MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
Sranda byla že já blbec tam měl navíc /players 3 jak jsem šel mephista. Jinak celkem pohoda, Static Field, lower resist + merc bonehew+guillames helma pak už jen meteor +fireball
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: MF turnaj vol.6
Me jen 17 bodů už to jde fakt z tuha radost mám z Marrowalk kerý padli v LK
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
7 87 pit p7 337mf
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
No ty vole Toto jsem za svou D2 kariéru ještě nedropl. CG !!!
Ja 2x v 1.11, v 1.13 jeste ne...Gratuluju
tak jsem to dnes po dlouhy dobe zas zapl a padla istka a nejaky klumpy... shaco furt nikde
- dawemorraless
- Na-Krul
Dík večer to zkusim místo infi tu dám mercovi a uvidíme jak to poslape těch 5 to all skills je lákavé ty resy co ubírá sem pořádně neskoukl
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Podle mě je blbost nosit Infi s tou asskou. Na asce bych měl pořádné clawy které přidají skills a na merce bych dal infi. Mi neříkej že s těma věcma co máš a vysokým levelme je mana takovej problém že musí mít merc insight. Na vyšší players tam padá hafo lahví tak by doplňování many neměl být problém ne?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak by to mělo správně být, že Infinity nosí merc a Assa má clawy nebo nějakej jinej gun na all skills. Infinity na postavě se nosí snad jen pouze s Nova Sorc.
- dawemorraless
- Na-Krul
jn ale drápky nepadají a na anyu nemám nerva stačili by 1 mám schovaný baltrucky. Nicméně pokud hodím infi mercovi tak ztratí 60% dmg páč jak sem tu psal sem to narval do 1 4s polearmy blbec a co sem ted testil je to sakra znát sem o dost pomalejší než jak to mám ted a to tyčka dává 5 to all skills + 15% menší light resy pro creepy
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ono je v celku jedno, v čem to merc má, protože v tomto případě funguje jen jako nosič. Spíš je důležitější, kolik all skills/trap skills máš ty. Já mám třeba +11 a pořád to není ono Mít já Infinity, tak by to v AT byl trošku jinej cvrkot
Ale pokud lokaci vyčistíš rychleji, když máš Infinity v ruce, tak bych to tak zatím nechal, protože čím rychlejší runy, tím víc adidas.
Co se týče claw's, tak já mám 2x +3 Traps, který jsem si vyběhal u NM Anyi. Čistýho času mi to zabralo tak 30 minut.
Jinak můj equip doznal trošku změn k lepšímu: helma, amulet, charm1, charm2, charm3.
Helmu mi už nahradí jen Shako a to bych ještě váhal, jestli přijít o 1 Trap skill na úkor trochy MF. S amuletem je to napalicu. Je to takovej nejlepší mrzák asi z těch cca 50 pokusů. Zlatý tvoření HF amuletu v D3 Cílem je na něm získat co nejvíc all/trap skills a co nejvyšší MF. Ideální by byl magic: +3 Traps, +35 MF, ale to leda ve snu Charmy jsou libový Brnění mám prorvaný 4 topazama. Skulder prostě nikde
Ale pokud lokaci vyčistíš rychleji, když máš Infinity v ruce, tak bych to tak zatím nechal, protože čím rychlejší runy, tím víc adidas.
Co se týče claw's, tak já mám 2x +3 Traps, který jsem si vyběhal u NM Anyi. Čistýho času mi to zabralo tak 30 minut.
Jinak můj equip doznal trošku změn k lepšímu: helma, amulet, charm1, charm2, charm3.
Helmu mi už nahradí jen Shako a to bych ještě váhal, jestli přijít o 1 Trap skill na úkor trochy MF. S amuletem je to napalicu. Je to takovej nejlepší mrzák asi z těch cca 50 pokusů. Zlatý tvoření HF amuletu v D3 Cílem je na něm získat co nejvíc all/trap skills a co nejvyšší MF. Ideální by byl magic: +3 Traps, +35 MF, ale to leda ve snu Charmy jsou libový Brnění mám prorvaný 4 topazama. Skulder prostě nikde
- dawemorraless
- Na-Krul
Mno já sem zatím na + 4 charmy ani prd ty Ti závidim ke craftu sem se zatim nedostal Mara mi vyhovuje s tím nosičem nevim no ten rozdíl mezi 600 a 3600 je zatim fakt hodně uvidim co ještě napadá...potřeboval bych to nějak zplácat aniž bych tratil moc na MF Enigma Shako a lepčí belt a ruce(na amazonku mi padaj fakt krásný ruce furt dokola) by bodli ale this is just a dream
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Enigma ti je naprd. Jako ne že by nebyla špatná, ale těžko se k ní doskládáš. Skulder's Ire je dosažitelnější. Helma se dá nosit Stealskull, pokud se ti na ní povedl roll MF. Je tam varies 30-50%. Můžeš do ní udělat socket a dát tam topaz. Otázkou je, jestli by to později nebyl vyhozenej socket, když by padlo Shako nebo ten Skulder. Do Mang Song's Lesson můžeš taky udělat socket a dát tam Ist, protože +5 all skills se neztratí. Mohl bys nasadit Bul-Kathos' Wedding Band a Mara's Kaleidoscope. Helmu můžeš dát třeba Tarnhelm. A máš Annihilus. To už máme +10 all skills.
Taky by mě zajímalo, jak máš rozházený body ve skill trees, protože už tam může být problém.
Taky by mě zajímalo, jak máš rozházený body ve skill trees, protože už tam může být problém.
@Deamon: Ja nosil jeste v NM amulet 35%MF, 15%Cold res (ale mam z gamblu 3 Shapeshift/35%MF )...Ted mam nejakej resovej bez skillu Gamblil jsem jak debil a nemam z toho v podstate nic...Rukavice mi dala Anya + 3 Java a nic k tomu...I ty pitomy Titany a Skullder mi zabraly 3x dyl nez mely, proste tahle Java je vylozene smolar...Minule 250 Pindlu v NM a vysledek 2 body za LEM, coz je skoro zazrak
- dawemorraless
- Na-Krul
maru a bulkatos mám nasazeno 80 bodů mám v light pastech tzn full synergy tam snad není co zkazit s tyčkou bych byl na +9 ale jak sem psal je to slabší..... 2 bulkatos sem asi omylem zešrotoval ale na tu p7 ten pit a at to lítá v pohodě jsem spokojen
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Já mám v bedně amulet 19 all rez, 26 MF, ale potřebuju nějaký skilly, proto nosím ten craft. Taky v gamblu motám amulety a ringy, ale nedaří se. Infinity by mi bodlo jak prase, ale 2x Ber těžko v AT padne.
dawemorraless: Ty nepoužíváš Fire Blast na light immune?
dawemorraless: Ty nepoužíváš Fire Blast na light immune?
Já jen abych taky napsal co používám kdyby to někoho zajímalo
Oculus, 4xTopaz armor, tal rasha amulet, Shako+topaz,2x nagel(26%, 30%), Magefisty, warterwalky,goldwrap, mosser+2xIST, Anihilus, Gheed 40%, pak resist, hp, all res, mf charmy.
Btw, právě jsem složil Trang´s Oul set.
Oculus, 4xTopaz armor, tal rasha amulet, Shako+topaz,2x nagel(26%, 30%), Magefisty, warterwalky,goldwrap, mosser+2xIST, Anihilus, Gheed 40%, pak resist, hp, all res, mf charmy.
Btw, právě jsem složil Trang´s Oul set.
- dawemorraless
- Na-Krul
Jop ale tam sem těch bodů moc nenarval mám shadow ta něco málo spolkla blast dostal 2 bodíky a tak no jáááá vim....... ale já si to rád hraju po svým
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak to ja prave slozil akorat kulovy prd...Pri questovym pruchodu Countess v Hell dala jednu ITH a v Pitu jeden bilej Hydra bow a jedna bila Glorious axe, jinak nada...A to mam cca 250%MF, takmze ne uplne malo, a stejne nic nepada...V Hell mi do Outer cloister v podstate nepadlo NIC...s*at na to, fakt mam dneska mizernou naladu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
dawemorraless: Shadow větev by měla spolknout jen 6 bodů Všechen zbytek pak do Traps.
RIP: Nejsi v tom sám. Já za 161 AT runů (14 hodin čistýho času) nabral mizerných 59 bodů. Z toho je 15b za Mal, Ohm a Lo. Takže asi tak to tam nepadá Ale pořád věřím, že ten Tyrael's padne, i když na něj mám šanci 1:475 000 Běhám tam vlastně jen kvůli němu. Na body kašlu. Kdybych chtěl body, tak běhám jinde.
Javurek: To je už celkem běhatelnej equip Nemožnost smrti Sose zřejmě svědčí
Aktualizovaná score tabulka.
RIP: Nejsi v tom sám. Já za 161 AT runů (14 hodin čistýho času) nabral mizerných 59 bodů. Z toho je 15b za Mal, Ohm a Lo. Takže asi tak to tam nepadá Ale pořád věřím, že ten Tyrael's padne, i když na něj mám šanci 1:475 000 Běhám tam vlastně jen kvůli němu. Na body kašlu. Kdybych chtěl body, tak běhám jinde.
Javurek: To je už celkem běhatelnej equip Nemožnost smrti Sose zřejmě svědčí
Aktualizovaná score tabulka.