MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
Tak prozatim zabaleno ve Stony field...Navstivil jsem parkrat kravin, pac potrebuju nejaky ty runky, SOL tedy bych moc rad, a samozrejme nepadla, zato tam padlo par set a unikatu, SHAEL, DOL a dva kousky z Cow kings setu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.5
Pěkné. Já teď běhám Coutness kvůli Talkam, abych se až k lvl 30 netrápil s dmg 20-40.
Zapínám stream...
Zapínám stream...
Koukam, ze paris. Jdu Te jeste chvilku pozorovat, nez zalehnu
GL
GL
Co se stalo sakra? Chvili Te nesleduju a uz hrajes dalsi amu...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem běžel a bežel, až mě v Arcane Sanctuary obklíčili a bylo hotovo. Tak to dopadá, když člověk spěchá
DD: R.I.P..drž se
SF: že ti to padápo cestě vím, ale víš co, já nehraju na konkurenci, ale na výhru !
a já na skype říkal, bojte se toho javora, bojte, to AT za pure blizznu dokáže hodně nadělit..
SF: že ti to padápo cestě vím, ale víš co, já nehraju na konkurenci, ale na výhru !
a já na skype říkal, bojte se toho javora, bojte, to AT za pure blizznu dokáže hodně nadělit..
Hezkej Andy fight, a Topaz k tomu
Jinak je zabava Vas kluci poslouchat, aspon se dozvim nejaky zajimavosti/nazory
Jinak je zabava Vas kluci poslouchat, aspon se dozvim nejaky zajimavosti/nazory
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
pokud by měl teleport tak s tebou plně souhlasím! kávovníku
RIPe jsem rád že se bavíš
RIPe jsem rád že se bavíš
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
@DD: Mozna by nebylo od veci vygamblit lepsi zbran pro merce, treba poleaxe, moc casu tim neztravis, a spis nejakej usetris...
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Toho nevím jak bych zabil s pure coldamou!
DD je povolen mulitiplayer na uber questy? (blbá otázka bod 10. chápu )
už se mi vygeneroval a trvalo by to asi půlku MF turnaje ho ustřílet
nebo mi řekni jak a Infinity neber v potaz
normálně mi padla 3x během lokace Fuscina.... fakt happy...a to mi první padla někde v NM...
A už mám i na monitoru poznámky typu:
Nebrat:
Long sword
Broad sword
War scepter... bych tím mohl zbrojit armádu...
DD je povolen mulitiplayer na uber questy? (blbá otázka bod 10. chápu )
už se mi vygeneroval a trvalo by to asi půlku MF turnaje ho ustřílet
nebo mi řekni jak a Infinity neber v potaz
normálně mi padla 3x během lokace Fuscina.... fakt happy...a to mi první padla někde v NM...
A už mám i na monitoru poznámky typu:
Nebrat:
Long sword
Broad sword
War scepter... bych tím mohl zbrojit armádu...
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
Javůrek: Hustý drop Gratuluji.
Dark_Deamon: RIP. Ať se s další postavou daří lépe.
Welvet: Gratuluji k ani, super
Dark_Deamon: RIP. Ať se s další postavou daří lépe.
Welvet: Gratuluji k ani, super
HC grál: 537/516 (-21)
Tak jsem prošel asi tím nejhorším co se dá..Durance of hate, plnou stygian dolls, a nečekaně zas všichni šli po mě..
nešlo jinak, než je postupně tahat, což jde dost blbě a imho snažil jsem se o pravej opak toho co obecně, nesejmout vše naráz..přežil jsem to..
v 4 aktu byla prča, trochu sem se obával, ale šlo to cajk, asi by to v dobrém equipu šlo i na plrs 3..hellforce padla HEL, ale v chaosu jsem si to napravil
te%d už jen ta Anya
nešlo jinak, než je postupně tahat, což jde dost blbě a imho snažil jsem se o pravej opak toho co obecně, nesejmout vše naráz..přežil jsem to..
v 4 aktu byla prča, trochu sem se obával, ale šlo to cajk, asi by to v dobrém equipu šlo i na plrs 3..hellforce padla HEL, ale v chaosu jsem si to napravil
te%d už jen ta Anya
Den zakoncen po nutnem spanku mezi nocnimi v Outer cloister...Kdyz to trochu pujde, tak zitra zbytek A1 a snd i A2, uvidime...
@Welwet: Supr progres, i ty dropy
@Welwet: Supr progres, i ty dropy
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/23774057 1h 10 min
DD- RIP
Ps:Ty sis daval ententýky u toho wp v Arcane ze ? jakou cestu si vybrat to je vzdy dilema
Jinak ted jsme dorazil duriela tvl von je nejakej na holky merca se ani nedotkl takze to slo rychle jken sem casto castil mastera
Ps:Ty sis daval ententýky u toho wp v Arcane ze ? jakou cestu si vybrat to je vzdy dilema
Jinak ted jsme dorazil duriela tvl von je nejakej na holky merca se ani nedotkl takze to slo rychle jken sem casto castil mastera
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Smilee: Přesně tak to bylo s tím výběrem směru Ale letěl jsem tam jako to pako...dobře mi tak. Teď už jsem ale před Diablem.
Jdu zas chvilku zahrát...kdyžtak stream.
Jdu zas chvilku zahrát...kdyžtak stream.
Za dnešek pár setů a pár unikátů ale nic snad ani nebylo exceptional Alespoň jsem dal lvl 82 a vyrobil 4x topaz brnko.
- Slw
- Minion of Destruction
správně ale jak sem už psal nejdřív hur_tor i se synergiemi (armor/twist) na max a nakonec oak. já to vždy mastil tak, že než sem dosáhl char lvl 18, tak sem oaka vyhnal na 5 sk_lvl. pak jel hur_tor i se synergiemi a díky precastu oak nechcípal i na hellu tak častoRIP píše: Tak zatim u Oaka prevazuji pozitivni nazory, tak ho asi preci jen maxnu...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlásím NM pokořen. Uvidíme, co FoHer svede na hellu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)