MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
Aha, ja koukam pres mobil a tak jsem to porovnaval, nez jsem se zeptal ale proc ne, je fakt, ze takhle kolikrat ta 100% fullka padne zbytecne (myslim u me).
Jinak uz chapu, co myslel RIP tim, ze je zajimave vedet, co pises na forum, driv nez to tu je
Jeste budu chvili koukat a pak to zalomim, tak nejaky dropy
EDIT:
CG a pekne jsi v jednom dropu doposkladal set
Jinak uz chapu, co myslel RIP tim, ze je zajimave vedet, co pises na forum, driv nez to tu je
Jeste budu chvili koukat a pak to zalomim, tak nejaky dropy
EDIT:
CG a pekne jsi v jednom dropu doposkladal set
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 04.03.2015, 00:25 hod., celkem upraveno 1 x.
Štěstí přeje připraveným...
Re: MF turnaj vol.4
zdravim..
premyslim o tom co napsat, nuze, tak nejak muzu jen jednoduse formulovat ze jsem smutnej jak prase..ne zklamany, ne nastvany, smutny...
at uz za svou situaci, tak za RIP u dalsich lidi..
tento turnaj je nejlepsi a nejhorsi zaroven, aspon pro me..
nicmene to rozhodne nehodlam vzdat, doufam ze budu brzo zpet
a to preju i vam, zejmena Ripovi
at vas sila provazi
ps> dd, jsem na twitchu .]
premyslim o tom co napsat, nuze, tak nejak muzu jen jednoduse formulovat ze jsem smutnej jak prase..ne zklamany, ne nastvany, smutny...
at uz za svou situaci, tak za RIP u dalsich lidi..
tento turnaj je nejlepsi a nejhorsi zaroven, aspon pro me..
nicmene to rozhodne nehodlam vzdat, doufam ze budu brzo zpet
a to preju i vam, zejmena Ripovi
at vas sila provazi
ps> dd, jsem na twitchu .]
Naposledy upravil(a) Welwet dne 04.03.2015, 00:39 hod., celkem upraveno 1 x.
@Welwet: Tyhle turnaje bvi nesmirne i mne a jinak hodne stesti a at jsi v turnaji zase brzo
@DD: Uz to balim, at Ti neco popada u Pindla
@DD: Uz to balim, at Ti neco popada u Pindla
Tak se mi budete asi smat, ale po tom, co jsem tu cetl od Welweta a taky Deamona me napadlo, ze zkusim jeste.....jeste.... jeste Druida Tentokrat fakt nepujde o body, ale tak nejak se placat hrou, nebude to Windy, tedy ne klasicky Windy, a nazval jsem ho podle sveho soucasneho dusevniho vztahu k D2 Nasranix
Uvidime, kde cipne
Uvidime, kde cipne
@RIP: Tak ať Nasranix vydrží dlouho
Mj. Honzo, tady máš příspěvek z "MF turnaj podruhé" z 11.9.2012...
Mj. Honzo, tady máš příspěvek z "MF turnaj podruhé" z 11.9.2012...
Teď je bodování jiné, takže cílovou hranici Ti zvedeneme tak na 1000+ tak makej, jdi do toho po hlavě a makejRIP píše:Vitez bude mit 500+ bodu a budu to ja
No krom te druhe casti jsem mel pravdu
Jinak s timto buildem bych to pri nejlepsi mozne konstelaci videl na 400 bodu, a to jeste hooorko tezko, je to spis ten radoby MF, jak jsem tu psal driv
Jinak s timto buildem bych to pri nejlepsi mozne konstelaci videl na 400 bodu, a to jeste hooorko tezko, je to spis ten radoby MF, jak jsem tu psal driv
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
IGNI: Pěknej amulet.
RIP: Fajn, že budeš s něčím hrát Já na body taky prdím. Zajímám se spíš o defensivní staty, než kde všude nabrat MF. Jsem realista...S tímto buildem nemám nejmenší šanci soupeřit o první dvě pozice. Když se umístím třetí, tak to pro mě bude úspěch. Zeal Sorc jsem už párkrát zkoušel a moc dobře vím, jak je to s ní na Hell. Leda že bych někde po cestě na NM sesbíral runy na CtA, dropl perf Vipera a Um k tomu
Welwet: Dej to nějak dogromady. Jseš asi jedinej, kdo může ještě potrápit Flammeuse
Dragonius: Jj, to byla haluz s tím Hsarus setem. Už se mi dlouho nestalo, abych nějakej složil jedním průchodem přes Normal. I když...nějakej ten run na Pindlovi byl...zas ale z něj žádná část nepadla.
Aktualizovaná score tabulka
RIP: Fajn, že budeš s něčím hrát Já na body taky prdím. Zajímám se spíš o defensivní staty, než kde všude nabrat MF. Jsem realista...S tímto buildem nemám nejmenší šanci soupeřit o první dvě pozice. Když se umístím třetí, tak to pro mě bude úspěch. Zeal Sorc jsem už párkrát zkoušel a moc dobře vím, jak je to s ní na Hell. Leda že bych někde po cestě na NM sesbíral runy na CtA, dropl perf Vipera a Um k tomu
Welwet: Dej to nějak dogromady. Jseš asi jedinej, kdo může ještě potrápit Flammeuse
Dragonius: Jj, to byla haluz s tím Hsarus setem. Už se mi dlouho nestalo, abych nějakej složil jedním průchodem přes Normal. I když...nějakej ten run na Pindlovi byl...zas ale z něj žádná část nepadla.
Aktualizovaná score tabulka
Me taky padl cely Hsarus behem pruchodu Normalem, a to v tomto turnaji s tou prvni Javou Jinac Druidik uz je na lvl 16, celkem mu to zatim slape, je to sranda ho pozorovat
Edit: Tak Act 1 dokoncen a lvl 20
Edit: Tak Act 1 dokoncen a lvl 20
@RIP: GO, GO, GO
Dneska se citím na nějaký pořádný drop
Dneska se citím na nějaký pořádný drop
Hehe tak zrovna v toto jsem u Treshe ani nedoufal . Sice je to Templar, scož je jasné páč z Treshe tyrael padnout nemůže, ale i tak 15 bodíků potěší . Vím, že třeba Death's web nebo tak jsou daleko více bodovány, ale konečně mi padl nějakej vzácnější item .
RIP: Jsem rád, že sis to rozmyslel věřím, že nám ještě všem ukážeš zázraky .
RIP: Jsem rád, že sis to rozmyslel věřím, že nám ještě všem ukážeš zázraky .
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Hele já koukám, že jsem asi fakt fakt štístko .
DD: Podle mě není problém tu Amu vrátit zpět . Myslím, že by to nikomu nevadilo.
DD: Podle mě není problém tu Amu vrátit zpět . Myslím, že by to nikomu nevadilo.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To ne. Připadal bych si blbě a nefér vůči ostatním, kdybych naklusal zpět s Amou.
Hmm...Vortex. Ten mi padl jen jednou ještě v dobách, kdy jsem D2 svištěl na SC.
Hmm...Vortex. Ten mi padl jen jednou ještě v dobách, kdy jsem D2 svištěl na SC.
Proč nefér? Celou sis ji vydřel v tomto turnaji... takže podle mě na tom nic nefér není. Ale jak myslíš no .
DD: RIP
Jinak zdolána Andy NM, hodila Angelic Mantle a Cathans Seal....
Jinak zdolána Andy NM, hodila Angelic Mantle a Cathans Seal....
"I shall purge this Land of the Shadow!"
@DD: Skoda kamo...Jinak ja bych na Tvem navratu k te ame nevidel nic spatneho, koneckoncu je ziva a zadna pravidla porusena nebyla Myslim, ze ani ostatnim by to problem nedelalo...
@DD: Ani za me neni problem, klidne ji vem zpet. Ale videl bych u Tebe dalsi build a to Plaguezon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tvl. Mišáku. Nedělej tady ze sebe Irenku.
To jako chceš, abychom za tebou dojeli a zapěli ti pod okny nějakou tklivou milostnou píseň na obměkčení srdce, nebo co
Prostě ju vytas a pojedem pěkně na ostro.
To jako chceš, abychom za tebou dojeli a zapěli ti pod okny nějakou tklivou milostnou píseň na obměkčení srdce, nebo co
Prostě ju vytas a pojedem pěkně na ostro.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger