MF turnaj vol.4

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj vol.4

Příspěvek od Dragonius » 07.03.2015, 22:14 hod.

@Crec: Vitej a hodne stesti ;)
Štěstí přeje připraveným...

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.03.2015, 22:23 hod.

Dragonius: Tak s takovým lukem by jsi NM měl prolítnout jak nic. Sice Gothic Bow nepatří k těm nejrychlejším, ale lepší jak nic :) Možná by jsi mohl zkusit NM Mefa, kterej by při troše štěstí mohl pustit Goldstrike Arch. S těma bonusama, co má, by byl do Pitu parádní :) Navíc se dá ještě upnout a následně do něj udělat socket a vrazit do něj Ohm nebo ED jewel. Hodně potom pomlžou charmy na max dmg. Laying of Hands by také nebyly na škodu. Jako brnění RW Fortitude, ale to už se bavím o hodně slušným equipu. Ale takovej über Diablo by pro tebe neměl být nejmenší problém, což je pak pěknej přísun rezů a atributů. Těch variant, jak to poskládat je dost.

Marast: V dobách, kdy už D2 skoro nikdo nehraje jsem rád za účast každého hráče. Takže penalizovat nějakým způsob určitou skupinu hráčů mě přijde jako blbina. To by se pak tito hráči vůbec přihlásit nemuseli a pořádat pak turnaj o 7 lidech by mi přišlo zbytečný...Myslím, že tak jako to je, je to gut :)

Crec: Vítej a hodně štěstí. Řek bych, že se SC Trapou nás doženeš jak nic :)

Crec
Gorebelly

Příspěvek od Crec » 07.03.2015, 22:38 hod.

Díky za přání, už i působí :D level 12 a hned takový pěkný MF žabikuch --> http://s11.postimg.org/afjnnpuyb/Screenshot006.jpg

Btw má otázku, většinou hrávám na realmu s maphackem (sting/c3po) a tak nevím, jestli je to ok že už mám odhalenou mapu, např. když vlezu z města přes wp a vidím toto http://s1.postimg.org/uy4hrzuz3/Screenshot009.jpg
HC Grál od 18. 2. 2019

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.03.2015, 22:43 hod.

Crec: Mapa ok. Je to stejný, jako na Single Playeru.

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 07.03.2015, 23:38 hod.

Tak pokud se od minulého turnaje nějak zásadně nezměnilo bodování tak jsem tímto itemem asi překonal Xenterův výkon svými 1008 body :). Mám ještě 2 týdny, tak snad to na tu 1100 půjde :D. Když popadá pár 30-ti bodovek :D. Jinak všem přeji taky tolik štěstí :P.

EDIT: Koukám, že se bodování trochu změnilo, ale né nějak moc. Takže to ještě potvrdím dalšíma 100 bodama :twisted: .

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.03.2015, 23:50 hod.

Gratulace. Ta sekyra mi v grálu stále chybí. Jinak co se týče bodů, tak buď v klidu. Nějak mi to přestalo padat :roll: Respektive přestalo padat to, co ještě nemám.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.03.2015, 02:50 hod.

Dokončeno 5000 Pindl runů. Přibyl Colossus Blade, Sacred Armor a 1 skiller.

2x Caduceus
Colossus Blade
Sacred Armor
Scissors Suwayyah

Berserker Axe
Dimensional Shard
Hydra Bow
Sacred Armor
Winged Harpoon

2x Mal
5x skiller

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.03.2015, 08:08 hod.

Musim rict, ze z toho druida mam smisene pocity...Jako zabije vsechno, hrou projde, takze zahrat si ho jen tak pro zabavu, to bych doporucil ;) Ale ztravit u nej desitky hodin najezdama na ruzny lokace, ci spise konkretne Bossy, to fakt ne, na ty se vazne nehodi, i Andy (ktera ma -50% Fire res) na p1 NM je vopruz, na vetsi pocet hracu je to na vecny casy, mno hruza...Nevim, jak rikam, kdyz jen tak prochazim hrou, tak me bavi, ale jinak je to ocistec...A zde prichazi ke slovu to RADOBY MF...Pro zabavu ano, pro seriozni loveni ne...Tak nejak mi prijde, ze je to s nim ztrata casu, a ani nemam moc chut pokracovat...Takze se obavam, ze bud se brzo neco zmeni (coz si nemyslim), nebo skonci u ledu jako neperspektivni a pujdu si dal svou (ted uz neturnajovou) cestou...

Jinak musim souhlasit s Marou, v tomto typu turnaje je SC obrovska vyhoda, vysledky to jen dokazuji...Osobne bych byl pro, aby byly bud oddelene kategorie (coz je pri poctu lidi, co to hraje kravina), nebo pri prvni smrti by musel SC hrac jet jinou postavu (samozrejme itemy a char by mu zustaly jako pri normalnim SC - ale body by jel od nuly)...Pro me osobne je to dost demoralizujici jet treba 4x od zacatku a uz v pulce turnaje vedet, ze na top 2 nemam narok, a to uz se mi deje podruhe...

Ale jak jsem psal, vyjadruju jen svuj nazor jako jednotlivec, a pokud to vetsine vyhovuje, ci pokud je poradatel (vetsinou Deamon ;) ) jineho nazoru, nezbyde mi nez se podridit...

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 08.03.2015, 10:49 hod.

Tak nějak jsem to neustál u Baala :(
konec

Nicméně Bowazon mažu a jedu znovu, protože ten build je pro mě výzva a baví mě. Ale to už mimo turnaj...
Do turnaje jdu se Sorckou. Co myslíte Static Field a Inferno nebo Blizz?

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.03.2015, 12:27 hod.

Skoda Drago, RIP...

Podle me idealni build na dva elementy je Frozen Orb/Fire ball, pripadne muzes zkusit Frozen orb/Hydra, prvni se hodi vic na MF, druhy je velmi bezpecny (Sandrine jako soucast meho projektu Avengers mi beha Hell LK)...

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 08.03.2015, 12:50 hod.

Dragonius: RIP :(. Tak hurá znovu na koně! :)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 08.03.2015, 13:40 hod.

@RIP: Vypiplám si novou Sallen, ale škoda to je...
Jinak jsem myslel, že spíš Sorcky dávají přednost Blizz.

@Flammeus: To víš, že na koně naskočím, ale ani doposud jsme neměl tak závratný počet bodů :) Nicméně rád hraji, tak se přidám opět.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.03.2015, 13:52 hod.

Blizard pri vsi ucte neni optimalni skill pro tenhle turnaj...Potrebuje podle me daleko vetsi synergizaci nez Orb, aby byl efektivni, jak ma, a preci jen idealne dual sosa by mela mit vyvazene dva elementy, proto bych volil jednu z tech variant, co jsem psal ;)

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 08.03.2015, 14:38 hod.

OK, šel jsem z práce, chtěl skrčkou přeskočit zábradlí, zasekli se mi tam nohy a padnul jsem na čumák takovým způsobem, že 14 dní nemůžu do práce z estetických důvodů. Princezně, kterou jsem chtěl ohromit se udělalo špatně a utekla, navíc jsem v zápalu bolesti (tlumené alkoholem) na bnetu ripnul tři postavy (Pala 89, Sosso 87, Barbar 91). Pak jsem pokračoval na pokeru, kde jsem utopil úplně vše (cca 50.000 PStar, 70.000 FullT - hrací money). Tož kde můžu stáhnout bezpečný plugY 1.13, ať si do kompu nenaistaluji nějakou s...čku? Pár bodíku do konce snad ještě stihnu, ne? Abu
Greenhorn s duší Throwera

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.03.2015, 14:57 hod.

Chlape, to je teda story :( Plugy jsem si myslim ztahoval tady ze stranek, uz si to nepamatuju, je to preci jen uz nejaky ten patek...Tak at si brzo na cajku a zpatky na spravne vlne ;)

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 08.03.2015, 15:27 hod.

Abuzus: Tak hodně štěstí v turnaji a při hojení obličeje :(.

To je tak když někdo hledá věci do grálu s šancí 1 : 20 000 a najde toto u kterého je šance dvakrát horší :(. Je pravda že už mi padla i Pelta Lunata s šancí 1 : 90 000 :D . A ten setovej caudeceus nikde :( :D. Ale dodělal jsem tím normal Bows takže alespoň něco :).

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 08.03.2015, 15:35 hod.

Tak hojení nosu snad zvládne make-up. Zatím vypadám jak boxerský champion :_)). PlugY 1.13 jsem hledal marně, asi to budou ty 10.00 (pro 1.13). Ale hází to hlášku: "Checking library memory check failed" - nemůže hrát roli, že mám patchnuté Diablo z bnetu, tedy 1.13d nebo co to mají za upgrade?

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 08.03.2015, 15:44 hod.

myslím, že musíš mít 1.13c ... plugy na 1.13d nefungují
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 08.03.2015, 16:03 hod.

Tak jsem udelal re-instal a vsimnul jsem si, že jsem predtím odfajfkoval nejaky Patcher.dll (advaced users - což jsem :-)) Tentokrát ne, takže mam nekonecnou stash a moznost poznat vyssí players. Chapejte, na b-netu jsem roky hral tak max pl 3 (mam 3 cd), pokud mi nebylo dáno přihlásit se do větší skupiny, která se stejně rozpustila dříve, než jsem udělal PIT. Další novinkou bude mapa, takže některé lokace bych měl zvládnout dříve než za 10 min....
Tož uvidíme, jak to bude dropovat a ripat. Sry, RIPe :-))

Jedu HC Barbara - TurboWidle. Tak nejak pro srandu. GL všem

OT: RIPe, to fakt na Strongmanu hází plné sudy přes tu 5m hrazdu?????

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 08.03.2015, 16:08 hod.

Hele a on je v Turnaji dovolený MapHack? :shock:

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“