Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
já tyhlety "zálohy" mám v podobě starých hdd z mých strarých pc. třeba hdd z r.2000 sem neprotočil víc jak 8-9 let, takže bych řekl že ty nejstarší savy+sreenshoty jsou v háji (a to byly eště savy+sreenshoty z vanilky d2 nějaký max patch 1.03)
edit: a to už vůbec nemluvím o Diablu (modle všech model), tam sem zálohoval a tahal savy+sreenshoty buď na disketách (savy), nebo v lepším případě přes zip mechaniku (screenshoty)
edit: a to už vůbec nemluvím o Diablu (modle všech model), tam sem zálohoval a tahal savy+sreenshoty buď na disketách (savy), nebo v lepším případě přes zip mechaniku (screenshoty)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- nizo
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:D3WiLL #2725
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání
To Dark_Deamon: Tak to je mi moc luto, co sa ti prihodilo . Ten pocit zufalstva a zmaru nad stratou vypiplanych postav, najdenych pokladov a tisicich preparenych hodin pri milovanej hre dobre poznam. Viem o com hovoris, stalo sa mi pred nedavnom to iste. Zmazal som si takmer 15 - rocne savy nielen moje, ale i synove. Nic po nich neostalo, ani prazdne zlozky. Bol som z toho na dne. Nechcel som to ale vzdat, veril som , ze najdem nejaky sposob ako ich vratit spat. A stastie sa na mna usmialo v podobe recovery programku Stellar Phoenix Widows Data Recovery. Je to bomba. Nasiel a navratil mi vsetko, co som stratil. Do posledneho suboru. A nielen to, ale aj radost do zivota . Teraz spokojne parim D2 dalej, ale bez aktualnej zalohy diablo ani nespustim. Nechcel by som sa toho dozit znova.
Tak to skus, za pokus ti to urcite stoji. Moc ti drzim palce.
Tak to skus, za pokus ti to urcite stoji. Moc ti drzim palce.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Díky za pomoc. Už jsem to projel recuvou a našlo mi to jen jeden soubor se shared stash, jenže zrovna ten z MF turnaje, kde bylo tak 10 itemů. Já totiž před MF turnajem dal všechny soubory jinam, kvůli rychlejšímu načítání hry.
Stalo se, stalo.
Škoda je jen dobrýho člověka a mrtvýho psa.
Aspoň mi v příštím turnaji padne nějakej ten grailer
Stalo se, stalo.
Škoda je jen dobrýho člověka a mrtvýho psa.
Aspoň mi v příštím turnaji padne nějakej ten grailer
- nizo
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Recuvu som skusal tiez, ta mi ale nenasla nic. Pomohol mi az tento soft co som ti pisal. Je jedno kde si to premiestnil, preskenuje cely disk a fakt najde vsetko, aj rok stare veci. Az som zasol co vsetko vedel z disku vyhrabat. Tak ,ale je to na tebe ci to skusis este. Vela zdaru.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
nizo: jak vidíš, tak ho to huntění baví víc než to shromažďování. Když nepočítám ZOD, Tyrael a ještě pár věciček, tak zbytek najde snad do Vánoc.Dark_Deamon píše: ...Aspoň mi v příštím turnaji padne nějakej ten grailer
Deamon se prostě nechce přiznat, že mu u toho singlu chybí každoroční reset jako na b-netu :-)
DD: slušnej smysl pro humor, tak úspěšné grailerování
RIP: já to tam mám, tož neporadím.
Greenhorn s duší Throwera
- nizo
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Buhehe, tiez ma to napadlo, ze mu to vlastne vyhovuje. Tak je potom vsetko v naprostom poriadku. [emoji1]
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Vy jste taky dobří srandisti Projel jsem to i tím druhým programem, ale našlo mi to jen ten poslední soubor po MF turnaji. Já ten disk nemám až tak dlouho, abych na něm našel kdo ví co.
DD: Páni tak to vážně zamrzí, soucítím s Tebou....
"I shall purge this Land of the Shadow!"
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Mia: Díky. Zas taková tragédie to není. Jak já říkám: "Dokud nejde o život, tak jde o ho*no" Na konci února to mám zase všechno zpět + Tyreal's
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
RIP: K tomu Rajčeti - včera máma přišla, že má "rozhozenej" Seznam.cz, a chyběl jí nový flash player, který se stáhne zde, jen bacha na fajfky, jestli nechceš Chrome :-) Jinak mně už nic nenapadá.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem lítal po incgamers a pro budoucí turnaj jsem tam narazil na jedno motivační téma http://www.diabloii.net/forums/threads/ ... 15.920508/
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
...protože jsem pověrčivý...., sice nejsem nulio, ale jestli hledáte TM, přeji good luck
Edit: musel jsem si kvůli tomu nainstalovat Editor a tohle byl můj "milášek" - jedinný slušný z MF turnaje. Další ani lepší nebudou, oboje jsem už smazal. Ale podle Gripphona to takhle funguje, Vaše štěstí visí na ulož.to :-)
Edit: musel jsem si kvůli tomu nainstalovat Editor a tohle byl můj "milášek" - jedinný slušný z MF turnaje. Další ani lepší nebudou, oboje jsem už smazal. Ale podle Gripphona to takhle funguje, Vaše štěstí visí na ulož.to :-)
Tenhle thread uz tam visi dlouho, a ten manik je ten samej, co nasel ten hafec run z Travincalu - jako v prumeru jednu CHAM a JAH za min jak tisic runu...Ja mam v Travi na p3 uz skoro 3k a nic lepsiho jak SUR mi tam nikda nepadlo Bud je to nejvetsi lucker v historii nebo cheater jak prase
@Abu: Diky za snahu ohledne rajcete, ale tim to nebude...
@Abu: Diky za snahu ohledne rajcete, ale tim to nebude...
- Neposunuse
- Gorebelly
Nejsem informatik, ale jak se dá zcheatovat fingerprint předmětu?
Já to považuju za unikátní kód, takže padnout to muselo. Ledaže by používal nějaký MF mod. Anebo podvádí i s přepisem fingerprintu...
DD: A nesouvisí ta tvá náhlá ztráta dat s vyplácením odměn výhercům MF turnaje? (Vím, že ne, protože borci stejně nic nechtěli, ale kde nic není... ). Promiň, nic ve zlém, ale musel jsem
Já to považuju za unikátní kód, takže padnout to muselo. Ledaže by používal nějaký MF mod. Anebo podvádí i s přepisem fingerprintu...
DD: A nesouvisí ta tvá náhlá ztráta dat s vyplácením odměn výhercům MF turnaje? (Vím, že ne, protože borci stejně nic nechtěli, ale kde nic není... ). Promiň, nic ve zlém, ale musel jsem
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Pokud vim, tak runy fingerprint nemaji...A co se tyce itemu, nu, kdo vi...Jak jsem rekl, bud je to nejvetsi lucker, co existuje, nebo cheater, nic mezi P
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Ale kouká se na to dobře
Neposunese: Určitě něco zajímavého dropnu I takovej rare item může být hodně přísnej
Neposunese: Určitě něco zajímavého dropnu I takovej rare item může být hodně přísnej
To je pravda, dokonce i magic muze byt v urcitem ohledu top, me ted v turnaji padl Druidi Pelt +3 Elemental, + 2 Tornado, + 3 Volcano, kdyby ten Vulkan byl Hurikan
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
??? kliknul jsem z nepozornosti nightmare a musel jsem generovat novou mapu NM-H-NM-H. Asi na třetí NM, se objevila nějaká hláška, kterou jsem ignoroval a poté mi zmizel mi celý personal stash. Úplně vše, kromě první stránky :-(
A protože jsem měl na sobě MF gear (Gull, Tarnh a podobné nesmysly), tak mi vlastně zůstala postava se kterou nic nezabiju. Tož přemýšlím, jestli to teda nevzít pořádně po Deamonsku, když už....
A protože jsem měl na sobě MF gear (Gull, Tarnh a podobné nesmysly), tak mi vlastně zůstala postava se kterou nic nezabiju. Tož přemýšlím, jestli to teda nevzít pořádně po Deamonsku, když už....
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
TVLE!!! Že by tvůrci Plugů zanesli do programu nějaký svůj kód pro reset? To už je druhý....
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)