MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
Zdravím všechny
ikdyž už nejsem zapojen v turnaji, tak dění sleduji a gratuluji všem a ty DD, ještě pojď
Jinak pěkná práce u všech!
Já po nezdarech a po posledním ripu začal znovu se Sallen, ale už mimo rurnaj a jako Javazon. Momentálně jsem na Hell v LK a snažím se získat runu Lo do RW Fortitude ale musím si dát klid od run a tak jsem si začal palach
Mj. pěkný víkend
ikdyž už nejsem zapojen v turnaji, tak dění sleduji a gratuluji všem a ty DD, ještě pojď
Jinak pěkná práce u všech!
Já po nezdarech a po posledním ripu začal znovu se Sallen, ale už mimo rurnaj a jako Javazon. Momentálně jsem na Hell v LK a snažím se získat runu Lo do RW Fortitude ale musím si dát klid od run a tak jsem si začal palach
Mj. pěkný víkend
Štěstí přeje připraveným...
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.4
DD tomu říkám tah na branku, ani nevím, co obdivovat více, jestli nálezy nebo to číslo. Hele, čemu se u tebe říká rychlý Pindl run, když 120 km/h je pomalu?
Neposunuse nakonec jsi to hezky poskládal
Dragonius to skoro vypadá, že dáme soukromý MF turnaj Vol 4.5 1.4.2015 - 1.4.201? (těch 9000 bych viděl tak na 2017)
Neposunuse nakonec jsi to hezky poskládal
Dragonius to skoro vypadá, že dáme soukromý MF turnaj Vol 4.5 1.4.2015 - 1.4.201? (těch 9000 bych viděl tak na 2017)
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Díky za podporu, ale čím jsem Flammovi blíž, tím je to těžší a těžší. Dost možná ho ani nedostihnu. Času už je málo. Musel by se konat nějak hyper drop a s tím moc nepočítám.
Abuzus: Asi takhle...K pindlovi doběhnu za 13s. Na tom může být líp snad jen Sosa díky Teleportu (bavím se obecně, ne teď v turnaji), ale i tak ty 2 porty udělají max 2 sec. Největší rozdíl je v délce zabíjení. Mohl bych to běhat rychleji, kdybych snížil na p1, ale tak nějak doufám, že občas pustí něco Pindlův minion. Podle mě rychlej Pindl je za 20 sec.
No a už tu máme ty rozdíly. Když budeš dávat Pindla za 30 sec, tak za 1 hodinu uděláš 120 runů. Ale když ho budeš dávat za 20 sec, tak runů bude 180. Když to pak převedeš na tisíce runů, tak je o dost efektivnější běhat ho na p1 v co nejnižším čase.
Po delší době hustej drop. Největší prča je, že tam ležela ještě než jsem sejmul Pindla Jen škoda, že mi to nepohne s bodama, páč už mi padla v LK.
Šance na drop: Ber Rune - Nihlathak's Temple - 1:2 678 874. Mohla to být špíš Jah, která má o 200 000 nižší šanci.
Abuzus: Asi takhle...K pindlovi doběhnu za 13s. Na tom může být líp snad jen Sosa díky Teleportu (bavím se obecně, ne teď v turnaji), ale i tak ty 2 porty udělají max 2 sec. Největší rozdíl je v délce zabíjení. Mohl bych to běhat rychleji, kdybych snížil na p1, ale tak nějak doufám, že občas pustí něco Pindlův minion. Podle mě rychlej Pindl je za 20 sec.
No a už tu máme ty rozdíly. Když budeš dávat Pindla za 30 sec, tak za 1 hodinu uděláš 120 runů. Ale když ho budeš dávat za 20 sec, tak runů bude 180. Když to pak převedeš na tisíce runů, tak je o dost efektivnější běhat ho na p1 v co nejnižším čase.
Po delší době hustej drop. Největší prča je, že tam ležela ještě než jsem sejmul Pindla Jen škoda, že mi to nepohne s bodama, páč už mi padla v LK.
Šance na drop: Ber Rune - Nihlathak's Temple - 1:2 678 874. Mohla to být špíš Jah, která má o 200 000 nižší šanci.
Dark_Deamon: Velká gratulace k další Ber
Být to já, už skládám Infinity
Neposunuse: Hodně štěstí
Koukám, že budeš můj hlavní rival, co se týče té bramborové medaile
Ani nevím, kolik bodů mám já... spočtu to až na konci turnaje, ale odhaduju to na nějakých +- 300
A co u mě... dotáhl jsem to k hell Pindlovi, kde jsem trochu nalevelil... pak zašel na návštěvu k NM Mephovi (padl např. ten Skullder ), doplnil jsem si sklady o základní věci, hlavně sety. Teď běhám Pindla (p1), MF mám 350%. Běhal bych Mepha (H), ale toho moc nedávám... skoro vždycky se tam připlete ten Council LI, merc pořád chcípá... to radši ten Pindl... stokrát bezpečnější a rychlejší
Jinak, tohle mi právě vyrazilo dech. Moje první reakce "No ty vole, ty vole, ty vole..."
Tady je, drápek krasavec (a ještě se to podařilo na nejrychlejší drápek ve hře!)
Jinak doteď nejlepší dropy...
Earth Spirit
NM Meph double drop
Skullder
Mavina luk
Gimmershred
Být to já, už skládám Infinity
Neposunuse: Hodně štěstí
Koukám, že budeš můj hlavní rival, co se týče té bramborové medaile
Ani nevím, kolik bodů mám já... spočtu to až na konci turnaje, ale odhaduju to na nějakých +- 300
A co u mě... dotáhl jsem to k hell Pindlovi, kde jsem trochu nalevelil... pak zašel na návštěvu k NM Mephovi (padl např. ten Skullder ), doplnil jsem si sklady o základní věci, hlavně sety. Teď běhám Pindla (p1), MF mám 350%. Běhal bych Mepha (H), ale toho moc nedávám... skoro vždycky se tam připlete ten Council LI, merc pořád chcípá... to radši ten Pindl... stokrát bezpečnější a rychlejší
Jinak, tohle mi právě vyrazilo dech. Moje první reakce "No ty vole, ty vole, ty vole..."
Tady je, drápek krasavec (a ještě se to podařilo na nejrychlejší drápek ve hře!)
Jinak doteď nejlepší dropy...
Earth Spirit
NM Meph double drop
Skullder
Mavina luk
Gimmershred
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Díky. Ten claw je parádní. Ještě druhej takovej Jináč pěkné dropy. Ať to dál padá
Já dneska zatím udělal na Pindlovi cca 200 runů a nárust bodů velká 0 Furt padá to, co už mám
Já dneska zatím udělal na Pindlovi cca 200 runů a nárust bodů velká 0 Furt padá to, co už mám
Děkuju
No dnešek začal slibně... např. zde nebo zde (sice nebyl eth ale i tak dobrý )
Rozhodl jsem se, že budu běhat Mepha... merc měl novou zbraň, už tolik neumíral (osadil jsem to 2x Amn), já měl novou strategii... všechno v pohodě, Meph dával spoustu věcí. Např. zde (nasadil jsem i amulet ze setu a měl jsem bonus 78% MF ), nebo pěkný drop základních věcí zde. Bohužel, Meph už toho měl dost a dal mi dost silný crit. Jen dodávám, že v tu chvíli jsem měl přes 800 life a aktivní fade, nechápu... nechápu, jak mě tak lehce mohl sejmout jednou ranou. Ale co, stalo se... turnaj mě bavil, děkuju Dark_Deamonovi za jeho uspořádání
Vám ostatním přeju hodně štěstí, třeba ještě padne ta ZODka nebo Tyrael's
...jo a... hlavně žádné ripy
No dnešek začal slibně... např. zde nebo zde (sice nebyl eth ale i tak dobrý )
Rozhodl jsem se, že budu běhat Mepha... merc měl novou zbraň, už tolik neumíral (osadil jsem to 2x Amn), já měl novou strategii... všechno v pohodě, Meph dával spoustu věcí. Např. zde (nasadil jsem i amulet ze setu a měl jsem bonus 78% MF ), nebo pěkný drop základních věcí zde. Bohužel, Meph už toho měl dost a dal mi dost silný crit. Jen dodávám, že v tu chvíli jsem měl přes 800 life a aktivní fade, nechápu... nechápu, jak mě tak lehce mohl sejmout jednou ranou. Ale co, stalo se... turnaj mě bavil, děkuju Dark_Deamonovi za jeho uspořádání
Vám ostatním přeju hodně štěstí, třeba ještě padne ta ZODka nebo Tyrael's
...jo a... hlavně žádné ripy
škoda, škoda.
Já už druidíkem moc nehraju, zase ale jsem pěkně nafarmil na BN torche.. roztrhl se pytel.
Assa 10-13
Assa 20-17
Pala 15-16
Ten paladinskej fakt bodnul.
Kupodivu už jsem ani ze hry neutíkal a jeden run jsem dokonce dal všechny uber bosse najednou! (jinak si je většinou odlákávám na one-one battle )
Jelikož assasky nehraju tak jsem je vyměnil za runy (pul, ist).
Aby to nebylo uplně off topic tak druid zkompletoval Aldur's což je asi můj úplně poslední příspěvek do turnaje.
no nevypadá hezky?
Já už druidíkem moc nehraju, zase ale jsem pěkně nafarmil na BN torche.. roztrhl se pytel.
Assa 10-13
Assa 20-17
Pala 15-16
Ten paladinskej fakt bodnul.
Kupodivu už jsem ani ze hry neutíkal a jeden run jsem dokonce dal všechny uber bosse najednou! (jinak si je většinou odlákávám na one-one battle )
Jelikož assasky nehraju tak jsem je vyměnil za runy (pul, ist).
Aby to nebylo uplně off topic tak druid zkompletoval Aldur's což je asi můj úplně poslední příspěvek do turnaje.
no nevypadá hezky?
DarkDeamon: Dnes se na Diablo nedostanu kvůli projektu do školy a zítra jsem od rána až do večera ve škole. Takže akorát zítra večer dopíšu do tabulky poslední dva itemy co mi padly a končím . Tak snad mě ještě doženeš .
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
IGNI: Krásný....
Škoda, že jsem byl tento i minulý měsíc šíleně zaneprázdněný prací a spousty dalšími věcmi. Každopádně jsem to tady letmo pozoroval, když to šlo, a všem hledačům gratuluji k úlovkům.
Škoda, že jsem byl tento i minulý měsíc šíleně zaneprázdněný prací a spousty dalšími věcmi. Každopádně jsem to tady letmo pozoroval, když to šlo, a všem hledačům gratuluji k úlovkům.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Ach jo, to je škoda Zrovna když ti to tak začalo padat. Já Tyrael's určitě nedropnu, jelikož se zdržuju pouze u Pindla. Když už mi leze krkem, tak si odskočím za Mefem, ale s ním to taky není žádná sláva.
Flammeus: I když na tebe momentálně ztrácím "jenom" 35 bodů, tak si troufám říct, že tě už nepředženu. Navíc, když ještě jak píšeš budeš body přidávat. To by se musel Pindl zbláznit a hodit mi Zodku nebo Unearthed Wand + Archon Staff. Prostě něco za hodně bodů. To je ale utopie. Do konce jsou už jen 2 dny a sám toho času budu mít minimálně.
Každopádně to byl dobrej souboj. Škoda, že Welwetovi odešel kompl. Ve třech by to byla ještě větší sranda
Zítra večer udělám znovu bodovou aktualizaci. Snad z mé strany bude co aktualizovat.
Aktualizovaná score tabulka
Flammeus: I když na tebe momentálně ztrácím "jenom" 35 bodů, tak si troufám říct, že tě už nepředženu. Navíc, když ještě jak píšeš budeš body přidávat. To by se musel Pindl zbláznit a hodit mi Zodku nebo Unearthed Wand + Archon Staff. Prostě něco za hodně bodů. To je ale utopie. Do konce jsou už jen 2 dny a sám toho času budu mít minimálně.
Každopádně to byl dobrej souboj. Škoda, že Welwetovi odešel kompl. Ve třech by to byla ještě větší sranda
Zítra večer udělám znovu bodovou aktualizaci. Snad z mé strany bude co aktualizovat.
Aktualizovaná score tabulka
- Neposunuse
- Gorebelly
Tak Tresh moc dajný nebyl. Je fakt, že jsem neměl moc času, ale těšil jsem se alespoň na nějakou (jednu) unikátní TC87, ale nehodil mi žádnou. Zato sice hodil jednu Gul, ale tu už jsem shodou okolností měl z Durance of Hate. Navíc mě furt provokoval žlutými elitními předměty, ale zlatých hodil opravdu po skromnu.
Shrnuto podtrženo, runy kromě těch dvou Gul a jedné Mal slabota, žádný TC87 a žádný grailer. Holt budu muset runovat Pindla a Pitt mimo turnaj.
Vybrané obrázky z turnaje jsou v mém albu zde. Vybrané znamená elitní unikátní a setové předměty, lepší runy a pár těch dalších zajímavých věciček, u kterých se dá říct, že si jich cením, protože nejsou zase až tak běžné.
Asi nejhezčí drop bych vybral tento.
Pokud ještě někdo jde hrát, tak hodně štěstí na dropy a Dark_Daemonovi přeju, ať ještě nějaké bodíky přidá. Zatím ciao!
Shrnuto podtrženo, runy kromě těch dvou Gul a jedné Mal slabota, žádný TC87 a žádný grailer. Holt budu muset runovat Pindla a Pitt mimo turnaj.
Vybrané obrázky z turnaje jsou v mém albu zde. Vybrané znamená elitní unikátní a setové předměty, lepší runy a pár těch dalších zajímavých věciček, u kterých se dá říct, že si jich cením, protože nejsou zase až tak běžné.
Asi nejhezčí drop bych vybral tento.
Pokud ještě někdo jde hrát, tak hodně štěstí na dropy a Dark_Daemonovi přeju, ať ještě nějaké bodíky přidá. Zatím ciao!
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Tenhle turnaj byl fajn a rad jsem se zucastnil. Klidne bych sel zase do nejakeho herniho tazeni
Mj. trochu OT: Tak me nebavilo runovani v LK, jelikoz Lo proste nepadla za cca 600 run a tak jdu dal. Zatim padla 2x Mal. Jinak vcera zabit Meph a drop nic moc, spis nic ale jako Lightning immune pro Javazon je vazne porod
Mj. trochu OT: Tak me nebavilo runovani v LK, jelikoz Lo proste nepadla za cca 600 run a tak jdu dal. Zatim padla 2x Mal. Jinak vcera zabit Meph a drop nic moc, spis nic ale jako Lightning immune pro Javazon je vazne porod
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Neposunuse
- Gorebelly
Dark_Deamon: no tvl 2x TC87, parádní drop. Ale úplně tě chápu, mě by to taky spíše naštvalo (z hlediska Grálu, i když tyhle mi Tresh vůbec nedropnul). Vysvětlení je prosté: Zákon schválnosti + zákon Diabla
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Já jako správnej bojovník jsem si ještě na poslední den vzal notebook do školy a místo přednášek jsem Treshskinoval... sice nic vzácného ale padly poslední NM rukavice... takže alespoň nějakej bodík.
EDIT: Tu score tabulku aktualizuj až po půlnoci pls ještě do té doby budu farmit .
EDIT: Tu score tabulku aktualizuj až po půlnoci pls ještě do té doby budu farmit .
- Neposunuse
- Gorebelly
A jo, ono se hraje až do zítřka do 20:00. Já myslel, že fajront je dneska. Tak to jdu zkusit ještě na chvíli něco najít
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Neposunuse: To je borec Jinak co se týče toho dvojdropu, tak to potěšilo i naštvalo zároveň. Je to porpvé, co se mi něco takového povedlo, ale naštvalo to z hlediska toho, že jsem si nepřipsal ani jeden bod
Jinak jsem dneska hodil zhruba 250 runů a Pindl se překonává Sice žádné bodované TC87, ale pár bodíků jsem si připočetl, takže to možná ještě bude zajímavý Největší radost byla ze 7.graileru => Spired Helm => Nightwing's Veil. Jen škoda, že padla v ethereal podobě
Mezi 23:00 a půlnocí udělám score update
Jinak jsem dneska hodil zhruba 250 runů a Pindl se překonává Sice žádné bodované TC87, ale pár bodíků jsem si připočetl, takže to možná ještě bude zajímavý Největší radost byla ze 7.graileru => Spired Helm => Nightwing's Veil. Jen škoda, že padla v ethereal podobě
Mezi 23:00 a půlnocí udělám score update
Počkat ono je to až do zítra do 20:00 ane do dneška 23:59? OMG! A proč se tady natvrdo přemáhám, abych nespal a farmím?
Turnaj byl fajn, kdyby se někdo ke mně chtěl přidat na BN ať mi napíše tady na fóru a pak se nějak dohodnem, v květnu by měl být tradiční reset takže mažu posatvy a začínám znovu, v tomhle resetu však jsou ještě necelé dva měsíce, tak snad se mi poštěstí ten annihilus, který jsem ještě nikdy nevybojoval ani na SC, ale je to kvůli tomu, že mi nikdy nesestoupil diablo klon...
Jinak je fajn se tu chlubit s tím co dělám na BN, všichni mí bývalí spoluhráči už diablo nežereou a já jsem rád, že je ještě někdo, kdo tuhle skvělou hru hraje. Já ji budu hrát asi ještě dlouho...Jen mě trošku mrzí, že jsem diablo nehrál, když byl BN plný hráčů, v současnosti si zahraju pořádný hry jen těssně po resetu a jinak se protloukám sám.
P.S. Před chvílí jsem sebral Maru! už druhou tento reset!
Jinak je fajn se tu chlubit s tím co dělám na BN, všichni mí bývalí spoluhráči už diablo nežereou a já jsem rád, že je ještě někdo, kdo tuhle skvělou hru hraje. Já ji budu hrát asi ještě dlouho...Jen mě trošku mrzí, že jsem diablo nehrál, když byl BN plný hráčů, v současnosti si zahraju pořádný hry jen těssně po resetu a jinak se protloukám sám.
P.S. Před chvílí jsem sebral Maru! už druhou tento reset!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Flammeus: Ano, turnaj končí zítra v 20:00 hodin
Nakonec jsem dneska stihl asi 300 runů, během kterých jsem získal: Troll Belt, Cap, Russet Armor, Battle Gauntlets, Spired Helm (NV) a Jewel (Blizz).
Jelikož se jedná o předposlední bodovej post, tak to hodím vyjímečně i sem. 25 bodů není až tak nereálných...jen záleží, co na to Pindl Jako sůl bych potřeboval nějakej krutopřísnej drop
Nakonec jsem dneska stihl asi 300 runů, během kterých jsem získal: Troll Belt, Cap, Russet Armor, Battle Gauntlets, Spired Helm (NV) a Jewel (Blizz).
Jelikož se jedná o předposlední bodovej post, tak to hodím vyjímečně i sem. 25 bodů není až tak nereálných...jen záleží, co na to Pindl Jako sůl bych potřeboval nějakej krutopřísnej drop
Kód: Vybrat vše
# Nickname Build SC/HC Score
--------------------------------------------------
1.Flammeus Javazon SC 1141
2.Dark_Deamon Cold/Fire Ama HC 1116
3.Welwet Trap Assa HC 670
4.Neposunuse Smiter HC 330
5.Obter!vr Poison Necro SC 202
6.IGNI Wind Druid HC 150
7.Crec Trap Assa SC 73
8.Mia Javazon HC 26
9.raisen FB/Blizz Sorc HC 7