Zeď radosti
Volím D3
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Dneska padl anci medvedovy spear :-) tak jdu na medvedy. Kdyz udajne acidak Buguje hru.
@tabletofon
@tabletofon
Včera nedobrovolně první den na sezóně - bleskově vyexpen, pak někdo nabídnul hotové bounty na T8, vzal mne do vaultu, takže začátek nebyl španej
Následně bounty na T1 RoRG, o chvíli později Carnevilka na hlavičku a večer ještě Zuni mojo s páskem na feťáky, zatím si nemůžu stěžovat a T3 už krájím hezky
Následně bounty na T1 RoRG, o chvíli později Carnevilka na hlavičku a večer ještě Zuni mojo s páskem na feťáky, zatím si nemůžu stěžovat a T3 už krájím hezky
Tak jsem si po ránu udělal radost
Jsem se umístil i do žebříčku zase přes již velkou konkurenci
WD solo GR
Jsem se umístil i do žebříčku zase přes již velkou konkurenci
WD solo GR
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
CG HELLERE
Ja si vcera taky udelal radost Lepsi DoD,Ackove Zuni topanky a pak Kukri pres kostku,ktera sla hned na vycuc.Tudiz jsem plnohodnotny flusac Zatim GR 52 ,cas skoro ukonce,no zmakl jsem to.Uff.Bude to lepsi,jen proste ve 3 rano mi to uz nemyslelo...Tahle Season se mi sakra libi
Ja si vcera taky udelal radost Lepsi DoD,Ackove Zuni topanky a pak Kukri pres kostku,ktera sla hned na vycuc.Tudiz jsem plnohodnotny flusac Zatim GR 52 ,cas skoro ukonce,no zmakl jsem to.Uff.Bude to lepsi,jen proste ve 3 rano mi to uz nemyslelo...Tahle Season se mi sakra libi
Se ti s těma Kukrinama roztrhnul pytel jak jsem kdysi říkal co Ačkoli nebejt kostky, asi nemáš furt nic
Jsem zvědav kdy já na sezóně dám dohromady gear, hlavně ta DoD s Kukrinou bude asi boj A pak to někde určitě ripnu páč mi na HC nějak otrnulo už
Jsem zvědav kdy já na sezóně dám dohromady gear, hlavně ta DoD s Kukrinou bude asi boj A pak to někde určitě ripnu páč mi na HC nějak otrnulo už
Taky mám radost ze včerejška táhli sme to se Střechou do 3 do rána, já zdolal GR50 za 9min a pak mě pěkně nasral GR52, ale věřím, že tuto sezónu si 60+ solo dám . Jinak Gear už komplet, chybí jen HF a samozřejmě pak vylepšování non-A kusů co mám
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tyckin: Díky Canai's Cube už není žádnej item vzácnej. Člověk si může do 5 minut uvařit cokoliv. Stačí mít jen trochu matroše.
Prej: "Někdo vyexpil a někdo nabídl Vault"
Prej: "Někdo vyexpil a někdo nabídl Vault"
- skyrim1988
- The Butcher
Tyckin @ No to mas zrejme pravdu...Kostka mi fejst pomohla Ikdyz ten pocit kdyz bych ji videl lezet na zemi,ten mi chybi k maximalni radosti
No co uz.Dneska zas nastup a parba do rana
No co uz.Dneska zas nastup a parba do rana
Dnes to vidím na T10 riftíky pro klíče (2x klíč za rift) a pak pěkně GR, už je čas se rvat do TOP10 na žebříčku ve 4p partě a ukázat looserům jako ZE clan nebo VoiD clan, že jsou tady nějací magoři z ČR
- skyrim1988
- The Butcher
No jako vzdy nejsem proti Hehe my a v TOP 10
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
To nedáte včas, budete mě furt zvedat
Dopolko jsem zázrakem chvilku mohl hrát, vyexpil jsem gem na resisty na 30 a hodil si Spirit vessel, tak snad to nebude tak hrozný. Jen si říkám k čemu vám budu, když totemy z Kukriny už si Střecha bude házet sám Leda snad ten fear ...
Dopolko jsem zázrakem chvilku mohl hrát, vyexpil jsem gem na resisty na 30 a hodil si Spirit vessel, tak snad to nebude tak hrozný. Jen si říkám k čemu vám budu, když totemy z Kukriny už si Střecha bude házet sám Leda snad ten fear ...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Fear, tělo navíc a hlavně zábava v partě přeci . Neřešíme kdo je jak užitečnej (je jasný, že Já nejvíc ) ale jde o zábavu s přáteli (a taky trošku o ty vysoký GR ) .
Večer nástup na značky a jedem
Večer nástup na značky a jedem
-
- Doom Knight
chceš jako říct..... ŽE ANI NEBUDEME KOUKAT NA FOTBAL??
Teď mě napadlo, že si hodím místo BBW mass confusion, když už na to mám ten nožík a totemy bude házet Střecha ... !!! To by šlo, ne?
Teď mě napadlo, že si hodím místo BBW mass confusion, když už na to mám ten nožík a totemy bude házet Střecha ... !!! To by šlo, ne?
Darku, však já vím kdo se o mne postaral a jsem vděčnej Ty začátky jsou nejkrušnější, nízký obtížnosti = bídnej drop, od T3 vejš už to poleze lépe, zejména ten RoRG na T1 byla klika, ač mne málem chtěli vyhodit z party když mi pak loupla i Carnevilka
Na fotbal si koukej až po sezoně . To pořešíme ve městě, něco vymyslíme , ale Hex možná bude lepší .
@Tyckin: jojo, T1 je porod, nějak se to nehejbá vůbec. Tak či tak, v partě záležitost 2 dnů se posunout...včera už jsem (solo i parta) zjistil, že T7 je dětský hřiště srovnatelný s T4 před patchem, taže dneska už pojedu T10 a to je 5dní od začátku sezony! beru to samozřejmě jako casual, kterej ne to nemá potřebnej čas..je jasný, že ti co to hrotí už byly na T10 minulej týden v sobotu ráno .
@Tyckin: jojo, T1 je porod, nějak se to nehejbá vůbec. Tak či tak, v partě záležitost 2 dnů se posunout...včera už jsem (solo i parta) zjistil, že T7 je dětský hřiště srovnatelný s T4 před patchem, taže dneska už pojedu T10 a to je 5dní od začátku sezony! beru to samozřejmě jako casual, kterej ne to nemá potřebnej čas..je jasný, že ti co to hrotí už byly na T10 minulej týden v sobotu ráno .
- skyrim1988
- The Butcher
Probehne vecerni strategie Za tech par dnu co hrajem je to sila,ten nas postup.Jsme dost rozjeti panove At uz jsme casualove nebo ne,hlavni je,ze se pritom bavime a mame radost z kazde malickosti Nic proste neresime jak nekteri.
-
- Doom Knight
Dnešní cíl ... R-GIF ... jestli kua nepadne, tak .... tak zpětně poždám o přesun příspěvku do zdi nářků
Přesně tak . Hlavně je zábava, na nikoho se neřve a klidně se Střechem můžem dát kouřovou pauzičku, aspoň si lidi srovnají truhlu atd .
Strategie je jasná, zamordovat všechno okolo, posbírat co nejvíc Ramadalalam, Death Breath a GR klíčů a pak p*čo nad vylosovaným GR .
Dneska už můžu z padlýho gearu předat všechno, kromě toho co mě vyloženě boostne .
Strategie je jasná, zamordovat všechno okolo, posbírat co nejvíc Ramadalalam, Death Breath a GR klíčů a pak p*čo nad vylosovaným GR .
Dneska už můžu z padlýho gearu předat všechno, kromě toho co mě vyloženě boostne .