MF turnaj vol.6

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj vol.6

Příspěvek od Javurek » 03.02.2016, 23:50 hod.

Sranda byla že já blbec tam měl navíc /players 3 jak jsem šel mephista. Jinak celkem pohoda, Static Field, lower resist + merc bonehew+guillames helma pak už jen meteor +fireball :)

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 04.02.2016, 00:07 hod.

Me jen 17 bodů už to jde fakt z tuha radost mám z Marrowalk kerý padli v LK
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 04.02.2016, 09:12 hod.

7 87 :love: pit p7 337mf
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.02.2016, 09:34 hod.

No ty vole :shock: :shock: :shock: Toto jsem za svou D2 kariéru ještě nedropl. CG !!!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 04.02.2016, 09:46 hod.

Ja 2x v 1.11, v 1.13 jeste ne...Gratuluju ;)

TeS
Wraith

Příspěvek od TeS » 04.02.2016, 11:57 hod.

tak jsem to dnes po dlouhy dobe zas zapl a padla istka a nejaky klumpy... :) shaco furt nikde

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 04.02.2016, 12:16 hod.

Dík večer to zkusim místo infi tu dám mercovi a uvidíme jak to poslape těch 5 to all skills je lákavé ty resy co ubírá sem pořádně neskoukl

Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 04.02.2016, 17:05 hod.

Podle mě je blbost nosit Infi s tou asskou. Na asce bych měl pořádné clawy které přidají skills a na merce bych dal infi. Mi neříkej že s těma věcma co máš a vysokým levelme je mana takovej problém že musí mít merc insight. Na vyšší players tam padá hafo lahví tak by doplňování many neměl být problém ne?

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.02.2016, 17:39 hod.

Tak by to mělo správně být, že Infinity nosí merc a Assa má clawy nebo nějakej jinej gun na all skills. Infinity na postavě se nosí snad jen pouze s Nova Sorc.

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 04.02.2016, 17:58 hod.

jn ale drápky nepadají a na anyu nemám nerva :ble: stačili by 1 mám schovaný baltrucky. Nicméně pokud hodím infi mercovi tak ztratí 60% dmg páč jak sem tu psal sem to narval do 1 4s polearmy blbec :oops: a co sem ted testil je to sakra znát sem o dost pomalejší než jak to mám ted a to tyčka dává 5 to all skills + 15% menší light resy pro creepy
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.02.2016, 18:18 hod.

Ono je v celku jedno, v čem to merc má, protože v tomto případě funguje jen jako nosič. Spíš je důležitější, kolik all skills/trap skills máš ty. Já mám třeba +11 a pořád to není ono :D Mít já Infinity, tak by to v AT byl trošku jinej cvrkot :D

Ale pokud lokaci vyčistíš rychleji, když máš Infinity v ruce, tak bych to tak zatím nechal, protože čím rychlejší runy, tím víc adidas.

Co se týče claw's, tak já mám 2x +3 Traps, který jsem si vyběhal u NM Anyi. Čistýho času mi to zabralo tak 30 minut.

Jinak můj equip doznal trošku změn k lepšímu: helma, amulet, charm1, charm2, charm3.

Helmu mi už nahradí jen Shako a to bych ještě váhal, jestli přijít o 1 Trap skill na úkor trochy MF. S amuletem je to napalicu. Je to takovej nejlepší mrzák asi z těch cca 50 pokusů. Zlatý tvoření HF amuletu v D3 :D Cílem je na něm získat co nejvíc all/trap skills a co nejvyšší MF. Ideální by byl magic: +3 Traps, +35 MF, ale to leda ve snu :D Charmy jsou libový 8-) Brnění mám prorvaný 4 topazama. Skulder prostě nikde :ble:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 04.02.2016, 18:36 hod.

Mno já sem zatím na + 4 charmy ani prd ty Ti závidim ke craftu sem se zatim nedostal Mara mi vyhovuje :green: s tím nosičem nevim no ten rozdíl mezi 600 a 3600 je zatim fakt hodně uvidim co ještě napadá...potřeboval bych to nějak zplácat aniž bych tratil moc na MF Enigma Shako a lepčí belt a ruce(na amazonku mi padaj fakt krásný ruce furt dokola) by bodli ale this is just a dream :D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.02.2016, 18:51 hod.

Enigma ti je naprd. Jako ne že by nebyla špatná, ale těžko se k ní doskládáš. Skulder's Ire je dosažitelnější. Helma se dá nosit Stealskull, pokud se ti na ní povedl roll MF. Je tam varies 30-50%. Můžeš do ní udělat socket a dát tam topaz. Otázkou je, jestli by to později nebyl vyhozenej socket, když by padlo Shako nebo ten Skulder. Do Mang Song's Lesson můžeš taky udělat socket a dát tam Ist, protože +5 all skills se neztratí. Mohl bys nasadit Bul-Kathos' Wedding Band a Mara's Kaleidoscope. Helmu můžeš dát třeba Tarnhelm. A máš Annihilus. To už máme +10 all skills.

Taky by mě zajímalo, jak máš rozházený body ve skill trees, protože už tam může být problém.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 04.02.2016, 19:05 hod.

@Deamon: Ja nosil jeste v NM amulet 35%MF, 15%Cold res (ale mam z gamblu 3 Shapeshift/35%MF :roll: )...Ted mam nejakej resovej bez skillu :roll: Gamblil jsem jak debil a nemam z toho v podstate nic...Rukavice mi dala Anya + 3 Java a nic k tomu...I ty pitomy Titany a Skullder mi zabraly 3x dyl nez mely, proste tahle Java je vylozene smolar...Minule 250 Pindlu v NM a vysledek 2 body za LEM, coz je skoro zazrak :(

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 04.02.2016, 19:12 hod.

maru a bulkatos mám nasazeno 80 bodů mám v light pastech tzn full synergy tam snad není co zkazit :D s tyčkou bych byl na +9 ale jak sem psal je to slabší..... 2 bulkatos sem asi omylem zešrotoval :shock: ale na tu p7 ten pit a at to lítá v pohodě jsem spokojen
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.02.2016, 19:20 hod.

RIP: Já mám v bedně amulet 19 all rez, 26 MF, ale potřebuju nějaký skilly, proto nosím ten craft. Taky v gamblu motám amulety a ringy, ale nedaří se. Infinity by mi bodlo jak prase, ale 2x Ber těžko v AT padne.

dawemorraless: Ty nepoužíváš Fire Blast na light immune?

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 04.02.2016, 19:38 hod.

Já jen abych taky napsal co používám kdyby to někoho zajímalo :D

Oculus, 4xTopaz armor, tal rasha amulet, Shako+topaz,2x nagel(26%, 30%), Magefisty, warterwalky,goldwrap, mosser+2xIST, Anihilus, Gheed 40%, pak resist, hp, all res, mf charmy.

Btw, právě jsem složil Trang´s Oul set.

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 04.02.2016, 19:53 hod.

Jop ale tam sem těch bodů moc nenarval mám shadow ta něco málo spolkla blast dostal 2 bodíky a tak no >:D jáááá vim....... ale já si to rád hraju po svým :)
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 04.02.2016, 20:16 hod.

Tak to ja prave slozil akorat kulovy prd...Pri questovym pruchodu Countess v Hell dala jednu ITH a v Pitu jeden bilej Hydra bow a jedna bila Glorious axe, jinak nada...A to mam cca 250%MF, takmze ne uplne malo, a stejne nic nepada...V Hell mi do Outer cloister v podstate nepadlo NIC...s*at na to, fakt mam dneska mizernou naladu :-x

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.02.2016, 20:35 hod.

dawemorraless: Shadow větev by měla spolknout jen 6 bodů :) Všechen zbytek pak do Traps.

RIP: Nejsi v tom sám. Já za 161 AT runů (14 hodin čistýho času) nabral mizerných 59 bodů. Z toho je 15b za Mal, Ohm a Lo. Takže asi tak to tam nepadá :D Ale pořád věřím, že ten Tyrael's padne, i když na něj mám šanci 1:475 000 :D Běhám tam vlastně jen kvůli němu. Na body kašlu. Kdybych chtěl body, tak běhám jinde.

Javurek: To je už celkem běhatelnej equip :) Nemožnost smrti Sose zřejmě svědčí :)

Aktualizovaná score tabulka.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“