To abych si aktualizoval podpis...
Ale nejprve... Dlužím vám ještě report z mé návštěvy Ancient Tunnels, což jsem dokončil před Vánoci. Dal jsem 2000 runů s Blizznou (SC, aktuálně MF 676 %), prakticky vždy players 3 (víc příliš zpomalovalo). Drtil jsem spíše jen Boss packy, rozhodně ne full clear. Výsledek je 23 TC 87 (16 setů a 7 unikátů). Pěkný obrázek
zde.
Na high runy to ale bylo dost slabé, jen 1x vex, 2x gul a 1x mal + 5 TC 3 (na obrázek jsem zapomněl dát Hotspury), obrázek
zde.
Když mi padl unikátní Phase Blade, tak samozřejmě vše Lightsabre, ještěže ten jeden jediný Azurewrath mám od Mepha
Co ale
potěšilo daleko víc, bylo
toto.
Co naopak naštvalo bylo
toto,
toto,
toto a
toto.
Fotky všech pěkných dropů
zde.
Sranda je, že ty dva setové Vortex shieldy padly asi v rozmezí 2/3 runů od sebe, to jsem fakt nechápal. Prča taky je ta, že mi padly veškeré možné TC 87 sety.
A co pro mne bylo grailerem? Samozřejmě ten Stormlash (i když jsem na sklonku roku 2015 našel i druhý), Death Cleaver, Executioner's Justice a Griffon's Eye. Druhého Grifona jsem pak našel v MF turnaji volume 5, tj. celkem 4 grailery
Takže mi už (i díky dropu MSL teď v turnaji) chybí "jen" Tyrael's Might, Death's Web, The Cranium Basher, Shadow Dancer, Stormspire a jako jediný non-TC87 BKWB.
Ať vám to padá, pánové