MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
@Deamon: Ty voe no ju, na to jsem zapomnel
@Neposunuse: Tak tak, ma recht, predseda
Hele, me to stezovani nejak funguje, fungovalo v minulem turnaji a i ted, od te chvile, co tu drzkuju mi Meph ci okoli dalo Alibabu, Witchwild string (sel by, vid Majkie ), Earthshaker (eth), Aldurs pidlatko a Hand of blessed light (ze ja nejel radsi sceptery )
@Neposunuse: Tak tak, ma recht, predseda
Hele, me to stezovani nejak funguje, fungovalo v minulem turnaji a i ted, od te chvile, co tu drzkuju mi Meph ci okoli dalo Alibabu, Witchwild string (sel by, vid Majkie ), Earthshaker (eth), Aldurs pidlatko a Hand of blessed light (ze ja nejel radsi sceptery )
Re: MF turnaj vol.6
Nekdo chce Lo, nekdo Cham a me postaci ted i Amn na Edge a ona ne a ne padnout.
Jinak dotaz... Muzu nekde (realna sance) na Normal koupit luk s Amplify? Nebo ho jen dropnu?
EDIT: Tak to ses trefil Honzo to je muj cil c.1.
Jinak dotaz... Muzu nekde (realna sance) na Normal koupit luk s Amplify? Nebo ho jen dropnu?
EDIT: Tak to ses trefil Honzo to je muj cil c.1.
Štěstí přeje připraveným...
Jasne, ze muzes, jak dropnout, tak koupit/vygamblit, neni to tak uplne caste, ale da se v pohode
- Neposunuse
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Konečně jsem vyplnil score tabulku. Zabralo mi to přes hodinu Asi jsem to neměl odkládat
Jak to vlastně děláte, že míváte hru ve zmenšeném okně na ploše? Mně to nabízí jen možnost uzavřít, ale zmenšit ne
Galerie zajímavých dropů (těch hezčích nebo milníkových) je zde. Ale nějak to teď večer blblo, ještě se tam neobjevily všechny fotky, co jsem nahrál...
Lo, Cham... povídáte si na vysoké úrovni Já zatím v turnaji zblízka viděl jen Pul. Hell Hellforge dala Lum Se může jít vycpat, s takovým dropem. Mně by se hodily runy na infinity. S tou Fire sorckou to není moc sranda. Damage sice vysoká, ale holt nezmrazíš. Všechno je tím pádem moc rychlé, Kelpinu též nemám. Navíc všude, kam by člověk chtěl chodit, je někdo imunní. Asi budu muset runovat mauzoleum...
Good luck to everyone!
Jak to vlastně děláte, že míváte hru ve zmenšeném okně na ploše? Mně to nabízí jen možnost uzavřít, ale zmenšit ne
Galerie zajímavých dropů (těch hezčích nebo milníkových) je zde. Ale nějak to teď večer blblo, ještě se tam neobjevily všechny fotky, co jsem nahrál...
Lo, Cham... povídáte si na vysoké úrovni Já zatím v turnaji zblízka viděl jen Pul. Hell Hellforge dala Lum Se může jít vycpat, s takovým dropem. Mně by se hodily runy na infinity. S tou Fire sorckou to není moc sranda. Damage sice vysoká, ale holt nezmrazíš. Všechno je tím pádem moc rychlé, Kelpinu též nemám. Navíc všude, kam by člověk chtěl chodit, je někdo imunní. Asi budu muset runovat mauzoleum...
Good luck to everyone!
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Mauzoleum neni spatny tam sem chodil s blade furry chvilu
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Dycky rád poradím
Neposunuse: Ten poslední obrázek (jen upravuješ spouštěč PlugY, pokud je používáš): http://www.diablofans.cz/diablo2lod/obecne.html Jinak s Fire Sosou můžeš chodit Mausoleum, Mefa, Pindla, Shenka, Eldritche a Treshe. Sewers Level 2 (Act 3) je taky alvl85, kde tuším nejsou fire im monstra. Pokud bys mě Infinity, tak můžeš prakticky kamkoliv.
Neposunuse: Ten poslední obrázek (jen upravuješ spouštěč PlugY, pokud je používáš): http://www.diablofans.cz/diablo2lod/obecne.html Jinak s Fire Sosou můžeš chodit Mausoleum, Mefa, Pindla, Shenka, Eldritche a Treshe. Sewers Level 2 (Act 3) je taky alvl85, kde tuším nejsou fire im monstra. Pokud bys mě Infinity, tak můžeš prakticky kamkoliv.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Hawkmail, TO belt, Death belt - jinou šanci nemáš, Frost padne až Meph Hell, když budeš zabíjet i Councily u průchodu. Smůla, bez CBF bych na Hell nešel :-))
- dát 5b do Narural resist u Barbara není žádná ostuda....
- ten Cleglaw+ruce ti dává málo? NM s ním prostě musíš dát v poho, ne? Ideálně dva :-)
Na CB (Act Boss) si vezmi Crushflange, 1b do Mace (na úkor BO) tě nezabije, jsi MF !!!
Musím se přiznat, že jsem se cítil velmi trapně, když jste mi utíkali jak o život, ale když teď vidím, že i lidi jako RIP nebo Javůrek musí zatnout zuby, aby naexpili, je mi o něco málo lépe....:-)
Nevydržel jsem to, vstal jsem v 5h, a dojel si domů pro Save soubory :-) 60-65 jsem expil Eldricha se Šenkem, 65-70 chodím Ball runy. Teď už pl3. Hell půjdu na lvl 75. Fakt se mi tam nechce ripnout :-)
GL
Neposunuse: pravým tlačítkem Plugy-vlastnosti a pak tam dopiš: mezera a "-w" asi takhle
407 b?? si děláš prču?
Edit RIP: teď jsem se koukal na tvé dropy a na normal enemies bych si vzal Sureshrill Frost + Cleglaws, ať nemusíš řešit CBF, na bose Crushflange / Blessed Aim žoldáka + 1b do Mace :-)
Absolutní výhodou Frenzy / DS je, že se ty zbraně doplňují. Rychlejší je na pravé (třeba ten Cleg) dává dmg ias a DS a druhá, co potřebuješ (Amp, Freeze, CBF, apod.)
- dát 5b do Narural resist u Barbara není žádná ostuda....
- ten Cleglaw+ruce ti dává málo? NM s ním prostě musíš dát v poho, ne? Ideálně dva :-)
Na CB (Act Boss) si vezmi Crushflange, 1b do Mace (na úkor BO) tě nezabije, jsi MF !!!
Musím se přiznat, že jsem se cítil velmi trapně, když jste mi utíkali jak o život, ale když teď vidím, že i lidi jako RIP nebo Javůrek musí zatnout zuby, aby naexpili, je mi o něco málo lépe....:-)
Nevydržel jsem to, vstal jsem v 5h, a dojel si domů pro Save soubory :-) 60-65 jsem expil Eldricha se Šenkem, 65-70 chodím Ball runy. Teď už pl3. Hell půjdu na lvl 75. Fakt se mi tam nechce ripnout :-)
GL
Neposunuse: pravým tlačítkem Plugy-vlastnosti a pak tam dopiš: mezera a "-w" asi takhle
407 b?? si děláš prču?
Edit RIP: teď jsem se koukal na tvé dropy a na normal enemies bych si vzal Sureshrill Frost + Cleglaws, ať nemusíš řešit CBF, na bose Crushflange / Blessed Aim žoldáka + 1b do Mace :-)
Absolutní výhodou Frenzy / DS je, že se ty zbraně doplňují. Rychlejší je na pravé (třeba ten Cleg) dává dmg ias a DS a druhá, co potřebuješ (Amp, Freeze, CBF, apod.)
Greenhorn s duší Throwera
- Neposunuse
- Gorebelly
Dark_Deamon, Abuzus: Díky pánové za rady, už mi to jede v okně. Teď už se opravdu dá využít ten počítač runů
Dark_Deamon: S těmi lokacemi máš pravdu. Nicméně Eldrich ani Shenk mi ty nejlepší věci nedropnou. U Treshe jsem byl asi 6x (mám ho na druhé straně lokace, a mám super mapu k Mephistovi, takže asi zatím měnit nebudu), ale gizd byl z toho 5x Fire (+ Cold samozřejmě) imunní, takže na něj asi taky peču. Sewers level 2? Tam většinou ani žádná monstra nejsou (kromě těch vodních potvor bez dropu). Dalo by se v těch truhlách najít i nějakou TC87? A pak samozřejmě Pindl, ale pořád je se svou bandou i na players 3 dost silný. Můj merc (Might) to moc nedává a často chcípá. Zkoušel jsem si najmout toho s Holy Freeze aurou, vyzkoušel jsem asi 8 runů, ale ta aura se mu vůbec nezaktivovala a vůbec nemrazil. Že by to rušila ta aura meditace z Insightu?
Dawe: Kuš, já dal teď ještě hoďku LK, ale nejvyšší runa Shael, to je zoufalé... Asi špatná mapa. CG k další Sur. Jo a Pindla mám taky ultralakomého. Hází unikáty a setovky pouze verze normal
Dark_Deamon: S těmi lokacemi máš pravdu. Nicméně Eldrich ani Shenk mi ty nejlepší věci nedropnou. U Treshe jsem byl asi 6x (mám ho na druhé straně lokace, a mám super mapu k Mephistovi, takže asi zatím měnit nebudu), ale gizd byl z toho 5x Fire (+ Cold samozřejmě) imunní, takže na něj asi taky peču. Sewers level 2? Tam většinou ani žádná monstra nejsou (kromě těch vodních potvor bez dropu). Dalo by se v těch truhlách najít i nějakou TC87? A pak samozřejmě Pindl, ale pořád je se svou bandou i na players 3 dost silný. Můj merc (Might) to moc nedává a často chcípá. Zkoušel jsem si najmout toho s Holy Freeze aurou, vyzkoušel jsem asi 8 runů, ale ta aura se mu vůbec nezaktivovala a vůbec nemrazil. Že by to rušila ta aura meditace z Insightu?
Dawe: Kuš, já dal teď ještě hoďku LK, ale nejvyšší runa Shael, to je zoufalé... Asi špatná mapa. CG k další Sur. Jo a Pindla mám taky ultralakomého. Hází unikáty a setovky pouze verze normal
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Neposunuse: .... meditace ho stoprocentně nepřebíjí, jen jsi byl moc rychlý, chvilku prostě trvá než se u žoldáka primární aura aktivuje, takže čistě teoreticky Pindla můžeš zabít dříve, než se žoldák aktivuje...., teoreticky, na pl1 s nějakým multi charem - Javou/Blizzkou apod.
Naposledy upravil(a) Abuzus dne 10.01.2016, 02:45 hod., celkem upraveno 1 x.
asi jsem hloupej, ale moje představa když už někdo má fire sorcku, tak co nejméně plrs, přilítnout k pindlovi, 2-3 fireball a je tuhej..
ono samosebou bez equipu to nejde, ale od toho je mef ne?
a někde jsem slyšel že raven až na hell..mám takoví zdání že ho dropuje už duriel na NM ne?
a někde jsem slyšel že raven až na hell..mám takoví zdání že ho dropuje už duriel na NM ne?
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
... bavili jsme se o aktivaci aury u žoldáka...Welwet píše: někde jsem slyšel že raven až na hell..mám takoví zdání že ho dropuje už duriel na NM ne?
Dropuje to i NM Duri, ale taky dropuje 2 town portály :-)))
Ruku na srdce, kolikrát jsi dropnul Raven u NM Duriho???? a budeš tam pro něj chodit?
Naposledy upravil(a) Abuzus dne 12.01.2016, 00:13 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
První, kdo může dropnout Raven Frost je NM Summoner (Arcane Sanctuary).
Neposunuse: Jde o to, co chceš nejvíc běhat. Pokud třeba Pindla, tak bych zvolil A5 merce s RW Lawbringer. To tě pak nikdo nedostane. A než ti zmizí trocha many, tak bude vše dead.
Neposunuse: Jde o to, co chceš nejvíc běhat. Pokud třeba Pindla, tak bych zvolil A5 merce s RW Lawbringer. To tě pak nikdo nedostane. A než ti zmizí trocha many, tak bude vše dead.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
....stejná bolest, zrovna tobě už vůbec nevěřím, že by jsi NM Summonera dal vice než jednou....
Posledních 24 hodin je to fakt hrozný. Chodím LK, Pindla a nic. Jako nějaké věci padaj, dost charmů a jewelu dobrejch mam jenže nic co by byl upgrade pro barbara. chodím Pindla smf 350 a prostě nic nepadá. Totální smůla. V jednu chvíli jsem se dokonce přistihl že přemýšlím že toho barbara schválně zabiju abych hrál něco jiného
Snad se to zlepší, jsem dost omezenej s tím kam chodit, protože když mi pindl nedá nějakiu pořádnou zbraň budu vše chodit šněčím tempem. Tušil jsem že to bude s barbarem těžké ale ne takhle. Já tak nějak spoláhal že bude štěstí na věci jako jsem měl vždy a ono nic
EDIT: Jo a aby mě Pind pořádně naštval tak před chvílí dropl v jendom runu Collossus Blade + Shako, oboje modré
Snad se to zlepší, jsem dost omezenej s tím kam chodit, protože když mi pindl nedá nějakiu pořádnou zbraň budu vše chodit šněčím tempem. Tušil jsem že to bude s barbarem těžké ale ne takhle. Já tak nějak spoláhal že bude štěstí na věci jako jsem měl vždy a ono nic
EDIT: Jo a aby mě Pind pořádně naštval tak před chvílí dropl v jendom runu Collossus Blade + Shako, oboje modré
- Neposunuse
- Gorebelly
Já si to myslel taky Fakt je ten, že na players 3 potřebuju cca 4 Firebally, aby vůbec zabil miniona. A to mám tabulkovou damage Fire Ballu 6,4 - 7 k. Meteor pak 13 - 14 k. A než sundám Pindla, to jsou většinou tak dva Meteory + 10 Fire Balů. A to ještě bývá asi ve čtvrtině případů imunní Ale zase alespoň pomalu lezou expy.Welwet píše:asi jsem hloupej, ale moje představa když už někdo má fire sorcku, tak co nejméně plrs, přilítnout k pindlovi, 2-3 fireball a je tuhej..
Ale stejně jako Javůrkovi, i mě hází kulové. Nejlepší věc, kterou mi hodil, bylo Wizardspike.
Dark_Deamon: Lawbringer zatím nedám, nemám Lem, ani Fal a jen jednu Ko Ale už to pomalu začínám vychytávat, jak na tu nemrtvou smečku s Fire Soso V každém případě - zlatá Blizzna
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Pindl je lakomej a to ho mrskám na p7 zatim jen berserk helma. Je tu někde seznam Alvl 85 lokací asi sem tupej a nemožu nic najít AT (chodim na p3) nějak nechápu tam taky nepadá vubec nic a to rozkopu každou urnu co tam vyčmuchám a killnu všecky moby naštěstí to aspon expí ikdyž už to vypadá že ten lvl per day nedámpokud se teda dnes zadaří tak se překonám z minulého turnaje a vytáhnu se na 87
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Nepsunse - Tak blizna je top topů
TeS - Pěknej BK GZ
Dawe - je to všchno o počtu runů a pokud mas trochu slusnej mf tak driv nebo později něco padne...
- sis to vybral v LK
Ja moc nerunnuju ale ted jsme sel padl laying hand - Zavidíte meleeci a Zombe
TeS - Pěknej BK GZ
Dawe - je to všchno o počtu runů a pokud mas trochu slusnej mf tak driv nebo později něco padne...
- sis to vybral v LK
Ja moc nerunnuju ale ted jsme sel padl laying hand - Zavidíte meleeci a Zombe
HC Grál - Nesbírám
Neposunuse: no jo no, tak jako vono 7-8K na FB je dost málo