem viděl jako dosti mizivou. Proběhl jsem to však poctivě. Sem tam padali zase takové ty základní zelené předměty a tak jsem postupně uklízel do truhly, ale občas se přidalo i nějáké to unikátní párátko. Annyu jsem zachránil, aby nám nezmrzla a cestou jsem měl radost z tohohle kamínku. Annya se relativně odvděčila. Jakmile jsem skočil k Pindlovi, tak sice něco vyplivnul, ale víckrát jsem tam nebyl. Nechtěl jsem se moc zdržovat