MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
A RIPe, chodíš jenom ty super chesty, nebo probíháš celý lk? Mě totiž padla jedna vex z kostry ale zase je to zdlouhavé, tak jestli to má vůbec cenu to celé běhat
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.5
RIP: Není za co. Jsem rád, že jsi tu Za takové výsledky by se nemusela stydět kdejaká Sosa
Jinak já si poslední dobu lítám na Pindlovi (p3). Nějaké ty TC87 už neházel, ale nic, co by stálo za zmíňku. Asi nejlepší kousek byl 5/5 cold facet. Ice stále v nedohlednu...
Jinak já si poslední dobu lítám na Pindlovi (p3). Nějaké ty TC87 už neházel, ale nic, co by stálo za zmíňku. Asi nejlepší kousek byl 5/5 cold facet. Ice stále v nedohlednu...
@Maarshjaz: Chodim neco mezi - beham superchesty a po ceste oteviram vsechno, co se otevre rychle nebo do doby, co probehnu chajdu, cca 12 dalsich objektu...Takto mi padla GUL a MAL, zbytek ze superchestu
Tak jsem dneska udělal řekněme tak 40 runů na LK a nejvyšší runa Lem, ale alespoň ten SoJ z nějáké klády udělal radost
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
RIP: Lol jen tak dál kámo. Ať se tě ta klika drží třeba ještě uvidíme nějaké zázraky
Dik Tak nejak citim, ze by mohlo, ten Druidik je same prekvapeni
Edit: @DD: Hmm, treba se Pindl pochlapi a da Ti JAH Me teda v zivote nedal nic lepsiho jak LO, ale vse je jednou poprve
Tak jsem na vazkach, jestli opoustet ten LK, takhle produktivni mapu jsem tam nikda nemel a jak budu chtit behat Mepha, ta ji ztratim, coz by byla asi obrovska skoda....Takze ted je to o tom, jestli chci vic uspet v turnaji nebo chci uber veci pro sve ostatni chary
Edit: @DD: Hmm, treba se Pindl pochlapi a da Ti JAH Me teda v zivote nedal nic lepsiho jak LO, ale vse je jednou poprve
Tak jsem na vazkach, jestli opoustet ten LK, takhle produktivni mapu jsem tam nikda nemel a jak budu chtit behat Mepha, ta ji ztratim, coz by byla asi obrovska skoda....Takze ted je to o tom, jestli chci vic uspet v turnaji nebo chci uber veci pro sve ostatni chary
Mno, jsi v turnaji, takže není co řešit mapu si vygenerovat můžeš kdykoliv zpět.
A pěkně mě štveš s těmi runami, já tu běhám půl dne lk a ty mi to vybíráš, to je jasný, už mi to dává smysl
A pěkně mě štveš s těmi runami, já tu běhám půl dne lk a ty mi to vybíráš, to je jasný, už mi to dává smysl
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Já z Pindla nejvíc vydoloval Ber a dokonce 2x. Ne v tomto turnaji...Pokud mě paměť neklame, tak u jedné z nich byl předloni u mě na návštěvě zrovna Welwet. To jsem mu ukazoval, jakou mám kulervoucí Trapu a najednou buch...Ber na zemi
Jako Jah (do grálu jich potřebuju ještě 13 ) bych se nebránil, že jo...Problém je, že jsem spíš doteď neviděl ani Matriarchal Bow...pak ještě aby měl nebo se povedly 4 sockety
A cg k dalším runám a ke složení HotO
Maarshjaz: Tady jde ale o zákony Diabla. RIP podle mě teď věří, že ta mapa je kouzelná a nechce o kouzlo přijít Protože jak urazí bohy, tak bude v řiti
Jako Jah (do grálu jich potřebuju ještě 13 ) bych se nebránil, že jo...Problém je, že jsem spíš doteď neviděl ani Matriarchal Bow...pak ještě aby měl nebo se povedly 4 sockety
A cg k dalším runám a ke složení HotO
Maarshjaz: Tady jde ale o zákony Diabla. RIP podle mě teď věří, že ta mapa je kouzelná a nechce o kouzlo přijít Protože jak urazí bohy, tak bude v řiti
Je to presne tak, jak pise Deamon...Jde o to, ze jsem se v LK neco nabehal, urcite ted uz vic jak 15k runu v 1.11 a 1.13 dohromady, a pokud neberu v potaz mou prvni mapu, kterou jsem behal se Sandrine, tak co se tyce vyteznosti, tak nic se te co ma tedko muj Druid ani neblizilo...A urazet stestenu ci D2 bohy se proste nevyplaci Proto chci zdimat, dokud dava
Dark_Deamone, myslíš třeba tohle? to mi padlo včera, by sis pošušnal
Dark_Deamon: jop pamatuju, ty jsi bohužel pohan největší, padá ti to všude
RIP: cg, znám to, taky mám krutopřísnou mapu a tam kde ty tvrdíš že jsi měl smůlu, tak mě to přijde jako štěstí.můj průměr na LK bejval o dost horší, te´d je to zajímavé..jen mě mrzí že nepadá to co chcu )
takže oznamuju součet..
Ist,Vex,Gul,Mal,Lo,Gul,Mal,Sur.. (Mal,Sur přírustek)
1200 runů...
jen divný, přijde mě že ty runy padaj jen v prvních dvou barácích a v dalších dvou ani prd..
RIP: cg, znám to, taky mám krutopřísnou mapu a tam kde ty tvrdíš že jsi měl smůlu, tak mě to přijde jako štěstí.můj průměr na LK bejval o dost horší, te´d je to zajímavé..jen mě mrzí že nepadá to co chcu )
takže oznamuju součet..
Ist,Vex,Gul,Mal,Lo,Gul,Mal,Sur.. (Mal,Sur přírustek)
1200 runů...
jen divný, přijde mě že ty runy padaj jen v prvních dvou barácích a v dalších dvou ani prd..
Moc pekny, aspon ty runy nekradu sam
Me to pada uplne vsude, myslim, ze HR uz padla ve vsech chatkach, takze o to je to lepsi
Me to pada uplne vsude, myslim, ze HR uz padla ve vsech chatkach, takze o to je to lepsi
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Maarshjaz: Ne ne. Potřebuju přímo 4 soc Matriarchal Bow, protože ze všech Amazon only luků má jako jedinej startovní rychlost -10 a víc výstřelů = víc adidas Jo...taky ještě tu Jah a Lo
Welwet: Určitě větší zábava pro tebe byla, když jsem ti ukazoval Summon Necra a ripl jsem v River of Flame, co?
RIP: Takovou kouzelnou mapu jsem naposled měl, když jsi pořádal LK event. S Trapou jsem tam našel pěkný kousky. Jinak se držím pravidla 1000-1500 runů a roll nové mapy.
Aktualizovaná score tabulka. Je celkem vtipný, jak dvě Cold Amy nahánějí kladivářa I když RIP ty tornáda točí dost těsně Secondface
Welwet: Určitě větší zábava pro tebe byla, když jsem ti ukazoval Summon Necra a ripl jsem v River of Flame, co?
RIP: Takovou kouzelnou mapu jsem naposled měl, když jsi pořádal LK event. S Trapou jsem tam našel pěkný kousky. Jinak se držím pravidla 1000-1500 runů a roll nové mapy.
Aktualizovaná score tabulka. Je celkem vtipný, jak dvě Cold Amy nahánějí kladivářa I když RIP ty tornáda točí dost těsně Secondface
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
To mě příjde že je RIP napřed.... jen neaktualizuje tak často jako já
ps k tomu luku....ještě aby měl +3 to bow skill jinak do toho nemá to Ice cenu skládat...
ps k tomu luku....ještě aby měl +3 to bow skill jinak do toho nemá to Ice cenu skládat...
Naposledy upravil(a) Secondface dne 18.11.2015, 07:36 hod., celkem upraveno 1 x.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Mno chlapci, rozhodne nehodlam dat svou kuzi lacino
Koukam na poradi a slusne naslapnute
@RIP: Tobe ten Jezisek nadeluje v LK nejak predcasne
@RIP: Tobe ten Jezisek nadeluje v LK nejak predcasne
Štěstí přeje připraveným...
@Drago: Jasna vec
Abych trochu popichl Secondface k dalsimu nahaneni, tak soucasne score je 340 bodu , beham ted pouze LK runy a uz mam skoro vsechny runky, takze uz to nahoru moc neleze, ale jakmile zmenim pusobiste, tak si dame lepsi zavod
Jo, mam tu jeste cerstvou IST
Abych trochu popichl Secondface k dalsimu nahaneni, tak soucasne score je 340 bodu , beham ted pouze LK runy a uz mam skoro vsechny runky, takze uz to nahoru moc neleze, ale jakmile zmenim pusobiste, tak si dame lepsi zavod
Jo, mam tu jeste cerstvou IST
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Spíš jsem zvědavej na bodovej přísun u Welweta, protože poslední update má 10 dní zpět.
Co se týče mě, tak zatím zklamání...Za nějaký 4 dny budem v polovině turnaje a já zatím nepotkal žádnej grailer Na druhou stranu mám na Pindlovi namotáno zatím jen 1600 runů, takže moc šancí na nějaký překvápko neměl.
Co se týče mě, tak zatím zklamání...Za nějaký 4 dny budem v polovině turnaje a já zatím nepotkal žádnej grailer Na druhou stranu mám na Pindlovi namotáno zatím jen 1600 runů, takže moc šancí na nějaký překvápko neměl.
Ode mě se dá čekat leda prd..teda tak 30 bodů za runy a finíto