MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
Na me se usmalo stesti a to v podobe +1 to Combat Skill (Paladin Only), takze pro Hammerdina dobry
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 25.11.2015, 22:16 hod., celkem upraveno 1 x.
Štěstí přeje připraveným...
Re: MF turnaj vol.5
Na to, že to je můj uplně první, tak bych řekl, že dobrý
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
no to mě pos*r koule..na tuhle plečku jsem dělal 350-450 runů?
http://postimg.org/image/wzh16tw63/
nejhorší co člověk může udělat je chodit lokaci kvůli jedné věci..
http://postimg.org/image/wzh16tw63/
nejhorší co člověk může udělat je chodit lokaci kvůli jedné věci..
@Welwet: Prej plecku, cg ...Me to dneska nepada, kdyz bych tedy nebral v potaz Tals amulet a Redeemer, ktery mi padl pred chvili...
@Obter!vr: Peknej, gratuluju
@Obter!vr: Peknej, gratuluju
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Tak do konce turnaje ještě kotel času, takže těch 1000+ bodů není vůbec nereálných.
Welwet: Tak to dopadá, když si člověk něco moc přeje...padne úplně něco jinýho
Obter!vr: Chybí 1%
Dragonius: Cg Koukám, že se ti začíná dařit.
Welwet: Tak to dopadá, když si člověk něco moc přeje...padne úplně něco jinýho
Obter!vr: Chybí 1%
Dragonius: Cg Koukám, že se ti začíná dařit.
Myslim, ze bych klidne mohl Ioaquina prejmenovat na Lord of the rings...Nejdriv 3x SoJ, pote Natures peace a nakonec i muj teprve DRUHY karierni BKWB A to nepocitam ty dva Raven frosty, ktere mi dnes padly, celkove tedy uz tri...Ono v globale se darilo s bizuterii, nasel jsem uz vyse zminovany Tals amulet, ale i jine setove amulety, takze mi chybi uz jen Telling of beads a Cathans amulet
Jo, a tahle cepice proste pada furt
Takze jdu upravit skore, ktere je ted presne 700 bodu
Jo, a tahle cepice proste pada furt
Takze jdu upravit skore, ktere je ted presne 700 bodu
Tak jsem si skočil 2x k Pindlovi, abych se z toho Mepha nezbláznil a asi u něj chvíli zůstanu pokud se nepletu, tak jsem našel první TC87 předmět Death Cleaver (Berserker axe) na druhý run k němu +7 bodů hezké zaslouží si chvíli mojí pozornost
HC grál
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dyt ta plecka pada vsude
Ne popravde, klika jako prase no...
Na druhou stranu, ne uplne vsechno se mi dneska dari, zkousel jsem si parkrat probehnout Tresh socketa, kdyz mam waypoint primo u nej, akorat mi nedoslo, ze je porad CI a pokud ma Stone skin, coz je 30% runu, tak i PI Takze jsem to zase rychle vzdal...A ani ten Pindl s Windym neni zrovna hitparada, je potreba bejt trochu moc blizko na muj vkus, jeden povedenej charge a trada
Ne popravde, klika jako prase no...
Na druhou stranu, ne uplne vsechno se mi dneska dari, zkousel jsem si parkrat probehnout Tresh socketa, kdyz mam waypoint primo u nej, akorat mi nedoslo, ze je porad CI a pokud ma Stone skin, coz je 30% runu, tak i PI Takze jsem to zase rychle vzdal...A ani ten Pindl s Windym neni zrovna hitparada, je potreba bejt trochu moc blizko na muj vkus, jeden povedenej charge a trada
Pindl me ma proste rad
Jako 2 x TC87 behem peti runu?! To je silene ujety i na me
Edit: Tak na tech 28 bodu, co jsem ted ziskal behem peti minut jsem predtim lital pul dne
Jako 2 x TC87 behem peti runu?! To je silene ujety i na me
Edit: Tak na tech 28 bodu, co jsem ted ziskal behem peti minut jsem predtim lital pul dne
@RIP: Moooc pekne kdyby jsi nechal jedno Shako nekde u Mepha, tak si ho taky chci vyzvednout
@DD: Jak se to vezme nejvyssi runa Lum moc pozitivni neni, ale zase jsem slozil Spirit zbran/stit a o to je to snazsi. Rozhodl jsem se, ze moje zastavka bude Meph na Hell, tak skejsnu byl jsem chvili u Mepha na NM, neco podaroval, ale bylo cas jit na Hell
@Welwet a Obter!vr: CG
Jinak Hammerdin je super, ale takovyho Pindla nedavam tam i tech par runu je na me hodne, kladiva se mlati vsude, jen ne do nich, takze ja jel Mepha NM a dneska dokoncil i 5. akt.
@DD: Jak se to vezme nejvyssi runa Lum moc pozitivni neni, ale zase jsem slozil Spirit zbran/stit a o to je to snazsi. Rozhodl jsem se, ze moje zastavka bude Meph na Hell, tak skejsnu byl jsem chvili u Mepha na NM, neco podaroval, ale bylo cas jit na Hell
@Welwet a Obter!vr: CG
Jinak Hammerdin je super, ale takovyho Pindla nedavam tam i tech par runu je na me hodne, kladiva se mlati vsude, jen ne do nich, takze ja jel Mepha NM a dneska dokoncil i 5. akt.
Štěstí přeje připraveným...
Tak poprvé (zase jedna premiéra ) sem získal tuhle mršku sice jako neni to žádná sláva, je to podprůměr, ale jsem za to moc rád
HC grál
@Obter!vr: Pekny
Jinak chodit Pindla s hammerem, to bych v HC urcite nezkousel, je to moc vo hubu a malo mista na efektivni vyuziti kladivek...V SC je to jedno, no
Jinak chodit Pindla s hammerem, to bych v HC urcite nezkousel, je to moc vo hubu a malo mista na efektivni vyuziti kladivek...V SC je to jedno, no
Tak pro dnešek to balím docela mě pobavila takhle situace soustředím se na Pindla a jen tak mimochodem zmáčknu alt a co nevidím dalších 7 bodů Dnes se body zastavili na 667 pokračování zítra
HC grál
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Tobě se v tomto turnaji ukrutně daří. Já třeba za posledních 700 neviděl TC87 ani z vlaku
Dragonius: U Mefa nabereš nějakej equip a zas to půjde líp
Obter!vr: Pořád tam je ale ten all skill
Aktualizovaná score tabulka.
Dragonius: U Mefa nabereš nějakej equip a zas to půjde líp
Obter!vr: Pořád tam je ale ten all skill
Aktualizovaná score tabulka.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Koukám asi hraju jinou hru na jaký p mefa s pindou chodíte já to drbu na p3 a nic nikde.. jak dám p1 tak padá sice low lege + sety ale aspon něco nicméně GZ
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
No super nálezy. Já jsem v háji, sorcka sice žije, ale od 4.11. jsem nehrál Diablo 2. Holt Fallout 4, kterej stále hraju, navíc mě ta sorcka strašně nebavila, asi je to tím teleportem a nebaví mě furt dokola jednu lokaci. Takže na ní kašlu a včera jsem začal hammerdina na SC. V turnaji už asi bez šance, ale třeba mě to ještě chytne
V actu 2 mi padl Nagelring 30%, takže to možná nebude tak úplně marné
Btw vím že jedu vše od 0, si to promažu zítra nebo pozítří v tématu turnaje, můžete mi dát rovnou body na 0 zatím
V actu 2 mi padl Nagelring 30%, takže to možná nebude tak úplně marné
Btw vím že jedu vše od 0, si to promažu zítra nebo pozítří v tématu turnaje, můžete mi dát rovnou body na 0 zatím
Dragonius: já si taky myslím že Hamr a Pindl je blbost, ale to je to SC
Javurek: ale nějaké to slušné místo by mohlo bejt..GL a HG!
Javurek: ale nějaké to slušné místo by mohlo bejt..GL a HG!
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si musel přivstat, abych si alespoň chvilku zahrál.
Lvl up 80, Rada dead, první AT + složená hůl, progress +26 b (chvilku jsem běhal Mepha NM), Celkem 171.
Z nálezů jen TG, Viper, KO, ale hlavně Bloodtree Stump. Sice to není Stormlash, že Obter!!!!!!!!!!!vrrrrrrrrrrrrrr ?, ale protože nemám body v dexu, tak to možná bude má finální zbraň, jen co jí upnu, Shaelnu, a padne Raven :-) (Pokud jí nepřebije IK).
Foto až bude čas, jdu zase jezdit, dnes Vivat Liberec a pak šup šup do LK pro tu LUM-PUL.
Lvl up 80, Rada dead, první AT + složená hůl, progress +26 b (chvilku jsem běhal Mepha NM), Celkem 171.
Z nálezů jen TG, Viper, KO, ale hlavně Bloodtree Stump. Sice to není Stormlash, že Obter!!!!!!!!!!!vrrrrrrrrrrrrrr ?, ale protože nemám body v dexu, tak to možná bude má finální zbraň, jen co jí upnu, Shaelnu, a padne Raven :-) (Pokud jí nepřebije IK).
Foto až bude čas, jdu zase jezdit, dnes Vivat Liberec a pak šup šup do LK pro tu LUM-PUL.
Greenhorn s duší Throwera