http://us.battle.net/d3/en/blog/1715234 ... 12-30-2014
The earliest the Season will end is February 3, 2015.
End of Season 1...
Re: End of Season 1...
No po vcerajsom upratovani a triedeni itemov zo prvej sezony, rozmyslam ze naco su mi vsetky tie veci a postavy? Kedze mam v plane hrat aj druhu sezonu. Pocas sezony sa k mimosezonnym veciam nedostanem, a tiez vylepsovat mimosezonne postavy mi nedava logiku.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
No tak vše smaž.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
To je tiez jedna z možností, a co s tym spravis ty? Krvopotne som to z tych mobiek vytrieskal a teraz to mam mazat?
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Protridim a nechám v truhle stejně teď budu hrát non season.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ja som mal non season stash na 90% plnu a dotoho prislo 202 itemov zo sezony gg:Dsom to cely vecer triedil a mazal a mazal:D
spravil som si volne sloty na season 2 char a pockam na novu sezonu a to budem hrat
spravil som si volne sloty na season 2 char a pockam na novu sezonu a to budem hrat
Sak ja to iste, ale naco odkladat tie veci zo sezony? To sa moze kludne secko vyhadzat aj s postavami, kto nechce hrat sezonu 2. Som z toho v pomykove... vcera ma dokonca napadlo ze kaslem na sezony a budem hrat len nonseason. ale na sezone sa mi lubi ten rychlejsi progres a nove veci. Neviem sa rozhodnut....cabes píše:ja som mal non season stash na 90% plnu a dotoho prislo 202 itemov zo sezony gg:Dsom to cely vecer triedil a mazal a mazal:D
tak ja si pekne rolnute a vzacne veci odkladam len tak pre dobry pocit:D s prichodom ancient lege som rozlozil asi tak 20+ lege zbrani ale aj tak je miesta malo:D
ja idem urcite sezonu lebo len tak zbierat paragon a farmit do nemoty itemy ma prestava rychlo bavit a davam casto pauzu od d3:D
ja idem urcite sezonu lebo len tak zbierat paragon a farmit do nemoty itemy ma prestava rychlo bavit a davam casto pauzu od d3:D