Zacal bych asi tim, ze jsem byl cely den v praci a nebyla sance odpovedet...
Na Tvou nejnovejsi otazku - ohledne Faith byl muj dotaz konkretni, mel bych s nim pripadne urcite plany, minimalne s jednou ci dvema postavami, ale Avengers se to netyka
Pokracoval bych asi tim, ze bych se naprosto ztotoznil s tim, co jsi tady napsal
Welwet píše:
..a jinak je hrozná haluze, že člověk jak má ze pár ber a nějakej equip, tak zjistí že vlastně ta runa není až takovej zázrak..a myslím že stejné to bude i u jah a dál..
Pravda, pravda a nic nez pravda

Vetsinou je cilem to, co jsem si nastavil jako cile pro prvni cast planu Avengers, tedy komplexne cile v 1.13 - ziskat CtA, Infinity, Grief, Enigmu a Fortitude (ano, v tomto poradi dulezitosti), coz samo o sobe je dlouhodoby cil, ale pokud ho clovek dosahne tak jako ja, tak si vicemene uvedomi, ze vse dulezite ze hry ma a ze v podstate neni potreba shanet neco jineho, co se tyce RWs...Samozrejme Beast, Faith, CoH neurazi, ale nemaji az takovy zasadni vliv na
tolik charu ...Proto ty me rozpaky ohledne dalsiho postupu, a navic Beast uz mam...Zatim se klonim k Faith, ale treba me tu presvedcite o opaku...Dreamy jsou take zajimave, ale jsou potreba dva na to, aby to bylo maximalne efektivni, a na to si asi chvili pockam, kdezto - jak jsem psal - pro Faith uz jiste plany mam a neni zaroven daleko, co se tyce run
Kdyz uz jsme u toho zpetneho rezimu - ad CHAM - probiral jsem to s par lidmi, co se tyce jeji vyuzitelnosti, a vskutku je to otazka preferenci, a pokud je clovek
powergamer 
jako po vetsinu kariery ja, tedy bazi po
celem gralu, tak myslim, ze s nastupem 1.13 a Barbaru k temer neomezenemu vladnuti

,co se tyce MF, je prave CHAMed Shako nejlepsi volba...Ono je totiz tezke najit charakter, ktery ma vetsi benefit z Pride RW nez treba z Infinity/The Reapers toll, a ikdyz nemam s Pride osobni zkusenost, tak od tech co ho postavili vim, ze toho lituji, nepouzivaji ho, a kdyz, tak vyjimecne, a je velky problem pri vyssim poctu hracu udrzet merce nazivu...Prodavam jak jsem koupil, ale konkretne temto lidem ohledne hodnoceni tohoto RW verim, jsou to neskutecni parici
Dalsi alternativa je Doom, ktery ba se mohl hodit treba na merce Hammera behajiciho Chaos, ale to neni dulezite a je to zase RELATIVNE omezene vyuziti...
Vyuziti Enigmy bych urcite nezuzoval na tyhle dva chary, pri realnem pokusu o lvl 99 je to myslim nutnost pro hodne charu

Celkove je to zase o tom, k cemu danou vec pouzijes, jaky jsi typ hrace a co mas vlastne v D2 za cile
Co se tyce toho Frenzyho - mno, zajimava otazka hodna otestovani, ja mel Frenzyho v 1.11 a pouzival Beast (BA) + Death cleaver a nebyl spatny, tedy na p3, ale na vyssi pocet hracu to neslo...V 1.13 jsem nabehal jen asi 1500 Councilu, takze nevim, jak je ma odpoved relevantni, ale zkousel jsem Gief/Grief Whirl Barba a pote Whirl barba zamereneho na 100% CB, co nejvyssi DS a dalsi specialni efekty a musim rict, ze na pocet hracu, na ktery se Travi obvykle beha, tedy p3, jasne dominuje Grief/Grief, co se tyce rychlosti zabijeni...Vim, je to trochu jako michat hrusky a jablka, ale zkusenost mi rika, ze cista dmg je vic nez 100%CB pri malem poctu hracu...Ovsem, jake to je pri p7/8 to uz je jina otazka, presto si myslim, ze idealni je cista dmg z Grief-u vhodne doplnena o CB z ne zbrani - v tomto pripade Helmy/Bot/Rukavic...Jen muj vlastni pocit, samozrejme by to chtelo otestovat, bohuzel v soucasne dobe nemam Barbara na pozadovanem lvl, takze to muzes zkusit sam
Edit: Podle me jasni favorite jsou Grief/Grief ci pripadne Grief/eDeath coz je asi jasne, u Frenzyho by mohlo byt zajimave udelat porovnani

Ale spis tipuju Grief/Grief