Otázky a Odpovědi
Vím, že třeba Mirinae těží z +%Holy dmg na gearu, takže předpokládám, že u Lightning gem,u to bude to samý
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Otázky a Odpovědi
Ahoj jde najit v bounty Hazzor the Viper ? posledni co mi chybi
Edit: tak uz jsem se dockal musel jsem ho najit v kampani
Edit: tak uz jsem se dockal musel jsem ho najit v kampani
Achievements: 7400 (92%)
Dnes jsem se dostal do lokace plné elite packů a zástupů goblinů. Při obyč. riftu. Co je to za lokaci, o té jsem nikdy neslyšel? Nestačil jsem se ani podívat kde to bylo, po tuhém boji byla zem pokrytá tunama itemů a goldu, než jsem to ale stačil posbírat následoval ..... CONNECTED LOST
to wert:To zrejme nie je špeciálna lokácia,každý má šancu (i keď takmer mizivú) natrafiť na "grupensex" goblinov.
Za předchozí 3 dny jsem je měl 3x z toho jednou tak celá půlka patra, takže víc grup dohromady
já je mám pravidelně v jedné lokaci, ale jméno nevim, měl jsem jich tam asi 30 na jednom fleku mám i screen snad někde uložený a pak pravidelně ale ne tak velký grupy... vždycky tak z 10 riftů v jednom je malá či větší grupa Goblinů... ale štve mne, že v bounty ne a ne mi padnout druhej portál jeden jsem měl hned z kraje kolem 50 paragonu a od tý doby nic
-
- Quill Rat
Zdar, Diablo už nějak moc nesleduju ani nehraju, ale po patchi bych se zas vrátil a vyzkoušel novinky, ví se už přibližně, kdy ten novej patch výjde?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Po prázdninách nejdřív. Někde bylo vyjádření, že sezóna má běžet 4 měsíce a přes celé prázdniny, konec tedy vychází na začátek září. Pak 14 dní pauza, během které hodlají patch nasadit a poté spustit další sezónu.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Pls někdo aktuální odkaz na přepočet paragonu (calculator) po skončení sezóny ? Díky
EDIT: diky
EDIT: diky
Naposledy upravil(a) George dne 02.08.2015, 14:16 hod., celkem upraveno 1 x.
Leader - Klan "CZSK Komunita" - nej klan v CZ a SK :-)
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
co třeba tento ?
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
To mi prislo vhod ten prepocet Budu mit cca 710 PL Znamka toho,ze aspon neco mam nahrano.Ikdyz oproti tem tisicovkam to je prd no
Hmmm... mých 473 sezóních mě přidá 37 na NS to je teda výhra . Njn, sezónu jsem začal v půlce a střídám to s NS...co bych chtěl že?
Update aplikace proč? PTR patch nebo něco na live?
Možná PTR ne ? ...
Ještě mají v plánu future patch PTR :-) kde navýší IK set.
Ještě mají v plánu future patch PTR :-) kde navýší IK set.
Ahoj mam otazku v Bnet aplikaci je nova hra overwatch to opravdu chce blizz delat strilecku ? Co si o tom myslite ?
Achievements: 7400 (92%)
Tak to už je dané
Blizz o tom mluvil na E3 ne ? Tato hra jde dost mimo mě ... tento styl mě absolutně nebaví. Ale proti gustu .. at si tam dělají co chcou.
Blizz o tom mluvil na E3 ne ? Tato hra jde dost mimo mě ... tento styl mě absolutně nebaví. Ale proti gustu .. at si tam dělají co chcou.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Opravim tě, Blizz dělá střílečku. A vypadá parádně.DeathHero píše:Ahoj mam otazku v Bnet aplikaci je nova hra overwatch to opravdu chce blizz delat strilecku ? Co si o tom myslite ?
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Ahojte,ak mam za wizznu slow time set,kde dava slow time damage,či platí +xy arcane damage i na ten slow time,ked je to arcane kuzlo, a či platia arcane pasivky nan.
EDIT 15.8. 17:26. Mrazoprdy ešte nezrušili staré "zneutralizované"leg suroviny??? Padol mi akurát grisworlds scrimblink (tak nejak sa volá).
EDIT 15.8. 17:26. Mrazoprdy ešte nezrušili staré "zneutralizované"leg suroviny??? Padol mi akurát grisworlds scrimblink (tak nejak sa volá).