MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Jn, "daří se" jak nikdy Já včera zaznamenal aspoň jeden dílčí úspěch a sice ten, že jsem naškudlil 800k goldů a šel to roztočit k Anye. Nakonec hodila jeden rare Composite Bow se 133% ED. Hned jsem ho upnul na Double Bow a už něco i zabíjím Ještě by to chtělo někde nabrat Amplifu.
Dragonius: http://www.diablofans.cz/diablo2lod/download - klikni na Ostatní a úplně dole je excel tabulka ke stažení
Slw: Poslal jsem ti PM se seznamem hledaných předmětů, kterej patří sem. A ať se daří v turnaji Jen budeš solo v týmu, protože je nás lichej počet, takže k tobě nemám druhého. Pravidla k turnaji najdeš v prvním příspěvku tohoto topicu.
Dragonius: http://www.diablofans.cz/diablo2lod/download - klikni na Ostatní a úplně dole je excel tabulka ke stažení
Slw: Poslal jsem ti PM se seznamem hledaných předmětů, kterej patří sem. A ať se daří v turnaji Jen budeš solo v týmu, protože je nás lichej počet, takže k tobě nemám druhého. Pravidla k turnaji najdeš v prvním příspěvku tohoto topicu.
- Slw
- Minion of Destruction
Re: MF turnaj vol.6
tím lépe pro mne, abych ukázal své "kvality" a za nikoho se neschovávalDark_Deamon píše: Jen budeš solo v týmu
edit: hurray můj 400stý příspěvek. už sem velký kluk po těch letech co su tu
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Oou, DD už zase jede :-)
Dragonius - jj, tuhle Fraxovu tabulku
Ty Gobliny jsou normálně zakletý , už nevím, co zkusit....
....co to je, proboha??
Edit: tak jsem experimentálně zjistil, že plugy můžete odinstalovat a nainstalovat, aniž by jste ztratili postavy :-)) byly to ale dlouhé vteřiny....
ještě by se mi mohlo zase ukázat "cannot make extended save" nebo jak to tam bylo, když se mi smazaly všechny stránky, kromě první.
Dragonius - jj, tuhle Fraxovu tabulku
Ty Gobliny jsou normálně zakletý , už nevím, co zkusit....
....co to je, proboha??
Edit: tak jsem experimentálně zjistil, že plugy můžete odinstalovat a nainstalovat, aniž by jste ztratili postavy :-)) byly to ale dlouhé vteřiny....
ještě by se mi mohlo zase ukázat "cannot make extended save" nebo jak to tam bylo, když se mi smazaly všechny stránky, kromě první.
Naposledy upravil(a) Abuzus dne 14.01.2016, 19:07 hod., celkem upraveno 1 x.
Greenhorn s duší Throwera
Tak nějak přemýšlím, že přece jenom si asi založim čarodějku. Medvídek je sice zábavný, ale na MF se nehodí... A přece jenom bych se chtěl trochu poprat o nějaké to umístění :-) ještě to promyslim:-) ted jdu na Star Wars :-D
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
@DD: Diky Ti, uz to projizdim
Jinak ja uz bezim zachranit Caina NM, Baal nic nedal, Valkyrie na 10lvl a uz to dobre tankuje.
Jinak ja uz bezim zachranit Caina NM, Baal nic nedal, Valkyrie na 10lvl a uz to dobre tankuje.
Štěstí přeje připraveným...
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Slw ...GL HF jinak sem se asi Javůrkovi neměl smát super quest drop z Baala. Moc sem toho nenaběhal ted tak snad něco zmáknu zitra
Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 14.01.2016, 20:54 hod., celkem upraveno 1 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Já se už blížím k NM Andy. Valku mám zatím na lvl 3, takže jak se narazí na light enchant nebo cursed bosse, tak jde kde dnu. Valím to na p3, protože se mě nechce NM procházet týden
dawemorraless: To je quest drop?
dawemorraless: To je quest drop?
- dawemorraless
- Na-Krul
DD Jop na 270 MF jako hodně slušný
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
@DD: Necekal jsem, ze by jsi byl jeste za mnou jinak ja jedu p8, asi to prehodnotim a taky pojedu p3, at se nezasekam na NM. Co MF, kolik mas? Ja zatim jen 78%. Jinak jsem Rogue udela RW Zephyr a musim rict, ze lepsi nez luk s 3x Tal.
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Já mám celkové MF 25% (ruce). Co jsem v A2 najal Might borca, tak to jde zase o něco líp Co se týče tvé Rogue, tak bych jí dal do ruky jakejkoliv luk s co největší % enhanced damage. Ideálně luky Hunter's Bow a Composite Bow a jejich vyšší třídy. Jsou totiž nejrychlejší. Brnění bych ji složil Treachery a čepicu taky nějakou s IASem. Zephyr je chujovina. Kdybys skočil na gamble, tak určitě během 200k najdeš lepší luk
S Bow Amou a MF je to krapet komplikovaný, protože potřebuješ nejaký itemy na dmg a hlavně taky na rezy, jelikož není štít. RW Smoke aspoň do začátku hodně pomůže.
S Bow Amou a MF je to krapet komplikovaný, protože potřebuješ nejaký itemy na dmg a hlavně taky na rezy, jelikož není štít. RW Smoke aspoň do začátku hodně pomůže.
Obter!vr: RIP parťáku...
Jinak můj progress... párkrát jsem zašel komtesu (hell) a pit... a co nepadlo
Zároveň má tato asska výhodu, že zvládne v pohodě klona (a to jsem na začátku hellu). Roll nadprůměrný. Pak mi ovšem v pitu dropla ethereal cryptic axe (bez socketů). Tak jsem ji receptem osocketoval a výsledek - merc má nové bacátko. Není to ani den kdy jsem si v duchu bědoval, že duel merc x fallen vyhraje s přehledem fallen. Ale teď... teď už merc zvládne zabít dva falleny!
Jinak drop bída, bída... Andy nic nedala, Duriel nic nedal, nic nepadá... až na tu tiaru. Snad se to s Mephem zlepší...
Přeju příjemné hraní
Jinak můj progress... párkrát jsem zašel komtesu (hell) a pit... a co nepadlo
Zároveň má tato asska výhodu, že zvládne v pohodě klona (a to jsem na začátku hellu). Roll nadprůměrný. Pak mi ovšem v pitu dropla ethereal cryptic axe (bez socketů). Tak jsem ji receptem osocketoval a výsledek - merc má nové bacátko. Není to ani den kdy jsem si v duchu bědoval, že duel merc x fallen vyhraje s přehledem fallen. Ale teď... teď už merc zvládne zabít dva falleny!
Jinak drop bída, bída... Andy nic nedala, Duriel nic nedal, nic nepadá... až na tu tiaru. Snad se to s Mephem zlepší...
Přeju příjemné hraní
Když už se tu tak předháníte v MF tak já Andy Hell chodím s 375%
Zombe super, kokam že se daří. Jdu dělat update.
Zombe super, kokam že se daří. Jdu dělat update.
- Slw
- Minion of Destruction
už roztáčím hvězdný kola! nagel 26 mf třeste se btw v podpisu mám album co mi padne
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
Noob detected nejsem schopen ujebat klona ten zmetek se furt healuje i přesto že merc má 100% CB + PH já PH na (to jsem ho šel majznout) infinity ...u cb záleží na dmg wepky? stálo mě to půl mio a dostal sem ho na 75% life port město jdu z5 zmrdzik full hp
edit...
kecám open wounds ne crushing blow že by v tom byl pes?
super ještě překlik a šup na normal do psí perdele super roll balla andy LK AT pitu v fiči
edit...
kecám open wounds ne crushing blow že by v tom byl pes?
super ještě překlik a šup na normal do psí perdele super roll balla andy LK AT pitu v fiči
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Neposunuse
- Gorebelly
Slož si RW Edge do nějaké luku, který jsi schopný nosit a ubij ho šípy
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Tož lvl up 80, jsem na Hell před AT.
update score
Malá chybička před Andy. Vlítnuj jsem tam jak voják, bum prásk žoldák fuč, ale nakonec se z toho chlapec pomocí Life Tap vysekal...
Dále pak Komtesa a Radament.
Pokud jde o Clona, tak já si beru CB, a když mu dochází síly, tak dobře funguje OW, které mu i zabrání se healovat.
Tajně jsem doufal v lepší , ale Smiter si ho dá kdykoli, tak snad příště. Na tenhle jsem čekal 2 dny...
Jinak se spíše plazím na pl1, 80% pod Life Tapem, MF teď nula :-)) Jsem celkem překvapen, jak je ten Smiter křehkej. Ono taky 1k life
Uvidíme.
GL@
update score
Malá chybička před Andy. Vlítnuj jsem tam jak voják, bum prásk žoldák fuč, ale nakonec se z toho chlapec pomocí Life Tap vysekal...
Dále pak Komtesa a Radament.
Pokud jde o Clona, tak já si beru CB, a když mu dochází síly, tak dobře funguje OW, které mu i zabrání se healovat.
Tajně jsem doufal v lepší , ale Smiter si ho dá kdykoli, tak snad příště. Na tenhle jsem čekal 2 dny...
Jinak se spíše plazím na pl1, 80% pod Life Tapem, MF teď nula :-)) Jsem celkem překvapen, jak je ten Smiter křehkej. Ono taky 1k life
Uvidíme.
GL@
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: Pěkne to hrneš Diabla stylově vybóchat v Tristramu Jinak zkušeně CB a OW z craftu
Já se dokodrcal do A4 NM. Do Mefa jsem na p3 střílel snad 5 minut Už by to chtělo nový domlouvadlo.
Aktualizovaná score tabulka.
Já se dokodrcal do A4 NM. Do Mefa jsem na p3 střílel snad 5 minut Už by to chtělo nový domlouvadlo.
Aktualizovaná score tabulka.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Já to viděl :-)
Dával jsem si dal pauzu, tak jsem si pustil twitch, a koukám - vstupuješ k Mephovi, pak už to na mně bylo dlouhý, tak jsem šel kouřit a vrátil jsem se akorát v čas :-)))) Teda vůbec ti to nezávidím, takhle jsem taky plácal plastovou vidličkou na NM....Alespoň slušnej drop, já jsem 3 uniq u Mepha neviděl snad ani jednou za MF6.
Druhý clon dal 12/14, ale už se ukázal normálně mezi šutry. Ten Tristam byl vopruz vymlátit tam všechnu tu havět, protože na mně pořád házel zubatou klec, a ta byla nějak odolná proti Smite. Samotný duel face to face je o ničem (teda jedu pl1 :-)), nahodím Fade, Life Tap, Namelock a cígo....
Mám 2996, možná půjde ještě jeden
PS: Craftit jsem musel, já chtěl Toothrow a Gobliny, ale smolíček...už je tam 3002, nepřišel.
Dával jsem si dal pauzu, tak jsem si pustil twitch, a koukám - vstupuješ k Mephovi, pak už to na mně bylo dlouhý, tak jsem šel kouřit a vrátil jsem se akorát v čas :-)))) Teda vůbec ti to nezávidím, takhle jsem taky plácal plastovou vidličkou na NM....Alespoň slušnej drop, já jsem 3 uniq u Mepha neviděl snad ani jednou za MF6.
Druhý clon dal 12/14, ale už se ukázal normálně mezi šutry. Ten Tristam byl vopruz vymlátit tam všechnu tu havět, protože na mně pořád házel zubatou klec, a ta byla nějak odolná proti Smite. Samotný duel face to face je o ničem (teda jedu pl1 :-)), nahodím Fade, Life Tap, Namelock a cígo....
Mám 2996, možná půjde ještě jeden
PS: Craftit jsem musel, já chtěl Toothrow a Gobliny, ale smolíček...už je tam 3002, nepřišel.
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak sem šel na p1 projít nově narolovanej LK
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%