Diablo uz netahne forum tomu odpovida...
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:tvoje mama
Je patrne ze Diablo 3 asi nemiri tam kam by melo a lidi uz to hrat dlouhe roky nebavi....lide zde na foru prispivaji cim dal tim mene a i to nasvedcuje me tezi takze pokud Slizz nezacne opravdu neco delat muze hru rovnou ukoncit protoze to bude hrat jen hrstka monotone smyslejicich pomatencu
-
- Wraith
Re: Diablo uz netahne forum tomu odpovida...
Neskutečná nuda.
Zbytečných 120€ za D3+ datadisk.
Zbytečných 120€ za D3+ datadisk.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Badysak#2313
Když se všichni ženete za nejlepšímy buildy a hrajete jenom je tak Vás to nebyví. Já jedu to co se mi libí i když to není nejlepší nikdy jsem se nedostal na 6, ale bavím se. Diablo je o píchání, pižlání, plácaní monster kdo v tom hledá spásu světa toho to přestane bavit. Diablu zdar
MF: Dlouhé roky? Slovy tři? ...no teda.. Lidi čekaj na Patch, tak netrol. Tohle se opakuje vždy stejně. S vydáním Patche přijde většina co teď pauzovala.
Témat tohoto typu je tu už několik a všechny stejně k ničemu jako tohle. To už je lepší nepsat nic, než "křísit" provoz na Foru tímhle způsobem.
Témat tohoto typu je tu už několik a všechny stejně k ničemu jako tohle. To už je lepší nepsat nic, než "křísit" provoz na Foru tímhle způsobem.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tak zábava se ještě dá v déčku najít ale......zlatá vanila do patche 2.0
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
-
- Gorebelly
Tak mensi trolling nepopiram ale ty lidi co prilaka patch to stejne budou hrat jen mesic dva pak se na to zase vyprdnou... tady jde o stalou hracskou zakladnu ktera se proste zmensuje a to ze jsou to tri roky.... je pravda a uz pro to je divne ze tech hracu je o dost mene nez bylo u Diabla 2 ...kde to lidi pari jeste po deseti letech nedokazu si predstavit ze Diablo 3 bude nekdo hrar po takove dobe tak asi tak...
PS:ty smajly jsou pro Strnu asi se mu libi ci coz...
PS:ty smajly jsou pro Strnu asi se mu libi ci coz...
Nevím jak ostatní, ale já teď čekám na patch, který chvíli zabaví. Po něm by to tady mělo trochu ožít.
kua co jineho tu chcete delat nez trolovat, na t6 vse pada za vterinu a GR je totalni picovina, tak co ? trololo
osobne mam D3 jen jako nouzovou zaplatu pokud neni co jinyho hrat, coz bylo ve chvilce casu o vikendu, kde jsem posunul na publicu oba gemy co pouzivam asi o 6 levelu, tedy ne ze by to melo jakykoliv smysl... :-)
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Takže, jakmile se zde na foru přestane psát, tak to jako už nikdo nehraje D3 ?
tak neak to ale bude.je jasne ze D3 sa hra vo vlnach a teraz akurat konci odliv a zaciatok sezony bude priliv ale nebude trvat dlho:D ja to vidim aj tu na fore v pocte prispevkov resp prispievajucich a v hre v prazdnom friend liste a po patchi alebo dataci sa zas loguju do hry
Nevi prosim nekdo, jak nastavit forum, aby se mi nezobrazovaly plky od matkojeba?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Vyrostek: A žádnej flame, ok? Na korektní dotaz korektní odpověď.
chybi kolonka terorista, takze jebace nikdo nezakaze :-)
DrSma> diky. Snazil jsem se jeho prispevky ignorovat a preskakovat, ale jsou uplne vsude a uz to moc dobre neslo.
Jsem to ještě nezkoušel nastavit. Celkem zajímavá možnost. Někteří by se na Forku místo hádání mohli mezi sebou bezbolestně filtrovat
Dej pak vědět, jak jseš spokojenej
Dej pak vědět, jak jseš spokojenej
-
- Gorebelly
Dik nastaveni vyuziju ignore vyrostek ty jeho nevecne kecy uz nechci cist...
PS:Tech nazoru ze hra je po delsi dobe hrani o nicem je tu dost to vypovida samo za sebe neni co dodat ani obhajovat .
PS:Tech nazoru ze hra je po delsi dobe hrani o nicem je tu dost to vypovida samo za sebe neni co dodat ani obhajovat .
Já mám bohužel stejný názor jako autor, ale to už vím dávno že slávy d2 a jeho hratelnosti to nikdy nedosáhne