Zeď nářků
Buď rád aspoň za to daibo...to mě nepadá vůbec, naštěstí mám jedno krutopřísný, tak mě to tolik nesere....
Mě momentálně co padne jako A verze, tak stojí za vyližprdel a je to ve 100% případů horší než mám
Mě momentálně co padne jako A verze, tak stojí za vyližprdel a je to ve 100% případů horší než mám
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: Zeď nářků
Cuzzz
No vzdyt Ja jsem ( taktez vlastnim Non A sexy verzi ).Akorat vis jak,clovek si rika,ze by uz to konecne mohla byt A
Jinak stejny pripad kolego.Padle Acka konci nemilosrdne u kovare
No vzdyt Ja jsem ( taktez vlastnim Non A sexy verzi ).Akorat vis jak,clovek si rika,ze by uz to konecne mohla byt A
Jinak stejny pripad kolego.Padle Acka konci nemilosrdne u kovare
Mám bioléčbu, kortikoidy, Metotrexát a je mi zatím pořád mizerně, zasr... Crohn
Nemám skoro ani chuť a energii studovat nové buildy, ač by to u WD bylo zrovna dost třeba něco s tím provést - pominu-li mé hezké strašidlo, tak jsem děsnej šnek
To prostě není fér
Nemám skoro ani chuť a energii studovat nové buildy, ač by to u WD bylo zrovna dost třeba něco s tím provést - pominu-li mé hezké strašidlo, tak jsem děsnej šnek
To prostě není fér
A zanadávám si ještě jednou - měl jsem kdysi hezký pižlátko a hlavu na poison dart build, ovšem pochopitelně jsem to při nějaké té inventůře v truhle obojí vyházel a ono se to teď hraje Uch jo...
Tyckin:
zdareec, nenaříkej na našeho pana Crohna a mysli pozitivně však víš
já měl taky celkem mizerné období, už je lépe, sice to na kortikouidy nebylo, ale chvílema jsem o pohotovosti uvažoval. Tak ti přeju at je brzy fajn a je chut skládat nové buildy a chut hrát.
zdareec, nenaříkej na našeho pana Crohna a mysli pozitivně však víš
já měl taky celkem mizerné období, už je lépe, sice to na kortikouidy nebylo, ale chvílema jsem o pohotovosti uvažoval. Tak ti přeju at je brzy fajn a je chut skládat nové buildy a chut hrát.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ahojte. Tak som konecne naspat po dlhodobzch testoch v blizzarde. Vypada to tak, ze moja postava DH je uz hlboky podpriemer. Musim to zmenit.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
dik. som rad, ze niekto je rad, ze som tu.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Neverim Reptile se vratil Zdar synku
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Ach bože.... :p
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
https://www.youtube.com/watch?v=sTSA_sWGM44 pisen pro navrat krale tohoto fenomenu
Všem si chyběl, upřímně! K tomuhle fóru patříš jako FORPSI!ReptileSVK píše:dik. som rad, ze niekto je rad, ze som tu.
YESKryOn píše:Všem si chyběl, upřímně! K tomuhle fóru patříš jako FORPSI!ReptileSVK píše:dik. som rad, ze niekto je rad, ze som tu.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Welcome back...očekávám, že se zítra umístíš v TOP 10 hráčů na sezóně 3, jinak bys to ani nebyl tyReptileSVK píše:ahojte. Tak som konecne naspat po dlhodobzch testoch v blizzarde. Vypada to tak, ze moja postava DH je uz hlboky podpriemer. Musim to zmenit.
Jak casto pada ramaladnis gift? Na non-season mi haluzne padl hned prvni rift co jsem po predlouhe dobe zacal hrat, ale na sezone mi ne a ne padnout (brekot).
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Padá hodně málo..většinou se říká, že ti padne první do 200 paragonu. Hodně padá z guardianů ať v NR či GR.
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
neaktualizuje se mi jedna postava na battle.net .. rrrrrrr kur**
Už týden lovím jedny jediný ruce do UE setu...jakýkoliv!!! nemusí být áčkový nebo kdoví co, aspoň jakýkoliv ať to můžu konečně prubnout .
Nicméně sem včera místo nich dostal 7x setový áčka do 2 setů a všechny dost dobrý
No ale to co chci nemám, takže si zanadávám
Nicméně sem včera místo nich dostal 7x setový áčka do 2 setů a všechny dost dobrý
No ale to co chci nemám, takže si zanadávám
Ta hra je na pěst - v době kdy jsem chtěl lepší Mask of Jeram jsem o ni ani nezakopnul. Teď chci hlavičku na poison dart build, od té doby z dropu i od Kadaly mám úplně všechny hlavy x-krát, MoJ dokonce už 4x za tři dny tuším (!), ale jen to co chci Kadala klasicky nedá
No alespoň že zdravotně už je mi o něco lépe, hlavně aby to vydrželo
No alespoň že zdravotně už je mi o něco lépe, hlavně aby to vydrželo