MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
Tak jsem se pred chvili vratil po dvou dnech skoleni a jdu hned na dve nocni Pak kratky volno, a tri ranni, me z ty prace normalne jebne...Fakt neni cas na zadnej progres, a bohuzel musim konstatovat, ze takhle pozadu oproti nekterym ani moc chut...Ale nevzdam to, ne kvuli sobe, to uz bych asi zabalil, ale kvuli Mie, nechci ji zklamat
RIP DD, hodne stesti s tou Amou, treba to bude lepsi
RIP, Smilee, a hodne stesti s tim Barbuchou
RIP DD, hodne stesti s tou Amou, treba to bude lepsi
RIP, Smilee, a hodne stesti s tim Barbuchou
Re: MF turnaj vol.6
Já bych to neviděl tak černě. Mezi HC klidně můžeš být ještě první. Nejlepší HC v tabulce má teď něco přes 200 bodů. Třeba já mám 150 cca a pořád věřím že budu první
Az na to, ze dobre umisteni mezi HC me tak nejak nezajima Jak rikam, chci hlavne pomoct Mie, osobne uz mam toho loveni itemu nejak dost, preci jen 4 mesice v kuse uz je trochu pres caru
Tak jsem rano dosel do 5. aktu a Diabla jsem strilel mirenymi GA, ale zadna sranda a drop zadna slava... Pozitivni vec ze pri pruchodu svatyni jsem udelal 30 lvl a tedy uz Valkyrii a nekoho na tankovani. Ikdyz si stale pohravam s myslenkou na NM naverbovat Might, ups... Ale asi ne, nevzdam to a musim se dal doslova prostrilet. Jinak zbran stale luk s 3x TAL, jeste nepadlo nic lepsiho nebo cekam na AMN
@Smilee: Hodne stesti
@RIP: Jestli mam 30 bodu, tak je to dost. Dneska jsem vstoupul do 5. Aktu. Je dost lidi, kteri nejsou daleko jako ty kamo a s tim lovenim Te chapu, iproto si jedu, to co jedu. Ale ono to prijde od NM, padne neco dobryho, Valkyrii budu "tunit", at vydrzi a ja s lucistnici Meghan budeme zbrojit
@Smilee: Hodne stesti
@RIP: Jestli mam 30 bodu, tak je to dost. Dneska jsem vstoupul do 5. Aktu. Je dost lidi, kteri nejsou daleko jako ty kamo a s tim lovenim Te chapu, iproto si jedu, to co jedu. Ale ono to prijde od NM, padne neco dobryho, Valkyrii budu "tunit", at vydrzi a ja s lucistnici Meghan budeme zbrojit
Štěstí přeje připraveným...
Mno jestli neni nekdo tak daleko jako ja, Majkie, tedy lvl 10 a celej jeden bod za jednu setovku, tak je bud bridil nebo spis vubec nema cas hrat
Jinak obdivuju trpelivost, s jakou tu amu hrajes, me uz by asi davno jeblo Urcite Te budu sledovat, rozhodne je to pro me zajimava cesta
Jinak obdivuju trpelivost, s jakou tu amu hrajes, me uz by asi davno jeblo Urcite Te budu sledovat, rozhodne je to pro me zajimava cesta
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Smilee: Založ novou Assu. Dyť turnaj před chvílí začal. Ještě nejsme ani ve čtvrtině. Těch bodů se dá ještě nahrát mnohem víc. Já třeba počítám tak s tisícovkou a to jedu taky od nuly.
ZOMB: Antivir mi ty tvoje odkazy blokuje, takže se na ně nepodívám. Ale hádám, že to bude vypadat jako v D3. Kdyžtak to hoď třeba na rajče.
RIP: Vůbec si s tím nedělej hlavu. Já včera zase chcípl Amu mi na Normálu sejmul Mef, když mi došly fullky, já utíkal pryč a on mě sejmul tou ledovou koulí Až pak mi došlo, že jsem se neposilnil thawing flaškama. Z mého pohledu je to zatím komedie, co tu předvádím.
ZOMB: Antivir mi ty tvoje odkazy blokuje, takže se na ně nepodívám. Ale hádám, že to bude vypadat jako v D3. Kdyžtak to hoď třeba na rajče.
RIP: Vůbec si s tím nedělej hlavu. Já včera zase chcípl Amu mi na Normálu sejmul Mef, když mi došly fullky, já utíkal pryč a on mě sejmul tou ledovou koulí Až pak mi došlo, že jsem se neposilnil thawing flaškama. Z mého pohledu je to zatím komedie, co tu předvádím.
Smilee: RIP
Dark_Deamon: Ano, vypadá to podobně...
http://img21.rajce.idnes.cz/d2103/12/12 ... es/mf1.jpg
http://img21.rajce.idnes.cz/d2103/12/12 ... es/mf2.jpg
Jinak já jsem zakempil u Pindla NM, ale už se za chvíli vrhnu na hell... nemůžu se dočkat
Dark_Deamon: Ano, vypadá to podobně...
http://img21.rajce.idnes.cz/d2103/12/12 ... es/mf1.jpg
http://img21.rajce.idnes.cz/d2103/12/12 ... es/mf2.jpg
Jinak já jsem zakempil u Pindla NM, ale už se za chvíli vrhnu na hell... nemůžu se dočkat
@RIP: Nooo, co Smilee, ted dnes taky ripnul, nebo jsi bridil ale ja budu taky bridil, jelikoz verim, ze i DD, ktery vcera ripnul je dnes dal nez ja
Jinak diky za povzbuzujici slova, je to narocna cesta, prirovnam ji k "10 kroku vpred a 5 vzad" ale bavi me, chci videt, kam to holky s lukem muzou dotahnout s prumernym/dobrym/lepsim equipem...
Jinak diky za povzbuzujici slova, je to narocna cesta, prirovnam ji k "10 kroku vpred a 5 vzad" ale bavi me, chci videt, kam to holky s lukem muzou dotahnout s prumernym/dobrym/lepsim equipem...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Tak nějak jsem si myslel, že to bude vypadat Pokud o to někdo má zájem, tak ať si to do Diabla klidně hodí. Lepší dropy mít člověk stejně nebude
Dragonius: Mám zabitýho akorát Duriela. Pokud by jsi nějakou haluzí seskládal pro Rogue RW Faith, tak by to možná vyšlo i líp, jak Might merc, jenže...Jah. Zas na druhou stranu kdyby to Faith bylo, tak Fana + Might od merce, to by už byly solidní pecky. Pak ještě třeba mercovi složit RW Pride
Dragonius: Mám zabitýho akorát Duriela. Pokud by jsi nějakou haluzí seskládal pro Rogue RW Faith, tak by to možná vyšlo i líp, jak Might merc, jenže...Jah. Zas na druhou stranu kdyby to Faith bylo, tak Fana + Might od merce, to by už byly solidní pecky. Pak ještě třeba mercovi složit RW Pride
Já jsem asi skončil s Baalruny a na levelu 70 se vydávám směr HELL. Věci všeobecně nic moc, ani nemam spirit zatím, snad najdu ještě na kravách před HELL. Za zmínku stojí akorát Viper a dwarf a snad ještě cow king boty. Například moje helma je socketed full helm s 2 Ruby(ano střední kvalita ).
Ještě do levelu 69 jsem nosil unique dirk jako zbraň, teď jsem našel rare hůlku se skoro +40 cold a fire resist a +2 lightning skills. Doufam že neripnu.
Jo a základ mého buildu, frostburny stále nemám A merc nemá ani Insight taky důležité pro mě
Ještě do levelu 69 jsem nosil unique dirk jako zbraň, teď jsem našel rare hůlku se skoro +40 cold a fire resist a +2 lightning skills. Doufam že neripnu.
Jo a základ mého buildu, frostburny stále nemám A merc nemá ani Insight taky důležité pro mě
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Javurek: Stačilo napsat, že nemáš nic Dal bych asi pár Mef runů na NM. Časem by něco padlo.
Dark_Deamon píše:Javurek: Stačilo napsat, že nemáš nic
@DD: To mam presne v planu, ze mi padne Jah a ja slozim RW Faith, ale znate to...
Jasně, já mam taky v plánu že dam sur do štítu, budu mít perf ani, torch, skillery s HP a tak
Tak andariel HELL zdolaná. Jsem si na ní přehodil na final hit mf gear a myslel jsem že z toho dropu spadnu ze židle. 3 magické věci a 3 gemy, tragédie. Portuju se spiritem 35% fakt jak divej, ale stejně bojim a jdu pomalinku. Tak se teď asi zase vrhnu na AT nebo budu chvíli runovat Andariel Hell. Ale nevím co je bezpečnější.
EDIT: Jinak hrozně děkuju za ten recept na socket zbraň, bez thoo bych spirit neměl. Já na tu transmutaci úplně zapomněl.
Tak andariel HELL zdolaná. Jsem si na ní přehodil na final hit mf gear a myslel jsem že z toho dropu spadnu ze židle. 3 magické věci a 3 gemy, tragédie. Portuju se spiritem 35% fakt jak divej, ale stejně bojim a jdu pomalinku. Tak se teď asi zase vrhnu na AT nebo budu chvíli runovat Andariel Hell. Ale nevím co je bezpečnější.
EDIT: Jinak hrozně děkuju za ten recept na socket zbraň, bez thoo bych spirit neměl. Já na tu transmutaci úplně zapomněl.
Tak hlavni je, ze mame cile a vime, co chceme, aby padlo
Tak jo no ... už došlo i na mě ....
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ajaj. Poslední dny jsou jakési smrtící.
- Slw
- Minion of Destruction
sem se cca před 4mi lety zařekl že už NIKDY nebudu hrát d2. ale jak vás tu pozoruju, tož mě chytlo nutkání jak sviň opatrně nepádně sem si stáhl klienta z BN, opatchoval ho a nahrál plugY. a tím sem hasl, bo memory check failed (a to na více PC). asi je to tak dobře a já dostojím svému slibu. ale jak někdo říkal, never say never tož vás asi radši zas budu pozorovat z povzdálí
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Musíš mít 1.13 c na 1.13d a 1.14 to myslím nefunguje. Myslím plugy.
Jinak RIP už nás moc HC v horních pozicích žebříčku není lidi. Zamakejte nebo tam budu sám HC
Btw, koukam na hell a score máš nula a žádnej update, jsi to chtěl napsat najednou za 1000 bodů ne?
Jinak RIP už nás moc HC v horních pozicích žebříčku není lidi. Zamakejte nebo tam budu sám HC
Btw, koukam na hell a score máš nula a žádnej update, jsi to chtěl napsat najednou za 1000 bodů ne?
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Rip všem hlavně GL
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Jestli to je na mě, tak já jsem to měl vyplněné, jen to bylo až po poslední aktualizaci skore jinak měl jsem asi 150 bodů ... ale už to začínalo vypadat tak hezky ... MF necelých 400%Javurek píše: Btw, koukam na hell a score máš nula a žádnej update, jsi to chtěl napsat najednou za 1000 bodů ne?
HC grál