MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
jo na NM taky moc neumíral, teď na hell skoro pokaždy od bosse dostan ampfilu a končí....
Re: MF turnaj vol.4
Tak jsem to ted pocital, za me zatim 60 bodu , itemy taky nekdy doplnim
Já jsem teď před Tresh Soketem NM a mám 66 bodů
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Mia: To je dobrý, ja asi tolik neměl, ja ted chodím LK na hell a bohužel nejsem DD takže nic nepadlo....
Tak jsem taky posčítal body a na kontě jich mám celkem 224
Osvobodil jsem Caina a trochu jsem poběhal Mausoleum... a to mě čeká i za týden, až se vrátím...
Takže za tu dobu hlavně nikdo neripněte (obzvlášť Ty RIPe a snad mě doženeš
Přeju hodně štěstí a super dropů... až přijedu, chci tu vidět velkou slávu kolem ZODky a Tyreal's Might, je to jasné?
Hlavně si to hraní ale užijte
Osvobodil jsem Caina a trochu jsem poběhal Mausoleum... a to mě čeká i za týden, až se vrátím...
Takže za tu dobu hlavně nikdo neripněte (obzvlášť Ty RIPe a snad mě doženeš
Přeju hodně štěstí a super dropů... až přijedu, chci tu vidět velkou slávu kolem ZODky a Tyreal's Might, je to jasné?
Hlavně si to hraní ale užijte
Taky dekuju za prani ZOMBe a Tobe taky stastnou cestu a v poradku doraz zpatky
Zombe, dick za přání a taky přeji šťastnou cestu a úspěšné navrácení zpět ve zdraví .
Meph se teda nepředal
Skoda, jinak hezky heslo Ja se dneska chvili otravuju s Andy na NM, mno neco malo hodila, ale je to vopruz i na p1...pokud by se mi nekde podarilo sehnat pro merce CB a hlavne kdyby dala Kelpinu, hned by to bylo o necem jinem, ale takhle
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jo kamo, znam ty pocity, kolik ja uz videl rare unearthed wands, dimensional shards apod
Jinak ja jsem prekonal milnik a mam presne 100bodu S tim druidem je to hledani fakt hruza, kazdej item je jak malej gral
Mimochodem, ostatni itemy jsou naopak supr, treba tyto rukavice na jedne z cest k Andy (co by za to ma neboha java dala) nebo tento crafted amulet pro kriklouna
@Drago: Tak hodne stesti s tim dobytkem
Jinak ja jsem prekonal milnik a mam presne 100bodu S tim druidem je to hledani fakt hruza, kazdej item je jak malej gral
Mimochodem, ostatni itemy jsou naopak supr, treba tyto rukavice na jedne z cest k Andy (co by za to ma neboha java dala) nebo tento crafted amulet pro kriklouna
@Drago: Tak hodne stesti s tim dobytkem
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Mluvíš mi úplně z duše. Dycky mě nejvíc zamrzí, když něco z trojice Archon Staff - Caduceus - Unearthed Wand padne rare
Ty ruce jsou parádní
Ty ruce jsou parádní
Diablo mi zase dal zabrat, ale podaroval mne Gerke's Sanctuary a Athena's Wrath. Jinak jsem už postavil RW Harmony a najednou u Guided Arrow cca 1450 DMG i s podporou Might od merce. To už je lepší nez předešých 520 DMG
EDIT: Teď jdu akorát na Pindla a tam se zastavím na chvíli
EDIT: Teď jdu akorát na Pindla a tam se zastavím na chvíli
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No to mě po*er...tobě padne Athena's Wrath, která mi jako jediná chybí, abych měl všechny exceptional polearms
Jináč gratulace k zabití pána teroru
Taky mě začíná připadat, že sbírám grál 2x. Už toho padlo celkem dost
Za posledních 100 Pindl runů mi přibyl 1 bod Takže asi taková je to teď sranda.
Jináč gratulace k zabití pána teroru
Taky mě začíná připadat, že sbírám grál 2x. Už toho padlo celkem dost
Za posledních 100 Pindl runů mi přibyl 1 bod Takže asi taková je to teď sranda.
@DD: Ono vsem pada, to co nepotrebuji a nepada, co chteji a diky, ted je na rade Baal. Ale musim priznat, ze pocituji, jak je Bowazon tezka na moje ziskane zkusenosti. Je to ksakru ohaneni kolem sebe a jedna vec je na ukor druhe veci... Hraju MF turnaj a ja mam 48% MF samozrejme, kdyz na sebe hodim vybavu na runy tak mam pres 300%, ale jinak si to netroufnu. To bych resist a dmg mel minimum, kdybych behal i s MF. Ale bavi me to, je to fakt hardcore
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Při obyč průchodu bych se na MF vyprdl a nosil equip na dmg a rezy. Pit na p3 by pro tebe ale mohl být reálnej v trošku slušném čase. Může ti tam padnout Windforce V čem vlastně to Harmony máš? Kdyžtak vyfoť, pokud by bylo možný...
Dokončil jsem dalších 100 Pindl runů, ve kterých jsem získal celých 0 bodů
Takže za posledních 200 runů jsem si odnesl 1 bod
Edit: Ha... 4.run z nové várky přinesl Ettin Axe
Edit2: 19. run = PN Facet 5/5 Pindl chytá druhej dech
Edit3: 42.run = Truenchon
Dokončil jsem dalších 100 Pindl runů, ve kterých jsem získal celých 0 bodů
Takže za posledních 200 runů jsem si odnesl 1 bod
Edit: Ha... 4.run z nové várky přinesl Ettin Axe
Edit2: 19. run = PN Facet 5/5 Pindl chytá druhej dech
Edit3: 42.run = Truenchon
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 07.03.2015, 21:15 hod., celkem upraveno 2 x.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Dobre ty Miso. Jen tak dal
A sam vis, ze od urcityho bodu se to lame a je to potom hrozny porod.
Jinak jsem tak nad tim premyslel a do dalsich turnaju bych navrhl jista penalizacni pravidla pro SC hrace. To aby se to trochu v ramci turnaju vyrovnalo. Navic by to SC hrace nutilo tolik neumirat. Jiste pochopite kam tim mirim.
A sam vis, ze od urcityho bodu se to lame a je to potom hrozny porod.
Jinak jsem tak nad tim premyslel a do dalsich turnaju bych navrhl jista penalizacni pravidla pro SC hrace. To aby se to trochu v ramci turnaju vyrovnalo. Navic by to SC hrace nutilo tolik neumirat. Jiste pochopite kam tim mirim.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Zdravím všechny, sice jdu skoro s křížkem po funuse, ale rád bych se taky zapojil do turnaje Zprovoznil sem plugy no a vidím to na trap assku SC
HC Grál od 18. 2. 2019