Carnevil build
ahojte...po dlhsej dobe som zase zacal hravat...
dnes som skompletizoval 6 set na zuni tak skusam Carnevil build...
zatial som dal 28 rift aj ked mi to nejak moc nejde nemam to v prstoch este
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Saaj ... o/60586358
mam tam este dost medzier ale ak je tu niekto kto to hra uz dlhsie a pozna to moze mi poradit co vymenit...nahradit...popripade zmenit skilly...psov tam mam lebo neviem co ine tam dat
dalej neviem co dat followerovi...cital som nieco o unity ale to mi nepadlo este ani jedno a neviem presne ako to funguje + neviem co k tomu aby bol follower "nesmrtelny" /tak nejak som tomu rozumel z videi /...opravte ma ak sa mylim...
oplati sa pouzivat ring of elements ? ak ano tak preco ?
dakujem za odpovede pripadne postrehy
dnes som skompletizoval 6 set na zuni tak skusam Carnevil build...
zatial som dal 28 rift aj ked mi to nejak moc nejde nemam to v prstoch este
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Saaj ... o/60586358
mam tam este dost medzier ale ak je tu niekto kto to hra uz dlhsie a pozna to moze mi poradit co vymenit...nahradit...popripade zmenit skilly...psov tam mam lebo neviem co ine tam dat
dalej neviem co dat followerovi...cital som nieco o unity ale to mi nepadlo este ani jedno a neviem presne ako to funguje + neviem co k tomu aby bol follower "nesmrtelny" /tak nejak som tomu rozumel z videi /...opravte ma ak sa mylim...
oplati sa pouzivat ring of elements ? ak ano tak preco ?
dakujem za odpovede pripadne postrehy
Re: Carnevil build
Tak mrkni na můj podpis, tam se dozvíš vše podstatné. Gear nemám nic extra, nedávno rip, ale pro orientaci to stačí Amulet bych potřeboval lepší, něco proti poison či lightning, ale zatím není a není
Ring Unity musíš mít na sobě i followerovi, zároveň follower musí mít ten svůj specielní předmět (Templar relic např. u templáře) s vlastností že nemůže umřít - v takové kombinaci pak dostáváš jen poloviční dmg - což pochopitelně lze používat jen sólo
Ring na elementy je myslím celkem fajnovej - když vezmu 4 elementy u WD a 200% boost, pak 1/4 z toho je 50% což v průměru získáš - takže 12s nic, 4s pak dáváš brutální bomby, což zejména u guardiana znamená pořádnou nakládačku a HP mu hezky slezou dolů
Jinak náš klan CZMFT bere lidi kdybys byl bezdomovec
Ring Unity musíš mít na sobě i followerovi, zároveň follower musí mít ten svůj specielní předmět (Templar relic např. u templáře) s vlastností že nemůže umřít - v takové kombinaci pak dostáváš jen poloviční dmg - což pochopitelně lze používat jen sólo
Ring na elementy je myslím celkem fajnovej - když vezmu 4 elementy u WD a 200% boost, pak 1/4 z toho je 50% což v průměru získáš - takže 12s nic, 4s pak dáváš brutální bomby, což zejména u guardiana znamená pořádnou nakládačku a HP mu hezky slezou dolů
Jinak náš klan CZMFT bere lidi kdybys byl bezdomovec
takze po poriadku
amulet...něco proti poison či lightning ? nechapem vysvetli prosim
ten elements ring skusim teda a uvidim
dalej by ma zaujimalo ci pasivka pierce the veil funguje aj na petov lebo ja som to trosku skusal a nejak sa mi to nezda...ale mozno sa mylim
skusal som aj locus swarm s opaskom ktory mobom znizuje rychlost a je to super lenze mam pocit ze pri locuse neplati bonus zo zuni setu...je to pravda ?
a neviem mozno som v nejakom starom klane este ale ani neviem ako to funguje hram skor solo ale nebranim sa nejak spolupraci aspon pokecame pri hre atd
vcera vecer som este dal 32 rift a mozno by som dal 33 34 ale len tak tak uz...ty si ako natom stym gearom co mas ?
amulet...něco proti poison či lightning ? nechapem vysvetli prosim
ten elements ring skusim teda a uvidim
dalej by ma zaujimalo ci pasivka pierce the veil funguje aj na petov lebo ja som to trosku skusal a nejak sa mi to nezda...ale mozno sa mylim
skusal som aj locus swarm s opaskom ktory mobom znizuje rychlost a je to super lenze mam pocit ze pri locuse neplati bonus zo zuni setu...je to pravda ?
a neviem mozno som v nejakom starom klane este ale ani neviem ako to funguje hram skor solo ale nebranim sa nejak spolupraci aspon pokecame pri hre atd
vcera vecer som este dal 32 rift a mozno by som dal 33 34 ale len tak tak uz...ty si ako natom stym gearom co mas ?
Ještě bych vyměnil ramena a předloktí za craftěné Ancient Aughild.
Náhrdelníky jsou takové, že některé mají imunitu na poison, arcane ...atd. a navíc tě ještě tento element healuje za % damage.
Náhrdelníky jsou takové, že některé mají imunitu na poison, arcane ...atd. a navíc tě ještě tento element healuje za % damage.
no o tom sete na ramena a predlaktia som uvazoval ale zatial necham tieto...hlavne koli bonusu na predlaktiach...dost to urychluje hru ked bezne stretnem minimalne 3 4 tie pilony ci co to je...
amulet som videl zatial len mara kaleydoskop ale tak mozno raz padne
hlavne potrebujem vacsi atack speed...lepsiu zbran...
daju sa nejako vyresetovat followerovi skilly ? nejak neviem prist nato ako
a este otazka...rozmyslam ze ked najdem zuni ring tak si dam mojo Serpent kde mam 30% bonus ze zranenia obrdzia psy...+ zo skilu psov dalsich 10%...je to rozumne riesenie ci ani moc nie ? pouziva to niekto ?
amulet som videl zatial len mara kaleydoskop ale tak mozno raz padne
hlavne potrebujem vacsi atack speed...lepsiu zbran...
daju sa nejako vyresetovat followerovi skilly ? nejak neviem prist nato ako
a este otazka...rozmyslam ze ked najdem zuni ring tak si dam mojo Serpent kde mam 30% bonus ze zranenia obrdzia psy...+ zo skilu psov dalsich 10%...je to rozumne riesenie ci ani moc nie ? pouziva to niekto ?
Prostě na tu jinou abilitu jen klineš myšísajrajt píše: daju sa nejako vyresetovat followerovi skilly ? nejak neviem prist nato ako
Zuni ring můžeš použít pokud nebudeš craftit Aughild, což je ale velká ztráta
A předně jsem u tebe neviděl pasivku na dmg
A předně jsem u tebe neviděl pasivku na dmg
mne ten Aughild set nepride nejak extra super teda hram len 35 rift lebo nemam atack speed ani dobru zbran nato...
radsej mam ten bonus na wristoch...
a ved som sa pytal ci pierc the veil funguje aj na petoch a nikto mi neodpovedal ....funguje ?
radsej mam ten bonus na wristoch...
a ved som sa pytal ci pierc the veil funguje aj na petoch a nikto mi neodpovedal ....funguje ?
Tak Aughild je na vyšší GR u WD celkem nutnost - redukce dmg na blízko i dálku, v dalším bonusu pak z elit a bonus do elit, to už je hodně znát Na GR47 při jailu jsem dostával téměř IK A reflect bez komentáře, to je humus nejvyšší
Pasivka PTV samozřejmě funguje, sice to pak baští víc many, ale většinou s tím člověk docela solidně vyjde a těch 20% dmg navíc je znát. Pasivka na globíky může bejt fajn na T6 či v nižších GR, ale tam zase všechno padá stejně tak rychle, že je to fuk
A nechceš k nám do klanu? Že bych tu jako WD nebyl takovej opuštěnej
Pasivka PTV samozřejmě funguje, sice to pak baští víc many, ale většinou s tím člověk docela solidně vyjde a těch 20% dmg navíc je znát. Pasivka na globíky může bejt fajn na T6 či v nižších GR, ale tam zase všechno padá stejně tak rychle, že je to fuk
A nechceš k nám do klanu? Že bych tu jako WD nebyl takovej opuštěnej
uz som aj vycraftil ten set a skusal ale nejak mi zatial nepasuje resp nepotrebujem ho...ten GR 35 davam celkom v pohode aj bez toho a vyssie ist moc nechcem lebo nemam nato este veci...PTV ak funguje tak urcite si dam...
a ten locus swarm funguje alebo nie ? mne sa zda ze niekedy ano niekedy nie
a do klanu ist mozem ale ja hravam skoro len solo...za cca mesiac idem do UK cize tam budem mat nato viac casu a chute hrat s ludmi tak potom by som hraval zrejme saajt18#2110 alebo neviem ako si ma mozes pridat
a ten locus swarm funguje alebo nie ? mne sa zda ze niekedy ano niekedy nie
a do klanu ist mozem ale ja hravam skoro len solo...za cca mesiac idem do UK cize tam budem mat nato viac casu a chute hrat s ludmi tak potom by som hraval zrejme saajt18#2110 alebo neviem ako si ma mozes pridat
S Aughildem uvidíš, je to celkem fajn věc. Ty tvoje bracery v partě můžou bejt pak v GR pro ostatní celkem překvápko, když je dopředu nevaruješ že budeš vyvolávat elitky
Klan CZMFT si buď vyhledej v komunitách a dej požadavek, někdo ti to odklepne, popř. si tě přidám večer do friendů a pošlu ti pozvánku. Hra v partě má své výhody - víc exp, jde do rychlejc, bezpečnější, větší sranda, předávání dropu, případně honba za RoRG v bounty A1 jde ve čtyřech na split fakt svižně...
Ale nikdo tě do ničeho honit nebude - když chceš hrát nižší obtížnost, sólo, tvoje věc, jde jen o to k čemu se necháš vyhecovat - já bych taky normálně GR47 nikdy nešel, ale nakonec jsem si dal říct, a přežil jsem
Klan CZMFT si buď vyhledej v komunitách a dej požadavek, někdo ti to odklepne, popř. si tě přidám večer do friendů a pošlu ti pozvánku. Hra v partě má své výhody - víc exp, jde do rychlejc, bezpečnější, větší sranda, předávání dropu, případně honba za RoRG v bounty A1 jde ve čtyřech na split fakt svižně...
Ale nikdo tě do ničeho honit nebude - když chceš hrát nižší obtížnost, sólo, tvoje věc, jde jen o to k čemu se necháš vyhecovat - já bych taky normálně GR47 nikdy nešel, ale nakonec jsem si dal říct, a přežil jsem
ked som bol v UK som hraval v parte dost casto...ale to este nebol ani datadisk a sranda to bola super tak isto si to rad zahram
otazka - ten ring RoRG je mozne najst len v A1 v bounty ? a ked ano tak v hociktorom ci len na nejakom mieste alebo z nejakeho konkretneho moba ci elitky ? v normalnom rifte to nemoze padnut ? a este ancient legendarky mozu padnut hocikde alebo tiez len v bounty ? neviem ja taketo veci zatial cize potrebujem poradit
a stale mi nikto neodpovedal ci funguje ten LOCUS SWARM pri zuni sete na tych fetishov ?
otazka - ten ring RoRG je mozne najst len v A1 v bounty ? a ked ano tak v hociktorom ci len na nejakom mieste alebo z nejakeho konkretneho moba ci elitky ? v normalnom rifte to nemoze padnut ? a este ancient legendarky mozu padnut hocikde alebo tiez len v bounty ? neviem ja taketo veci zatial cize potrebujem poradit
a stale mi nikto neodpovedal ci funguje ten LOCUS SWARM pri zuni sete na tych fetishov ?
Anosajrajt píše:otazka - ten ring RoRG je mozne najst len v A1 v bounty ?
Z odměny za celé bounty. Na T6 je 100% drop legendárky a jde o to, jestli budeš mít štěstí z tabulky itemů co tam padají.sajrajt píše: a ked ano tak v hociktorom ci len na nejakom mieste alebo z nejakeho konkretneho moba ci elitky ?
Nemůže.sajrajt píše:v normalnom rifte to nemoze padnut ?
Kdekoliv a i vycraftit jdou.sajrajt píše:a este ancient legendarky mozu padnut hocikde alebo tiez len v bounty ?
Nerozumím otázce, nechápu souvislostisajrajt píše:a stale mi nikto neodpovedal ci funguje ten LOCUS SWARM pri zuni sete na tych fetishov ?
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ElLumiro#2839
Locus funguje, je to mana spender, občas ho používám. Rorg ještě padá z a5 bounties, resp. z krabice, ale šance je menší, jelikož tam padají všechny věci z ostatních čtyř aktů.
Kid - pytam sa nato ci locus funguje ako mana spender a teda plati ten 275 % bonus pre fetishov ak pouzivas zuni set a mas 6 kuskov...
ellumiro - ja som to skusal a nejak sa mi nezda ci to funguje ci nie...funguje to mozno 1 2 s ale mam pocit ze nie po cely cas jeho trvania...tym som si skoro isty...niekedy je to sice dost tazke odsledovat...ak by to funfovalo preco by to nikto nepouzival ? ved locus oproti acid rainu alebo piranam zasiahne neporovnatelne viac mobov, dlhsie trva a ked mas opasok ktory spomaluje mobov tak by to bola idelna volba pre tento build nie ? a dik za odpovede
ellumiro - ja som to skusal a nejak sa mi nezda ci to funguje ci nie...funguje to mozno 1 2 s ale mam pocit ze nie po cely cas jeho trvania...tym som si skoro isty...niekedy je to sice dost tazke odsledovat...ak by to funfovalo preco by to nikto nepouzival ? ved locus oproti acid rainu alebo piranam zasiahne neporovnatelne viac mobov, dlhsie trva a ked mas opasok ktory spomaluje mobov tak by to bola idelna volba pre tento build nie ? a dik za odpovede
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ElLumiro#2839
Tak zkus dát creeping pasivku ... ja ho nepoužívám, pač když jsem rozjetej, tak furt klikám a pak mi dochází mana :-) ... a pak nejsou zdroje na tornádo apod. ... a navíc to má málo damage a haunt ti může dát navíc 20% dmg ode všech (když jses v partě) a stoji podstatně méně ... takže za mne zhruba tak
Jo ták už chápu.sajrajt píše:Kid - pytam sa nato ci locus funguje ako mana spender a teda plati ten 275 % bonus pre fetishov ak pouzivas zuni set a mas 6 kuskov...
Jak psal ellumiro, je to mana spender, takže ano, ale nikdy mne to nenapadlo použít
Je to na krátkou vzdálenost a Acid cloud hodím kam chci, trefí velký prostor, napopuje fetishe a procne Zuni.
Proc ze Zuni je na 4 sec, ať to aktivuješ čím chceš ne?
no dik hosi...skusim ten haunt...inac som zabudol ze to trva len 4 sekundy takze asi preto mi nesedelo ze ten locus fungoval len na zaciatku ...ale inac ten locus s opaskom kde spomaluje mobov je super vec na vysokych GR podla mna...skusim to nejak otestovat a dam vediet ci som prezil
tak som ripol akurat do p..e
rift 39 ale uplne skurveno nalosovany....same musky, skakajuci kkti, samani a velky otvoreny priestor...
rift 39 ale uplne skurveno nalosovany....same musky, skakajuci kkti, samani a velky otvoreny priestor...
RIP. Doufám že už jsi přijal mou pozvánku mezi friendy abych tě mohl přihodit do našeho klanu Ačkoli nevím jestli vůbec tenhle víkend půjdu online, hokej je hokej