MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
aktualizace výsledků - 115 b
lvl up 76, A1 - Hell
Edit: jen to spustím, kochám se, co napadalo za harampádí, a najednou mi zmizel žoldák z obrazovky, pak i jeho ikona a už šly po mně. Jako nemít 7b v Increased Speed, tak jsem dead. Ani jsem nezkoušel wp, ta fotka neodpovídá kolik se jich tam během pár sec seběhlo, prostě jsem zapnul mapu a zdrhnul do vedlejší lokace...
lvl up 76, A1 - Hell
Edit: jen to spustím, kochám se, co napadalo za harampádí, a najednou mi zmizel žoldák z obrazovky, pak i jeho ikona a už šly po mně. Jako nemít 7b v Increased Speed, tak jsem dead. Ani jsem nezkoušel wp, ta fotka neodpovídá kolik se jich tam během pár sec seběhlo, prostě jsem zapnul mapu a zdrhnul do vedlejší lokace...
Greenhorn s duší Throwera
Re: MF turnaj vol.5
Tak to je hnus toto...
Jedina situace, ktera se tomu u me blizi, je ta, kdy si to Maffer nastraduje s Convou k Mephovi, kdyz se ho snazim zabit...Idealne jeste enchantlej...Proto musim mit overes, jinak je to tezce vo drzku i s 2.8k zivotu
Jinak mas muj respekt, Concentate Barbar mi prijde jako nejnudnejsi Barbarskej build, u toho bych asi vykvet, proti nemu je i ten Druid uplne zlatej
Jedina situace, ktera se tomu u me blizi, je ta, kdy si to Maffer nastraduje s Convou k Mephovi, kdyz se ho snazim zabit...Idealne jeste enchantlej...Proto musim mit overes, jinak je to tezce vo drzku i s 2.8k zivotu
Jinak mas muj respekt, Concentate Barbar mi prijde jako nejnudnejsi Barbarskej build, u toho bych asi vykvet, proti nemu je i ten Druid uplne zlatej
CG abu..paráda že se konečně chytlo i nějaké meele..a zvlášť ten conc
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
No, když vynechám porodní bolesti při přechodu na Hell, tak dokud nepadne Raven jsem omezený na Rhyme a jednoručnku, protože bez CBF bych se asi picnul..., ještě by mohla padnout Darksight helma, ale no vymenili by jste to ???
RIP: Grrrrrr !!!!, nudné to bude, až s final výbavou na one-pic-hit :-)) , kterou ovšem asi doskládám až příští rok...
RIP: Grrrrrr !!!!, nudné to bude, až s final výbavou na one-pic-hit :-)) , kterou ovšem asi doskládám až příští rok...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Pindl je hold takovej. Chvilu dává a pak zas půl dne nic
SA http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/26 ... =01h51m07s
Už by to chtělo nějakej grailer
Aktualizovaná score tabulka. Turnaj se začíná dostávat do své druhé poloviny.
Áááá fakof
+1 to Curses (Necromancer Only)
+33 to Life
Edit:
+1 to Bow and Xbow (Amazon Only)
Edit2:
Minion od Pindla Teď už jen Jah + Lo
SA http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/26 ... =01h51m07s
Už by to chtělo nějakej grailer
Aktualizovaná score tabulka. Turnaj se začíná dostávat do své druhé poloviny.
Áááá fakof
+1 to Curses (Necromancer Only)
+33 to Life
Edit:
+1 to Bow and Xbow (Amazon Only)
Edit2:
Minion od Pindla Teď už jen Jah + Lo
Dark_Deamon píše:To je borec tvle Bude socket?
@DD, RIP: Co, co, co? SoJ socket?RIP píše:Ty kjavo, tahle moznost me ani nenapadla
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju toto přečíst celý. http://www.diablofans.cz/diablo2lod/horadric-cube.html
Uz jsem pochopil, diky. V tom clanku jsem byl tolikrat a jeste stale chodim a nikdy si toho nevsiml
Štěstí přeje připraveným...
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Takže dnes si na mně v Tristramu vzali posilu, ale bez PMHeal jsem to nakonec vzdal :-( a vrátil se na NM LK, kde jsem nakonec vykubil 2 poison charmy. Pak jsem udělal pár klasických koleček na NM, a za odměnu jsem dostal sebevědomozvedák.
Opět na Hell a kámošík si tentokrát počkal až skoro na 3000 prodaných SoJ. Tož jsem běžel do města pro zbraň a výsledek, ...jsem spokojen.. :-)
Andy dead, Level up 79, MF progress +27 b, Celkem 145, jestli Mia spinká, tak jsem v první desítce ČR !!!
Opět na Hell a kámošík si tentokrát počkal až skoro na 3000 prodaných SoJ. Tož jsem běžel do města pro zbraň a výsledek, ...jsem spokojen.. :-)
Andy dead, Level up 79, MF progress +27 b, Celkem 145, jestli Mia spinká, tak jsem v první desítce ČR !!!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: Pěknej Annihil. Ještě kousek a budeš v top 9
Já si dal dneska 200x Pindla a z TC87 padl Diadem http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/27101559?t=55m45s
Já si dal dneska 200x Pindla a z TC87 padl Diadem http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/27101559?t=55m45s
Tak si jdu cubit šutráky....ejhle, prdím na to, jdu si udělat kafe..omrknu něco v bedně..dojdu, pokračuju v cubení šutráků a najednou bum, SK co jsem hodil na zem abych měl místo v invu nejsou.. ..
(dvě minuty nazpět jsem je viděl..)
(dvě minuty nazpět jsem je viděl..)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Oou, to znám, v Pluginách to mizí nějak rychle, na netu je to kolem 10-ti minut podle itemu a v solovce mi snad ještě nic nezmizelo. Ale pořád lepší než jako já, zapomenout stát postavu před portálem a jít kouřit :-))
Dark_Deamon: předtím jsem si toho nevšimnul, ale kam jsi schoval ostaní postavy? To máš special safe jen pro turnaj?
Dark_Deamon: předtím jsem si toho nevšimnul, ale kam jsi schoval ostaní postavy? To máš special safe jen pro turnaj?
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tak já konečně dropnul vyšší runu jinak prd v LK za 50 runu jen 1 runa a to sol tak chodim andy a mefa a ti sou taky lakomí všude kde se má farmit je snad vše imune to lightning .... s Hephastem to byl porod a padla lum
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawemorraless: v LK je 50 runů prd, to je dost možná na hraběnu, ale né v LK, průměr je tak kolem 150/runa, doporučuju zkusit aspoň 500
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: Jj, mám spešl char a truhlu jen pro turnaj. A to ze dvou důvodů. 1) kvůli rychlejšímu vypínání/načítání hry a kvůli setům. Abych věděl, jaký ještě nemám.
dawemorraless: Pěknej nález Pro Trap Assu jsou asi nejlepší místa: Pindleskin, Tresh Socket, Eldritch a Shenk. Všechno to jsou superunikátní monstra z A5. Nejlepší z nich je potom Pindleskin, protože může dropnout téměř všechno ze hry. Pouho pouhé 3 itemy z něj člověk nikdy nezíská: Arachnid Mesh, Azurewrath a Tyrael's Might.
dawemorraless: Pěknej nález Pro Trap Assu jsou asi nejlepší místa: Pindleskin, Tresh Socket, Eldritch a Shenk. Všechno to jsou superunikátní monstra z A5. Nejlepší z nich je potom Pindleskin, protože může dropnout téměř všechno ze hry. Pouho pouhé 3 itemy z něj člověk nikdy nezíská: Arachnid Mesh, Azurewrath a Tyrael's Might.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Na pindu se chystám ted sem teprva pořešil diabla....500 runů říkáš hmmmm to mám co dělat
btw osobní výzva je 200 bodů už aby to začlo padat
btw osobní výzva je 200 bodů už aby to začlo padat
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak jsem za víkend nenašel skoro nic ... asi to bude tím, že jsem hrál jen teďka cca hodinku ... aktualizoval jsem score, jak jsem slíbil. Body jsem vytáhl na 478. CG všem k hezkým dropům ať se daří i dál
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
jak jako někdo může mít přes pět kil bodů? já jsem našel už docela dost věcí a z fleku jsem si to ted vyplnil v tom dotazníku a mám 77 X: předpokládám že věci nalezené vícekrát se počítaj jenom jednou, doufám tedy.
Maarshjaz: jop..stojí za to se optat, esli vyplňuješ jen po jedno bodu nebo píšeš rovnou počet za danej item?