Patch 2.2.0
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
tak mě to stáhlo jen asi 500MB a mám hotovo..
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Re: Patch 2.2.0
Stahuje to patch.... těch 10 GB to jen konvertuje ty soubory 6adných 10 GB jsem nestahoval..
- Demogorgon
- Doom Knight
Tak jsem ani nepřemýšlel a dal jsem FB Wize co mám na speedGR bez úpravy (bez hydry). Dal jsem kámen GR43. Nakonec minuta rezerva a překvapilo mě, že když už jsem zemřel, tak se vyresetoval cooldown na oživení z FB setu .
tak jsem to dve hodky zkusil, jen znovu stavajici FB set bez uprav:
- je ted vyrazne silnejsi, nevim presne proc, ale na T6 solo padalo najednou vse na one-shot jen blizzardem, to predtim tedy ani nahodou,
- novy skill v FB setu dela slusnou paseku v houfu, pada to jak za starych dobrych casu nekromancera v D2 skillem "corpse explosion" nebo co to bylo,
- na publicu behal nejakej manik s TR setem, mel jen boty na meteory a nejakou obycejnou jednorucku a chcipalo s EE pasivkou to uz na pohled, vcelku mazec,
- z novyho setu mi padl jen jeden kousek, kazdopadne prumerne 4-5 legendarek na kazdejT6 NR,
- NR mi ted prijdou osekanejsi a celkove mensi,
- behal tam nejakej barb a za sebou cestu ze stovek tornad ci co, jak na vesnicky pouti....,
- cely dve hodiny lagy jako krava, polovinu casu merak v cervenym, na bliti....
tak jeste vyzkousim TR casem a tesim se na dalsi patch, uz aby byl :-)
- je ted vyrazne silnejsi, nevim presne proc, ale na T6 solo padalo najednou vse na one-shot jen blizzardem, to predtim tedy ani nahodou,
- novy skill v FB setu dela slusnou paseku v houfu, pada to jak za starych dobrych casu nekromancera v D2 skillem "corpse explosion" nebo co to bylo,
- na publicu behal nejakej manik s TR setem, mel jen boty na meteory a nejakou obycejnou jednorucku a chcipalo s EE pasivkou to uz na pohled, vcelku mazec,
- z novyho setu mi padl jen jeden kousek, kazdopadne prumerne 4-5 legendarek na kazdejT6 NR,
- NR mi ted prijdou osekanejsi a celkove mensi,
- behal tam nejakej barb a za sebou cestu ze stovek tornad ci co, jak na vesnicky pouti....,
- cely dve hodiny lagy jako krava, polovinu casu merak v cervenym, na bliti....
tak jeste vyzkousim TR casem a tesim se na dalsi patch, uz aby byl :-)
tohle se nejak tahne celou d3lulinak píše:a tesim se na dalsi patch, uz aby byl :-)
Včera lehký průlet s monkem . Rainment mi dává neuvěřitelný zlo . 1,2 miliardy/jeden DS kamkoliv (kam se hrabe Raekor ) neskutečný pecky. Ještě vyladit papírovost buildu a trošku spirit a bude to luxus, protože teď docela dost chcípám (absence Unity atd.) .
Pomalu taky sbírám UE na DH, už se na něj klepu , farma T6 s full Natkou a perma strafe by to měla zajistit za chvíly
BS a goblini paráda , no prostě spokojenost na všech frontách . FPS se mi zdají lepší, ale to mohla být jen dobrá konstalace hvězd...
Pomalu taky sbírám UE na DH, už se na něj klepu , farma T6 s full Natkou a perma strafe by to měla zajistit za chvíly
BS a goblini paráda , no prostě spokojenost na všech frontách . FPS se mi zdají lepší, ale to mohla být jen dobrá konstalace hvězd...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Setone si uprav podpis: už nikoliv sunwuko monk, ale ping-pong monk Jo pecky to dává, protože kluci z Blizzu dali tomu setu neuvěřitelných 12.000% DMG. Tím zase dekapitulovali ostatní sety, moc tu strategii blizzu nechápu, nechtějí mít všechny sety na cca stejné úrovni??
S tím jak to furt přehazuju je těžký udržet podpisový vzor . opravím nějak obecně, třeba prostě jen "Monk p*čo" .
Jo, spouhlasím s tím, že vybalancovat sety se nedaří a Rainment i přesto jakej má brutální dmg output je docela špatně hratelnej...ale těžko soudit první den, člověk to musí dostat do ruky .
Jo, spouhlasím s tím, že vybalancovat sety se nedaří a Rainment i přesto jakej má brutální dmg output je docela špatně hratelnej...ale těžko soudit první den, člověk to musí dostat do ruky .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Jen tak jsem juknul na žebříčky, tak ten wizzard je ale nemálo slabounkej co? A ten zatracenej OP barbar....nerf!!!
- Demogorgon
- Doom Knight
Wizard neměl skoro problém s přechodem na TR set. Jen vyměníš věci z truhly a najít botky už takový problém není. Např. pokud chce barbar novou A-IK palici, která má zvýšený DMG petů, tak to nebude tak rychle. Prozatím bych byl opatrný s hodnocením kdo dosáhne nejlepšího umístení v žebříčku.
Co by jste mi doporucili hrat ve treti sezone? DH,nebo WD? Oboje me bavi stejne..tak spis pocle sily po vydani noveho patche
-
- The Butcher
DH je prostě mainstream - lehce seženeš gear, umožňuje výborné farmení T6 (strafe) a zároveň máš možnost si dávat solo i v partě vysoké GR...co k tomu dodat?
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ze by jasna volba na S3 ?No treba se za vcasu rozhodnout
-
- The Butcher
Pro ty, co umíte anglicky - trocha vyzpovídání Blizz developera a hlavně probrání toho, proč bracery zmizely v den nasazení patche.
https://www.youtube.com/watch?v=QTRSm4LKO5Y
https://www.youtube.com/watch?v=QTRSm4LKO5Y
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Skôr taký easter egg alebo niečo tomu podobné: plním si novú bounty v Caverns of Aranae, tú s tými veľkými kokónmi, z prvého vypadol goblin, z druhého tuším boss atď ale čo vypadlo z posledného to by sa mi ani nesnívalo...
http://i58.tinypic.com/2yyxxtz.jpg
There is no cow level...
http://i58.tinypic.com/2yyxxtz.jpg
There is no cow level...
chalani kedy zacina presne S3 zajtra pre nas casovy usek o 18 00?
Zdravím,
chcel som sa spýtať či má niekto problémy so sťahovaním patchu 2.2.0. Vypisuje mi že, battlenet ma problemy s transeferom dát resp. download je 0.0 B/s. Trvá mi to už 2 deň. Ďakujem.
chcel som sa spýtať či má niekto problémy so sťahovaním patchu 2.2.0. Vypisuje mi že, battlenet ma problemy s transeferom dát resp. download je 0.0 B/s. Trvá mi to už 2 deň. Ďakujem.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Y0G1 píše:chalani kedy zacina presne S3 zajtra pre nas casovy usek o 18 00?
http://www.diablofans.cz/oznamen-konec- ... ezony.htmlv Evropě v pátek 10. dubna v 18:00 středoevropského letního času