MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Nezná někdo nějakej program na nahrávání videíí z her kerej není nějak náročnej?mám starej ntb.. sice sem běhal 1h45 lk bez úspěchu pit už sem nešel lvl per day bylo splněno ale pak padla gul....at vidíte jak to dělám(při nejhorším to nějak zkusim na mobil ale z toho bude asi houno)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: MF turnaj vol.6
To jak děláš ty objekty jsem měl taky v plánu, ja to kdysi dělal i na battle netu a padla mi takhle sur celkem brzo, a to byla myslím teprve verze 1.10.
EDIT: score doplněné, vyšplhal jsem se na 51 bodíků
EDIT: score doplněné, vyšplhal jsem se na 51 bodíků
Super dropy, Dawe - zajímalo by mě, co už jsi složil za high RW
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Tak mi právě přiše Diablo clon, jenže na levelu 69 to fakt nešlo, moc ubíral a strefa 47% takže snad až na tom budu lépe.
javurek: minulý turnaj jsem s ním měl dva pokusy s Bonemancerem na 80+ a nic bohužel - chybělo CB a dmg - ty ho za pár levelů zmákneš, až něco slušného padne Taky jsem se trochu šťáral po netu a zjistil, že mojí mf lokací bude (kromě LK) Hell Pit - tak už se těším
btw, myslíte, že mi během turnaje padne pro mého Poisona alespoň něco z následujícího seznamu pro Ježíška: Death´s Web, Bramble RW (Ohm, Sur) Trang Oul´s rukavice + další 2 části setu pro poison bonus?
btw, myslíte, že mi během turnaje padne pro mého Poisona alespoň něco z následujícího seznamu pro Ježíška: Death´s Web, Bramble RW (Ohm, Sur) Trang Oul´s rukavice + další 2 části setu pro poison bonus?
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
tak se snazim vyfarmit z hell mepha shaco a zatim kulovy..az teda na 54 veci ktery musim doplnit do tabulky bavi me mnohem vic nez pindle zatim skoro pokazdy neco hodi
Rukavice padají celkem často (kupodivu ikdyž jsem hrál za poisonera ) a celkově ty věci z toho setu padají v pohodě si myslím. Na tu DW bych se moc netěšil a runy ukradni tomu luckerovi co se tady pořád vytahujeTomovous píše:btw, myslíte, že mi během turnaje padne pro mého Poisona alespoň něco z následujícího seznamu pro Ježíška: Death´s Web, Bramble RW (Ohm, Sur) Trang Oul´s rukavice + další 2 části setu pro poison bonus?
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Kurňa, ten bych bral i v normal verzi (pro mou fury assassinku by byl eth úplně dokonalý)
Zomb : jj mě minulem turnaji skor na konci padl za Blade fury potěšilo necht je jí země lehká
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Diablo Hell mrtvej
v LK mi padla GUL jinak par setu a uniq nic extra.
v LK mi padla GUL jinak par setu a uniq nic extra.
Tak ja dneska od pondelka k tomu sedl, sestrelil Mepha na N a padly Gorefoot, ktere se na beh hodi. Jinak stale cekam na Amn pro RW Edge, aby to slo lip
Štěstí přeje připraveným...
- Neposunuse
- Gorebelly
Tak jsem dneska asi dvě hodiny lítal po LK, ale padlo kulové. Nejvyšší runa Lum, ještě ke všemu z nějaké LUMpíka. Docházím k závěru, že runy jsou jako houby. Pokud je někdo jeden den vysbírá, tak další sběrači už mají na pár dní smůlu...
Dawe do prčic, mohls mi tam něco nechat...
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já tam dneska nebyl času moc nebylo na hraní tak sem vyrazil na pindu z HF padla um u pindi dám pár runů uvidim jak to pujde když tak pak pujdu zkontrolovat ten LK
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Si tak stezujte Zkuste melee, hrabejte se jeste v NM s pizlatkama, ktery delaj dmg nula nula nic, a pak neco rikejte...Samozrejme, ze jsem mel pred turnajem nekolik variant, co se tyce weapon upgrade-u, ale kdyz nevychazi zadna z moznosti, tak se muzete jit vycpat - pouzivam uply Blood crescent a Strenght v Cutlassu, ou jeee
No, já tam dnes našel Gul a Mal zatímNeposunuse píše:Tak jsem dneska asi dvě hodiny lítal po LK, ale padlo kulové. Nejvyšší runa Lum, ještě ke všemu z nějaké LUMpíka. Docházím k závěru, že runy jsou jako houby. Pokud je někdo jeden den vysbírá, tak další sběrači už mají na pár dní smůlu...
Jako hlavní problém melee postav je naexpení vysokého levelu, to je fakt peklo.
Jenze ta Tva varianta Javore porad jeste pripomina castera, mas hafo ED% ze skillu, samozrejme si take zavisly na dmg zbrane, ale ne tolik jako ja...Ono to Frenzy na papire vypada pekne, a dobre take je, ale musis mit neco jako Grief, co ma hafo dmg samo o sobe, a idealne hafo CB...Jenze pak to kombinuj s resama a nejakym prihlouplym MF
Edit: Jo, a aby to stezovani bylo kompletni, Ty muzes pouzit Rhyme pro CBF a pro me jediny zdroj je Raven Frost (nebo jediny normalni), ktery mi samozrejme nepadne
Edit: Jo, a aby to stezovani bylo kompletni, Ty muzes pouzit Rhyme pro CBF a pro me jediny zdroj je Raven Frost (nebo jediny normalni), ktery mi samozrejme nepadne
- Neposunuse
- Gorebelly
Aha, takže runy v LK mi vysbírává i Javůrek!
RIP: JJ, je to tak, jak píšeš. Minulý turnaj jsem se Zerkem prožíval něco podobného. Dokud nebyl Grief, byla to bída. Měl jsem body ve sword mastery a musel jsem mlátit Fleshrenderem, ani jsem nemohl nic upnout, protože mi nespadla ani jedna Pul
RIP: JJ, je to tak, jak píšeš. Minulý turnaj jsem se Zerkem prožíval něco podobného. Dokud nebyl Grief, byla to bída. Měl jsem body ve sword mastery a musel jsem mlátit Fleshrenderem, ani jsem nemohl nic upnout, protože mi nespadla ani jedna Pul
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Zapomněl jsi na Cham v helměRIP píše:Edit: Jo, a aby to stezovani bylo kompletni, Ty muzes pouzit Rhyme pro CBF a pro me jediny zdroj je Raven Frost (nebo jediny normalni), ktery mi samozrejme nepadne
dawemorraless: Nechceš sem házet odkazy na ty screeny? Přeci jen na větší fotce to vypdá líp, jak na těch 3x3cm rámečkách
Na Grief mam mečík i runy kromě Lo, ještě ta musí padnout proto farmim LK
Update galerie, jsou tam uniq, sety , runy a zajímavé itemy. Našel jsem už i pár skilleru a dost slušnej charmů.
http://javurek.rajce.idnes.cz/Magic_Find_turnaj_6/
Update galerie, jsou tam uniq, sety , runy a zajímavé itemy. Našel jsem už i pár skilleru a dost slušnej charmů.
http://javurek.rajce.idnes.cz/Magic_Find_turnaj_6/