Seton píše:Vypadá to slušně

. A vzhledem k tomu, že software testuji v práci, rád otestuji i tuhle aplikaci

.
Bugy/improvements kam? mail? SZ?
Tak to bych ti byl velice vdecny. Uz se tesim na bugy
Seton píše:Typuju, že jakmile je ten skill použitelnej (is availabe) tak zmáčke key. Ale to je můj tip

IsAvailable je trosku slozitejsi. Pointa je takova aby se skill zacastil jen tehdy, kdyz je dostupny. Skill je dostupny kdyz zrovna neni na cooldownu a jeste navic na nej musi byt resource (fury, mana, spirit atd). To se da detekovat dvema zpusoby, kouknout do pameti D3 a nebo se jako clovek podivat na obrazovku zda je ten skill 'plne prosviceny/vybarveny' (asi to presne neumim popsat). Nejdrive jsem to detekoval ctenim pameti, fungovalo to fakt dobre ale rychle jsem od toho upustil, protoze cteni pameti klienta d3 neni asi uplne koser.
Takze ted se detekuje zda je skill dostupny pomoci barvy pixelu. Ten pixel se nachazi uprostred, uplne nahore, u kazdeho skillu. Problem je, ze ruzni uzivatele maji ruzna rozliseni/barvy, takze ten pixel se pro kazde rozliseni nachazi jinde. Pokud chces pouzivat IsAvailable tak musis vyplnit X a Y souradnici toho pixelu. To je tam trosku ulehcene tim ze pro rozliseni co zvlada muj monitor tam jsou ty pozice uz prednastavene. Aby si tam ty pozice automaticky nastavil bez do menu Profile - Load pixel preset coordinates - vyber svoje rozliseni, nasledne se ti vyplni koordinaty co by meli byt pro tve rozliseni. Pak se prepni do diabla a prepni ho fo Fullscreen nebo Fullscreen Windowed modu. Zkontroluj zda mas vsechny skilly prosvicene, tzn daji se aktivovat (nejsou na cooldownu a je na ne resource), pokud ano tak zmackni F5, program by si mel zjisit barvy tech pixelu u vsech skillu, vyplni se do sloupce Color pro kazdy skill. Nastala vhodna doba na ulozeni profilu

Vyber si u nejakyho skillu IsAvailable based a vypln Timer, ten urcuje rozmezi kontroly v milisekundach. Takze kazdych XYZ milisekund se porovna aktualni barva toho pixelu na obrazovce s barvou co jsi predtim fetchnul (F5) kdyz byl skill pripraveny na aktivaci, pokud se barvy schoduji skill se zacasti, pokud se neschoduji dalsi kontrola probehne za XYZ milisekund.
Je to vsechno popsane na wiki
https://sourceforge.net/p/diablospammer/wiki/Home/. Jedina vyhoda IsAvailable base je takova ze nebudou ve hre vyskakovat hlasky 'This skill is not ready', 'I cant do that' atd, ktery me fakt vytaci.
Pokud jsem to blbe vysvetlil a mam to znova staci napsat, pokud jsou dalsi dotazy tak sem snima!
Bugy, improvements muzete psat klidne sem verejne na forum, at se k nim muzou vyjadrit i ostatni.