MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
RIP: Bud v klidu, ja nejsem od Tebe daleko, ja zabil Radamenta, ulozil to a neni cas.
Raisen: Skoda, jen doufam, ze rozjedes dalsi a pripadne koho.?.
Raisen: Skoda, jen doufam, ze rozjedes dalsi a pripadne koho.?.
Štěstí přeje připraveným...
Re: MF turnaj vol.5
Skoda Eli
Tak jsem prave dokoncil slavne A1 Normal, hraju tak, jak jsem zvykly, na p8, bud to pujde nebo ne, zacatek je s timhle Druidem vopruz, nemate cim bojovat, tenhle Act jsem skoncil na lvl 20 s 13 nevyuzitymi skillpointy, ale on se rozjede pozdeji, to uz vim z minula, jen to chce vydrzet
@Drago: A mam Te
Tak jsem prave dokoncil slavne A1 Normal, hraju tak, jak jsem zvykly, na p8, bud to pujde nebo ne, zacatek je s timhle Druidem vopruz, nemate cim bojovat, tenhle Act jsem skoncil na lvl 20 s 13 nevyuzitymi skillpointy, ale on se rozjede pozdeji, to uz vim z minula, jen to chce vydrzet
@Drago: A mam Te
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
NM done!
asi si teď zaběhám pindla páč v WSK jsem se fakt bál a trošku pohuntím equip
asi si teď zaběhám pindla páč v WSK jsem se fakt bál a trošku pohuntím equip
Naposledy upravil(a) Secondface dne 01.11.2015, 12:42 hod., celkem upraveno 1 x.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
RIP: My teda jedeme pecky Ja dokoncil 1A na 16 lvl a dal jen 1 bod do Might, jinak jsem zadny nepouzil a Andariel umlatil zezlem s +1 Might a +2 Sacricife a ze to byl boj
Secondface: Jen tak dal
Secondface: Jen tak dal
Štěstí přeje připraveným...
Nighmare také dokončen
Ale musím teda říct, že bez toho teleportu je to neskutečnej opruz všude chodit
Baal nedal nic, jako drop je zatím fakt trapnej, díky bohu aspoň za Hwanin zbraň z diabla pro merca, bez toho nevim jak bych dal cold imune. Jo a vlastně před diablem ještě Aldurs botky, ty jsou super.
Baal nedal nic, jako drop je zatím fakt trapnej, díky bohu aspoň za Hwanin zbraň z diabla pro merca, bez toho nevim jak bych dal cold imune. Jo a vlastně před diablem ještě Aldurs botky, ty jsou super.
Ta zbraň mi padla taky jen teda v prvním aktu někde cestou k hraběnceJavurek píše:Nighmare také dokončen
PS: gratulace všem k dokončení čehokoli
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
4 akt nm dokončen...prozměnu vopruz alá, spirita nemám, lore nemám, insi nemám..nic nemám..mě te´d tak hustě padaj tyhle věci
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
to já už nosím goldwrap, Witchwild String, a merc hrdě nosí Insight
bow super... co nejde zabít tak na to se časem chytí amplyfa z luku pro merce
Lem v Flayer džunge a Um z Act4 2hý quest
bow super... co nejde zabít tak na to se časem chytí amplyfa z luku pro merce
Lem v Flayer džunge a Um z Act4 2hý quest
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
si děláš srandu ne ? dobrá práce
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Secondface: Koukám, že se daří Zachvilu začne konečně ta pravá hra
Welwet: Aspoň v tom nejsem sám...myslím ty RW's.
Jináč gratulace všem k progressu
Edit: Aspoň už mám wandku lvl 1 Lower Rezist
Welwet: Aspoň v tom nejsem sám...myslím ty RW's.
Jináč gratulace všem k progressu
Edit: Aspoň už mám wandku lvl 1 Lower Rezist
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem málem vyletěl z kůže.... šel jsem ke krávám a rudý portál se vygeneroval přímo do cow kingovy ohrady....a Cow King samozřejmě asi 5 kroků ode mě...... whooooo! To byla teda honička. Jsem netušil, že je něco takovýho vůbec možný. Aspoň jako náplast, že mi hodil Sigons štít za +1 ke skillům. Ale znovu to už zažít teda nechci.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
DD:? mno nevím jestli je strafe stejny jako furry u strafe sem nemel problem pridelovat body tady jo maxovat fury ? maxovat CoF jet bubec DS nebo ne ? dava to vubec dmg
je teda dobre ze nemusis resit AR nebo Fcr pac tam je rychlost pevně daná ale vsecko ostatnime vrtá hlavou ...
PS: ted kdyz jsem byl balla tak sem myslel ze ho snad neumlatil ale je to zamnou
je teda dobre ze nemusis resit AR nebo Fcr pac tam je rychlost pevně daná ale vsecko ostatnime vrtá hlavou ...
PS: ted kdyz jsem byl balla tak sem myslel ze ho snad neumlatil ale je to zamnou
Naposledy upravil(a) Smilee dne 01.11.2015, 16:49 hod., celkem upraveno 1 x.
HC Grál - Nesbírám
potrebuju najít dobrou zbran a cb bude dobrým prínosem dmg určitě
HC Grál - Nesbírám
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Smilee: Tady najdeš vše potřebné k Blade Fury... http://www.diabloii.net/forums/threads/ ... is.732539/
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
To ti věřím, Javore. Mě teď na NM u Andy pořádně prohnal jeden koule plivající pejsek s multishotem. Nemít už 900 života, byl bych rovněž tuhej. Naštěstí nejsem a jdu dál. Dropy máš pěkné. Až na ten sajgon jsem dosud z padlých unikátů nebo setů nezískal nic, co bych dokázal nějak smysluplně využít.
...Ancients, go, go go!
Tak Viperi (Normal ) to maji za sebou, Ioaquin je na lvl 25 a zacal pumpovat Tornado...Stejne i tak m a 17 nevyuzitych skillu, to se bude krasne hodit, az prijde na radu Hurricane...Jinak chodit pomalu se obcas vyplaci, v prvnim patre Claw viper temple mi padl Nagelring (uz treti v kratke dobe, kdyz pocitam ty, co padly freezerce Eowyn) a roll velmi potesil - 27 %, krasne mi zvedl MF%
Diablo normal mrtvej Dropnul jen Angelic ring... Ale první kdo vůbec něco dropnul
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Bude to FB/Blizzard SorceressDragonius píše: Raisen: Skoda, jen doufam, ze rozjedes dalsi a pripadne koho.?.
HC grál: 537/516 (-21)