MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
asi nemá význam dávat do furry ze začatku víc než jeden bod že ? ale nevím nevím jak utoho funguje venom až ho budu mít celkově build neám namyšlenej rozmíšlím se až na místě vidím to na 20 fade 20 Shadow master 20 venom asi cloak budu zvyšovat na víc nez jeden bod u klasickýh assek a rozmíšlím jstli jet DS jestli ho nakonci pouziju ty 3x prereq predtim asi by mě mrzeli nevím ještě.. nemáte nekdo zkušenosti stímto buildem ? pokud mate nejakej tip tak budu rád
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.5
Smilee: Snad ti tohle pomůže k teoretizování, co jsem sepsal před už poměrně dávnou dobou... http://www.diablofans.cz/diablo2lod/her ... -fury.html
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak se teda přidám i já kolem 22:00 jsem zabil Baala na levelu 32 ... takže abych vubec přežil na NM, tak jsem se u pindla vyhoupnul na 38 [zítra na něm dodělám 40 (otázka chvilky, ale už jsem unavenej a nechci pokoušet štěstí ... sice u pindla vydržím v pohodě, ale jinak je moje asska s 500 HP poměrně křehká )]
Padají převážně setové předměty, ale co mě potěšilo, tak brnění z pindla nechtějte po mě v tuhle hodinu název, ale je to gothik brnění a je takové fialové a začíná na R mercovi se zvedla obrana asi na 1500
Takže dobrou noc všem kdo jdete spát a dobrý lov všem, co teprve začínají
Padají převážně setové předměty, ale co mě potěšilo, tak brnění z pindla nechtějte po mě v tuhle hodinu název, ale je to gothik brnění a je takové fialové a začíná na R mercovi se zvedla obrana asi na 1500
Takže dobrou noc všem kdo jdete spát a dobrý lov všem, co teprve začínají
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Rattlecage Jo, ten je dobrý rozháněč davu.
...Ancients, go, go go!
Fraxinus: Ještěže tě máme natento skill jsme se jeste driv nekoukal sem rad ze si to nemusím sám pocítat kranej navod
HC Grál - Nesbírám
Takže před chvílí jsem znova ripnul, ty moje výkony mají sestupnou tendenci. Pro tenhle víkend už končím. Zřejmě nejsem ve formé...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Javurek: Našel, ale pak jsem ho ripl.
Tomovous: Počkej, až pak budeš hrát D3. To se potom budeš divit tam, proč ti nepřibívaj life, ale spamuješ nějakej skill
Welwet: Taky se mi to v A3 stalo, že merc byl ignorován. Vyřešil jsem to jednoduše...Nechal jsem ho chcípnout a pak už se vše srovnalo
Smilee: Dalo by se říct, že Blade Fury funguje podobně, jako Strafe, akorát tady musíš sám mířit.
CG všem, kteří dokončili nějakej act
Do vedlejšího tématu přidána průběžná score tabulka.
Tomovous: Počkej, až pak budeš hrát D3. To se potom budeš divit tam, proč ti nepřibívaj life, ale spamuješ nějakej skill
Welwet: Taky se mi to v A3 stalo, že merc byl ignorován. Vyřešil jsem to jednoduše...Nechal jsem ho chcípnout a pak už se vše srovnalo
Smilee: Dalo by se říct, že Blade Fury funguje podobně, jako Strafe, akorát tady musíš sám mířit.
CG všem, kteří dokončili nějakej act
Do vedlejšího tématu přidána průběžná score tabulka.
DD: mě to dělá už 50% hry..možná víc, hraju takhle celé akty..zařve merc, na chvilku ustane a zachvilku to začne nanovo..
když už člověk hraje hodně agresivně na p8 a tlačí se dopředu, i za toho hamra někdy narazí na tuhej fight, někdy je potřeba před tím fana + extra fast bosspackem ustoupit...a člověk zjistí že vlastně merc tam není, a musí si to stejně celé udělat sám, hrůza..nevím proč, ale děje se mě to poslední roky za každej 2 char co hraju ..
jinak vypozoroval jsem u toho že naštěstí pro vás, i když merce ignurujou, po summonech chodí ..
IGNI: měl by jsi se zamyslet jestli někde neděláš fakt velkou chybu...nebo popřemýšlet nad SC
act 2 NM hotovo..
když už člověk hraje hodně agresivně na p8 a tlačí se dopředu, i za toho hamra někdy narazí na tuhej fight, někdy je potřeba před tím fana + extra fast bosspackem ustoupit...a člověk zjistí že vlastně merc tam není, a musí si to stejně celé udělat sám, hrůza..nevím proč, ale děje se mě to poslední roky za každej 2 char co hraju ..
jinak vypozoroval jsem u toho že naštěstí pro vás, i když merce ignurujou, po summonech chodí ..
IGNI: měl by jsi se zamyslet jestli někde neděláš fakt velkou chybu...nebo popřemýšlet nad SC
act 2 NM hotovo..
SC už nehraju, tam mi chybí právě ta výzva. Chybu asi dělám jen co je pravda.
1. RIP Duriel - malý block, nechtělo se mi čekat na HS
2. RIP cesta pro kostku - otráven jsem tam běhal s 1 životem
3. RIP act 1 - prázdný opasek
Svý chyby znám, ale chtěl jsem dohnat ztrátu. Budu si muset stanovit herní čas, např. hodinku denně a dál ne jinak to bude takhle pořád.
1. RIP Duriel - malý block, nechtělo se mi čekat na HS
2. RIP cesta pro kostku - otráven jsem tam běhal s 1 životem
3. RIP act 1 - prázdný opasek
Svý chyby znám, ale chtěl jsem dohnat ztrátu. Budu si muset stanovit herní čas, např. hodinku denně a dál ne jinak to bude takhle pořád.
IGNI: tak bod 2 a 3 je naprostý k*etén,..ale někdy to dělám taky....jen jsem ještě na takovou blbost nechcípl
nicméně chcípat u bossů je prostě blbost, máš mít fullky a otevřenej portál pro tyhle případy
jinak já bych to tolik nehrotil, to že tu pár lidí letí napřed nezmanená že se během 40 dnů nedá s přehledem 3x dojít na hell, ripnout a ještě vyhrát..
nicméně chcípat u bossů je prostě blbost, máš mít fullky a otevřenej portál pro tyhle případy
jinak já bych to tolik nehrotil, to že tu pár lidí letí napřed nezmanená že se během 40 dnů nedá s přehledem 3x dojít na hell, ripnout a ještě vyhrát..
- Neposunuse
- Gorebelly
Act 2 Normal dokončen. Dropy celkově prd, jen dva s*it sety a pár slabých run. Zítra pokračuju.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
no já ho měl otevřenej, jen jsem do něj jaksi nestihl skočit.
Já jsem celkem nemyslím, si že vyhraju, ale už chci sbírat předměty a ne jen procházet hrou...
Já jsem celkem nemyslím, si že vyhraju, ale už chci sbírat předměty a ne jen procházet hrou...
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
nechce mi to někdo spočítat? nemám na notasu exel když tak doplním zítra
zrovna podlehl mephák NM
zrovna podlehl mephák NM
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Tak jsem skočil ještě párkrát toho Pindla na Normal,abych dodělal ten 40 level a musim říct, že to byl super nápad konečně brnění s fajn obranou a s 31 all resist super ráno
HC grál
Tak ja budu rad, kdyz se dnes posunu - a ted ctete dobre - ke konci A1 Normal
@Igni: Presne tomu co se deje ted Tobe se chci totalne vyhnout...Mel jsem to minuly turnaj, jen s tim rozdilem, ze jsem se dokodrcal do A3 Hell s Javou, pak do NM s Hammerem atd...Pak uz to byl jen zmar...Ne vsichni maji cas u toho sedet 24hodin denne 7 dni v tydnu , ja tedy rozhodne ten cas nemam, ci spise ho musim delit mezi mnohem vice aktivit, praci nepocitaje, a pak, kdyz Ti to takhle nejde, a MOC CHCES, tak je z toho turnaje jen zoufale se honeni za nicim...Proto ma rada - vem to ted na pohodu, neblazni, a ono to pujde
CG vsem k soucasnemu progresu, bude zajimave sledovat, jak to nakonec dopadne
@Igni: Presne tomu co se deje ted Tobe se chci totalne vyhnout...Mel jsem to minuly turnaj, jen s tim rozdilem, ze jsem se dokodrcal do A3 Hell s Javou, pak do NM s Hammerem atd...Pak uz to byl jen zmar...Ne vsichni maji cas u toho sedet 24hodin denne 7 dni v tydnu , ja tedy rozhodne ten cas nemam, ci spise ho musim delit mezi mnohem vice aktivit, praci nepocitaje, a pak, kdyz Ti to takhle nejde, a MOC CHCES, tak je z toho turnaje jen zoufale se honeni za nicim...Proto ma rada - vem to ted na pohodu, neblazni, a ono to pujde
CG vsem k soucasnemu progresu, bude zajimave sledovat, jak to nakonec dopadne
Obter!vr ty se máš.
Já teď skládám act 2 hůl NM, padl před chvílí Hellplague Longsword, jdu updatovat drop info
Já teď skládám act 2 hůl NM, padl před chvílí Hellplague Longsword, jdu updatovat drop info
Zjevili se, jednou foukli oheň a bylo Nepomohl ani vysoký Fire resist, ani moje trapná snaha si je rozdělit.
HC grál: 537/516 (-21)
To je škodaraisen píše:Zjevili se, jednou foukli oheň a bylo Nepomohl ani vysoký Fire resist, ani moje trapná snaha si je rozdělit.
Taky jsem to u nich ale málem nerozchodil ....
HC grál
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
raisen: To je škody. A to jsi ty pečetě ještě měla dobře poskládaný. Já jsem tu vyvolávací měl v té zatáčce, takže jsem to vzal radši přes město. Taky mě ale pěkně prohnali. Já osobně mám z Infector gangu největší respekt. Ať se příště daří líp