Patch 2.4.0

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895
Re: Patch 2.4.0

Příspěvek od Seton » 13.01.2016, 09:48 hod.

Je to potěšující maličkost, mě hlavně těší ty ranky gemů zobrazený na nich, člověk na ně nemusí najíždět a hledat jak debil :).

Tak mi to včera nedalo a 2:30 ráno jsem ještě oblíkl monka :D, stále starej noťas, 2:30 ráno, bez věcí s novým receptem, můj PTR Holy build ;):
Obrázek (GR70,non-pylon)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 13.01.2016, 10:26 hod.

Seton: dobře ty :) já to v noci vzdal a šle spát, protože jsem v GR chodil v mikrospáncích a místo, abych bušil do nepřátel, tak jsem bušil hlavou do zdi :D
Obrázek

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 13.01.2016, 10:33 hod.

Teď to bude hodně posunuté do vyšších GR. GR70 bude po pár dnech hraní (až budou nové kousky co je nutné kvůli změně dropnout a bude augment) cca hranice solo speed GR. I když možná bude efektivnější o pár lvl níže, to se ještě uvidí. Na PTR jsem to měl GR70 kolem 8-10 minut, GR65 kolem 5 minut (a neporovnával jsem přesně co je efektivnější). Na live to ale bude brzy ještě o něco lepší, jak jsem se na PTR s gearem moc nepáral a neřešil.

McT
Burning Soul
BattleTag:McT#2636

Příspěvek od McT » 13.01.2016, 10:37 hod.

Mám dotaz, upravený set traveler amulet +prsten rose mají stejný dmg jako restrain a focus že?Nevíte o tom jestli to někdo zkoušel na PTR se Stone of Jordanem a prsten convention dát do kostky? Přijde mi to jako dobrý kombinace do elit, třeba hlavně pro DH Impale. Vím že se přijde o případný Hellfire amulet, ale zase přidání dmg do elit nebude zanedbatelné. A pokud během riftu to bude stejně čistit wizard nebo crusader tak by se to mohlo chytnout. I případna farma na T10 by stím nemusela být špatná.
Ptám se/ píšu to z toho důvodu že zatím co jsem koukal na dfans.com na buildy u DH mají stále focus + restraint. Akorát v té kombinaci s prstenem budu mít ještě redukci dmg.

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 13.01.2016, 10:52 hod.

F&R je 125% dmg (je to multiplikativní i navzájem), Endless Walk je jen 100% dmg a ztratíš HT amulet, ale zase něco získáš za SoJ. Problém je v chování přepínání dmg a defense bonusu. Jakmile se budeš trochuv více pohybovat nejen vaultem, tak neudržíš dmg buff a tím jde dmg dolu (strašně dlouho trvá než se dmg buff změní v defense a opačně). Takže je to nutné hrát s vaultem a minimalizovat pohyb jiný než vault.

Hratelné to je, ale mě se to nelíbí. Na PTR většina lidí hrála na GR78+ F&R, ale jeden zahrál GR78 (nebo 79 už nevím) s Endless Walk setem. Takže použitelný to teď je.

Já ale určitě zůstanu u F&R.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 13.01.2016, 10:59 hod.

Mlok: No jasně :) přesně tak. Ale hodinu po nahození patche to potěší ;). Gear na prd zatím, s tím buildem to půjde na 75+ na 100% a na 80+ bych řekl, že taky, ale to už s receptama a pohráním si s gear ;). Jinak EW set není pro všechny no, spíš melee class co stojí uprostřed bitky to využijí, protože pak zas mají dmg redukci při přesunu na dalsí skupinu....

Taky se mi ale včera podařila bota jako prase :D :D.

Skáknu za Buchisem, že vyzkoušíme 2x WD. Já LoN Carn a Buchis supp.
Gear jsem neměl nic moc, ale krom prstenů všechno v áčku a některý věci dobrý. Něco sme poladili a že na rozehřátí dáme ultra speed 60. Vlezem tam a... a nic :D žádný dmg, vleklo se to jak rýma...tak si říkám kua co je špatně?? na PTR jsem to testoval a GR60 by měla padnout snad do 3minut :D. Bylo už snad 1 ráno, tak sem to nechal plavat a přepl na monka. Dneska koukám na profil a zjistím, že jsem neměl nasazenou Carnevil masku :D, taková maličkost pro Dart WD no... :roll: :roll: . S ní už by to mělo být lepší, takže dneska repete Buchis ;)
Obrázek

McT
Burning Soul
BattleTag:McT#2636

Příspěvek od McT » 13.01.2016, 11:04 hod.

Aha tak pokud tam je nějaká časová prodleva, tak to jsem nevěděl a je to tím pádem na prd. FaR nemám ackove tak proto hledám varianty :-)

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 13.01.2016, 11:15 hod.

Si musim postezovat aji tady,
v 0:30 sem stahl patch
a od ty doby me to zamrze, hra
sem to v 2 rano nechal at se stahne full new d3
rano to nepomohlo, ted instaluju d3 zase od nuly, supr ze, 2x po sobe

Je globalni problem, ze hra zamrzá, napr kdyz ste ve meste a kliknete na kovare ci kostku, tj jedno kde,
vypada to na prob ze hra ikdyz ma new patch tak agent.exe stale hleda novou verzi, a v tehle chvili to zamrzne,
od rana nad tim laboruju, zatim nevyreseno, ikdyz sou ruzny navody co udelat, me nepomohlo nic a nejsu sam,
zamrza me to treba aji kdyz se naloguju, spustim hru, nacita se pripojeni na serve, ziskava charaktery a pak mrd, tvrdej zámrz

Takze to je u mes new patchem moc fajn, nehraju...
Buchis je death, ať žije herdek

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 13.01.2016, 11:19 hod.

jinak ten wd supp je nesmrtelnej, je to krutarna, 2* 50 prct redukce dmg (3p helltut + 3p anarchy)
moc lidi to zatim nezkouselo, prtz jedou supp jen s helltutem, ano maji na sobe brneni aquilass kvuli taky dalsi 50 prct redukci + illusison boty
me se vic zalibil ten co mam ja.

Nevyhoda patche - nemuzes inspectovat.... cili public join je mimo hru

pan HU
Doom Knight
BattleTag:Poldinka#2370

Příspěvek od pan HU » 13.01.2016, 11:33 hod.

Někde je chyba? Ráno jsem před odchodem stihl nainstalovat patch na PC i noťas a chtěl jsem si přečíst patch notes - kliknu na ten Blizzardí odkaz co se mi po nainstalování patche nabídnul....a tam stále jen patch notes k 2.3.0 ? Co to jako kuwa je??? :-(
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 13.01.2016, 11:40 hod.

McT: Prodleva je asi 5s, nevím už přesně. Krátce jsem to zkusil a s tou prodlevou se mi to vůbec nelíbilo a dál to už neřešil. Ono se to tedy mění postupně, tzn. z max dmg buffu + žádný defense postupně při pohybu dmg buff klesá a narůstá současně defense a opačně.

Kdyby to bylo skokové, tedy při stání 100% dmg buff a okamžitě při pohybu 100% defense buff, to by bylo už zase slušně OP. Oni to ale přehnali a prodleva je moc dlouhá, být kratší, tak to bude lépe použitelné a OP to pořád ještě nebude.

buchis: Tak ono se bude hrát zase na o hodně vyšších GR, takže 2x 50% redukce sama o sobě nic není. U DH U6 mám 60% redukce set, 50% Vengeance, 35% rukavice a stejně to zase tak moc není na GR75+.

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 13.01.2016, 11:50 hod.

mloku ja jen test par her, 2p, gr 70, a me to u elitky neubiralo vubec nic, aji sem schvalne zustal ve vybuchu z molten elit, tam to sice trosku vzalo, ale nekilnulo me to, u tech setu neni jen dmg redukce, ale aji lps bonus

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 13.01.2016, 11:53 hod.

Tak záleží na zbytku gearu a tedy celkové tougness. Jen jsem chtěl ukázat, že jen 2x 50% DR ještě samo o sobě nic neřeší.

azaxsyndrom
Gorebelly
BattleTag:Kargath #2439

Příspěvek od azaxsyndrom » 13.01.2016, 11:58 hod.

Hmmm je to hodinka co jsem na Diablu a zahrál jsem si tak 3 minutky ....zbytek lagfest a latence katapultuje až k 1450 ms ... net mi běží krásně ,vše nepotřebené povypínané.Někdo stejný problem?

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 13.01.2016, 11:58 hod.

@Buchis: Kill agenta a bnet appky po startu hry jsi asi zkoušel co ? :/ :/. Jinak místo inspect je trade :D, já to na PTR viděl, ale říkal jsem si, že ok, PTR záležitost s UI. Tak to kluci přenesli :D omg
Obrázek

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 13.01.2016, 12:07 hod.

Sete - to sem samo zkousel, aji pred spustenim hry aji po, kdyz ho kilnes tak se za chvili spusti sam

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 13.01.2016, 12:18 hod.

Majóó to nějakéé dokorvenéé. Přihlasim se do hry, pozdrav klanu a pri dalsi komunikacu dc, sup ze hry a konec.

Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 13.01.2016, 12:27 hod.

jj babacho je to príma že, se s tim mrdam uz nekolik hodin a nic

kdyz v taskamanageru kilnes agent.exe tak se po chvili sam znova spusti a furt dokola

Ksinbad
Gorebelly
BattleTag:Ksinbad#1240

Příspěvek od Ksinbad » 13.01.2016, 12:53 hod.

buchis

Mě to také ze začátku nechtělo pustit do hry, že prý se musí doinstalovat patch, přitom už tam dávno byl, teď už mi to ale jde. Pokud ti to stále nejde, tak zkus ještě chvíli počkat, oni to určitě opraví.

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 13.01.2016, 12:55 hod.

... jak nám bylo krásně , když to "jenom" lagovalo :-) ...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“