MF turnaj vol.4

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Flammeus
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj vol.4

Příspěvek od Flammeus » 11.03.2015, 19:02 hod.

Tak držím palce ať se brzy ukáže :D zmetek.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 11.03.2015, 20:47 hod.

@Flammeus: Kdybys hral stabilne HC, tak bys vedel, ze je to ku*va velkej rozdil oproti jakemukoliv snazeni v SC, kazda chyba Te muze stat hodne dlouho shanene a hledane veci a vratit o svetelne roky zpatky ;)

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 11.03.2015, 22:25 hod.

To jo, ale v tom je podle mě právě ta hloupost... já to beru tak, že jakmile to jednou najdeš, a třeba vyfotíš tak už to patří do grálu. Ten grál sbíráš pro sebe, pro svůj pocit, pro svou radost, ne pro postavu na které to najdeš... takže i kdyby jsem hledal grál s hc postavou, našel něco a pak RIPnul, tak to z grálu nemažu. Mě by to totiž nebavilo farmit celej život :). V tom vás obdivuju. Pro mě by byla dost velká radost najít všechny itemy i na SC... i tak je to velice obtížné...

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.03.2015, 00:11 hod.

Já to vidím jednoduše...Pokud item dropnu, nosím ho na sobě a ripnu ho, tak ho z grálu mažu. Pokud item fyzicky nemám, tak to je jakobych ho nedropl. To je stejný, jak kdybych si vyfotil 1000,- pak litr ztratil a šel bych do kšeftu s fotkou, že jsem ho měl a chcu si koupit to a ono :)

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 12.03.2015, 00:19 hod.

Jenže ten grál člověk sbírá pro radost, aby si jednou mohl říct "Jo, našel jsem všechny itemy" a né aby je střelil na Ebay :D.

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 12.03.2015, 00:46 hod.

Dark_Deamon píše:Marast: V dobách, kdy už D2 skoro nikdo nehraje jsem rád za účast každého hráče. Takže penalizovat nějakým způsob určitou skupinu hráčů mě přijde jako blbina. To by se pak tito hráči vůbec přihlásit nemuseli a pořádat pak turnaj o 7 lidech by mi přišlo zbytečný...Myslím, že tak jako to je, je to gut :)
Podívej Michale. Nechápej mne nějak špatně, ale to, že jsi se rozhodl uspořádat turnaj s nerovnými podmínkami pro všechny hráče a hájit si to tím, že by se za jiných podmínek přihlásit nemuseli, mi dost evokuje přemýšlení jistého typu lidí převážně pracujících ve státním aparátu...
Samotná tvoje činnost je pro D2 komunitu super. O tom žádná. Ale to, že něco děláš a myslíš si, že je to tak dobré ještě neznamená, že je to vážně dobré i pro ostatní a že by to v opačným případě bylo zbytečný. Taky si všimni, že i když s tebou nesouhlasím v celé řadě věcí, nemyslím si a nepíšu, že by to od tebe hned byla blbina. Není, protože to děláš s tvým nejlepším svědomím a vědomím a to se cení...
Pokud to vůbec dokážeš, tak se zkus na celou věc podívat i z druhé strany. Třeba ti pak dojde, proč se k tématu vyjadřují i ti jež se aktivně neúčastní...
Flammeus píše:Jenže ten grál člověk sbírá pro radost, aby si jednou mohl říct "Jo, našel jsem všechny itemy" a né aby je střelil na Ebay :D.
Přestože to sbíráš především pro svou vlastní radost, tak pokud se ji snažíš sdílet, dáváš tím všanc její hodnotu v očích těch, se kterými se o svou radost dělíš. Nikdo ti tu tvou radost a pocit ze hry nebere Ohniváku. ;) Nebo jsem jsi toho aspoň já nevšiml. :wave:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.03.2015, 01:40 hod.

Začínám si tu připadat jak v mateřské školce... :roll:

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 12.03.2015, 10:55 hod.

Marast: Neříkám, že mi ji někdo bere :P. Já bych byl pyšnej i na SC grál, protože mezi náma, dorpnout ZOD a Tyraela je prostě těžké :D.

EDIT: Tak jsem dnes dal asi jen 100 runů páč expím z nudy hammerdina mimo turnaj, abych z nudy pak mohl chodit nějaké fofr runy lokací kam java moc nemůže. No a padl mi Ravenlore... sice to není nic extra ale jelikož to byl poslední chybějící Duid - specific kus, tak jsem za něj dostal sladkých 20 bodíků :D. Takže s tím doháněním nevím no :( :D.

IGNI
Wraith

Příspěvek od IGNI » 12.03.2015, 20:10 hod.

aa ravenlorka tu bych bral...:)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.03.2015, 20:14 hod.

Flammeus píše:To jo, ale v tom je podle mě právě ta hloupost... já to beru tak, že jakmile to jednou najdeš, a třeba vyfotíš tak už to patří do grálu...
A nechces si rovnou nekde sehnat jen screeny? :D Jak psal Deamon, pokud to nemam ve stashi nebo na postavach, tak ten item proste neexistuje ;)

Jinak chapu, ze jde hlavne o osobni pocit, ale pro HC proste plati jina pravidla nez pro SC, tecka...Coz znaci, ze HC gral neni pro kazdeho, a to myslim uplne bez urazky ;)
Dark_Deamon píše:Začínám si tu připadat jak v mateřské školce... :roll:
Tak tohle kamo opravdu nebylo nutny ;) A rozhodne to nicemu neprospeje

Smilee
Gorebelly
BattleTag:Smilee

Příspěvek od Smilee » 12.03.2015, 20:30 hod.

Já myslím že změníme téma SC nebo HC pro každého je to svobodná volba a urcite ani jedno neni ostuda.. bud me rádi že tato krásná hra ještě žije je jedno jestli sou lepší hc nebo sc,důležité je se bavit dělit se o radost dropu s ostatnímy ,což podle mě pořád funguje díky skvělé komunite.
PS: JE treba měně rešit a víc užívat :) (Y)
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 12.03.2015, 20:34 hod.

Smilee: Díky, sváta pravda ;).

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.03.2015, 20:50 hod.

RIP: Tady k té nesmyslné debatě ohledně SC/HC se vyjadřím po skončení turnaje. Chci to nějak v klidu dohrát...

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.03.2015, 21:00 hod.

No pokud to beres takhle, tak nemam co bych dodal...Preju hezky zbytek turnaje i vesele a plodne snazeni v turnajich pristich...

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 12.03.2015, 23:22 hod.

To se nám to tu nějak zvrtlo :(.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.03.2015, 23:24 hod.

Zpět ke hraní...V rozmezí mezi 5000-6000 Pindl runy jsem nedropl jediný TC87. No a včera jsem stihl zhruba 70 runů a padl Sacred Armor + Berserker Axe. Obojí ethereal. Jaká to náhoda, že už oba itemy mám :(
Taky jsem pokořil lvl 94. Na 95 už je potřeba 4965 Pindl runů (p3), což možná ještě stihnu.

Flammeus: Nechceš si dát pár dní pauzu? Třeba tak do 31.března? :D

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 12.03.2015, 23:36 hod.

DarkDeamon: No možná dám, protože mě to teď trošku omrzelo :D. Jooo co já bych třeba za tu Berserker axe dal :D.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.03.2015, 23:45 hod.

Vtipný je, že doteď mi BA nikdy nepadla a teď v turnaji 3x :shock:

Po 20 dnešních runech....
http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... rt=2&o=109
http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... rt=2&o=110 grailer :love:

Edit: run č.30 taky celkem zajímavej http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... rt=2&o=111

Po dlouhých 6 dnech aktualizovaná score tabulka

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 13.03.2015, 04:23 hod.

S Vámi je ale legrace.
Vždy, když se nějaký nováček zeptá, jestli je OK tohle nebo tohle, tak dostane odpověď, že záleží jen na něm, jaká si pro sebe určí pravidla.

Někdo s ripem HC postavy ztratí vzácné kousky, které získal s generovanou mapou na players 7 nebo 8... u dvou ohnišť nebo s WP a Mephem za rohem, se 4 bossákama v Pitu, se speci postavou na Pindla, apod....

Já bych zůstal u toho, proč hrajeme D2 - ať si to každý určí sám.

Osobně obdivuji každého, kdo dokáže 1000 runů na jednu lokaci. Já jsem po dvou hodinách na Komtese, kdy jsem nemusel myslet vůbec na nic - doprava, howl, doleva, leap, howl, leap-prásk-drop-ESC už používal jenom myš a raději se opil. Jasně, na Hell to bez levačky nejde.

Každopádně na SC se vydám jen v případě, že bych začal aktivně PvP a v začínajícím grálu ripají předměty se mnou.
Greenhorn s duší Throwera

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 13.03.2015, 10:38 hod.

DarkDeamon: Hustej Mallet! Gratulace!! :) A k tomu BA... caduceusy taky moc nepadaly :D a teď jsou tři.

EDIT: Jakej by jste doporučili MF equip na hammera? A taky co je lepší za zbraň... Wizardspike nebo RW Spirit?

EDIT: Wizardspike si asi obléknu na Hell kvůli resistům a na zbývající 5. akt NM ještě odnosím Spirita... Pak si seženu Vex na HoTo a už to pojede :F.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“