je fakt, že první equipnutí je fofr, ale pak jsou takový ty kousky, co by člověk chtěl lepší roll, pak chybí nějaký áčko, atd.
mě se prostě furt vyhýbá kladívko na ss, druhej BK, slušnej HA a o dobrejch rollech na áčkách ani nemluvim...
nicméně, musim uznat (ryze masochisticky), že je to tak dobře, protože, bych jinak neměl důvod to vůbec zapínat
takže teď už jen to beru tak, že nějak trávim čas do patche, škoda že je cap na bloodshardy, že by člověk nějaký našetřil. tak sbírám aspoň mlíko a materiály, abych po patchi rovnou vyzkoušel nový itemy udělat. lege gemů mi líto rozhodně nebude, spíš je to pro mě takový, že teď pracuju na tom, abych se po patchi posunul.
teď z jinýho soudku. když jsem nedávno začal zas hrát d3, tak mi připadalo, že je škoda, že je raekor tak jako (jak se to říká slušně?) na prd. a teď když to vypadá, že to bude zas imba a budou to hrát "všichni", tak mě to vlastně už tak moc netáhne. hrozná vlasnost chtít se odlišovat

v LoN prostě tak nějak vidim možnost seberealizace, tak snad mi ten sen moc nerozfoukaj