Barbarian

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Viper
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Viper » 28.06.2007, 11:40 hod.

Ty jo, sem se zeptal kolik by měl mít Barbar attack rating a kolik ste toho napsali, ale dozvěděl sem se co sem chtěl. 5 K - 10 K stačí a to určitě udělám, teď už mam asi 1500. Teď zase hraju Barbara na nightmare, musel sem si ze začátku zvyknout na to že je každej dvakrát tak silnej a hlavně mi dělali problémy lightning enchacted, cold enchacted, stone skin a spectral hit bossové, ale zvyknul sem si a už je to skoro jako normal. A další otázka je kolik bych měl mít životů, teď mam 340.
Moudrost budiž ti tvou cestou.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 28.06.2007, 11:53 hod.

Více :D Máš max BO?
HC grál: 537/516 (-21)

Viper
Wraith

Příspěvek od Viper » 28.06.2007, 11:55 hod.

Ne, tam mam zatim 1 bod a ani to moc nepoužívám. Jsem jenom na 44 úrovni, ale kolik bych tak měl mít na konci.

Grammator
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 28.06.2007, 12:22 hod.

s 340 life bych měl problémy i na normal... :roll: na 44. lvl bys měl mít minimálně dvojnásobek base... takže cpi BO a vitality...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Viper
Wraith

Příspěvek od Viper » 28.06.2007, 15:21 hod.

Do vitality sem teď chtěl začít dávat, na battle orders zatím kašlu. Teď sem dával hodně do dexterity a moc se to vyplatilo, skoro pokaždý se trefim a nepřátlé se trefit vůbec nemůžou a asi 60% šance na vyblokování. Teď budu dávat hlavně do mistrovství meče, to mi teď hodně pomohlo. A s 340 životy to zatím zvládám úplně v pohodě, stačí nepřátele zabíjet po jednom nebo malé skupinky a nemají šanci, když mám problémy tak si vezmu žoldáka lučištnici, protože v prvním aktu k nikomu pořádnému nemám přístup a ti z normalu jsou k ničemu. Hned jak to mam tak jdu zase sám. Teď jdu zachránit Caina, akorát mě trošku zdrželo že sem musel ještě zajít do Secret cow levelu na normal, Wirtova noha mi překážela v truhle.
Naposledy upravil(a) Viper dne 28.06.2007, 15:25 hod., celkem upraveno 2 x.

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 28.06.2007, 15:23 hod.

omg to je tak těžký ji zahodit? jinak jak na tebe koukám tak marno mluvit... zkus jako já hrát rok HC a budeš mluvit jinak...
Diablo profil
Facebook

Viper
Wraith

Příspěvek od Viper » 28.06.2007, 15:25 hod.

Proč jí zahazovat, když sem v Secret cow levelu ještě nebyl, od toho je, aby se použila. Kdybych hrál Hardcore, tak bych dával do vitality víc, ale nehraju.

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 28.06.2007, 16:30 hod.

neumíš hrát, prostě neumíš hrát a nenecháš si poradit... mě by vážně zajímalo co si do teď maxoval...
Diablo profil
Facebook

Viper
Wraith

Příspěvek od Viper » 28.06.2007, 18:27 hod.

Co bych měl maxovat, nic sem nemaxoval a přežil sem to, přežil. Nevím co pořád děláte, jak kdybych měl se svím Barbarem strašný problémy, ale já vůbec problémy nemám, zatím je to úplně v pohodě. První akt na nightmare mám za chvíli, uvidíme co druhý.

Viper
Wraith

Příspěvek od Viper » 28.06.2007, 19:46 hod.

Já už žádnou nemam, pooužil sem jí a všechno sem to tam vymlátil. A to že maj 50 % redukci to ještě stále platí?

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 28.06.2007, 20:40 hod.

to platí pořád, když se ráno probudíš, když obědváš nebo když v noci spíš, když jedeš vlakem prostě pořád... proč se tak blbě ptáš? čím vyšší verze tím těžší jestli ti jde o tohle....

//Grammator: promazáno OT. Když ne vy tak já...

do čeho si teda dal body zatim?
řekni mi víc... hp, ac, ar, dmg, resy +skills atd...
Diablo profil
Facebook

Viper
Wraith

Příspěvek od Viper » 28.06.2007, 21:11 hod.

Ptám se protože sem někde četl že už to neplatí, že to bylo v nějaké předešlé verzy, čtu různý články o Diablu a všude píšou něco. Tohle už sme probírali když sem šel na Ancienty, tenkrát sem to stejně udělal po svim a porazil sem je. Ale dobře, životy už sem řikal 340, stamina asi 300, mana asi 80. Nejvíc sem dal zatim asi do síly něco kolem 100, dexterity něco kolem 80, vitalitu si nepamatuju něco mezi 60 a 80 a v energii mam asi 40, ale část z toho mi dávaj předměty. Dovednosti sem ti už taky řikal mistovství meče 17, zvýšený rychlosti 2, přirozená odolnost 4, železná kůže 4, zvýšení výdrže 4, leap 2, leap attack 2, whirlwind 2, bash 2, stun 2, concentrate 2, find potion 1, shout 1, howl 1, battle orders 1, battle command 1, takhle nějak by to mělo vypadat. Předměty sem si zatim naplánoval meč Grandfather, podle mě dobrá damage, indestructible, navíc mi dává 80 životů a 20 bodů do všech vlastností, to mi nějaké životy taky přidá. Štít Stormshield, dobrý blok, nějaké resisty, dobrá obrana, indestructible. Brnění Gladiator bane nebo tak nějak se to jmenovalo, hlavně kvůli cannot be frozen a obrana taky není špatná. A helmu halaberd nebo tak nějak. Jo a resisty mam na nightmare oheň a jed 5, led asi 10 a blesky mam nejvíc i na nightmare 35.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 29.06.2007, 08:28 hod.

Myslíš, že jako najde runy na eni?Tohle je SP :wink: Lepší je poradit nějakou lépe dostupnou zbroj.
I když je samozřejmě možný, že jsi je našel :D

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 29.06.2007, 08:47 hod.

máš setsakra málo všeho... chtěl bych vědět jak rychle odehraješ jeden akt... pokud gladiator's bane tak snad kvůli dmg resistenci ne?... osobně doporučuju 2 meče... pro tebe asi GF+BOTD... to tě snad zachrání... body dej 20 WW, 20 bo a pak nějakej útočnej skill... je na tobě jestli chceš frenzy nebo serka... a nechápu proč dáváš body do absolutně zbytečnějch skillů jako třeba leap...
Diablo profil
Facebook

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 29.06.2007, 10:10 hod.

ale proč 2 body???
Diablo profil
Facebook

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 29.06.2007, 10:24 hod.

Třeba to psal i s předměty +all skills :)

Viper
Wraith

Příspěvek od Viper » 29.06.2007, 11:04 hod.

Mistrovství seker, jestli sis nevšim tak už mam meče. Gladiators bane sem chtěl hlavně kvůli cannot be frozen, nebo kvůli nečemu jinýmu, už nevim, ale defense se mi zdá celkem slušná. Cože jenom 1 bod do přirozený odolnosti, to je blbý protože tam mam už 4 a i kdybych neměl tak bych je tam dal, protože mi to hodně pomáhá, chtěl bych to zvednout tak na 6, iron skin to samý, je to dobrá dovednost. Do leapu dávám dva body jako synergie pro leap attack. Raven frosty sou k ničemu, jediný co se mi na nich zdá dobrý je cannot be frozen, ale to seženu jinde, prsteny ještě nemám vymyšlené. Jeden akt odehraju tak za tejden, když hraju, když je to třeba třetí akt tak třeba měsíc, protože mě to v džungly vůbec nebaví a tak moc nehraju. Je zajímavý jak ste každej napsali něco jinýho, jeden napsal štít Stormshield a sekeru a druhej dva meče, ale udělám to úplně jinak, budu mít štít a meč, štít na obranu a meč protože používám meče celou dobu. A počítal sem kolik bych měl mít na konci životů a vyšlo mi nějakejch 1000, bez battle orders a nějakejch předmětů. Mysleli jste 3 K life bez battle orders nebo s battle orders, protože bez battle orders by to nebylo 3 K, ale jenom 1,5 K a to možná udělám.Taky sem počítal s tím že některé předměty my budou dávat regeneraci životů, celkem asi 40 a to ještě nejsem rozhodnutý pro všechny předměty, takže by se mi to mělo celkem rychle doplňovat.
Naposledy upravil(a) Viper dne 29.06.2007, 11:33 hod., celkem upraveno 6 x.

Viper
Wraith

Příspěvek od Viper » 29.06.2007, 11:28 hod.

Nevím proč by měli být sekery lepší než meče, je na každym jakou zbraň se rozhodne používat.

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 29.06.2007, 11:58 hod.

taj teď se zastanu Vipera ^_^... pokud máš počítaný že nakonci budeš mít 1k life bez bo tak to ujde.... pokud si chce hrát meče nechte... wreptile tebe nechápu... radíš mu tady svůj PvP build a cpeš mu sekery... já jedinej sem se snažil něco vymyslet z toho co mi řekl... takže namaxuj WW + BO a nějakej ten útočnej skill... ringy si nech raveny a místo gladiatora si zkus sehnat leviathana nebo arkanaina (nejlépe 1.09), helma arreratka je lepší ale nevim jestli máš... tušim že jsem ti ji dával... pokud chceš hrát meče tak doporučuju BOTD (zodku máš ne?) nebo Oath do balroga... pokud se zadaří tak i grief v pb... štít ti asi storm vyjde nejlíp... nevim jestli máš Jah na phoenixe...
Diablo profil
Facebook

Viper
Wraith

Příspěvek od Viper » 29.06.2007, 18:04 hod.

Dobrý a teď abych zase trávil spoustu času na Areat summit překládáním toho co si my sem napsal. To s tim life platí, počítal sem to a když sem sečetl to co dám minimálně do vitality, life za level, 60 life za lektvar od Alkora, life ze začátku hry a k tomu ještě to co mi dá Grandfather tak mi vyšlo něco kolem 1000 life s menšíma odchylkama. Moment Leviathan jde jenom na ladderech ne? Arreatku že si mi dával, nikdy si mi nic nedával. Zodku mám, kde bych jí vzal.

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“