MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Byl to porod hlavně maggot lair ale sem v LK po cestě padl Gheed 34 mf netušim kolik je max ale potěšil nasadim natálky a jdu chvilku běhat
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.6
dawemorraless: Tady najdeš všechny itemy: http://classic.battle.net/diablo2exp/it ... ques.shtml Nahohoře se dá kliknout i na setovky. Jo a mimochodem...v té bodovací excel tabulce, jak jsou ty nápisy: Axes, Bows, Maces atd., tak je v nich skrytej odkaz právě na tyto stránky - stačí jen kliknout
Já se poslední 2 dny marně snažím vytřepat z NM Mefa The Oculus. Už mi dal setovej Swirling, ale ten mi je na prd Aspoň, že mi už hodil Vipera, i když má jen 22 all rez
Dneska večer vytvořím score tabulku
Já se poslední 2 dny marně snažím vytřepat z NM Mefa The Oculus. Už mi dal setovej Swirling, ale ten mi je na prd Aspoň, že mi už hodil Vipera, i když má jen 22 all rez
Dneska večer vytvořím score tabulku
- Neposunuse
- Gorebelly
Právě naopak, raptoři sice mohou být dle subjektivních kritérií obludy, ale mozek měli na dinosaury nadprůměrně velký, takoví Einsteinové své doby A ještě k tomu týmoví zabijáci Už se těším na výsledky tohoto týmu :-DWelwet píše:Drago: no klasická strafe, merc bude zřejmě klasicky might.
hmm..raptoři, tak nějak, to jsou ty boludy co maj mozek jako burák a už dávno je po nich? není lepší vám říkat třeba fosilie?
Já jsem teď picnul Radamenta na NM, pokud se zadaří, okolo půlnoci picnu NM Duriela.
Tak ať vám to sype
Edit:
Dawemorraless: Krásný gheed. Minulý turnaj mi nepadl, šmejd, tak doufám, že ho najdu alespoň teď. Může být max. 40 % MF.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
DD díky za upozornění No musim říct že natálky+burst of speed je strašná prasárna LK prolítnu raz dva a nic mě nemá šanci dohnat zatim mi tam padla thul max tak sem se vrátil do pitu + AT at mám taky nějakej ten gear a level MF sem vytáhl na 202 tak snad to ted začně padat body snad dopíšu dneska bo nejpozději......se uvidí
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak ja dnes dobehl do LK na Normal, nebo spis se prostrilel. Duriel nedal nic a za 3. akt do LK jen 1 bod, ale to bude MF na 52%...
Se Strafkou a Cold Rogue to neni zadna prochazka ruzovym sadem, ale musim rict, ze co se tyce uzivani a hrani, tak je to 95% dobre.
Se Strafkou a Cold Rogue to neni zadna prochazka ruzovym sadem, ale musim rict, ze co se tyce uzivani a hrani, tak je to 95% dobre.
Štěstí přeje připraveným...
@Drago: Ona Te ta radost u Diabla prejde
Ja zatim naexpil v A5 na lvl 42, hned se zije lepe, z Dac farrena nebo jak se jmenujne padla pri pruchodu SOL, takze jsem udelal upgrade Shadowfangu a je to lepsi
Ja zatim naexpil v A5 na lvl 42, hned se zije lepe, z Dac farrena nebo jak se jmenujne padla pri pruchodu SOL, takze jsem udelal upgrade Shadowfangu a je to lepsi
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jn...až u Diabla vystřílíš +/- 1000 šípů, tak si pak vzpomeň, jaká to byla sranda
Mě tak štve že se plazim na normal když jsem byl na hell
Btw koukam že ty jsi kolega barbar RIPe, ale jinačí buil trošku.
Btw koukam že ty jsi kolega barbar RIPe, ale jinačí buil trošku.
Tak já jsem nasadil následující strategii se svou trapkou: nejdříve players 1, u Sariny players 8 a trochu vyexpit, players 1, Pindl players 8
Všechno v pohodě, u Pindla mě to baví (level se mi u něj dvojnásobil: 27 -> 54), dokonce i něco pustil (+ runy 2x shael a 2x amn)
Gratuluji ke všem hezkým dropům a přeju příjemné hraní
Všechno v pohodě, u Pindla mě to baví (level se mi u něj dvojnásobil: 27 -> 54), dokonce i něco pustil (+ runy 2x shael a 2x amn)
Gratuluji ke všem hezkým dropům a přeju příjemné hraní
@Javurek: Jasna vec, takhle je to vetsi zabava, ikdyz bez stitu, defense a casto i bez resu je to zivot celkem na hrane...Jeste, ze mam BO Jo, padly mi Bloodfisty, ty se urcite hodej
@RIP, DD: Treba Diablo posloucha "Tri sestry" a bude na moje holky hodny a pokud ne, dam si s nim hodinku strileni
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Greenhorn s duší Throwera
RIP, DD: dneska jsem u diabla na p8 vystřílel cca 800 šípů
ale taky souhlasím, zatím mě to docela baví
ale taky souhlasím, zatím mě to docela baví
- dawemorraless
- Na-Krul
Pěkně to z toho mefa rubeš DD doplněny výsledky
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@Welwet: Jo, Strafka je dobra, taky me bavi, jen ty zacatky jsou vopruz
Kdyz uz jsme u toho vopruzu, Normal dokoncen, krome A4, ktery byl na p3 jsem to dal na p8, coz se pozitivne podepsalo na Bannukove levelu (47) a negativne podepsalo na me psychice Tenhle build je supr, kdyz ma vsechno pripravene, tedy zbrane se slusnou dmg a equip, co obsahuje hafo CB, ale takhle je to na vecny casy...Ale co uz, v NM se doufam zlepsi vybavicka a pak uz to bude Beta Raptor jak ma byt (Mia je samozrejme Alfa, to je jasne )
Kdyz uz jsme u toho vopruzu, Normal dokoncen, krome A4, ktery byl na p3 jsem to dal na p8, coz se pozitivne podepsalo na Bannukove levelu (47) a negativne podepsalo na me psychice Tenhle build je supr, kdyz ma vsechno pripravene, tedy zbrane se slusnou dmg a equip, co obsahuje hafo CB, ale takhle je to na vecny casy...Ale co uz, v NM se doufam zlepsi vybavicka a pak uz to bude Beta Raptor jak ma byt (Mia je samozrejme Alfa, to je jasne )
- dawemorraless
- Na-Krul
Ranní sprintování LK se vyplatilo padl Mara amu
a pak v jednom super runu padlo 6 run z toho 2 co jsem neměl
a fakt se mi nechce do práce
a pak v jednom super runu padlo 6 run z toho 2 co jsem neměl
a fakt se mi nechce do práce
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawemorraless: super GZ !
Já mám zatím Tarn helm socketlej topazem a gold wrap a Meph Nm Qest Lidless wall... taky štěstí kako svina
Já mám zatím Tarn helm socketlej topazem a gold wrap a Meph Nm Qest Lidless wall... taky štěstí kako svina
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
@RIP: To teda je kolikrat vopruz a rikam si, ze se snad naucim misto behani chodit, jelikoz takhle jsem porad prvni na raneRIP píše:@Welwet: Jo, Strafka je dobra, taky me bavi, jen ty zacatky jsou vopruz
@dawemorraless: Pekne kousky
@dawe: To jsou presne runy, ktery by se mi sikly CG
Edit: Tak jsem udelal soucet a sepsal to, zatim je to bida, ale verim, ze pri trose stesti se rozjedu jak tank
Edit: Tak jsem udelal soucet a sepsal to, zatim je to bida, ale verim, ze pri trose stesti se rozjedu jak tank