Otázky a Odpovědi
Aha ok diky tak mne ku každej tej masine chýba jeden kľúč budem sa musiet ponich poobzerat a silne sú tie hellfire veci oplati sa to ?
Re: Otázky a Odpovědi
Je šanca na drop leg a set itemov taká istá v campaingu ako aj v adventure mode v adventure mode sami zdá že to padalo častejšie ale teraz idem campaing viac má to baví len hrám celi deň a dajak nič .. Dve leg veci čo mi pride malo za taky čas ... A sorry že sa tolko pitam ale nato je tento topic no nie ? Haha
Hellfire se vyplatí akorát amulet na kterém získáš pasivku navíc, jen to dá dost práce se k tomu dostat - posbírat infernal machine z klíčníků (keywardens), pobít Uber bosse a pak vyrobit povedenej HF amulet včetně dobré pasivky, je to celkem opruz. Ideál je sbírat mašiny i zabíjet ubery ve čtyřech, optimálně když každej má nějaký mašinky
Drop (legendárky a setovky) už 100% nevím, ale snad by mělo platit, že v riftech či greater riftech toho padá víc jak v bounty či kampani, ale možná už to není pravda.
Drop (legendárky a setovky) už 100% nevím, ale snad by mělo platit, že v riftech či greater riftech toho padá víc jak v bounty či kampani, ale možná už to není pravda.
Aha diky tak mne toho teraz v campani padá sakra malo ale možno smola
A este som sa chcel spitat dajú sa niekde abo niejak zohnat aj ine angelic wind na youtube som videl že mal typek take zlate ale to asi bude patchom abo ide to aj inak ?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Ty jsou za sběratelskou edici vanila D3. Nesehnatelné.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Hele jak je to při konci sezóny s obsahem truhly? Předpokládám že mí season hrdinové se prostě s gearem (a asi i inventářem) prostě stanou non-season, ale s truhlou je to jak?
Truhla ti příjde v "dopisu" a můžeš si ji vyzvednout po nějakou dobu přímo ve hře (přesně nevím, ale je to dost dlouho na vyzvednutí)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Fajn To ovšem abych si v té non-season udělal pořádnej úklid, páč narvaný k prasknutí jsou obě dvě Aby to bylo pak kam uložit vůbec
Nevie mi niekto poradiť de si zmenim paragorn portrait abo čo to vlastne je pocitam že je to obrazok hlavi postavičky ale hľadal som to všade a nič dik
Zkus zajit k mystic myriam k tomu zrcadlu
@tabletofon
@tabletofon
Jsi na 70lvl a máš datadisk?a máš koupené max. upgrade budov?
Ano je to zrkadlo v každom akte ?
Naposledy upravil(a) alak dne 30.11.2015, 13:09 hod., celkem upraveno 1 x.
No tak vedle mystic by jsi měl mít to zrcadlo :-) pokud ne tak něco nemáš tak, tak jak by jsi měl mít.
McT píše:upgrade budov
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Tak já nevím jak se to jmenuje :-)
Jak hladam tak hladam po zrkadle ani stopa možno je to na konzol zas ináč a je to zrkadlo v kazdom akte ?
To zní jako z nějaké RTSky
prostě, když se klikne na Myriam, tak je tam Train a musí se vy-Trainovat na maximální level 12 a pak to jde. A je jedno, v jakém aktu jsi, jde o to vylepšení artisana.
Tak to je u PC verze, PC verze to má i tak intuitivní, že máme vpravo dole button mini zrcádka ..
Ale co se dívám, tak konzolové verze wings/pets/wardrobe nemají ? možná v následujícím patchi, pokud máš X-one / PS4. Nevím.
prostě, když se klikne na Myriam, tak je tam Train a musí se vy-Trainovat na maximální level 12 a pak to jde. A je jedno, v jakém aktu jsi, jde o to vylepšení artisana.
Tak to je u PC verze, PC verze to má i tak intuitivní, že máme vpravo dole button mini zrcádka ..
Ale co se dívám, tak konzolové verze wings/pets/wardrobe nemají ? možná v následujícím patchi, pokud máš X-one / PS4. Nevím.
Wings hej jedny pets ?to ako dajakeho psíka ? Tak to neviem asi nie kde sa to dá splasit?a to tretie neviem čo je .no ja už mám tu myriam na 12 ale zrkadlo nikde ...ked ten xbox ťahá patche automaticky dajaky mi stiahlo a lepší už nechce . Tiež by som chcel patch na paragony zeby išli donekonecna teraz mam sto a píše mi to že som v 70 percentách tak donekonečna to asi nepojde