The Expendables
50% v GR neni tak spatne.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: The Expendables
Ale je mi té holky líto, když co chvila skučí: "I can't..."
Ale tak hrali jsme GR41 ve 4 lidech, myslim ze Deamon mel malicko vic prostoru, ale i tak brblal ze nema hatred To jsem vzdycky slysel: Prask, prask, prask, chvili "ticho" (neruste me nabijim hatred ) a pak zase prask, prask, prask
Ovsem ten dmg co DH da je fakt luxusni to se musi nechat. Kuki fearoval, ja s monkem stahoval a boostoval dmg. No jo on tam byl vlastne i Black s Barbikem jsem si ho tam ani nevsiml
Casove jsme meli brutalni rezervu takze vyssi GR nas jeste v klidu cekaji
Ovsem ten dmg co DH da je fakt luxusni to se musi nechat. Kuki fearoval, ja s monkem stahoval a boostoval dmg. No jo on tam byl vlastne i Black s Barbikem jsem si ho tam ani nevsiml
Casove jsme meli brutalni rezervu takze vyssi GR nas jeste v klidu cekaji
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako je to dost na palicu, když za 5 sec vystřílím všechny zásoby i s Companion + Preparation a pak se jak jouda 10 sec přes Evasive Fire nabíjím, abych to za další 3 sec zase všechno spálil Jsem vám to říkal furt...sbírejte mi ty health globy
Spíš bych řek, že byl Kuki nejvíc vysmátej z těch mojich nekonečných pasivek
Jinak to ovšem byla včera supr týmová práce. Nebýt třeba Blacka a jeho WC, tak mám Thougness úplně někde jinde a jistě by tam to DH vykempilo
Jinak jsem brouzdal po http://www.diabloprogress.com a čirou náhodou jsem zjistil, že co se týče EU, tak jsme jako klan na 28.fleku v Paragonu v Season 1. Slušná banda závisláků jsme
Spíš bych řek, že byl Kuki nejvíc vysmátej z těch mojich nekonečných pasivek
Jinak to ovšem byla včera supr týmová práce. Nebýt třeba Blacka a jeho WC, tak mám Thougness úplně někde jinde a jistě by tam to DH vykempilo
Jinak jsem brouzdal po http://www.diabloprogress.com a čirou náhodou jsem zjistil, že co se týče EU, tak jsme jako klan na 28.fleku v Paragonu v Season 1. Slušná banda závisláků jsme
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec,
No podle popisku na diabloprogress je toto pořadí podle prvních 4 lidí v klanu (průměr jejich hodnot). Tz. jeden dva lidi silně ovlivní pořadí, to není úplně ideální pro porovnávání, ale tak jako tak, umístění je to hezké
No podle popisku na diabloprogress je toto pořadí podle prvních 4 lidí v klanu (průměr jejich hodnot). Tz. jeden dva lidi silně ovlivní pořadí, to není úplně ideální pro porovnávání, ale tak jako tak, umístění je to hezké
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Nejsou tam přidání všichni musíme doladit. :-) dneska vás očekávám. :-)
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kuki10: Už včera to mělo být
Jinak GR 41 hotovson v čase 11:37, což mě katapultovalo na 16.pozici v EU
Prostředí: Arreat Crater
Monstra: Infernal Maiden + ty jejich kostry, duchové, co prolítavaj zdmi, pak ti, co vylezou ze země, švihnou o sebe prackama a vyletí lightning a ještě někdo
RG: Ember
Pylon jsem za celej Rift potkal jen jeden => Challange
Awareness: 0x
Na takové mapě bych si myslím zvládl i 42, možná i 43. Třeba bude klika i příště. Mám v bedně 2 klíče do 42
Monstra: Infernal Maiden + ty jejich kostry, duchové, co prolítavaj zdmi, pak ti, co vylezou ze země, švihnou o sebe prackama a vyletí lightning a ještě někdo
Na takové mapě bych si myslím zvládl i 42, možná i 43. Třeba bude klika i příště. Mám v bedně 2 klíče do 42
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kuki10: Už včera to mělo být
EDIT: Tak první pokus v 42 mi utekl o kousek. Dost mě zdržela elita hned za vchodem na začátku Rifty (Jailer + Arcane) a když jsem to dohnal, tak mi na RG (Butcher) zbývalo jen 55 sec.
Druhej pokus = RIP. Zase hned za vchodem elita (Jail + Waller + Thunderstorm). Zoltan flašku jsem měl na cooldwonu a zazdili mě tam jak nikdy Zbytek už obstaral Thunder.
EDIT: Tak první pokus v 42 mi utekl o kousek. Dost mě zdržela elita hned za vchodem na začátku Rifty (Jailer + Arcane) a když jsem to dohnal, tak mi na RG (Butcher) zbývalo jen 55 sec.
Druhej pokus = RIP. Zase hned za vchodem elita (Jail + Waller + Thunderstorm). Zoltan flašku jsem měl na cooldwonu a zazdili mě tam jak nikdy Zbytek už obstaral Thunder.
RIP kamo Elitky na vchode ve vysokem GR je fakt prasarna! Jestli se nemylim tak se Blizz dusoval ze Elitky na vchodech nebudou (po patchi), tak to se asi neco nepovedlo...
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
R.I.P
Výbornej výsledek, dostat se v ladderu až tak vysoko mezi ostatníma. Kloubouček dole.
Výbornej výsledek, dostat se v ladderu až tak vysoko mezi ostatníma. Kloubouček dole.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BlackMage17#2679
kuki, nikde tu nevidim tvou A-Furnace. Cekal jsem tu spam v kazdem vlaknu
Par hezkych ancient dropu:
Par hezkych ancient dropu:
- Kuki10
- Globální moderátor
Neboj hodim sem toho až toho bude víc.
Jinak co me dneska rozesmál clan chat.
Dostal jsem nové místo a píšu Demonovi ať mě jde dělat zástupce.
A jak by to vypadalo?
Ser na ty rajčata, mám tady krabku A1.:-D
Jinak co me dneska rozesmál clan chat.
Dostal jsem nové místo a píšu Demonovi ať mě jde dělat zástupce.
A jak by to vypadalo?
Ser na ty rajčata, mám tady krabku A1.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BlackMage17#2679
cau,
pro pobaveni 2 videa s HC lightning WW
GR34
https://www.youtube.com/watch?v=MZG94yo ... e=youtu.be
GR39
https://www.youtube.com/watch?v=e1NQVUf ... e=youtu.be
pro pobaveni 2 videa s HC lightning WW
GR34
https://www.youtube.com/watch?v=MZG94yo ... e=youtu.be
GR39
https://www.youtube.com/watch?v=e1NQVUf ... e=youtu.be
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná práce Blacku. Koukám, že Arcane nejsi zrovna fans Ať ta 40 klapne
Kuki jako jinak by to ani dopadnout nemohlo
Kuki jako jinak by to ani dopadnout nemohlo
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Je to tam! Rift byl průměr. Žádní Winged Assassin (ty jsem měl 5x v řadě při přechozích pokusech) nebo Corupted Angel/Exarch/Anarch, ale taky žádné haldy koster. Rift Guardiana jsem vyfazoval Zoltana Kulleho, takže i díky jeho tornádům, mezi kterými jsem musel dost často tancovat se čas tak natáhl. Awareness 0x. GR 45 určo zkusím
GR44 na HC - parada, gratuluju.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Kuki10
- Globální moderátor
To dáš ještě první flek v EU pod máš na to.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No, to těžko Už teď, když vlezu do Riftu nebo do dalšího patra a mám hned za vchodem elitu, tak je to automaticky konečná, protože Awareness vyfasuju max do 5 sec
42 a 43 jsem dal na 1.pokus, ale 44 až na nějakej 6. nebo 7. Buď špatná mapa a nebo monstra. Při současným equipu nevím, co bych musel mít za roll, abych tu 47 dal. Už v té 44 mi Jail schrábne tak 70% life.
42 a 43 jsem dal na 1.pokus, ale 44 až na nějakej 6. nebo 7. Buď špatná mapa a nebo monstra. Při současným equipu nevím, co bych musel mít za roll, abych tu 47 dal. Už v té 44 mi Jail schrábne tak 70% life.
47 je na HC už masakr. Tam už musíš mít současně dobrý roll a jet více DPS a méně tougness, tzn. už většina zdrojů dmg bude one shot a tedy obrovské riziko na HC (i když pojedeš variantu, že po procu awareness to vzdáš, tak ne vždy se to podaří bezpečně zabalit).
A k tomu je tu faktor, že dobrý roll s velkou hustotou velmi často začíná už s velkou hustotou u vchodu. Na SC je takový roll pak o tom, jestli se na začátku prostřílíš nebo převaultuješ na nějaké malé bezpečné místo odkud můžeš začít (pokud se podaří, tak je napůl vyhráno). Ovšem do toho bych na HC určitě nešel, protože se to poměrně často nepovede (už jsem tak 2x těsně promarnil z pár pokusů co jsem dělal na GR47/48, tedy už to vypadalo, že se na počátku prostřílím a budu mít super densita roll, ale nakonec se nepovedlo).
Edit: A co koukám na SC na GR48+, tak už se to hraje cestou pure DPS. Tedy tougness se už neřeší a jediná defense je awareness. Takže se už nehraje ani unity a místo toho SoJ pro větší dmg.
A k tomu je tu faktor, že dobrý roll s velkou hustotou velmi často začíná už s velkou hustotou u vchodu. Na SC je takový roll pak o tom, jestli se na začátku prostřílíš nebo převaultuješ na nějaké malé bezpečné místo odkud můžeš začít (pokud se podaří, tak je napůl vyhráno). Ovšem do toho bych na HC určitě nešel, protože se to poměrně často nepovede (už jsem tak 2x těsně promarnil z pár pokusů co jsem dělal na GR47/48, tedy už to vypadalo, že se na počátku prostřílím a budu mít super densita roll, ale nakonec se nepovedlo).
Edit: A co koukám na SC na GR48+, tak už se to hraje cestou pure DPS. Tedy tougness se už neřeší a jediná defense je awareness. Takže se už nehraje ani unity a místo toho SoJ pro větší dmg.