MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Nemam maphack, instaloval jsem jen PlugY 10-00, ale mapa na singlu zůstává, kdežto na bnetu jsem ji musel objevovat znovu a znovu...., na rozdíl od tvé mapy k Mephovi, kde jsi udělal 50% svého inventáře....
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.4
RIP: Jde o to, že pokud by SC hráli tak jak píšeš, tak by to defacto bylo HC. Takže by to mohlo dopadnout tak, jak je to u některých HC hráčů. Přihlásí se do turnaje s HC postavou a po prvním ripu v turnaji dál nepokračují. Takže přihlášenách je sice skoro 20 lidí, ale reálně jich hraje tak 8. Kdyby takto byly nastavená pravidla již od začátku, tak by se myslím horko těžko našlo lidí 10, ze kterých by po celou dobu turnaje aktivně hrála zase jen polovina.
Můj názor je, že v tomto turnaji by měly jít stranou veškeré zvyky. Tím myslím, že pokud je člověk zvyklej hrát stylem 8/8/3 (players Normal/NM/Hell...také takto normálně hraju), tak v tomto turnaji to není ideální. Já většinu hry proběhl na p1. Jen u Pindla jsem se na Normal a NM přeleveloval a pak jsem zase pokračoval na p1 nebo p3. Prostě abych se co nejdřív a co nejrychleji dostal do cílové lokace. Protože hrát to stylem, že mi v běžným průchodu popadá kvanta itemů mi přijde jako blbina. Člověk toho nabere 100x víc, když například na 4 hodiny vykempí u NM Mefa. A myslím, že k němu není až takovej problém se dostat.
Další věc je ta, že pokud by to HC hráči hráli opatrně, rozvážně a bez umírání, tak by teď měli nějakých 800+ bodů a takové věci jako reset bodů pro SC hráče by je nenapadly. Defacto by se situace mohla jen prohodit. Že tento hráč by byl s velkým náskokem první a neměl by s kým soupeřit, což může být pro další hraní taky demotivující.
I dnes, když by člověk začal na 0 bodech, tak si myslím, že bez jediného ripu by byl schopnej do konce turnaje nahrabat aspoň 700 bodů, což je si myslím dost. Od začátku turnaje uběhlo 23 dní a do konce jich ještě zbývá 24.
Dragonius: To je velká škoda Kdo tě poslal na onen svět?
Flammeus: Ty to máš nějaký moc přesvícený. Ten luk vypadá jako rare
Abuzus: Vítej v turnaji a ať se daří Nezapomeň si přečíst pravidla. U Barbara je zakázán skill Find Item. PlugY The Survival Kit v10.00 se dají stáhnout zde. D2 pak spouštíš pak ně. Patch D2 pak musíš mít 1.13c
Můj názor je, že v tomto turnaji by měly jít stranou veškeré zvyky. Tím myslím, že pokud je člověk zvyklej hrát stylem 8/8/3 (players Normal/NM/Hell...také takto normálně hraju), tak v tomto turnaji to není ideální. Já většinu hry proběhl na p1. Jen u Pindla jsem se na Normal a NM přeleveloval a pak jsem zase pokračoval na p1 nebo p3. Prostě abych se co nejdřív a co nejrychleji dostal do cílové lokace. Protože hrát to stylem, že mi v běžným průchodu popadá kvanta itemů mi přijde jako blbina. Člověk toho nabere 100x víc, když například na 4 hodiny vykempí u NM Mefa. A myslím, že k němu není až takovej problém se dostat.
Další věc je ta, že pokud by to HC hráči hráli opatrně, rozvážně a bez umírání, tak by teď měli nějakých 800+ bodů a takové věci jako reset bodů pro SC hráče by je nenapadly. Defacto by se situace mohla jen prohodit. Že tento hráč by byl s velkým náskokem první a neměl by s kým soupeřit, což může být pro další hraní taky demotivující.
I dnes, když by člověk začal na 0 bodech, tak si myslím, že bez jediného ripu by byl schopnej do konce turnaje nahrabat aspoň 700 bodů, což je si myslím dost. Od začátku turnaje uběhlo 23 dní a do konce jich ještě zbývá 24.
Dragonius: To je velká škoda Kdo tě poslal na onen svět?
Flammeus: Ty to máš nějaký moc přesvícený. Ten luk vypadá jako rare
Abuzus: Vítej v turnaji a ať se daří Nezapomeň si přečíst pravidla. U Barbara je zakázán skill Find Item. PlugY The Survival Kit v10.00 se dají stáhnout zde. D2 pak spouštíš pak ně. Patch D2 pak musíš mít 1.13c
Abuzus: Ahoj, rád vidím někoho, kdo hraje na b-netu, jsem tam celkem opuštěný, pokud bys někdy chtěl zahrát na b-netu dej vědět. Já mám 6 cd keyů , ale na kompu pustím max 4 najednou. Navíc jsem se domluvil s DD, že turnaj odehraju na b-netu, protože na single nehraju a ta postava by mi tam akorát hnila.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Jasan DDeamone, o FItem vím, mně půjde spíše o přežití, páč na pl 7 jsem to dlouho nechodil....Viděl bych to rychle na NM, pak sundám pl, doběhnu NM, pak poexpím, zkusím upgradnout equip, a cca 70-75 Hell, rychle PIT a pak se uvidí..... Každopádně už valím. Díky zákazu respect, budu chvilku hodně fightit, proto honím ty expy a mlátím vše... RIP by určitě WW Babu nedoporučil, ale i cesta je cíl, ne? Původně jsem chtěl vzít Hammera, ale tak nějak je bytostně nemám rád. Opráším WW-Dirty Dance a gogogoo
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
IGNI: zdar, ještě mi zbyl jeden Pala na bnetu. Teď ho můžu přezbrojit, bude mit Dream helmu, Zeal a Convu. Chybí jen Grief (zatím to mydlí Lawbringerem) do ruky a po turnaji můžeme něco zkusit.. Teď se tam nemůžu přihlásit, protože bych si jejich patchem zrušil PlugY. (asi). Zkoušet to teď nebudu, pařím novinku a jedu wwwwwwwwwwwwwwwwww
Já mam postav celkem dost, poněvadž se poslední dva týdny peru s b-netem, kde mam zřejmě ban, zkoušel jsem totiž všech svých cd keyů najednou(kvůli turnaji) a nějak se to zaseklo a ted mi často píše něco o tom portu 6112, co jsem hledal mohl by to být ban a jelikož je to již 14-dní tak si myslím že je to delší, zřejmě měsíční, to každopádně nevím, jsem z toho už pěkně otrávenej. Občas mě to pustí, tak založím hru a procházím všechny lokace co můžu, protože když ukončim hru zas mě to vykopne. Na MF to moc není, ale co mám dělat že..
Ja to psal ze sveho pohledu, jak bych si predstavoval rovne sance pro vsechny...Videl bych to stejne, kdybych byl s Tvymi body na Tvem miste Jinak vzdy tu hraje 90% lidi HC a Ti zbyli SC, coz si nemyslim, ze by byl takovy problem s odlivem lidi....Co se tyce pruchodu hrou, na tom nezalezi, kazdy ma svoje predstavy a taktiky a to je z pohledu toho, o cem jsem psal, uplne jedno....Me slo spis o to, ze pokud po dvou trech tydnech RIPnes postavu, kde uz jsi mel dost veci a bodu, a zacinas znova, tak at chces nebo nechces jsi pod tlakem, abys tu ztratu dohnal, coz je presny recept na to, aby to dopadlo presne opacne...Nemyslim si, ze by to bylo ciste o me, rekl bych, ze to se tu stalo povicero lidem
Ale jak jsem psal, ted uz je to jen Tvuj turnaj a ja tu vyjadruju jen svuj osobni nazor, nic vic...
Mimochodem, jak to vidim ja, boj o 3-4 misto me neinteresuje (jo, prehnana snaha vyhrat ) a ten druidik nema zadny potencial krome pruchodu hrou, takze za me nula bodu a odstupuju...Je to dano frustraci z celeho prubehu a snahou tech zbylych 24 dni ztravit ponekud smysluplneji, co se tyce me jako osoby a me snahy v 1.13 (cti gral ) zvlast
Preju Vam vsem, at se Vam dari, je to supr turnaj, a Deamonovi dekuju za poradani
Thats all folks
Ale jak jsem psal, ted uz je to jen Tvuj turnaj a ja tu vyjadruju jen svuj osobni nazor, nic vic...
Mimochodem, jak to vidim ja, boj o 3-4 misto me neinteresuje (jo, prehnana snaha vyhrat ) a ten druidik nema zadny potencial krome pruchodu hrou, takze za me nula bodu a odstupuju...Je to dano frustraci z celeho prubehu a snahou tech zbylych 24 dni ztravit ponekud smysluplneji, co se tyce me jako osoby a me snahy v 1.13 (cti gral ) zvlast
Preju Vam vsem, at se Vam dari, je to supr turnaj, a Deamonovi dekuju za poradani
Thats all folks
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Škoda, že končíš Myslím, že i co se týče tvého grálu by se dalo něco najít. Třeba vzít Cold Amu, rychle proběhnout všechny obtížnosti až k Hell Pindlovi a na něm udělat několik stovek runů. Většinou vždy něco zajímavého pustí. A myslím, že s Cold Amou je průchod hrou hodně bezpečnej. Stačí si jen pohlídat rezy. Já třeba, kdybych zítra ripnul, tak obratem založím novou Amu, protože toho času je ještě hrozně moc. Dostat se s ní na Hell je otázkou pár hodin. Na první flek by to sice už asi nebylo, ale stejně by ve vzduchu bylo moře potencionálních bodů
Můžeš to brát třeba tak, že jsi se teprve dnes přihlásil do turnaje Je tu spousta lidí, kteří se k nám přidali nedávno.
Můžeš to brát třeba tak, že jsi se teprve dnes přihlásil do turnaje Je tu spousta lidí, kteří se k nám přidali nedávno.
RIP: Jestli chceš tak restartuju bodíky, a půjdu nějakou HC dual sosu zajímá mě jak to padá v těch tunnelech .
EDIT: Samozřejmě aby si v tom nebyl sám :F .
EDIT: Samozřejmě aby si v tom nebyl sám :F .
Naposledy upravil(a) Flammeus dne 08.03.2015, 18:35 hod., celkem upraveno 1 x.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Mně AT taky, protože bnet, pl 2 vůbec nic... nemluvě o těch cold imune potvorách cestou...Flammeus píše:RIP: Jestli chceš tak restartuju bodíky, a půjdu nějakou HC dual sosu zajímá mě jak to padá v těch tunnelech .
RIP: pojd kámo, teď jsem začal, tak alespoň budeš mým průvodcem :-))
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Hele, stáhnul jsem si tu Vaší tabulku a nejsou tam rare a crafted věci. Chápu, že se to nedá jen tak napsat, např. (+20 FCR , +30 life, 2 to @ Circlet 20 bodů), ale věřím, že zrovna Vy byste na nějaký způsob ocenění určitě do konání příštího turnaje přišli. Přeci jenom je to nezanedbatelná součást hry. Minulý týden jsem ucraftil (asi po stopadesáté) +1 pala, +5 FCR, +35 life, +18 @rez (tak nějak, už je R.I.P) amulet, což třeba stojí za 3-5 bodíků, ne? Však Vy na něco přijdete.. Např. když bude rare nebo craft předmět vhodný na hranou postavu, tak něco... Přenechám zkušenějším, žádnou zápletku v tom nehledám, ale jako 50% Thrower si crafted věcí hodně cením (např. flying axes).
Edit: Kurňa, omylem jsem dal battlenet a novy patch mi smazal truhlu (kde naštěstí nic nebylo), takže další re-instal. Postavu si schovám, body stále 0, lvl 16
Edit 2: Takže novou instalací je potvrzeno, že PlugY 10-00 na posledním updatu (b-netu) nemakají a zaškrtnutí při instalaci "patcher.dll" nemá vliv.
Edit: Kurňa, omylem jsem dal battlenet a novy patch mi smazal truhlu (kde naštěstí nic nebylo), takže další re-instal. Postavu si schovám, body stále 0, lvl 16
Edit 2: Takže novou instalací je potvrzeno, že PlugY 10-00 na posledním updatu (b-netu) nemakají a zaškrtnutí při instalaci "patcher.dll" nemá vliv.
@DD: Minion of Destruction to mají na svědomí, ale spíš i moje chyba. Zůstal jsem viset na Strafe a ocitl jsem se mezi nimi...
Už jsem rozjel sorcku, ale jelikož rozjíždíme nové projekty v práci, nevidím to pozitivně s tím časem. Ale něco určitě posbírám
Už jsem rozjel sorcku, ale jelikož rozjíždíme nové projekty v práci, nevidím to pozitivně s tím časem. Ale něco určitě posbírám
Štěstí přeje připraveným...
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, nová instalace a nefungují mi F-keys, šestka spustí Průzkumníka, pětka Outlook, funguje jen f9. Nějaké zkušenonsti, prosím????? Málem jsem ripnul než jsem přehodil okna
Ha, není to problém Diabla, ale notebooku..., místo refresh stránky se na F5 taky spusti Outlook...
Právě z tohoto důvodu jsem se bál té verze PlugY, které budu instalovat...
Ha, není to problém Diabla, ale notebooku..., místo refresh stránky se na F5 taky spusti Outlook...
Právě z tohoto důvodu jsem se bál té verze PlugY, které budu instalovat...
Diky, ale u me je to jasne vyhoreni, nemam vubec chut do D2, proste toho bylo moc
@Abuzus: Uprimne nevim, jakym zpusobem by si chtel ty crafted/rare itemy hodnotit, kdyz muzou mit dost ruznych modu, ktere se mohou hodit pro ten ci onen specificky charakter...Pamatuju, ze kdysi na inc byl ciste turnaj, ktery se tykal Rare vecicek, a hodnotili to pak jednotlive ucastnici turnaje, jinymi slovy, vybrali ze vsech utemu petku, ktera se jim nejvice libila (ne z vlastnich, ale od ostatnich hracu) a to mi prijde celkem jak fair hodnoceni, ale na samostatny turnaj
@Abuzus: Uprimne nevim, jakym zpusobem by si chtel ty crafted/rare itemy hodnotit, kdyz muzou mit dost ruznych modu, ktere se mohou hodit pro ten ci onen specificky charakter...Pamatuju, ze kdysi na inc byl ciste turnaj, ktery se tykal Rare vecicek, a hodnotili to pak jednotlive ucastnici turnaje, jinymi slovy, vybrali ze vsech utemu petku, ktera se jim nejvice libila (ne z vlastnich, ale od ostatnich hracu) a to mi prijde celkem jak fair hodnoceni, ale na samostatny turnaj
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
RIP: tak nějak jsem si to myslel. Např. na konci turnaje může každý hráč přihodit pár nejkrásnějších věciček, které mu ostatní ohodnotí. Taková třešnička na dortu. Ale nechci se do toho moc plést...
Tak včera jsem moc nepohrál. 19 piv, notebook jsem zapomněl v baru...., ráno přijdu a stále žiju - neuvěřitelné :-)) Hurá na Andy.
Tak včera jsem moc nepohrál. 19 piv, notebook jsem zapomněl v baru...., ráno přijdu a stále žiju - neuvěřitelné :-)) Hurá na Andy.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: Rozhodně neplánuju bodování rare/craft itemů.
Tvle 19 piv...bych asi 3x zemřel
RIP: Jasný...chápu. Loni jsem byl na tom stejně jako teď ty. Až u poslední postavy jsem si řekl: "Bezpečnost především...kašlu na nějakej speed run". Jakmile se ale člověk dostane k Hell Pindlovi, tak pak je to už cajk. Pak už člověk sbírá jen body To si pak člověk řekne, proč takhle nehrál už od startu...??? S Cold Amou je to otrava jen do lvl 29. Jakmile člověk získá třicítku, tak je králem hry
Ano...pořád se tě snažím ukecat k aspoň rekreakčnímu hraní
K mému hraní...Za posledních 1000 Pindl runů jsem získal 39 bodů, takže ta stíháná 1.místa bude ještě fuška.
Tvle 19 piv...bych asi 3x zemřel
RIP: Jasný...chápu. Loni jsem byl na tom stejně jako teď ty. Až u poslední postavy jsem si řekl: "Bezpečnost především...kašlu na nějakej speed run". Jakmile se ale člověk dostane k Hell Pindlovi, tak pak je to už cajk. Pak už člověk sbírá jen body To si pak člověk řekne, proč takhle nehrál už od startu...??? S Cold Amou je to otrava jen do lvl 29. Jakmile člověk získá třicítku, tak je králem hry
Ano...pořád se tě snažím ukecat k aspoň rekreakčnímu hraní
K mému hraní...Za posledních 1000 Pindl runů jsem získal 39 bodů, takže ta stíháná 1.místa bude ještě fuška.
DarkDeamon: No asi Ti to ještě ztížím chlape . Nakonec mám volno i zítra takže myslím, že za těch 6 dní farmení se ještě posunu . Ale GL a doufám, že posbíráš co nejvíc vzácných grailerů!
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Tak zatím zadny proges a asi 6b do tabulky. Andy a Rada death (lvl 18). Navíc až teď jsem si všímnul, že díky těm re-instalacím jedu v 1.12. Dal jsem tedy patch 1.13c, nicméně postava zůstala 1.12? Já jen, že u Akary nevidím možnost Respec. Každopádně do lvl 30 to půjde pomalu, už jsem sundal players, páč pižlat to na Conc lvl 1 je fakt otrava. Na pl3 to jakž takž umlátí v reálném čase. Hlavně zatím žádný drop, a ani těch pár bodíků do Mastery moc nepomohlo. Nejvíc zatím pomáhá BattleCry. Možná se postava srovná po splnění q1 na NM.
Někde jsem tu viděl přehled nastavení PlugYnů, např. na žluté runy, Ladder RW, že zůstavají players apod. Nemáte to někdo stažené?
Jinak pojedu 2 swordy a Off Deser s Insight. Fotky progres atak doplním, jakmile to bude alespoň malinko zajímavé.
Někde jsem tu viděl přehled nastavení PlugYnů, např. na žluté runy, Ladder RW, že zůstavají players apod. Nemáte to někdo stažené?
Jinak pojedu 2 swordy a Off Deser s Insight. Fotky progres atak doplním, jakmile to bude alespoň malinko zajímavé.
Hehe to je dobrý pocit za obyčejné Drákule dostat 13 bodíků . Stejně tak jako teď za Lacerator 12 .
EDIT: No ale stejně zatím vede Astreon za 45 bodů .
EDIT: No ale stejně zatím vede Astreon za 45 bodů .
takže pindl je pro mě out, bez teleportu se mi tam nedostane merc, a já ho tam nutně potřebuju, protože jen medvěd je nezadrží, takže chodím eldriche a shenka a LK, kde shanim tu LO pro merce.... jinak si myslím, že moc bodů už nenahoním....ale uvidíme.