Zeď nářků
Já osobně u RIPů nadávám jen u těch, co si způsobím sám. Takže když jdu "bezpečně" v partě v odstupu dál i s pasivkou a sundá mne neviditelná sentry, řeknu si "Dobře ti tak blbe, nemáš tam běhat" Ale když mi po 130h RIPnula vytuněná postava na zamrznutí Diabla, byl jsem v klidu - sice to hodně mrzelo, ale to je zkrátka vyšší moc mimo můj vliv
Ale štve mi že nemůžu pořádně poskládat WD firebats, od začátku sezóny se o to snažím (na non-season ) a pořád toho chybí dost a dost. Matroše je kupa, ale bounty matroš už je dávno v čudu (bez valných výsledků) a honit další otravný bounty je opruz, dropy na pytel a upgrade rare v kostce bez komentáře, to vyrábí úplně všechno co nechci popř. non-ancient verze, grrr....
Ale štve mi že nemůžu pořádně poskládat WD firebats, od začátku sezóny se o to snažím (na non-season ) a pořád toho chybí dost a dost. Matroše je kupa, ale bounty matroš už je dávno v čudu (bez valných výsledků) a honit další otravný bounty je opruz, dropy na pytel a upgrade rare v kostce bez komentáře, to vyrábí úplně všechno co nechci popř. non-ancient verze, grrr....
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Re: Zeď nářků
Taky me sere kostka.. mrcha jedna mi né a né dát In-geom, který chci zkusit na HC Wizarda T10, farmení klíčů . Nedostatek klíčů je velký. Expy za T10 jsou ubohé oproti GR55. Za stejný, odehraný čas mám dva nesrovnatelné progresy.
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
In-geom byl první ancient 1h sword, kterej mi padnul. Za kariéru kouzelnice jsem tři další nechal rozbít.Demogorgon píše:Taky me sere kostka.. mrcha jedna mi né a né dát In-geom, který chci zkusit na HC Wizarda T10, farmení klíčů . Nedostatek klíčů je velký. Expy za T10 jsou ubohé oproti GR55. Za stejný, odehraný čas mám dva nesrovnatelné progresy.
Moje zkušenosti: ta hra prostě ví... musíš ho přestat chtít a budeš jich mít plno.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Jo to je ono, tak mi to taky připadá :/.
Jinak Tyckine, co máš z toho, já už měsíc lovím anci-kočku. Chápeš?? taková kravina, banalita, žádná a-kukri nebo podobně, pouze prašivá kočka...nic... :/
Jinak Tyckine, co máš z toho, já už měsíc lovím anci-kočku. Chápeš?? taková kravina, banalita, žádná a-kukri nebo podobně, pouze prašivá kočka...nic... :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Demogorgon
- Doom Knight
No mimo S5 HC jsem jej měl taky všude a plno. Pravda, ani jsem jej jinde nežádal . Naštěstí ten In-geom nutně nepotřebuju, T10 jde hrát v klidu i teď (navíc si nejsem jist, jestli by se mi ten styl hraní vůbec líbil). Jen ty orby jsou určitě pomalejší.Glimmer Man píše: In-geom byl první ancient 1h sword, kterej mi padnul. Za kariéru kouzelnice jsem tři další nechal rozbít.
Moje zkušenosti: ta hra prostě ví... musíš ho přestat chtít a budeš jich mít plno.
Tak áčkový koťátko jsem taky ještě neviděl, ovšem serpenty už mám áčkový snad 5x
Jinak kočku bych rád ulovil nějakou japonskou
Jinak kočku bych rád ulovil nějakou japonskou
Myslel jsem, ze anci ringy F a R ulovim a nepovedlo se. Ted si davam pomalu pauzu od hrani tak asi ani neulovim uz :-D venoval jsem tomu hodne a proste nic..
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Ja chcem anc azurewrath alebo anc stackovaciu dýku na soul harvest a....PRRRRRRRRRRRD!
Nikdy v zivote nebudu met stakovaci dyku, NIKDY! No a taky aci TaT :/
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
V pohode ja vic než měsíc shánel anci barcers of the 1st spider. Dal jsem si 2 týdny pauzu a včera jsem je dostal. Tak možná dám ještě WD šanci v tomhle patchi. Už chybí jen anci kočka, MoJ a TnTSeton píše:Jo to je ono, tak mi to taky připadá :/.
"už jen" . Njn, to vše mám, ale kočka?? to néééé, to nééé.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Demogorgon
- Doom Knight
Jééé.. před pár přízpěvky jsem nadával na to, že nemám In-geon zbraň a teď vidím, že jsem se ji už naučil do kostky . Tak to je paráda .
- Demogorgon
- Doom Knight
Super, na HC zemřít díky DC nebo vlastní chybě, to se mi už hold stalo. Ale to že mi zamrzne postava a nechce jít žádným směrem (ani pomocí teleportu) ale vše ostatní funguje, především mobky střílející z dálky které jsem sundat nemohl, to jsem ještě nežral. Jedna lahvička samozřejmě nepomohla a udržet jsem se mohl jen když jsem dal pauzu. Stejně jsem to ale jednou musel odpauzovat ..
Ještě že to byla má druhá postava, která měla s levelem 70 první vycházku. Jen toho gearu z truhly škoda.
Ještě že to byla má druhá postava, která měla s levelem 70 první vycházku. Jen toho gearu z truhly škoda.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já zas nedávno zažil, že po vymlácení Riftu se zjevil RG (Cold Snap) a nešel zabít. Ani se nehýbal. Když se na něj ukázalo myší, tak to nenabídlo jeho jméno + health bar. Rift pak pochopitelně nešel zavřít a hra se musela levnout.
Další taková "sranda" byla, když jsem aktivoval Cursed Chest (30 sec time limit) a po zabití všech monster se nezobrazila odměna (možnost otevření bedny). Po uplynutí časového limitu mi to naférovku napsalo failed.
Další taková "sranda" byla, když jsem aktivoval Cursed Chest (30 sec time limit) a po zabití všech monster se nezobrazila odměna (možnost otevření bedny). Po uplynutí časového limitu mi to naférovku napsalo failed.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Demogorgon to mi trochu připomíná muj 1 rip kdy sem se zasekl po dashing striku a umlátili mě kostěji je fakt že tenkrát ve vanile to pak blizz dokonce přiznal že dashing strike házel monky mimo textury
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Demogorgon
- Doom Knight
Doufám, že ten bug byl tím blbým speed explosive buildem. Jsem jej zkoušel a stejně se mi nezamlouval. Ale těch 5ks Áčkových Tal Rasha kousků mě opravdu mrzí. Hlavně amulet, který byl parádní.
Asi DCed.Dark_Deamon píše:Já zas nedávno zažil, že po vymlácení Riftu se zjevil RG (Cold Snap) a nešel zabít. Ani se nehýbal. Když se na něj ukázalo myší, tak to nenabídlo jeho jméno + health bar. Rift pak pochopitelně nešel zavřít a hra se musela levnout.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
To ne e. Zbytek mobů se na mapě chovalo dál normálně, jen RG tam stál jak zařezanej.
Cavte,prisiel som na jeden bug.Mám boon of the hoarder na 100 proc,jazdím rifty, ale keď vleziem do dungu a začnem hneď masakrovať potvory,tak z nich chvíľu bonusové zlato neprší.Overené viackrát.Zlato mi je vcelku u zad..ehm,ale mám custerian wristguards a farmim xp.
EDIT: Ale mi to už lezie na nervz,to tak odhadom po každom vchode do dungu musím čakať asi pol min alebo viac?,kým sa hra spamata?
EDIT: Ale mi to už lezie na nervz,to tak odhadom po každom vchode do dungu musím čakať asi pol min alebo viac?,kým sa hra spamata?