MF turnaj vol.6

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: MF turnaj vol.6

Příspěvek od RIP » 13.01.2016, 16:18 hod.

Tak jsem se pred chvili vratil po dvou dnech skoleni a jdu hned na dve nocni :roll: Pak kratky volno, a tri ranni, me z ty prace normalne jebne...Fakt neni cas na zadnej progres, a bohuzel musim konstatovat, ze takhle pozadu oproti nekterym ani moc chut...Ale nevzdam to, ne kvuli sobe, to uz bych asi zabalil, ale kvuli Mie, nechci ji zklamat ;)

RIP DD, hodne stesti s tou Amou, treba to bude lepsi ;)

RIP, Smilee, a hodne stesti s tim Barbuchou ;)

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 13.01.2016, 16:24 hod.

Já bych to neviděl tak černě. Mezi HC klidně můžeš být ještě první. Nejlepší HC v tabulce má teď něco přes 200 bodů. Třeba já mám 150 cca a pořád věřím že budu první :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.01.2016, 16:39 hod.

Az na to, ze dobre umisteni mezi HC me tak nejak nezajima ;) Jak rikam, chci hlavne pomoct Mie, osobne uz mam toho loveni itemu nejak dost, preci jen 4 mesice v kuse uz je trochu pres caru :lol:

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 13.01.2016, 16:57 hod.

Tak jsem rano dosel do 5. aktu a Diabla jsem strilel mirenymi GA, ale zadna sranda a drop zadna slava... Pozitivni vec ze pri pruchodu svatyni jsem udelal 30 lvl a tedy uz Valkyrii a nekoho na tankovani. Ikdyz si stale pohravam s myslenkou na NM naverbovat Might, ups... Ale asi ne, nevzdam to a musim se dal doslova prostrilet. Jinak zbran stale luk s 3x TAL, jeste nepadlo nic lepsiho nebo cekam na AMN :)

@Smilee: Hodne stesti

@RIP: Jestli mam 30 bodu, tak je to dost. Dneska jsem vstoupul do 5. Aktu. Je dost lidi, kteri nejsou daleko jako ty kamo :) a s tim lovenim Te chapu, iproto si jedu, to co jedu. Ale ono to prijde od NM, padne neco dobryho, Valkyrii budu "tunit", at vydrzi a ja s lucistnici Meghan budeme zbrojit :)
Štěstí přeje připraveným...

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.01.2016, 17:13 hod.

Mno jestli neni nekdo tak daleko jako ja, Majkie, tedy lvl 10 a celej jeden bod za jednu setovku, tak je bud bridil :lol: nebo spis vubec nema cas hrat ;)

Jinak obdivuju trpelivost, s jakou tu amu hrajes, me uz by asi davno jeblo :lol: Urcite Te budu sledovat, rozhodne je to pro me zajimava cesta ;)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.01.2016, 17:25 hod.

Smilee: Založ novou Assu. Dyť turnaj před chvílí začal. Ještě nejsme ani ve čtvrtině. Těch bodů se dá ještě nahrát mnohem víc. Já třeba počítám tak s tisícovkou a to jedu taky od nuly.

ZOMB: Antivir mi ty tvoje odkazy blokuje, takže se na ně nepodívám. Ale hádám, že to bude vypadat jako v D3. Kdyžtak to hoď třeba na rajče.

RIP: Vůbec si s tím nedělej hlavu. Já včera zase chcípl :roll: Amu mi na Normálu :shock: sejmul Mef, když mi došly fullky, já utíkal pryč a on mě sejmul tou ledovou koulí :OXO Až pak mi došlo, že jsem se neposilnil thawing flaškama. Z mého pohledu je to zatím komedie, co tu předvádím.

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 13.01.2016, 17:30 hod.

Smilee: RIP :dead:

Dark_Deamon: Ano, vypadá to podobně...
http://img21.rajce.idnes.cz/d2103/12/12 ... es/mf1.jpg
http://img21.rajce.idnes.cz/d2103/12/12 ... es/mf2.jpg

Jinak já jsem zakempil u Pindla NM, ale už se za chvíli vrhnu na hell... nemůžu se dočkat :)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 13.01.2016, 17:31 hod.

@RIP: Nooo, co Smilee, ted dnes taky ripnul, nebo jsi bridil :D ale ja budu taky bridil, jelikoz verim, ze i DD, ktery vcera ripnul je dnes dal nez ja :D

Jinak diky za povzbuzujici slova, je to narocna cesta, prirovnam ji k "10 kroku vpred a 5 vzad" :) ale bavi me, chci videt, kam to holky s lukem muzou dotahnout s prumernym/dobrym/lepsim equipem...

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.01.2016, 17:43 hod.

ZOMB: Tak nějak jsem si myslel, že to bude vypadat :) Pokud o to někdo má zájem, tak ať si to do Diabla klidně hodí. Lepší dropy mít člověk stejně nebude :D

Dragonius: Mám zabitýho akorát Duriela. Pokud by jsi nějakou haluzí seskládal pro Rogue RW Faith, tak by to možná vyšlo i líp, jak Might merc, jenže...Jah. Zas na druhou stranu kdyby to Faith bylo, tak Fana + Might od merce, to by už byly solidní pecky. Pak ještě třeba mercovi složit RW Pride :D

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 13.01.2016, 17:55 hod.

Já jsem asi skončil s Baalruny a na levelu 70 se vydávám směr HELL. Věci všeobecně nic moc, ani nemam spirit zatím, snad najdu ještě na kravách před HELL. Za zmínku stojí akorát Viper a dwarf a snad ještě cow king boty. Například moje helma je socketed full helm s 2 Ruby(ano střední kvalita :) ).

Ještě do levelu 69 jsem nosil unique dirk jako zbraň, teď jsem našel rare hůlku se skoro +40 cold a fire resist a +2 lightning skills. Doufam že neripnu.

Jo a základ mého buildu, frostburny stále nemám :D A merc nemá ani Insight taky důležité pro mě :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.01.2016, 18:06 hod.

Javurek: Stačilo napsat, že nemáš nic :D Dal bych asi pár Mef runů na NM. Časem by něco padlo.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 13.01.2016, 18:13 hod.

Dark_Deamon píše:Javurek: Stačilo napsat, že nemáš nic :D
:D :D :D

@DD: To mam presne v planu, ze mi padne Jah a ja slozim RW Faith, ale znate to... :)

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 13.01.2016, 18:27 hod.

Jasně, já mam taky v plánu že dam sur do štítu, budu mít perf ani, torch, skillery s HP a tak :D

Tak andariel HELL zdolaná. Jsem si na ní přehodil na final hit mf gear a myslel jsem že z toho dropu spadnu ze židle. 3 magické věci a 3 gemy, tragédie. Portuju se spiritem 35% fakt jak divej, ale stejně bojim a jdu pomalinku. Tak se teď asi zase vrhnu na AT nebo budu chvíli runovat Andariel Hell. Ale nevím co je bezpečnější.

EDIT: Jinak hrozně děkuju za ten recept na socket zbraň, bez thoo bych spirit neměl. Já na tu transmutaci úplně zapomněl.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 13.01.2016, 18:48 hod.

Tak hlavni je, ze mame cile a vime, co chceme, aby padlo :D

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 13.01.2016, 19:52 hod.

Tak jo no ... už došlo i na mě ....
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.01.2016, 19:55 hod.

Ajaj. Poslední dny jsou jakési smrtící.

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 13.01.2016, 20:04 hod.

sem se cca před 4mi lety zařekl že už NIKDY nebudu hrát d2. ale jak vás tu pozoruju, tož mě chytlo nutkání jak sviň :lol: opatrně nepádně sem si stáhl klienta z BN, opatchoval ho a nahrál plugY. a tím sem hasl, bo memory check failed (a to na více PC). asi je to tak dobře a já dostojím svému slibu. ale jak někdo říkal, never say never :green: tož vás asi radši zas budu pozorovat z povzdálí :wave:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 13.01.2016, 20:24 hod.

Musíš mít 1.13 c na 1.13d a 1.14 to myslím nefunguje. Myslím plugy.

Jinak RIP :( už nás moc HC v horních pozicích žebříčku není lidi. Zamakejte nebo tam budu sám HC :D

Btw, koukam na hell a score máš nula a žádnej update, jsi to chtěl napsat najednou za 1000 bodů ne?

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 13.01.2016, 20:44 hod.

Rip všem :{ hlavně GL
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 13.01.2016, 21:03 hod.

Javurek píše: Btw, koukam na hell a score máš nula a žádnej update, jsi to chtěl napsat najednou za 1000 bodů ne?
Jestli to je na mě, tak já jsem to měl vyplněné, jen to bylo až po poslední aktualizaci skore :) jinak měl jsem asi 150 bodů ... ale už to začínalo vypadat tak hezky :D ... MF necelých 400% :)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“