Bodejť by ne, když jeden čas tady střechys vlastně ani nic jinýho nepsal , vsadím se, že vyfiltrovat všechny jeho příspěvky kde je slovo "kukri" by pár stránek obsáhlo .iki píše:Taky se pridavam s gratulaci
Vsiml sis, ze ti pogratulovalo temer cele aktivni osazenstvo fora?
A nechces se ted zacit snazit ziskat nejaky jiny predmet? Ze by bylo zase rok co cist
Zeď radosti
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Skoda, ze neni tolik casu si s vami zahrat, zrovna s vama se tady clovek nenudi (myslim tu tapetovaci tvojici seton/strecha ... Klan to celkem flaka, ale pokud by to dopadlo, pristi tyden jede manzelka na skoleni, takze po osme dam malou spat a pak nic nebude rusit
tapetujem na počkání .
No tak příští týden na to vlítnem no . Jedeš S4? pokud ne, dám s tebou NS monka, momentálně mám solo GR 57 ale jen proto, že sem to víc nezkoušel, jedu Sezonu....
No tak příští týden na to vlítnem no . Jedeš S4? pokud ne, dám s tebou NS monka, momentálně mám solo GR 57 ale jen proto, že sem to víc nezkoušel, jedu Sezonu....
Sezonu, samozrejme. Na NS paragon tesne pod 700, sezona zatim 66 (pouze dva vecery zatim) a gear zadny
iki#2722 - klidne si me pridejte, ja to pak nekdy odkliknu.
GR nehrotim, ale samozrejme touha po progresu je. Na S3 jsem s barbarem koncil nejak u GR51 solo tusim. Hraju jak situace dovoli, taky mam malou dcerku (zitra nastup do skolky)
iki#2722 - klidne si me pridejte, ja to pak nekdy odkliknu.
GR nehrotim, ale samozrejme touha po progresu je. Na S3 jsem s barbarem koncil nejak u GR51 solo tusim. Hraju jak situace dovoli, taky mam malou dcerku (zitra nastup do skolky)
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Oukej Pridam si te tez.NS nebo S,neni problem Ale jak Seton,urcite je vic priorita S4 Ikdyz kurde obcas asi neodolam a skocim za WDckem na NS,kdyz tam mam tak sexy Kukri Vcera jsem jen zkusil GR 51 a narez Ty crity za cca 2 MLD se mi tuze libi
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Střecha převelké CG k vytoužené Kukuřici , ještě tak krásné , zasloužil sis ji za ty muka
Strecha teď ještě musí tu Kukrinu najít na sezóně, takže má furt co dělat
- skyrim1988
- The Butcher
Tyckin no to mas recht Tam toho musim najit podstatne vic Ale plackat uz nebudu
strecha gratulujem k SMK velmi pekna a co sa stalo mali sme hrat spolu a kde nic tu nic nikdo nepise :-(
- skyrim1988
- The Butcher
Zdar.Diky diky No ja myslel,ze chces jet chvilu solo ne?Klidne muzem dneska zaparit,co rikas???
Přesně peter, přidej si nás (Btag u avatara) a jedem, není problém .
Jinak díky včera hlavně Morbidovy za Bear oštěp a Střechovy za Jeram brancery, mě to prostě nepadá ani přes kostku ani přes kadalu ani normálně .
A všem zůčastněný díky za pohodovou a dobrou řežbu
Jinak díky včera hlavně Morbidovy za Bear oštěp a Střechovy za Jeram brancery, mě to prostě nepadá ani přes kostku ani přes kadalu ani normálně .
A všem zůčastněný díky za pohodovou a dobrou řežbu
- skyrim1988
- The Butcher
Parba bude teprv dnes panove.Mel jsem cas hrat pred praci ( rodinka venku ) a mam to v kompletu Zakladni PD WD hotov.Ackove Zuni gate jsem dropl a Carnevilku soupla Kadala Zautocime na vyzsi GR nebo i boutiny bych praskl na T7.Bohaaa me to zas tak baviii!!!
Bounty T7 jen a jen uvítám, není matroš . Tak se na to vrhen neska? akorát na T7 asi budu lítat s tebou, na split ot ještě není bez komplet setu
- skyrim1988
- The Butcher
To nejak utahnem kolego Hlavne at jsme porad ve fullu Matros tez potrebuji jako sul.Chtel bych dalsi Kukri vytvorit Jedno jakou,do kostky proste
100% vecer nastup na farming !!!
100% vecer nastup na farming !!!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
skyrim1988: Gratuluju ke Kukri.
Na druhou stranu...je škoda, že se z Diabla vytrácí jeho hlavní podstata a tou je nebo spíš byl drop. Začíná to čím dál tím víc být jen o Kadale, Canai's Cube a Paragonu
Na druhou stranu...je škoda, že se z Diabla vytrácí jeho hlavní podstata a tou je nebo spíš byl drop. Začíná to čím dál tím víc být jen o Kadale, Canai's Cube a Paragonu
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Tak pro jiné to zas nebude nic ale pro mě jako pro člověka co si k tomu sedne na hodku a púl každý den ...Přesedlal jsem z WW barbara kde moje maximum v solo GR bylo 45 ,nyní jsem se dokopal k Hota masochismu a s eguipem který sem sehnal za plotem šroťáku co se válí za městem pokořen ihned GR 55.Rezervy jak prase nechci vědět co by tam lítalo za čísla s full acient hadrama a gemy na vyšším ranku . Za mě převeliká radost z ničeho
Skyrim1988
Zdar no ja uz asi z Diablo koncim.
je to nadlho a tu to pisat nebudem proste jedna sa to mejej hry.
ak ta zaujimaju podrobnosti budem online a vstko ti poviem ale sem nie :-(
Zdar no ja uz asi z Diablo koncim.
je to nadlho a tu to pisat nebudem proste jedna sa to mejej hry.
ak ta zaujimaju podrobnosti budem online a vstko ti poviem ale sem nie :-(
- skyrim1988
- The Butcher
PeterKiss : Zdar.No budu ve hre a to mi vysvetlis.Nelibi se mi to.Fajne se s tebou hraje totiz.
to je uplne sci-fi ked ti to poviem tak sa z toho poto :-(
pritelka ti rekla vyber si, bud ja bo D3 ze :-o
Buchis je death, ať žije herdek