KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar Drsmo
Tak jsem zase tady a podavam hlaseni : Jak jsem si rekl,tak jsem taky udelal.Vsi silou jsem do toho sel a vysledek je dobre vymazleny WW barb.Dneska jsem dropl IK chestu a vygembli WW ramena.Takze je to komlet Kazdopadne mam vsude dost a dost rezerv,kdyz tak zkoukni muj profil,pokud se teda aktualizuje Mam z toho tak mega radost,ze barb se stane mym hlavnim zabijakem
Jeste nejaka otazka.Mam gemblit lepsi veci ze setu?Ted bude v planu ziskat schopny amulet,lepsi IK 2h,druhy Unity nebo Bul Khatos 1h.Jednu z nich uz mam totiz ikdyz ona je na prd vlastne...
To je tak vse asi.
GR jsem zkousel.Zatim 37 za nevim kolik,nebyl to ale idealni cas co vim.Musim prijit jake pasivky kde nahazet a pak zkouset a nevim co jeste.Ci se to naucit poradne hrat,neni to prece jen tom neustalem toceni vid?Aspon na tech velkych GR co hrajete vy ?A jak s rezisty?Pripada mi,ze jich mam malo Na T6 to neresim.Jen ty vyzsi GR mi srotuji v hlave.Druhy unity nemam a navic follower je ve vystavbe nema ani relikvii na nesmrtelnost Kdyz jsem jel treba 37cku,tak kolikrat jsem zarval kdyz jsem je Rendnul a pak se zas tocil.Asi to bude mnou
Snad jsem to nenapsal chaoticky a cosik z toho vyctes
Tak jsem zase tady a podavam hlaseni : Jak jsem si rekl,tak jsem taky udelal.Vsi silou jsem do toho sel a vysledek je dobre vymazleny WW barb.Dneska jsem dropl IK chestu a vygembli WW ramena.Takze je to komlet Kazdopadne mam vsude dost a dost rezerv,kdyz tak zkoukni muj profil,pokud se teda aktualizuje Mam z toho tak mega radost,ze barb se stane mym hlavnim zabijakem
Jeste nejaka otazka.Mam gemblit lepsi veci ze setu?Ted bude v planu ziskat schopny amulet,lepsi IK 2h,druhy Unity nebo Bul Khatos 1h.Jednu z nich uz mam totiz ikdyz ona je na prd vlastne...
To je tak vse asi.
GR jsem zkousel.Zatim 37 za nevim kolik,nebyl to ale idealni cas co vim.Musim prijit jake pasivky kde nahazet a pak zkouset a nevim co jeste.Ci se to naucit poradne hrat,neni to prece jen tom neustalem toceni vid?Aspon na tech velkych GR co hrajete vy ?A jak s rezisty?Pripada mi,ze jich mam malo Na T6 to neresim.Jen ty vyzsi GR mi srotuji v hlave.Druhy unity nemam a navic follower je ve vystavbe nema ani relikvii na nesmrtelnost Kdyz jsem jel treba 37cku,tak kolikrat jsem zarval kdyz jsem je Rendnul a pak se zas tocil.Asi to bude mnou
Snad jsem to nenapsal chaoticky a cosik z toho vyctes
Re: KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE
Vždyť ty všechno víš.skyrim1988 píše:Ted bude v planu ziskat schopny amulet,lepsi IK 2h,druhy Unity
Já Kadalu nijak neřeším, prostě nakupuju vždycky to, co mě tlačí. Teď potřebuju hlavně new aIK Breaker. Áčka jinak cíleně nenakupuju, prostě je měním, jak mi padaj.
Bez Unity se dá motat max kolem GR40 pokud je na to dobrá DMG. Limu dal myslím 42, ale to už je fakt hrana. Vyšší GR jsou hlavně o pohybu, Rend je potřeba se naučit odhadnout, kdy dát a kdy počkat. Sice na chvíli, ale padne při tom 40% damage reduction, což může bejt KO. S Resistama se motám okolo 800AR. Passivky používaj všichni vesměs stejný. Podle potřeby bejvá tak jedna změna u hráčů. Já používám "jako tu volitelnou" Superstition, bez tý mi to nevyhovuje.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
800AR? minulou sezónu jsem měl s DH 1100 až 1500 a přišlo mě, že mám málo
- skyrim1988
- The Butcher
Dik za reakci Drsmo.No neco malo vim Ale i tak mam vzdy potrebu se sverit na foru a zvlast vrchnimu Barbarovi
Budu se teda ucit a zkouset
Tu Ackovou IK 2h bych sakra braaaal.Mam zatim takovou nic moc
Budu se teda ucit a zkouset
Tu Ackovou IK 2h bych sakra braaaal.Mam zatim takovou nic moc
To víš, že na HC není 800 žádná hitparáda, Lemure Ale s passivkou a na SC už je to v normě Navíc se to dá kdykoliv upravit šutrákama, ale až po tu GR48 to nebyla priorita
Skyrim: vrchní barbar - ale rozhodně vytrvalej
Já už new IK Breaker jeden docela pěknej mám. 3,66k DPS po navrtání a 59% do CotA. Ale když se podíváš Silákovi, co má v prackách, tak je to proti tomu pořád slabý.
Barbar má v poslední verzi dost jednoduchej playstyle, takže žádnej strach. Hned to zmákneš.
Skyrim: vrchní barbar - ale rozhodně vytrvalej
Já už new IK Breaker jeden docela pěknej mám. 3,66k DPS po navrtání a 59% do CotA. Ale když se podíváš Silákovi, co má v prackách, tak je to proti tomu pořád slabý.
Barbar má v poslední verzi dost jednoduchej playstyle, takže žádnej strach. Hned to zmákneš.
- skyrim1988
- The Butcher
Ja prave nemam jeste tu 2handu upravenou ( do ted zadna kostka ) ,ale diky ni mam aspon 64% vcetne ramen,do Ancient borcu
Vytrvali jsi dost.Uznavam
Ja od barba projel vsechny postavy a jsem zpatky na nem Nechapu,ze vzdy musim vymyslet.To jsem cely ja
Vytrvali jsi dost.Uznavam
Ja od barba projel vsechny postavy a jsem zpatky na nem Nechapu,ze vzdy musim vymyslet.To jsem cely ja
Dal jsem to sice do Barbaří Sekce, ale tady si neodpustím to vyvěsit. Pro mě je to nečekaně velká meta, tak snad prominete toho dvojáka.
(do zdi radosti to teda dávat už nebudu no - ale bylo by to zralý )
(do zdi radosti to teda dávat už nebudu no - ale bylo by to zralý )
Čistě sólová jízda - pro mě je to v podstatě "End Game" (do velkýho Patche nebo Datadisku) - mám splněno a teď už jen hra na veget
Solo Selffound Forever
DrSma: gratulace . Ty seš tomu sólu hraní fakt oddanej, co?
Já už bych asi čistě sólo jet nemohl, protože by mi to přišlo, že přicházím o to nejdůležitější a to o hraní s lidma. Osobně se pomalu blížím k splnění svého osobního cíle a to paragonu 800.
Já už bych asi čistě sólo jet nemohl, protože by mi to přišlo, že přicházím o to nejdůležitější a to o hraní s lidma. Osobně se pomalu blížím k splnění svého osobního cíle a to paragonu 800.
Díky díky
Jsem prostě asi stará škola. Já se solo offlineovkama v angličtině (samozřejmě bez jakýkoli znalosti) začínal a asi to ve mě zůstalo. Když jsem pěkně večer šmejdíval dungeonama Areny nebo Stonekeepu
Diablo je pro mě prostě Single hra od prvního dílu a asi to už nikdy nezmění ani moderní přístup Blizzu k sociálnímu hraní
Vím, že v partách bych to měl všechno mnohem rychlejší, ale já si to prostě potřebuju umlátit a najít sám, jinak bych z toho nic neměl..
Tak vzhůru k 800 - Plnej Paragon je moc pěkný pokoukání
Jsem prostě asi stará škola. Já se solo offlineovkama v angličtině (samozřejmě bez jakýkoli znalosti) začínal a asi to ve mě zůstalo. Když jsem pěkně večer šmejdíval dungeonama Areny nebo Stonekeepu
Diablo je pro mě prostě Single hra od prvního dílu a asi to už nikdy nezmění ani moderní přístup Blizzu k sociálnímu hraní
Vím, že v partách bych to měl všechno mnohem rychlejší, ale já si to prostě potřebuju umlátit a najít sám, jinak bych z toho nic neměl..
Tak vzhůru k 800 - Plnej Paragon je moc pěkný pokoukání
zdravim DrSma,rozhodol som sa ze źacnem opat s D3,hral som to po vydani nejaky cas ale mal som vtedy prioritu v inu hru takze som na D3 nejako ,,pozabudol,,.Sledujem uz dlhsie tento fanpage, ale registroval som sa len dnes.Chcel som ti napisat ze si ma dost motivoval na Solo play,takze zajtrajsim dnom zacinam na uplne fresh acc.,uz som si ho zakupil.Pojdem Witch doctora,tak priebezne hodim nejake info.
Dik za motivaciu ...pravidla Solo Selffound mam precitane a budem ich nasledovat
Dik za motivaciu ...pravidla Solo Selffound mam precitane a budem ich nasledovat
Hoj, super
Delší dobu se teď žádnej Solo hráč neobjevil, tak budeš oživení v Sekci. Jsem rád, že někdo dostal chuť si zahrát fajne sólíčko pěkně "po staru" a zvědavej (to opravdu hodně) jak daleko to dotáhneš. Zjistil jsem, podle pokusů ostatních, že u Singla moc lidí nevydrží, tak ti budu držet palec. - třeba budeš právě ten, co má prostě Solo rád.
Jinak jsi zmínil ta pravidla. Pokud máš čistej acc, pak se tě týká jen jediný pravidlo - hrát na tomto účtu výhradně sám bez party, toť vše.
Tak zatím GL!
Delší dobu se teď žádnej Solo hráč neobjevil, tak budeš oživení v Sekci. Jsem rád, že někdo dostal chuť si zahrát fajne sólíčko pěkně "po staru" a zvědavej (to opravdu hodně) jak daleko to dotáhneš. Zjistil jsem, podle pokusů ostatních, že u Singla moc lidí nevydrží, tak ti budu držet palec. - třeba budeš právě ten, co má prostě Solo rád.
Jinak jsi zmínil ta pravidla. Pokud máš čistej acc, pak se tě týká jen jediný pravidlo - hrát na tomto účtu výhradně sám bez party, toť vše.
Tak zatím GL!
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Nóó, já ty roky taky hraju jen sólo, ale když mě někdo zavolá do party, tak jdu no = p Ale nevyhledávám to. Každá hra mě baví víc sólo, i wow.
No jo,.. já jsem v tomhle prostě přirozeně zásadovej. Když jsem se jednou rozhodl hrát solovej acc a někdo mě zavolá do party, tak nejdu no
Mimo hier resp. D3 mam este priatelku a rad si zajdem do fitka,cize hrotit to nebudem ako za starych casov ine hry,predsa som generacia 30r+ co vyrastala na commodore64..amiga..286 atd...vzdy som hral single,nuz v roku 2006/7 som zacal s wow a skoncil cca rok dozadu.Mal som pauzu a teraz sa idem vrhnut na D3,tak ostavame tu v kontakte a ked bude nieco zaujimave tak hadzem sem...otukam si classu,uz si citam rozne navody,sledujem twitch syrrineu ona je witch doctor queen ,hrozne sa uz tesim,samozrejme clovek sa najlepsie otuka a dostane do toho pocas hrania.
Ucet je len a len moj a samozrejme nezdielam s nikym ani nebudem...
budes moj vzor a motivacia hh
Ucet je len a len moj a samozrejme nezdielam s nikym ani nebudem...
budes moj vzor a motivacia hh
Vzor fakt ani ne ..ale motivace, to bych docela rád
S tempem hraní na tom taky nejsem bůh ví jak, ale o to přece tak moc nejde. Já se vždycky snažím dopachtit aspoň tam, kam to nastavil Blizz pro cca normální hráče. Takže Vanilla byl cíl vybavit co nejlíp postavu, aspoň chvilkama si šáhnout na MP10 a udělat PL100, což se povedlo dokonce 2x. V RoS jsem si vybavil barbarů hned několik, spolehlivě zvládám GR50 a konečně mám i tu 800 kvůli "full" Paragonu. Za sebe jsem naprosto spokojenej.
Jinak s mým hraním to valný není. Moje TOP série byly D1,2 a Fallout 1,2. Před tím jsem hrál starý gamesy jako kluk, ale od D2 jsem se k hraní zase dostal už jen kvůli D3 - to jsem prostě nemohl vynechat. Teď už hraju jen D3. Na nic jinýho nemám ani chuť a hlavně ani čas.
OK, takže ať se daří a moc to s tím twitchem nepřeháněj, nebo ti tam všechno vykecaj a máš po radosti ze self progressu
(a že to prvotní poznávání hry je to nejlepší asi říkat nemusím)
S tempem hraní na tom taky nejsem bůh ví jak, ale o to přece tak moc nejde. Já se vždycky snažím dopachtit aspoň tam, kam to nastavil Blizz pro cca normální hráče. Takže Vanilla byl cíl vybavit co nejlíp postavu, aspoň chvilkama si šáhnout na MP10 a udělat PL100, což se povedlo dokonce 2x. V RoS jsem si vybavil barbarů hned několik, spolehlivě zvládám GR50 a konečně mám i tu 800 kvůli "full" Paragonu. Za sebe jsem naprosto spokojenej.
Jinak s mým hraním to valný není. Moje TOP série byly D1,2 a Fallout 1,2. Před tím jsem hrál starý gamesy jako kluk, ale od D2 jsem se k hraní zase dostal už jen kvůli D3 - to jsem prostě nemohl vynechat. Teď už hraju jen D3. Na nic jinýho nemám ani chuť a hlavně ani čas.
OK, takže ať se daří a moc to s tím twitchem nepřeháněj, nebo ti tam všechno vykecaj a máš po radosti ze self progressu
(a že to prvotní poznávání hry je to nejlepší asi říkat nemusím)
hlavne ze ta to bavi a to je dolezite
Inak GR solo a vazne ze SOLO je velmi slusne si myslim
Tak dnes aj koncim skor v praci co ma moc tesi,tak sa do toho pustim nazhaveny som az-az
Inak GR solo a vazne ze SOLO je velmi slusne si myslim
Tak dnes aj koncim skor v praci co ma moc tesi,tak sa do toho pustim nazhaveny som az-az
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jako obdivuji tě, sólo je to dost slušný já nemám ani pl 700 ale za tu dobu hraju s pár super lidmi, že sólo nepřipadá v úvahu.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Dík, Kuki. ..ale víš jak
Omezeně se ale rozhodně necejtím. Kdybych chtěl, kdykoliv bych mohl začít hrát partu na EU.
Witchi, mohl by sis pak hodit do podpisuodkaz na bnet? Je to hroznej opruz to hledat dokola přes btag.
Omezeně se ale rozhodně necejtím. Kdybych chtěl, kdykoliv bych mohl začít hrát partu na EU.
Witchi, mohl by sis pak hodit do podpisuodkaz na bnet? Je to hroznej opruz to hledat dokola přes btag.
DrSma je to tam ...inak ja som si blokol resp vypol quick join,aj to aby mi ukazovalo ludi v okoli,odhlasil som si aj general chat
Zajtra pokracujem v expeni,nejako to nenahanam,mapy si cele prezeram,vsetko zbieram,zabijam..chodim do jaskyn a tak sa hram
Skilly pouzivam take co mi vyhovuju momentalne,to ma cas este riesit aj tak to teraz pada jedna radost,idem si to na normal totiz.
Zajtra pokracujem v expeni,nejako to nenahanam,mapy si cele prezeram,vsetko zbieram,zabijam..chodim do jaskyn a tak sa hram
Skilly pouzivam take co mi vyhovuju momentalne,to ma cas este riesit aj tak to teraz pada jedna radost,idem si to na normal totiz.