T10 rift pod 2min
ani nie ja chodim arachyr na t8 speed tam je to efektivnejsie ako helltooth ale ak ti ide o speed T10 tak jedine helltooth a manajumas ci jak je ten nazov.
Re: T10 rift pod 2min
Myslím, že i Archyr kuře se dá hrát na T10.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
da ale nieje to tak efktivne ako helltooth.
arachyr ma set bonusy na skills ktore su vo vyssich GR hodne slabe preto vacsina hracov chodi speed T8/T9 i ked maju 1000+ para.
naopak v helltooth/manajumas to je super dva krat pustis acid cloud elita je dole co v arachyre nezabijes elitu ani v T8 ale sustredis sa na CDR aby si mal co najviac explozii pri prechode z kuracej podoby, arachyr je hodne krehke a skusal som ho v TX riftoch aj v GR a helltooth ho valcuje.
helltooth/manajumas je rychle a velmi silne zatial co arachyr zaostava v single target.
arachyr ma set bonusy na skills ktore su vo vyssich GR hodne slabe preto vacsina hracov chodi speed T8/T9 i ked maju 1000+ para.
naopak v helltooth/manajumas to je super dva krat pustis acid cloud elita je dole co v arachyre nezabijes elitu ani v T8 ale sustredis sa na CDR aby si mal co najviac explozii pri prechode z kuracej podoby, arachyr je hodne krehke a skusal som ho v TX riftoch aj v GR a helltooth ho valcuje.
helltooth/manajumas je rychle a velmi silne zatial co arachyr zaostava v single target.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Já farmím T8 s Arachyr jen elitky a single target jsem vylepšil Furnace v kostce a SoJ na ruce ....
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
ale prichadzas tak o F/S co je omnoho viac demage ako SOJ.
a do toho setu sa viac hodi wormwood kedze sam set ma +800 demage to locus swarm
a do toho setu sa viac hodi wormwood kedze sam set ma +800 demage to locus swarm
Ahoj dnes, by som chcel skúsiť T10 rift pod 2min. Okolo 20:00 pokiaľ sa mi to nepodarí skôr, by som začať skladať partu ak bude záujem.
Píšte tu, alebo v hre.
pacho #2310
Píšte tu, alebo v hre.
pacho #2310
Nakoľko nás bolo včera málo, tak to skúsim aj dnes. O 20:00 budem skladať partu.
Skúsil by som aj Boss Mod, pokiaľ by bol záujem.
Zdarec,
chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo nepomohl s T10 riftem pod 2 minuty hraju za HoTa Barba nebo Uliana's monka. Muj Battletag je Ponocny#1363 pokud by mi nekdo chtel pomoct tak predem dik
chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo nepomohl s T10 riftem pod 2 minuty hraju za HoTa Barba nebo Uliana's monka. Muj Battletag je Ponocny#1363 pokud by mi nekdo chtel pomoct tak predem dik
No pani co hovorite na monka ako to vyzera s nim ?
Co som videl stream Quina tak to popisal celkom milo trash monk get rekt DD
Co som videl stream Quina tak to popisal celkom milo trash monk get rekt DD
pacho píše:Nakoľko nás bolo včera málo, tak to skúsim aj dnes. O 20:00 budem skladať partu.
zdar tak ak ma tam uvidis a budes chciet a bude miesto posli mi invite.
Build mam podla mna nad priemer boss mode som dal v solo ale na 2 min rift je uz potrebna parta a rift a na to zial nemam stastie (potreba vela opakovaciek)
moj best time v solo 2.35 cca +/- nejake sekundy nestopujem to viem to podla toho ked beham speed farmu lege na GR 45 tam sa aj ukaze cas.
tak do Z-diablovania :-)
re : ponocny - to iste odkazujem aj tebe ak chces a budem online moje sanctuary je ti otvorene :-)
Zdravím,
nevím jak to napsat,ale chtěl bych požádat o pomoc.
Chybí mi na portrét ze sezóny dát rif pod 3 minuty.
Našel by se prosím někdo,komu by se chtělo mi k tomu pomoc?
Na public to nejde a už chytám paniku s koncem sezóny....
Děkuju za každou odpověď!
Jo a na season jedu Hota Barb.
nevím jak to napsat,ale chtěl bych požádat o pomoc.
Chybí mi na portrét ze sezóny dát rif pod 3 minuty.
Našel by se prosím někdo,komu by se chtělo mi k tomu pomoc?
Na public to nejde a už chytám paniku s koncem sezóny....
Děkuju za každou odpověď!
Jo a na season jedu Hota Barb.
-
- Doom Knight
To jsme na tom stejně. Stačí mi pod 3 minuty. Pod 2 už je to mega šílenost, kterou nechápu už vůbec.
rad pomuzu pridej te si me do pratel a muzem to jit zkusit zabehnout Ponocny#1363
-
- Doom Knight
Včera čas nebyl a dnes už je koukám pozdě, když do 17:00 dělám ... tak nic, no. Aspoň nebude stres a modlení se za každou vteřinku :-)
Jaaaaj, tak si to nestihl :/ . V 5 sezone zacni driv
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Doom Knight
Ono to zpoždění bylo dané tím, že jsem dlouho neměl ani solo GR 60 a ani jsem neuvažoval o dokončení Season journey právě z tohoto důvodu. Jak jsem dlouho hrál nejprve s PET WD, tak tam to nešlo a s Uli monkem jsem se nějak nahoru k 60 nemohl dostat, dokud jsem nevyměnil Gungdo za Spirit guards a nepřehodil na cold. Pak to najednou šlo celkem v pohodě a 60 padla na první pokus. Jenomže to bylo někdy před týdnem , pak jsem hned udělal ten conquest bez setovek a pustil se do toho limitu 3 minuty. Pozdě, no.
Tak ve 2.4 je to už snadné i solo. Zkusil jsem solo s UE jeden pokus když jsem dostal slušnou mapu a hned napoprvé se podařilo.
http://data.mlok.net/diablo/NR2min.jpg
http://data.mlok.net/diablo/NR2min.jpg
Gz. Ale musel si mať aj dobrú mapu hneď na prvý krát, nie? Je v tomto DH špecifický alebo to takto dokáže každá postava? Mne úplne postačí 4 min. v sezóne.
Určitě to půjde i s jinou postavou, i když asi ne úplně s každým buildem.
Pokus to byl první, když jsem viděl, že jsem dostal slušnou mapu. Normálně to nezkouším vůbec, protože sbírám materiál (hlavně DB) a to moc zdržuje. Když jsem viděl slušnou mapu, tak jsem to zkusil jestli to půjde do těch 2 minut (ve 2.3 to solo s DH nešlo) a nic jsem nesbíral. Pak jsem jen trochu něco sebral během 30s zavírání.
Pokus to byl první, když jsem viděl, že jsem dostal slušnou mapu. Normálně to nezkouším vůbec, protože sbírám materiál (hlavně DB) a to moc zdržuje. Když jsem viděl slušnou mapu, tak jsem to zkusil jestli to půjde do těch 2 minut (ve 2.3 to solo s DH nešlo) a nic jsem nesbíral. Pak jsem jen trochu něco sebral během 30s zavírání.
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Ahojte, potřeboval bych splnit poslední úkol pro portrét a to rift T10 pod 3 min. Našla by se dobrá duše, co by mi pomohla? Jsem Wizard na SC (mám tedy i HC, ale tam jsem slabší ). Díky